Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bh çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.benim ilaçlar için 1 yıılık raporum var elimde de bir denemelik ilacım var.ama nedense nur hanım hormon testlerimi sağlık güvencemle yaptırmamı istedi yani memorıal de yapmadılar teklif de etmediler.kfamı çok karıştırdı bu durum!!! devlet hastanesinde yaptırıp götürücem sanırım.

orda pahalı olur hormon tahlilleri bizden de devlet hastanesinde yaptırmamızı istediler.kafan karışmasın daha iyi ya işte fazladan para almıyolar bizden.devlette yap götür hemen çıkıyo zaten sonuçlar

tamam canım içimi rahatlattın.çok sağol.yarın için randevu aldım devletten.inş.sorun çıkartmaz da yaparlar tahlillerimi....

Aminnnnn inşallah.isteyen herkese ve bana da nasip etsin rabbim hayırlı bir evlat.senin gibi anne adaylarına da bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin.amin.

Aminnnnn inşallah.isteyen herkese ve bana da nasip etsin rabbim hayırlı bir evlat.senin gibi anne adaylarına da bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin.amin.

amin canım amin allah hepimizin yardımcısı olsun.karnındayken daha büyük stres hep aklım onlarda azcık sancım olsa hemen panikliyorum.aslında bu iyi zamanların sonrasında daha da kafası karışık oluyo insanın:))))

9 ay bu stres ile yaşanmaz! Sakın aklını takma o seninle unutma
var ve hep var olacak
benim dr um çok relax bi adamdı onun sayesinde çok rahat hamilelik geçirdim ben
başka arkadaşlarım her hafta kontrole giderken beni ayda 1 kere çağırdı gelme ! Her şey yolunda dedi
Sağolsun
İst da isen Acıbadem Baha Celal Doğan ı şiddetle öneririm

Kekyiyelim in bu sessizliği beni çok ürkütüyor

tekirdağ da oturuyorum ben keşke istanbulda olsam da gidebilsem.ben de korkmaya başladım kekyiyelim yok ortalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…