Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba kızlar bi kaç gündür bakamıyordum sayfamıza,güzel haberler almışız,çok şükür...
bebek istiyoruz canım,hatırlıyorum transferden sonraki üzüntünü ve benim sana yazdıklarımı...bu yola sağlıklı olsun da bi tane olsun diye çıkmıyor muyuz demiştim,bak bitaneciğin sana tutunmuş,rabbim hiç ayırmasın inşallah...
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum...hep yanımda oldunuz ...
sevgiler canlarım...

ARTVİNLİM.....nasılsın canım.......bebişler nasıllar.......aman fazla çıkma sokağa.....evde rahatına bak........
canım iyiyiz çok şükür,sen nasılsın.hep evdeyim canım,ama arada çıkıyorum hep evde olunca çok sıkılıyorum,pisikolejim bile bozuluyor.
hadi yaaaa geçmiş olsun canım harbi kötü olmuş:1no2:

saolasın canım.çok şükür geçmişte kaldı ve hafif atlattım,anne olmak zor hemde çok zor rabbim herkese kolaylıklar versin.

cok sagol canim...amin..insallah...sen nasilsin?bebisler nasil?
sagol canim...darisi sana..isteyen herkese...amin insallh...opuyorumnanaktan

mlkpinar evet canim destegini bende hatirliyorum..cok sagol....hersey olacagina variyormus 1 tanede olsa...insallah Allahim tamamina erdirir...
inaniyorum sabirli inancli olduktan sonra Allahim kisa surede sanada nasip edecek...dualarim hepimizle...opuyorumnanaktan

artvinli canım nasılsın insallah hersey yolundadırr bebeğin de iyidir insss canım allah yardımcın olsunnn dikkat et kendine insss milk pınar canım ben biliyodum sen güclüsün insss atlatıcaksın ve tekrar baslamayı rabbim nasip etsinnn inssss bebişş isityoruzzzz ayyy canım cok sevindimmm ya bebişin sana tutunmus demekki rabbim ol deyince oluyor bir taneneydiii bak annesine tutunmusss ay cok güsel ya inss sımsıkı tutunurda seni bırakmazzz saglıcakla kucagına al insssss nilcim canım gözün aydınn insss saglıcakla bebeğini kucagına alırsınnn darısı basımıza inssss bende tedavi sürecine girdim bakalım estraferm adlı ilaca basladım adet olunca muayene ye gidecem bakalım ne olucak devammı gene ertelenirmi herseyin hayırlısı olsun inssss artvinli canım ben bu ilacı günde 2 se fer alıyorum saati önemlimi sabah bir aksam bir olmak üzere saatine dikkat etmedimde bie olurmu acaba cok öpüyorum sizi kızlarrr iiyiki varsınız bizz burda koccaman bir aileyizzzzzz süper süperzemuszemuszemuszemus

saolasın teyzesi iyiyiz çok şükür rabbime,sen nasılsın,tedavin başlamış hayırlısı olsun inşallah.canım estrafemi bende kullandım,saatlerine dikkat et derim ben,çünkü ilaç rahmi kalınlaştırıyor,ve rahimi transfere hazırlıyor o yüzden saati önemli canım.

canım saol ama sende farklı uygulanmıs galiba ben adetin 21 nci günü icmeye basladım adet olunca gidicem doktorum öyle söyledi iyi ya o zaman canım tamam dikkat edicem o zaman saol alkisalkisalkis

Hayırlı olsun canım tedavin,güzel haberler alırsın inşallah

Son düzenleme:
bebişistiyoruz tebrik ederim....................................ne güzel haber vermişsin.......................bak daha o melek gelmeden seni nasıl güçlü biri yapıvermiş.....anlattıkların çok zor gerçekten.Rabbim tekrar hiç yaşatmasın........sanada bizlerede............

Slm.kızlar nerelerdesiniz ya.tedavide olanlar,sonuç alacaklar nerdesiniz,niye haberdar etmiyorsunuz bizi.

Çok saol inşallah haberdar ederim opuyorumnanaktan
Sen iyisin değil mi?

çok şükür canım,bulantılar dışında bir skıntım yok,ama bu kusmalar beni mahfediyor,bugün birde çıkarttıktan sonra,yemek borum boğazım asitten çook yandı,hiç birşey yiyemiyorum,su bile içsem yanmasından duramıyorum.

Slm canım ben başladım başladım tedaviye:lepi::Saruboceq::kedi:

canım naptın ??? bugün aklım hep sendeydi? işyerinde bu site yasak olduğu için giremedim. koşarak eve geldim. aklım hep sendeydi. öyleki atkımı bile işyrinde unutmuşum
eee neler yaptın? daha doğrusu sana neler yaptılar????
hangi ilaçları almıştın? hangi ilaçları başladın hepsini öğrenke istiyorum :)

canım yaaa.....aslında bu bulantılar bile çok güzel......niye güzel diyeceksin.....çünkü bebeklerinin varlığının simgesi.......sonuçta hamilesin diye oluyor bütün bunlar.......olsun varsın ,bunlarda geçecek..........sağlıkla kal.......

arkadaslarım merhaba

bebekıstiyorum canım cok sevındım gozlerım dolu dolu okudum ınan Rabbım guzel gunlerın hurmetıne yavrularımızı bızede nasıp etsın

gecen ctesı transferımız oldu 7. gunumuz bugun
şişlikler fian yuvarlanıp gıdıyoruz bız:)
12 yı bekleyemem 10 gun en genc test yaptırız sanırım
1 tane 10 hucrelı 2 tane 8 hucrelı transfer edıldı sansımız nedır bılemıyorum
nasıp hersey onu cok ıyı bılıyorum
annemdeyım dınlenıyorum
Rabbım hepımızın ıcın hayırlar nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…