tedaviye başlayan arkadaşlarada ALLAH kolaylıklar versin.....
canım iyiyiz çok şükür,sen nasılsın.hep evdeyim canım,ama arada çıkıyorum hep evde olunca çok sıkılıyorum,pisikolejim bile bozuluyor.ARTVİNLİM.....nasılsın canım.......bebişler nasıllar.......aman fazla çıkma sokağa.....evde rahatına bak........
hadi yaaaa geçmiş olsun canım harbi kötü olmuş:1no2:
cok sagol canim...amin..insallah...sen nasilsin?bebisler nasil?bebek istiyoruz..canım benim önce çok geçmiş olsun,herşeyde bir hayır vardır bak iyiki dinlemişsin dr.ah canım ya bu yumurta toplama işlemimde bende çok sıkıntı çektim ohss olduğumu düşündüm çok sıkıntılıydı,ama dr.olduğundan bahsetmedi,belki bana öyle geldi.yavrun sana sımsıkı tutunsun ve 9 ay seni hiç bırakmasın canım inşallah.sana ve bebişine sağlıklı günler diliyorum.
sagol canim...darisi sana..isteyen herkese...amin insallh...opuyorumnanaktanAh canım yaaa,,önce geçmiş olsun diyorum sonra hayırlı olsun,tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
Herşeyi göze alabiliyoruz,umarım çektiğin çekeceğin sıkıntı bukadardır da,hayırlısı ile bebişini kucağına almak nasip olur:Saruboceq:
merhaba kızlar bi kaç gündür bakamıyordum sayfamıza,güzel haberler almışız,çok şükür...
bebek istiyoruz canım,hatırlıyorum transferden sonraki üzüntünü ve benim sana yazdıklarımı...bu yola sağlıklı olsun da bi tane olsun diye çıkmıyor muyuz demiştim,bak bitaneciğin sana tutunmuş,rabbim hiç ayırmasın inşallah...
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum...hep yanımda oldunuz ...
sevgiler canlarım...
artvinli canım nasılsın insallah hersey yolundadırr bebeğin de iyidir insss canım allah yardımcın olsunnn dikkat et kendine insss milk pınar canım ben biliyodum sen güclüsün insss atlatıcaksın ve tekrar baslamayı rabbim nasip etsinnn inssss bebişş isityoruzzzz ayyy canım cok sevindimmm ya bebişin sana tutunmus demekki rabbim ol deyince oluyor bir taneneydiii bak annesine tutunmusss ay cok güsel ya inss sımsıkı tutunurda seni bırakmazzz saglıcakla kucagına al insssss nilcim canım gözün aydınn insss saglıcakla bebeğini kucagına alırsınnn darısı basımıza inssss bende tedavi sürecine girdim bakalım estraferm adlı ilaca basladım adet olunca muayene ye gidecem bakalım ne olucak devammı gene ertelenirmi herseyin hayırlısı olsun inssss artvinli canım ben bu ilacı günde 2 se fer alıyorum saati önemlimi sabah bir aksam bir olmak üzere saatine dikkat etmedimde bie olurmu acaba cok öpüyorum sizi kızlarrr iiyiki varsınız bizz burda koccaman bir aileyizzzzzz süper süperzemuszemuszemuszemus
saolasın teyzesi iyiyiz çok şükür rabbime,sen nasılsın,tedavin başlamış hayırlısı olsun inşallah.canım estrafemi bende kullandım,saatlerine dikkat et derim ben,çünkü ilaç rahmi kalınlaştırıyor,ve rahimi transfere hazırlıyor o yüzden saati önemli canım.
artvinli canım nasılsın insallah hersey yolundadırr bebeğin de iyidir insss canım allah yardımcın olsunnn dikkat et kendine insss milk pınar canım ben biliyodum sen güclüsün insss atlatıcaksın ve tekrar baslamayı rabbim nasip etsinnn inssss bebişş isityoruzzzz ayyy canım cok sevindimmm ya bebişin sana tutunmus demekki rabbim ol deyince oluyor bir taneneydiii bak annesine tutunmusss ay cok güsel ya inss sımsıkı tutunurda seni bırakmazzz saglıcakla kucagına al insssss nilcim canım gözün aydınn insss saglıcakla bebeğini kucagına alırsınnn darısı basımıza inssss bende tedavi sürecine girdim bakalım estraferm adlı ilaca basladım adet olunca muayene ye gidecem bakalım ne olucak devammı gene ertelenirmi herseyin hayırlısı olsun inssss artvinli canım ben bu ilacı günde 2 se fer alıyorum saati önemlimi sabah bir aksam bir olmak üzere saatine dikkat etmedimde bie olurmu acaba cok öpüyorum sizi kızlarrr iiyiki varsınız bizz burda koccaman bir aileyizzzzzz süper süperzemuszemuszemuszemus
Hayırlı olsun canım tedavin,güzel haberler alırsın inşallah
Slm.kızlar nerelerdesiniz ya.tedavide olanlar,sonuç alacaklar nerdesiniz,niye haberdar etmiyorsunuz bizi.
Slm canım ben başladım başladım tedaviye:lepi::Saruboceq::kedi:
hayırlı olsun tedavin canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Çok saol inşallah haberdar ederim opuyorumnanaktan
Sen iyisin değil mi?
Slm.kızlar nerelerdesiniz ya.tedavide olanlar,sonuç alacaklar nerdesiniz,niye haberdar etmiyorsunuz bizi.
Slm canım ben başladım başladım tedaviye:lepi::Saruboceq::kedi:
çok şükür canım,bulantılar dışında bir skıntım yok,ama bu kusmalar beni mahfediyor,bugün birde çıkarttıktan sonra,yemek borum boğazım asitten çook yandı,hiç birşey yiyemiyorum,su bile içsem yanmasından duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?