Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

oooo canım maaşallah çogu gitmiş azı kalmış ...................hadi hayırlı haberlerle bekliyoruz seni güzelim.....

geçmiş olsun yaaaff,demek kız:) saçlı olunca derler öyle:),ne manyak hurafelere inanıyorum:)
Normalde miden problemlimidir,benim öyledir mesela biraz üzeleyim hemen kusarım,akut gastrit vakam var,her yıl 3-4 günü serum yiyorum mesela kusmadan dolayı,o yüzden benim de o konu çok kritik.opuyorumnanaktan

Slm ,hadi yaaaa,daha yok bişey ,
:sm_cool:
ılk işte sabahtan kan testi yaptılar,sonra öğlen 2 gibi çağırıp ilaç dozunu belirledirler
Günde 150lik doz vurulacak şekilde ayarladılar,evde vuruyorum kendim göbekten:)
Ptesi tekrar kontrole gidicem,tahminen yine kan testi yapıp bu dozda devam edip etmeyeceğimi söyleyecekler(gonalf yazmışlardı)
Senin ne zaman başlıyordu??Kimden aldın takip için randevu?
Herşey iyi gidiyo yani şimdilik ,çok ayrıntı verdimdelikafadulden

İpeğim hadi bakalım az kalmış güzel haberleri bekliyoruzkaydirigubbakcemile2zemuszemus
Niye şişlikler dedin ??kafamçokkarıştı

kızlar lütfen bana yardımcı olun. şubatta 3. tüp bebek denemesini yaptırıcaz memoriale karar verdik. size sorum bizim sorunumuz sebepsiz infertilite. 3 aşılama 2 tüp sonuç hep negatif. sebepsiz infertilite tanısı alıp memorialde pozitif sonuç alan varsa ne olur yazsın. klasik tedavimi yoksa başka yöntem mi denendi?lütfen kızlar cevap yazın

Merhaba cnm,
Bizimki morfoloji ,hiç bilmiyorum bu konuyla ilgili maalesef
Ama başka konuda sorun olursa cevaplayabilirim.
Umarım bu sefer yüzün güler

canim Elgizim cok sagol...darisi sana isteyen herkese....dualarim sizlerle...
sagol canim amin...ilk gunlere gore simdi daha iyiyim...inan deger...yeterki saglikla gelsinler...Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin...
sagol cnm...darisi sana...az kalmis...insallh tutunmustur sana...guzel haberlerini bekliyoruz...dua ile...

apple23...benimde senin gibiydi...sebebi yok hersey normal deniliyordu...3.deneme icin Semra hnm la gorustugumuzde...rahimde sorun gozuktugunu soyledi...laporoskobi ve histeroskobiye alindim...dedigi gibi...rahimin disinda gozukmeyen kistler varmisti,rahimi saga toplamis...bunlari yakip,rahimi duzelttiler...hemen arkasindan tedaviye basladilar...sukurler olsun ki 3.denememde sorunlu olsada hamileyim:kedi:hamileyim demekten hala cekiniyorum....endiseler bitmiyor....cumartesi kalp atisini duymasamda pit pit atan kalbi gordum...yinede endiseler tedirginlikler bitmiyor....
memorial dan cok cok memnun kaldim...diger tedavilerim baska bi merkezde olmustu...tedavi,kullanilan ilaclar tamamen farkli...diger merkezlerde tedavi suresince benden hic kan alinmamisti...hormonlarima bakilmamisti...sadece ultrason takibi,opu,transfer...toplam islemler bu kadardi..hi umutmadan bana co-cultur ve blostakist uygulandi....hakkinda hayirlisi...insalh Allahim bu sefer nasip eder...

merhaba arkadaşlar bende kısmet olursa ocak ayında memorialda 2. tüp bebek denememe başlıycam ama 30 aralıkta bana da co culter yapıcaklar bebek istiyoruz senin nasıl olmuştu co culter nasıl yapıyo ?buarada Allah tamamına erdirsin canım senin adına çok sevindim darsı inş. bizlerin başına

hayirli olsun...benim laporoskobi icin anestezi yapilmisken histereskobi ve co-cultur de alindi...yani anestezi altinda rahimden parca alindi...onceden alinmis olan 7 tup kanda bekletilip besleniyor...bi ara yine 7 tup kan veriliyor...islem sonrasinda 10 gun damla seklinde kanamalarim oldu...sende olmayabilir...sagol canim darisi sizlere insallah...

bebek-istiyoruz çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizde memoriale görüştük co kültür önerdiler ne kadara mal oldu canım. birde kaç yumurtan döllendi ve blast aşamaya gitti. cevap verirsen çok sevinirim.

Hayırlı olsun canım,herşey yolunda gider ve güzel haberleri verirsin umarım sen de kaydirigubbakcemile2

saol canim aminnn...herkese nasip etsin....tam fiyat veremiycem cnm...biz laporoskobi,histeroskobi,co-cultur uc islem icin fiyat anlasmistik...birde ozel saglik sigortasi indirimim oldu...tahminimce 1000-1500 arasi olsa gerek...sen yinede arayip bilgi alabilirsin...20 yumurta toplanmisti...16 dollendi...5.gune 9 kaldi...1 transfer edildi...6. gun dondurmak icin 3 tane kalitelisi kaldi..3 tane dondurulmusum var...
senin kacinci denemen?daha oncekilerde kac yumurta olusmustu durumlari nasildi?
aslinda bunlara pek takilmamaya bak...veren Allahim 1 kalitesiz embriodan bile veriyor..ben olmaz gozuyle bakiyordum...nasip kismet...Allah kolaylik versin..

arkadaşlar bende memorialdeyim.yeni soltüpüm alındı.ameliyat esnasında co kültür için parçada alındı.ama 7 tüp kan alındıgını hatırlamıyorum.ocak sonu şubatta memorialdeyim.başka hangi arkadaşlar memorialde .dr.um güvenç bey ve semra hanımdı.tüpü alınıp hamile kalan varmı yazarmısınız.bütün hamilelere saglıklı hamilelik dönemi diiliyorum

teşekkürler ayrntılar için.
ben henüz randevu almadım. ocak8i gibi eşimin kroozom testi sonucu çıkıyor.ozaman bende regli olurum.2. veya 3.gün gidicem. inşallah haftasonuna gelir.anladığım kadarıyla tüm gün hastanede olucam. bisa bah bide öğleden sonra için izin alınmaz dimi????
ben hale hanımdan isticem.umarım istediğim gibi olur.
been şuand folbiol ve glifor kullanıyorum.banada gonol f yazmışlar. ama henüz almadım o ilacı. hastaneye gitmeden önce almam gerek anlaşılan.bana yazdıkları diğer ilaçlar:cetrotide ve prognly. sanada mı bunları yazdılar????
şimdi sorularıma geçiyorum :)
*nekadar sürede bir çağırıcaklar seni?
eğer çalışıyorsan tüm gün izin alacak kadar mı hastanede kalman gerek?

herşey gönlünce olsunnnn.
gelişmelerden haberdar et nolur

bebek-istiyoruz canım yardımın için saol. benimde 3. denemem olacak sebepsiz inf. histereskopi oldum geçen hafta farklı bir merkezde bir problem çıkmadı. memorial bir dahahistereskopi yada laparaskopi isterdiye sana fiyat sordum 2 denemem dede 13 yumurta toplandı 12 si döllendi 2 gün 3 tane 1. kalite transfer edildi ama hiç tutmadı. doktorum bu kez co-kültür deneyelim dedi. baklım canım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…