arkadaslarım merhaba
bebekıstiyorum canım cok sevındım gozlerım dolu dolu okudum ınan Rabbım guzel gunlerın hurmetıne yavrularımızı bızede nasıp etsın
gecen ctesı transferımız oldu 7. gunumuz bugun
şişlikler fian yuvarlanıp gıdıyoruz bız:)
12 yı bekleyemem 10 gun en genc test yaptırız sanırım
1 tane 10 hucrelı 2 tane 8 hucrelı transfer edıldı sansımız nedır bılemıyorum
nasıp hersey onu cok ıyı bılıyorum
annemdeyım dınlenıyorum
Rabbım hepımızın ıcın hayırlar nasıp etsın
çok şükür canım,bulantılar dışında bir skıntım yok,ama bu kusmalar beni mahfediyor,bugün birde çıkarttıktan sonra,yemek borum boğazım asitten çook yandı,hiç birşey yiyemiyorum,su bile içsem yanmasından duramıyorum.
canım naptın ??? bugün aklım hep sendeydi? işyerinde bu site yasak olduğu için giremedim. koşarak eve geldim. aklım hep sendeydi. öyleki atkımı bile işyrinde unutmuşum
eee neler yaptın? daha doğrusu sana neler yaptılar????
hangi ilaçları almıştın? hangi ilaçları başladın hepsini öğrenke istiyorum :)
arkadaslarım merhaba
bebekıstiyorum canım cok sevındım gozlerım dolu dolu okudum ınan Rabbım guzel gunlerın hurmetıne yavrularımızı bızede nasıp etsın
annemdeyım dınlenıyorum
mrs gizmo.
memorıl da mı başlamıştın? ben de araştırıorm da, memorıal hakkında?
tüp bebk için.
kızlar lütfen bana yardımcı olun. şubatta 3. tüp bebek denemesini yaptırıcaz memoriale karar verdik. size sorum bizim sorunumuz sebepsiz infertilite. 3 aşılama 2 tüp sonuç hep negatif. sebepsiz infertilite tanısı alıp memorialde pozitif sonuç alan varsa ne olur yazsın. klasik tedavimi yoksa başka yöntem mi denendi?lütfen kızlar cevap yazın
canim Elgizim cok sagol...darisi sana isteyen herkese....dualarim sizlerle...artvinli canım nasılsın insallah hersey yolundadırr bebeğin de iyidir insss canım allah yardımcın olsunnn dikkat et kendine insss milk pınar canım ben biliyodum sen güclüsün insss atlatıcaksın ve tekrar baslamayı rabbim nasip etsinnn inssss bebişş isityoruzzzz ayyy canım cok sevindimmm ya bebişin sana tutunmus demekki rabbim ol deyince oluyor bir taneneydiii bak annesine tutunmusss ay cok güsel ya inss sımsıkı tutunurda seni bırakmazzz saglıcakla kucagına al insssss nilcim canım gözün aydınn insss saglıcakla bebeğini kucagına alırsınnn darısı basımıza inssss bende tedavi sürecine girdim bakalım estraferm adlı ilaca basladım adet olunca muayene ye gidecem bakalım ne olucak devammı gene ertelenirmi herseyin hayırlısı olsun inssss artvinli canım ben bu ilacı günde 2 se fer alıyorum saati önemlimi sabah bir aksam bir olmak üzere saatine dikkat etmedimde bie olurmu acaba cok öpüyorum sizi kızlarrr iiyiki varsınız bizz burda koccaman bir aileyizzzzzz süper süperzemuszemuszemuszemus
sagol canim amin...ilk gunlere gore simdi daha iyiyim...inan deger...yeterki saglikla gelsinler...Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin...bebişistiyoruz tebrik ederim....................................ne güzel haber vermişsin.......................bak daha o melek gelmeden seni nasıl güçlü biri yapıvermiş.....anlattıkların çok zor gerçekten.Rabbim tekrar hiç yaşatmasın........sanada bizlerede............
sagol cnm...darisi sana...az kalmis...insallh tutunmustur sana...guzel haberlerini bekliyoruz...dua ile...arkadaslarım merhaba
annemdeyım dınlenıyorum
kızlar lütfen bana yardımcı olun. şubatta 3. tüp bebek denemesini yaptırıcaz memoriale karar verdik. size sorum bizim sorunumuz sebepsiz infertilite. 3 aşılama 2 tüp sonuç hep negatif. sebepsiz infertilite tanısı alıp memorialde pozitif sonuç alan varsa ne olur yazsın. klasik tedavimi yoksa başka yöntem mi denendi?lütfen kızlar cevap yazın
merhaba arkadaşlar bende kısmet olursa ocak ayında memorialda 2. tüp bebek denememe başlıycam ama 30 aralıkta bana da co culter yapıcaklar bebek istiyoruz senin nasıl olmuştu co culter nasıl yapıyo ?buarada Allah tamamına erdirsin canım senin adına çok sevindim darsı inş. bizlerin başına
merhaba arkadaşlar bende kısmet olursa ocak ayında memorialda 2. tüp bebek denememe başlıycam ama 30 aralıkta bana da co culter yapıcaklar bebek istiyoruz senin nasıl olmuştu co culter nasıl yapıyo ?buarada Allah tamamına erdirsin canım senin adına çok sevindim darsı inş. bizlerin başına
bebek-istiyoruz çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizde memoriale görüştük co kültür önerdiler ne kadara mal oldu canım. birde kaç yumurtan döllendi ve blast aşamaya gitti. cevap verirsen çok sevinirim.
Slm ,hadi yaaaa,daha yok bişey ,
:sm_cool:
İlk işte sabahtan kan testi yaptılar,sonra öğlen 2 gibi çağırıp ilaç dozunu belirledirler
Günde 150lik doz vurulacak şekilde ayarladılar,evde vuruyorum kendim göbekten:)
Ptesi tekrar kontrole gidicem,tahminen yine kan testi yapıp bu dozda devam edip etmeyeceğimi söyleyecekler(gonalf yazmışlardı)
Senin ne zaman başlıyordu??Kimden aldın takip için randevu?
Herşey iyi gidiyo yani şimdilik ,çok ayrıntı verdimdelikafadulden
kımsecıkler yokmussssssssssssssssss ocak ta tevıye baslayacaklar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?