- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
teşekkürler ayrntılar için.
ben henüz randevu almadım. ocak8i gibi eşimin kroozom testi sonucu çıkıyor.ozaman bende regli olurum.2. veya 3.gün gidicem. inşallah haftasonuna gelir.anladığım kadarıyla tüm gün hastanede olucam. bisa bah bide öğleden sonra için izin alınmaz dimi????
ben hale hanımdan isticem.umarım istediğim gibi olur.
been şuand folbiol ve glifor kullanıyorum.banada gonol f yazmışlar. ama henüz almadım o ilacı. hastaneye gitmeden önce almam gerek anlaşılan.bana yazdıkları diğer ilaçlar:cetrotide ve prognly. sanada mı bunları yazdılar????
şimdi sorularıma geçiyorum :)
*nekadar sürede bir çağırıcaklar seni?
eğer çalışıyorsan tüm gün izin alacak kadar mı hastanede kalman gerek?
herşey gönlünce olsunnnn.
gelişmelerden haberdar et nolur
saol canım hepimiz için inşallah:)kızlar bende varım şubatta tedaviye başlıycaz memorialde. allah yardımcımız olsun
arkadaşlar bende memorialdeyim.yeni soltüpüm alındı.ameliyat esnasında co kültür için parçada alındı.ama 7 tüp kan alındıgını hatırlamıyorum.ocak sonu şubatta memorialdeyim.başka hangi arkadaşlar memorialde .dr.um güvenç bey ve semra hanımdı.tüpü alınıp hamile kalan varmı yazarmısınız.bütün hamilelere saglıklı hamilelik dönemi diiliyorum
kımsecıkler yokmussssssssssssssssss ocak ta tevıye baslayacaklar varmı
Herkese selam arkadaşlar.nasılsınız...Tedavisi başlamış olanlar ve başlayacak olanlar varmış.Rabbim yanınızda olsun.çooooooook güzel sonlansın tedavileriniz inşallah.H_I_C arkadaşım.tedavi sürecinde tüm gün izin alman gerekmiyor,sabahtan öğleye kadar alsan yeterli,bazı günler 1,2 saate işin bitebiliyor.önce 3 gün,2 gün,sonrada hergün kontrole çağırırlar,günlük kan ve muayene olursun.kan sonucuna göre ilacın dozu belirlenir.ilk kan testinde hast.gelmen istenir,iğneyi nasıl yapacaksın,hangi ilaçları kullanacaksın onu anlatırlar,ama diğer günler beklemene gerek yok,telefonla bildirirler iğnenin dozunu.Biraz uzun bir maraton ama sonu güzel olunca herşeye değiyor.RABBİM emeklerinizin karşılığını versin inşallah.
Canım benim yardımcı olduysam ne mutlu bana.DUALARIM seninleopuyorumnanaktanCanım artvinlim slm:)
Valla ya senin sayende başladım şu memoriala ,çok çok saol bilgilendirmelerin için,
Çok memmunum..
İnşallah sonunda da yüzüm güler
Sevgileropuyorumnanaktan
Canım hale hanım mükemmel bir dr.ona güven,birde hale hanımın tarzıdır o,sakın ümitsizliğe kapılma,hale hanım ilk tedavide özellikle,senin durumunu iyi anlamadan,sırf sana ümit vermek için abartıp konuşmayı sevmez.duruma ve tedavi gidişatına göre yorum yapar.ama çok poziitif bir dr.özellikle işlemler sırasında beni rahatlatan tek dr.diyebilirim.inşallah herşey çok güzel olacak,yavruların akavuşacaksın.opuyorumnanaktanarkadaşlar bende dün ön görüşmeye gittim....Özellikle artvinlinin(sağolsun):) önerisiyle dr.hale hanıma...Gerçekten söylenenler doğru...Kesinlikle çok dürüst bir merkez...şu açıdan başka yerler gibi -tamam hemen tüp bebek tedavisine başlıyoruz- gibi bir olay yok....Benim ve eşimin sonuçlarına daha önce yaptırdığımız testlere baktı önce hale hanım....daha sonrada usg'ye...benim mart ayında yaptırdığım hormon testlerimde fsh'ım yüksekti(22.6)..ve usg de hale hanım pek iyi görmedi yumurtalık rezervlerini...o yüzden öncelikle bu fsh'ı düşürücez dedi ve ilaç verdi...bu ilacı 21 gün kullandıktan sonra ocak ayında adetimin 2.günü tekrar gidicem inşallah....ne ümitli konuştu nede ümitsiz hale hanım...ama gerçekleri söylemesi önce üzülmeme sebep olduysada daha sonra eve geldiğimizde eşimle doğru merkeze gittiğimizi anladık...inşallah şu fsh'ım düşerde bende tüp bebeğe başlayabilirim..ve bebeğime kavuşabilirim...
Canım benim iyiyiz teyzesi,sen nasılsın,yeğenim nasıl?ona çok iyi bak:ecrin_bebek:Canım benim ilk kontrolümü etilerde hale hanım yaptı.ama şimdi diğer kontrollerimi doğum yapacağım bir hast.tercih ettim(medikal park bahçelievler)hale hanımdan ve merkezden çok memnunum,ama oranın ücretleri malum bizi aşacak,doğumuda orada yapmak imkansız,birde ikiz benim,küvez gerekli olursa,oda çok zorlayacak,herşeyi düşünmek zorundayız.eğer sende memorialde doğum yapabilirim,sorun değil dersen,bence hale hanımda devam et derim.ama sende benim gibi düşünüyorsan başka hast.araştır derim.Şunu söyliyeyim ben arada hale hanıma kontrole gitmeyi düşünüyorum,onun bilgilerinde yararlanmak için.Ama doğuma kadar değil.Yardımcı olabildimmi bilmiyorum benim düşüncelerim bunlar.Bizde seni ve yeğenimi öpüyoruz canımopuyorumnanaktanmrb kizlar...artvinlim nasilsin cnm..bebisler nasil?sen gebelik takibini nerde devam ettiriyorsun..benim ilk takibimi Semra hnm yapti...takibin devamini diger dokt yapcakmis...kim musait olursa...benim icime pek sinmedi....1 doktorun takip etmesi daha mantikli degil mi?tup bebek bolumundeki takibi biraksamda kadin dogumda bi doktor mu bulsam...fikir verirsen sevinirim...kendine,bebislere iyi bakopuyorumnanaktan
tedaviye baslayan,basliycak olan arkadaslar..Allahim yardimciniz olsun,hayirli saglikli evlatlara kavusmayi nasip etsin insallahh....dualarim sizlerle....
İpekcimmmm,
Noldu belli oldu mu sonucun??:hulya:
ay canım cok sevındım ne kadar ıncesın merak etmıssın beni tesekkür ederim :)
test gunum yarım ama 2 gundur ıdrarda kendım yapıyorum cıft cızgı cıkıyor ona guvenmıyorum ama moralım duzelıyorzemuszemus
Allah hepımız ıcın hayırlısını versın
bısey daha soylemek ıstedım
Arkadaslar dr konusunda ıcınız cok rahat olsun
ben hale hanımı ıstedım olmazsa nur hanımı ıstedım
hale hanımın rahatsızlıgı cıktı ne yazıkkı kadıncagız bakamadı
bı kac sefer nur hanım baktı bı kac sefer aynur hanım baktı
hepsı ısının ehlı ınsanlar ıcınız rahat olsun
nur hanım arkadasımın druyd topmayıda transferıde o yaptı
cok seker pozıtıf enerjı dagıtan bı ınsan cok guven verıyor ınsana
cok sıcak samımı bırı ben cok memnun kaldım hepsınden Allah razı olsun
tutar tutmaz Rabbımızın bılecegı ıs ama merkez konusunde benım ıcım cok rahat
olmazsa yıne oraya gıderım
yınede Rabbım kımselerı bu yollarda yormasın hayırlı evlatlar nasıp etsın
ay canım cok sevındım ne kadar ıncesın merak etmıssın beni tesekkür ederim :)
test gunum yarım ama 2 gundur ıdrarda kendım yapıyorum cıft cızgı cıkıyor ona guvenmıyorum ama moralım duzelıyorzemuszemus
Allah hepımız ıcın hayırlısını versın
bısey daha soylemek ıstedım
Arkadaslar dr konusunda ıcınız cok rahat olsun
ben hale hanımı ıstedım olmazsa nur hanımı ıstedım
hale hanımın rahatsızlıgı cıktı ne yazıkkı kadıncagız bakamadı
bı kac sefer nur hanım baktı bı kac sefer aynur hanım baktı
hepsı ısının ehlı ınsanlar ıcınız rahat olsun
nur hanım arkadasımın druyd topmayıda transferıde o yaptı
cok seker pozıtıf enerjı dagıtan bı ınsan cok guven verıyor ınsana
cok sıcak samımı bırı ben cok memnun kaldım hepsınden Allah razı olsun
tutar tutmaz Rabbımızın bılecegı ıs ama merkez konusunde benım ıcım cok rahat
olmazsa yıne oraya gıderım
yınede Rabbım kımselerı bu yollarda yormasın hayırlı evlatlar nasıp etsın
artvinlim sagol canim gun gun iyilesiyorum...ohss suyum 5 kilo azaldi...bocugum de iyi..cumartesi 6+2 de kontrole cagirdilar...kalp atisini duyamadik ama gordum:gitme:minicik birsey pit pit atiyordu...goz yaslarimizi tutamadik...Allahim herkese yasatsin insallh...
haklisin cnm dogum icin dedigin gibi hastane bizide asiyor...paylasimin icin saol...haftaya kontrolum var..sonrasinda bende merkez ve fiyat arastirayim...benim tek bebek ama yinede dogumdan sonraki ihtimalleride dusunmek gerek....bizde sizi kucakliyoruzopuyorumnanaktan
arkadaşlar ben yarın (ama adetim bugün tam sökülmedi gelmezse cumartesiye erteleyeceğim randevumu) hale hanıma gidiyorum.bana telefonda başlarsam 500 eur aldıklarını söylediler. benim durum zaten karışık. hem folikül sayısı parlak değil oldu ki folikül buldular ben çok kararlı değilim. 500 eur yu ilk seferinde değil de 2. gidişinde tamamlayan oldu mu? bir de akşam iş çıkışı 500 eur alamam. kredi kartıyla ödeme olur mu?
slm ıpek nasılsın
:CüvCüv:
sevınsemmı bılemıyorum canım ya bugunde yaptım gayet barızdı ıkıncı cızgıOh çok şükür canım benim,idrarda çıkıyosa artık maşallah diyelim
:teytey:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?