sevınsemmı bılemıyorum canım ya bugunde yaptım gayet barızdı ıkıncı cızgı
yarın bakalım hayırlı haberlerle gelırım ınsallah
Allah yardımcımız olsun hepımızın
Merhaba Deniz hayırlı olsun şimdiden
a.s.
Kredikartıyla ödeniyor merak etme...
arkadaslarım
sonucum 188
sukurler olsun Rabbime
2 kez dusuk yaptım
2. tup bebek denememdı bu
zor gunler beklıyor bılıyorum
bu gunlerıde gorduk ya
ne dıyecegımı nasıl dıyecegımı bılemıyorum
Rabbım hayırlısıyla kucagıma almayıda nasıp etsın
Rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın
cok cok opuyorum hepinizi
arkadaslarım
sonucum 188
sukurler olsun Rabbime
2 kez dusuk yaptım
2. tup bebek denememdı bu
zor gunler beklıyor bılıyorum
bu gunlerıde gorduk ya
ne dıyecegımı nasıl dıyecegımı bılemıyorum
Rabbım hayırlısıyla kucagıma almayıda nasıp etsın
Rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın
cok cok opuyorum hepinizi
Oley oley oleyyyyyyy ,herşey iyi olacak canım,iyi düşün nolur
:lepi:
:teytey::teytey::teytey:ipekkkkkkkkkkk kutluyoruz bu haberi hemde cok güzel bir gündeeeeee yılbası bebeği ne sanslıııı ins canım bu se fer cok güsel seyler olcak insallah sag salim bebegini kucagına alırsın insssss canım gizmoooo canım iyi dileklerin icin saollll ins bu sene hepimize ugur getirirrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt[/QUOT
cok tesekkur ederım elgizim darısı tum bekleyen arkadslarımın basına ınsalllah
Rabbım en kısa zamnda sanada tatttırsın bu guzelligi
Bugün aldığım en güzel haber oldu.ipekcim rabbim sağlıkla,sıhatli,uzun ömürlü,salih bir evlat nasip etsin inşaaaaallah.
opuyorumnanaktan.canım benim ne demek kahrını çektin,hiç olurmu,ben seve seve yardımcı oldum ve olurumda.amiiiiin canım rabbim cümlemize nasip etsin.artvinlim sen kahrımı cok cektin sorum sorunum bıtmedi hic rabbim yavrularına bu sefer sagglıkla kavusmanı nasıp etsin Allah a emanet kuzularımız
artvinli ipekk sizdemi memorialde yaptırdınız.benim dr.um güvenç bey ve semra hanımdı.tedaviye başladıgımda neolur bilmiyorum.sizlere hamileligin en güzelini ve konforlusunu diliyorum.duanızda benide bizide unutmayın güzel anne adayları.............................sevgiler
oleyyyyyy ipekkk oleeyyyyyyyyyy ipek oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy............:lepi::lepi::lepi::lepi:
amin canım insallah Rabbim hepizime saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsıniipek tebrik ederim..Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin yavrunu...
Ve tüm arkadaşların 2010 yılında bebek özlemlerinin sona ermesi dileğiyle...İyi Seneler...
Allahım bizlerede anne olmayı nasip et...Senin herşeye gücün yeter...AMİN..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?