Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ipekkkkk kıs nerdesinnn hade gellll ne oldu sonucun hade bize moral olll insallahhhhhh geliyo yılbasıııı bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))

arkadaslarım
sonucum 188
sukurler olsun Rabbime
2 kez dusuk yaptım
2. tup bebek denememdı bu
zor gunler beklıyor bılıyorum
bu gunlerıde gorduk ya
ne dıyecegımı nasıl dıyecegımı bılemıyorum
Rabbım hayırlısıyla kucagıma almayıda nasıp etsın
Rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın
cok cok opuyorum hepinizi

Oley oley oleyyyyyyy ,herşey iyi olacak canım,iyi düşün nolur
:lepi:

:teytey::teytey::teytey:ipekkkkkkkkkkk kutluyoruz bu haberi hemde cok güzel bir gündeeeeee yılbası bebeği ne sanslıııı ins canım bu se fer cok güsel seyler olcak insallah sag salim bebegini kucagına alırsın insssss canım gizmoooo canım iyi dileklerin icin saollll ins bu sene hepimize ugur getirirrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bugün aldığım en güzel haber oldu.ipekcim rabbim sağlıkla,sıhatli,uzun ömürlü,salih bir evlat nasip etsin inşaaaaallah.

Bugün aldığım en güzel haber oldu.ipekcim rabbim sağlıkla,sıhatli,uzun ömürlü,salih bir evlat nasip etsin inşaaaaallah.

artvinlim sen kahrımı cok cektin sorum sorunum bıtmedi hic rabbim yavrularına bu sefer sagglıkla kavusmanı nasıp etsin Allah a emanet kuzularımız

yuzlerimizi gormesek bıle birbirinin dertleriyle dertlenen uzuntusuyle uzulen güzel yureklı arkadaslarım cok tesekkür ediyorum Rabbim en kısa zamanda aynı mutlulukla mutlu etsın hepinizi
Rabbım hayırlı evlatlarla senlendırsın bızımde yuvalarımızı
Saglık huzur diliyorum canlarım

artvinli ipekk sizdemi memorialde yaptırdınız.benim dr.um güvenç bey ve semra hanımdı.tedaviye başladıgımda neolur bilmiyorum.sizlere hamileligin en güzelini ve konforlusunu diliyorum.duanızda benide bizide unutmayın güzel anne adayları.............................sevgiler

iipek tebrik ederim..Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin yavrunu...
Ve tüm arkadaşların 2010 yılında bebek özlemlerinin sona ermesi dileğiyle...ıyi Seneler...
Allahım bizlerede anne olmayı nasip et...Senin herşeye gücün yeter...AMıN..:Saruboceq:

artvinlim sen kahrımı cok cektin sorum sorunum bıtmedi hic rabbim yavrularına bu sefer sagglıkla kavusmanı nasıp etsin Allah a emanet kuzularımız
opuyorumnanaktan.canım benim ne demek kahrını çektin,hiç olurmu,ben seve seve yardımcı oldum ve olurumda.amiiiiin canım rabbim cümlemize nasip etsin.

Evet canım,benimde tedavim memorialde oldu.hale hanımdı dr.ben çok memnun kaldım.inşallah sende çok memnun ayrılırsın benim gibi.:Saruboceq:

amin canım insallah Rabbim hepizime saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…