artvinli ipekk sizdemi memorialde yaptırdınız.benim dr.um güvenç bey ve semra hanımdı.tedaviye başladıgımda neolur bilmiyorum.sizlere hamileligin en güzelini ve konforlusunu diliyorum.duanızda benide bizide unutmayın güzel anne adayları.............................sevgiler
Hayırlı akşamlar arkadaşlar....nasılsınız........Bizimde yarın kontrolümüz var,bakalım ne kadarlık olmuş benim mercimekler.......Ya bu arada niye kimse uğramıyor artık.tedavisi biten,sorularının cevabını alan dahada haberdar etmiyor kendinden.Böyle olunca çok üzülüyorum ben.BETOFEN nerelerde hiç haber vermiyor kendinden.
Slm canım,
Hadi bakalım haberdar et bizi miniklerin durumundan:)
Benim de bugün opum vardı,sanırım küçük bi rekor kırdım 23 yumoş:)
Biraz ağrım var annemde yatıyorum canım
Çok çok öpüyorum...
Hayırlı akşamlar arkadaşlar....nasılsınız........Bizimde yarın kontrolümüz var,bakalım ne kadarlık olmuş benim mercimekler.......Ya bu arada niye kimse uğramıyor artık.tedavisi biten,sorularının cevabını alan dahada haberdar etmiyor kendinden.Böyle olunca çok üzülüyorum ben.BETOFEN nerelerde hiç haber vermiyor kendinden.
Canım hayırlı olsun.rabbim sağlıklı embriyolar nasip etsin.23 yumurta gayet iyi bir sayı,hepsi sağlıkla döllensin.Benimde ilk tedavimde 23 yumurta toplanmıştı,18 tanesi sağlıklı döllenmişti.darısı senin başına inşallah.Ağrın olması normal canım,kolay değil içerden 23 parça toplanmış.rabbim şifa versin.emeklerinin karşılığını alacaksın rabbimin izniyle.Hadi hayırlsı olsun bakalım,zor işlemler bitmişl,artık keyfini çıkar.Slm canım,
Hadi bakalım haberdar et bizi miniklerin durumundan:)
Benim de bugün opum vardı,sanırım küçük bi rekor kırdım 23 yumoş:)
Biraz ağrım var annemde yatıyorum canım
Çok çok öpüyorum...
gecmiş olsun gizmocum yolu yarıladın hadi hayırlısı canım
23 yumurta evet rekor sayılır accık ınsallah hepsı dollenır mınık mınık kuzuzcukların oluryanı 24 u bırden degıl ıkız olsun
Canım sabret bundan sonrası zevkli zamanlar,ama bir o kadarda stresli,yürekler hep ağızda,yavrulardan her na haberdar olmak istiyor insan.Malesef hale hanımın üstüne dr.çok zor,ama yarın medical park hast.gidicem ilk kez,bakalım inşallah gönlüme göre olur dr.hakkımızda hayırlısı.sen ne yaptın dr.işini bulabildinmi gönlüne göre birini.?merhaba artvınlıcım
ben annemdeydım yenı dondum evıme bırakmadılar ama artık geleyım dedım
ne kadar olsa ınsan evınde rahat edıyormus valla
hale hanımdan sonra dr buldunmu canım sen ne yapmayı dusunuyorsun
gonul ıster her ay gıdelım ama malum şartlar bıde benım evıme de cok uzak karsıdayız bız
ısının ehlı ıyı bır rısklı gebelık uzmanı arastırıyorum ama bulamadım henuz
Allah a emanet canım kuzucuklarda sende :)
ELGİZCİM çok sevindim senin adına,herşey çok güzel olacak hiiiiiiiiç merak etme.dualrım seninle,tedavin çoooooook güzel geçsin sağlıklı yavruların olsun......bir kızın birde oğlun olsun hayırlısıyla.kaydirigubbakcemile3canım nasılsın yaaa insallah hersey yolundadır bende tedavi sürecine girmis bulunuyorum allah kısmet ederse yarın kontrolum var hormon iğnelerine baslıcaz bakalım ins bu sefer hayırlısını diliyorum rabbimden ins hayırlı haberlerle dönerimm allaha emenet olunnn
gecmiş olsun gizmocum yolu yarıladın hadi hayırlısı canım
23 yumurta evet rekor sayılır accık ınsallah hepsı dollenır mınık mınık kuzuzcukların oluryanı 24 u bırden degıl ıkız olsun
canım nasılsın yaaa insallah hersey yolundadır bende tedavi sürecine girmis bulunuyorum allah kısmet ederse yarın kontrolum var hormon iğnelerine baslıcaz bakalım ins bu sefer hayırlısını diliyorum rabbimden ins hayırlı haberlerle dönerimm allaha emenet olunnn
herkeze hayırlı geceler arkadaşlar.bütün evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımın rabbim kucağını boş bırakmasın.beni düşündüğünüz icin cok teşekkürler.uzun zamandır giremiyorum.şuan bile kıvranarak yazıyırum.sırt ağrım cok şidetli 10 dakikadan fazla kesinlikle oturamıyorum.gerci sırt ağrım olmasada oturmam yasak.büyük tuvaletimi ve kucüğü yapamıyorum.yılbaşı gecesi sonta taktılar cok sancım oldu dehşet karnım şişti tuvalete cıkamamaktan.ıkınmakatan rahmim aşağı sarkmış iyice.zaten baya sarkıklık vardı.şimdi geride gitmiyor.ve sürekli yatıyorum.doktor cok endişeli.rahim komple dışarıda cıkabilirmiş allah korusun.bebekte bi problem yok maşallah geyet iyi.ama bu gidişle bebeğimi rahmim taşıyamıyacak.cok kötüyüm.arkadaşlar nolur bana cok dua edin buna cok ihtiyacım var.herkeze selamlar.allah yar ve yardımcınız olsun.
saol canım,evet di mi çok fazla sayıda diye öyledir heralde,çünkü başka insanlar güle oynaya gitti,benim bu saat oldu hala ağrım var yaaaCanım hayırlı olsun.rabbim sağlıklı embriyolar nasip etsin.23 yumurta gayet iyi bir sayı,hepsi sağlıkla döllensin.Benimde ilk tedavimde 23 yumurta toplanmıştı,18 tanesi sağlıklı döllenmişti.darısı senin başına inşallah.Ağrın olması normal canım,kolay değil içerden 23 parça toplanmış.rabbim şifa versin.emeklerinin karşılığını alacaksın rabbimin izniyle.Hadi hayırlsı olsun bakalım,zor işlemler bitmişl,artık keyfini çıkar.
gizmocum sen de başlamışsın tedaviye,hayırlı uğurlu olsun,bi çırpıda geçiversin inşallah...
Teşekkür ederim canım..
hamdolsun canım bınlerce sukurler olsun
ne durumdasın bılmmıorum eger beklemedeysen Rabbım sanada nasıp etsın ınsalllahhh canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?