Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet canım memorıaldeydım bende
dr um hale hanımdı ama opumu transferımı takıbımı nur hanım yaptı hale hanım rahatsızlanmıs
ben cok memnun kaldım Allah razı olsun hepsındende işlerinin ehli insanlar

Hayırlı akşamlar arkadaşlar....nasılsınız........Bizimde yarın kontrolümüz var,bakalım ne kadarlık olmuş benim mercimekler.......Ya bu arada niye kimse uğramıyor artık.tedavisi biten,sorularının cevabını alan dahada haberdar etmiyor kendinden.Böyle olunca çok üzülüyorum ben.BETOFEN nerelerde hiç haber vermiyor kendinden.

Slm canım,
Hadi bakalım haberdar et bizi miniklerin durumundan:)
Benim de bugün opum vardı,sanırım küçük bi rekor kırdım 23 yumoş:)
Biraz ağrım var annemde yatıyorum canım
Çok çok öpüyorum...

gecmiş olsun gizmocum yolu yarıladın hadi hayırlısı canım
23 yumurta evet rekor sayılır accık ınsallah hepsı dollenır mınık mınık kuzuzcukların olur yanı 24 u bırden degıl ıkız olsun

merhaba artvınlıcım
ben annemdeydım yenı dondum evıme bırakmadılar ama artık geleyım dedım
ne kadar olsa ınsan evınde rahat edıyormus valla
hale hanımdan sonra dr buldunmu canım sen ne yapmayı dusunuyorsun
gonul ıster her ay gıdelım ama malum şartlar bıde benım evıme de cok uzak karsıdayız bız
ısının ehlı ıyı bır rısklı gebelık uzmanı arastırıyorum ama bulamadım henuz
Allah a emanet canım kuzucuklarda sende :)

canım nasılsın yaaa insallah hersey yolundadır bende tedavi sürecine girmis bulunuyorum allah kısmet ederse yarın kontrolum var hormon iğnelerine baslıcaz bakalım ins bu sefer hayırlısını diliyorum rabbimden ins hayırlı haberlerle dönerimm allaha emenet olunnn

Canım hayırlı olsun.rabbim sağlıklı embriyolar nasip etsin.23 yumurta gayet iyi bir sayı,hepsi sağlıkla döllensin.Benimde ilk tedavimde 23 yumurta toplanmıştı,18 tanesi sağlıklı döllenmişti.darısı senin başına inşallah.Ağrın olması normal canım,kolay değil içerden 23 parça toplanmış.rabbim şifa versin.emeklerinin karşılığını alacaksın rabbimin izniyle.Hadi hayırlsı olsun bakalım,zor işlemler bitmişl,artık keyfini çıkar.

Canım sabret bundan sonrası zevkli zamanlar,ama bir o kadarda stresli,yürekler hep ağızda,yavrulardan her na haberdar olmak istiyor insan.Malesef hale hanımın üstüne dr.çok zor,ama yarın medical park hast.gidicem ilk kez,bakalım inşallah gönlüme göre olur dr.hakkımızda hayırlısı.sen ne yaptın dr.işini bulabildinmi gönlüne göre birini.?
ELGİZCİM çok sevindim senin adına,herşey çok güzel olacak hiiiiiiiiç merak etme.dualrım seninle,tedavin çoooooook güzel geçsin sağlıklı yavruların olsun......bir kızın birde oğlun olsun hayırlısıyla.kaydirigubbakcemile3

artvinli medicalparkta (goztepe)serdar bey var rısklı gebelıkle ılgılenıyor hemde tup bebek dr u
ben ılk denememı orda yaptırmıstım ama baska dra yaptırdım erkek dıye tercıh etmemıstım kendısını ama bayagı tavsıye edılen bır dr sımdılık o var aklımda bıde cerrahpasada Rıza madazlı varmıs oda aklımda her ay gıdemesemde en azından 2 ayda bır olsa onada gıtmeyı ıstıyorum, hıc erkek dr a gıtmedım gebelıkte en azında alttan bakmaz dıye dusunuyorum ama bakalım. sende bulabılırsen paylas. evet yurekler agızda her lavaboya gıtmemde kut kut atıyor kalbım ınan

senin mercimekler büyümüştür anneleri.......hayırlı kontroller olsun canım...........evet ya.... betefonden ses seda çıkmıyor......

bu arada 4 kılo almısım tedavıye baslarken 65 dim 69 a dayanmısım nerdeyse cok sınır oldum
yedım ama fazla yemedım oyle ılaclar sısırdı galıba sımdıden boyle baslarsak 9 ay sonrayı dusunemıyorum hıc :S

herkeze hayırlı geceler arkadaşlar.bütün evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımın rabbim kucağını boş bırakmasın.beni düşündüğünüz icin cok teşekkürler.uzun zamandır giremiyorum.şuan bile kıvranarak yazıyırum.sırt ağrım cok şidetli 10 dakikadan fazla kesinlikle oturamıyorum.gerci sırt ağrım olmasada oturmam yasak.büyük tuvaletimi ve kucüğü yapamıyorum.yılbaşı gecesi sonta taktılar cok sancım oldu dehşet karnım şişti tuvalete cıkamamaktan.ıkınmakatan rahmim aşağı sarkmış iyice.zaten baya sarkıklık vardı.şimdi geride gitmiyor.ve sürekli yatıyorum.doktor cok endişeli.rahim komple dışarıda cıkabilirmiş allah korusun.bebekte bi problem yok maşallah geyet iyi.ama bu gidişle bebeğimi rahmim taşıyamıyacak.cok kötüyüm.arkadaşlar nolur bana cok dua edin buna cok ihtiyacım var.herkeze selamlar.allah yar ve yardımcınız olsun.

çok saolasın canım,evet bende 2iyi embriyom olsun yeter diyorum..

Hayırlısı olsun canım,kısa yolda allah bebişlerini kucağına almaya nasip etsinkaydirigubbakcemile3

Ah canım yaaaa geçmiş olsun,herşey yolunda gider umarım düzelir inşallah

saol canım,evet di mi çok fazla sayıda diye öyledir heralde,çünkü başka insanlar güle oynaya gitti,benim bu saat oldu hala ağrım var yaaa
Bi de bişey sorucam,işlemden sonraki gün başlanması gereken iğne,hep aynı saatte mi yapılmalı?kafamçokkarıştı

arkadaşlar hepinize merhabalar,
ben de ne zamandır giremiyordum sayfamıza şimdi de okuduğum az bi yerle anlamaya çalışıyorum işte...
ipekcim sonucunu almışsın,hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin inşallah...
betofen canım sen azimle sarıldın bebeğine ve o bunu çok iyi biliyor,inşallah seni üzmeyecek annesi...allah sağlık sıhhat versin ikinize de inşallah...
artvinlicim sen büyüttün zaten maşallah,geriye sayım başladı mı bilmeme ki:))
elgizim,seninle de ne zamandır görüşemedik,allah yardımcın olsun heyecanlı kelebek:)
diğer arkadaşlar ismini ve durumunu atladığım biri varsa kusura bakmasın...
hepinize sevgiler....

gizmocum sen de başlamışsın tedaviye,hayırlı uğurlu olsun,bi çırpıda geçiversin inşallah...

hamdolsun canım bınlerce sukurler olsun

ne durumdasın bılmmıorum eger beklemedeysen Rabbım sanada nasıp etsın ınsalllahhh canım

yok canım ben 2 kez negatif gören birisi olaraktan sizlerin sonuçlarına sizden daha çok seviniyorum........
Allah nasip ederse nisan gibi memorıale gitmeyi düşünüyorum....2.ciyi orda yaptırmıştık.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…