Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

gizmocum hadi hayırlısı olsun.......canım nasılsın bugün.........agrıların azaldımı........haaa hastane ne dedi anlatsana biraz............

Merhaba canım,
Daha iyiyim bugün ama geçmiş sayılmaz,ama dünkü halimden sonra çok şükür diyorum buna:)
Doktorla yarın konuşcam canım...
Haberdar ederim..

betofen canım allah yardımcın olsun ve insallah bebebğini kucagına almayı nasi p etsinnn allah büyüktür insallah insallahhhhhh yavruna kavusursunnnn canım inan gönülden diliyorunm sınıavımız ne zormusss bunada sükürrr ins hersey cok güzel olacakkkk allaha emenet ol bol duaaaa ileeeee
milkpınarımmmmm canım cok saol iyi dileklerin için ayrıca heycanlı kkelebeke :))) bAyıldımmm zati ben kelebeklere bayılırımm hihihihi canım bakalım beni neler bekliyo ya bir yumosum önde gidiyor aslında hep neden de böle oluyo hale hanım anlamadı bakalım ilac kullancaz duruma göre hareket edilcekk tedaviyi iptal edebilirim dedi herseyin hayırlısı iyiki varsınız arkadaslar allah hepinizden razı olsunnnn cok öpüyommm siziiii

ipekcim serdar beyi duydum,ama ben avrupa yakasında oturuyorum,karşıya geçmek zor olacaktı,bugün bahçeli evlerde latif küpelioğluna gidecektim,çok yoğunmuş,bende nevin hn.gittim,memnun kaldım.ilk kontrol gayet olumluydu,sorularımın cevabını aldım,ilgiliydi,inşallah hep böyle devam eder,dr.hep memnun kalırım.Canım ben tek dr.sabit kalmak istiyorum.çünkü dr.fazla olunca kafa çok karışıyor,gebelik kabusa dönüyor,ben ilk gebeliğimden bu yönden tecrübeliyim de.
senin mercimekler büyümüştür anneleri.......hayırlı kontroller olsun canım...........evet ya.... betefonden ses seda çıkmıyor......
canım büyümüşler teyzesi,nasıl hareket ediyorlardı,kıpır kıpırlardı,herşey yolunda çok şükür,inşallah herşey çok güzel devam eder,:Saruboceq:
Ah canım benim,rabbim şifa versin en kısa sürede,neden böyle olmuş anlamadım,kabızlık duydum ama idrarada çıkamamışsın,rabbim yavrunu sana sağlıklı ve zamanında :Saruboceq:bağışlasın:Saruboceq::Saruboceq:
Canım işlemin ağrılı olması,yumurtanın fazla olmasına bağlı değil zannedersem,benim ilk işlemimde ağrım çok olmadı,fıldır fıldır dolandım,ama bu son tedavimde çok ağrım oldu,ben işlemi yapan dr.kabahat buldum,ama bilemiyorum.iğneyi sormuşsun,evet canım iğne saatli yapılması gerekiyor,ben her akşam 5 te oluyordum.

teşekkürler verdiğin bilgiler için.kaç gündür nete giremiyordum.sorun vardı.e bide araya yılbaşı girdi.allah hayırlı günler nasip etsin bizlere.
izin olayını sayende anladım, peki bu testler için ücret isteyeceklermi?
maraton geç olsun güç olmasın yeter.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Banada bi cimcime bi oğluş versin :)
ilk gün eşimle gidemicez galiba. bende annemle gideyim diyorum. ben iğneden korkarım.nası apıldığını hayatta öğrenemem. en iyisi annem öğrensinde bana yapsın.
ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN. ALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ YAVRULAR NASİP ETSİN HEPİMİZE
artvinli seninde yavrularını tez zamanda sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

mrs.gizmo cum teşekkürler verdiğin bilgiler için.yoksa aynı bankadamıyız :)
ilaçları araştırıyor eşim.artvinliye sordum ama sanada sorayım her gittiğinde yapılan test için ücret almıyolar dimi? bide 500 euro yu bende kart ile ödeyeyim.bide nakit taşımayayım yanımda.
bende ilk gün izin alırım muhtemelen.işyerinden kimsede bilmiyo.zırt bırt ne diyip çıkıcam onu düşünüyorum. Allahım sen bize yardım et. iğne yaparken canın yanıyomu? ben kendime hayatta iğne vuramam. canım çok yanar. ben annemle gidicem.annem sağlıkçı değil ama anlar böle şeylerden.
verdiğin bilgiler için tekrar tekrar teşekkürler.
şimdi sen Cetrotide yapmaya da başlamışsındır. canım istermisin ben tedaviye başladığımda sende hamiş ol :)
ne güzel olur. allah nasip eder inşallah hayırlıysa. isteyen herkese :)

İnşallah herkese nasip etsin allah o duyguyu:)
Ben bütün ödemelerimi kredikartı ile yaptım zaten,nerde taşıcam nakit:)
Benim birazda çok tepki verdi yumoşlarım o yüzden hergün gittim geldim,2güne bir gidip gelen çok.
İğneleri de vurursun hiç canın acımıyo ,göbekten lafını duyunca benim de sinirim bozulmuştu ama şeker iğnesi gibi minicik
Benim opum bile yapıldı,bıraktım hem gonalf hem cetrotideı.:)
Hayırlısı artık transfer günümü bekliyorum...
Senin için de herşey güzel geçer umarım...
:lepi:

Çok saol canım...Ben de iş çıkışı gideyim bari düzenli olarak

:1rolleyes:ben aranıza yeni katıldımvereliniortak
hepimize güzel allahım inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
bizde bu yıl tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve hastane araştırıken bu siteyi buldum aslında çokta mutlu oldum. yanlış anlamayın nolur benimle aynı sorunları yaşamanız beni mutlu etmedi tabiki allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin. ama beni anlayabilen benim sıkıntılarımı yaşayan başka insanlar olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. birçok sorunu sizin sayenizde aştım. duygularımı sizin yazdıklarınızla tanımlayabildim ve kabullendim.
insan sorunlarını ilk öğrendiğinde çok zor günler geçiriyor. alahım herkesin yardımcısı olsun şu anda çok şükür daha iyiyim ve bunda sizin katkılarınız çok.

bu arada hastane ve doktor bu konu için çok önemli bence bu nedenle yorumlarınız için çok teşekkürler insan doğru doktor konusunda çok terettüd ediyor. sizin sayenizde memoriale karar verdim. birde semra hanımı tv de izledim ve güvendim.

ama rizeden gidip gelmek kolay olmayacak bizim için. buna rağmen karadenizi düşünmüyorum çünkü şafak bey hiç konuşmuyor normal bir grip ilacına reçete yazar gibi tüp bebek iğnesi yazdı bize ve gidin hemşire nasıl kullanacağınızı anlatsın dedi. bilgi vermek yok zaten daha başlamadan çok düşük şansın var deyip moralimizide bozdu.

Merhaba,Hoşgeldin
Niye yanlış anlayalım,bir yol gösterenin olması okadar iyiki,:hulya:
Ah yaaa ,evet bu öyle kol bacak kırılması gibi bir sorun değilki,
Şimdiden çok geçmiş olsun ve allah hayırlısını versin,sağlıkla bebişlerini kucağına almaya nasip etsin.
Çok iyi bak kendine...

Son düzenleme:

betofen....geçmiş olsun....ALLAH acil şifalar versin.....inşallah ALLAHIN izniyle herşey güzel olucak.......

Hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmile.Öncelikle rabbim en kısa sürede anne olmayı nasip etsin:Saruboceq:.Ama sakın olumsuz düşünme,tüm kötü düşünceleri kafandan at.Bizede çok şansınız yok,belki olur,belki olmaz dediler,ama biz hiç ümidimizi kaybetmedik.hep dua ettik.ve olmaz diyen dr.amcalara inat,şimdi ikizlerime hamileyim,çok şükür.merkez konusunda çok doğru bir karar vermişsiniz,hiç vakit kaybetmeden tedaviye başlayın derim.benimde dr.hale hn.çok mükemmel bir dr.her konudan 1 numaradır,benim gözümde.inşallah tedavin çoooooook güzel sonuçlanır,ve bizlere bende hamileyim diye mijde verirsin.opuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile3
ben henüz tedaviye başlamadım kısmetse bu ay regli ounca başlıcaz :) buradaki hiçkimse birbirini tanımıyor ama herkes birbirine okadar yardım ediyorki en yakınında bile yoktur belki bu yardımseverlik.saolsun arkadaşlar çok iyiler. Allah hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…