gizmocum hadi hayırlısı olsun.......canım nasılsın bugün.........agrıların azaldımı........haaa hastane ne dedi anlatsana biraz............
ipekcim serdar beyi duydum,ama ben avrupa yakasında oturuyorum,karşıya geçmek zor olacaktı,bugün bahçeli evlerde latif küpelioğluna gidecektim,çok yoğunmuş,bende nevin hn.gittim,memnun kaldım.ilk kontrol gayet olumluydu,sorularımın cevabını aldım,ilgiliydi,inşallah hep böyle devam eder,dr.hep memnun kalırım.Canım ben tek dr.sabit kalmak istiyorum.çünkü dr.fazla olunca kafa çok karışıyor,gebelik kabusa dönüyor,ben ilk gebeliğimden bu yönden tecrübeliyim de.artvinli medicalparkta (goztepe)serdar bey var rısklı gebelıkle ılgılenıyor hemde tup bebek dr u
ben ılk denememı orda yaptırmıstım ama baska dra yaptırdım erkek dıye tercıh etmemıstım kendısını ama bayagı tavsıye edılen bır dr sımdılık o var aklımda bıde cerrahpasada Rıza madazlı varmıs oda aklımda her ay gıdemesemde en azından 2 ayda bır olsa onada gıtmeyı ıstıyorum, hıc erkek dr a gıtmedım gebelıkte en azında alttan bakmaz dıye dusunuyorum ama bakalım. sende bulabılırsen paylas. evet yurekler agızda her lavaboya gıtmemde kut kut atıyor kalbım ınan
canım büyümüşler teyzesi,nasıl hareket ediyorlardı,kıpır kıpırlardı,herşey yolunda çok şükür,inşallah herşey çok güzel devam eder,:Saruboceq:senin mercimekler büyümüştür anneleri.......hayırlı kontroller olsun canım...........evet ya.... betefonden ses seda çıkmıyor......
Ah canım benim,rabbim şifa versin en kısa sürede,neden böyle olmuş anlamadım,kabızlık duydum ama idrarada çıkamamışsın,rabbim yavrunu sana sağlıklı ve zamanında :Saruboceq:bağışlasın:Saruboceq::Saruboceq:herkeze hayırlı geceler arkadaşlar.bütün evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımın rabbim kucağını boş bırakmasın.beni düşündüğünüz icin cok teşekkürler.uzun zamandır giremiyorum.şuan bile kıvranarak yazıyırum.sırt ağrım cok şidetli 10 dakikadan fazla kesinlikle oturamıyorum.gerci sırt ağrım olmasada oturmam yasak.büyük tuvaletimi ve kucüğü yapamıyorum.yılbaşı gecesi sonta taktılar cok sancım oldu dehşet karnım şişti tuvalete cıkamamaktan.ıkınmakatan rahmim aşağı sarkmış iyice.zaten baya sarkıklık vardı.şimdi geride gitmiyor.ve sürekli yatıyorum.doktor cok endişeli.rahim komple dışarıda cıkabilirmiş allah korusun.bebekte bi problem yok maşallah geyet iyi.ama bu gidişle bebeğimi rahmim taşıyamıyacak.cok kötüyüm.arkadaşlar nolur bana cok dua edin buna cok ihtiyacım var.herkeze selamlar.allah yar ve yardımcınız olsun.
Canım işlemin ağrılı olması,yumurtanın fazla olmasına bağlı değil zannedersem,benim ilk işlemimde ağrım çok olmadı,fıldır fıldır dolandım,ama bu son tedavimde çok ağrım oldu,ben işlemi yapan dr.kabahat buldum,ama bilemiyorum.iğneyi sormuşsun,evet canım iğne saatli yapılması gerekiyor,ben her akşam 5 te oluyordum.saol canım,evet di mi çok fazla sayıda diye öyledir heralde,çünkü başka insanlar güle oynaya gitti,benim bu saat oldu hala ağrım var yaaa
Bi de bişey sorucam,işlemden sonraki gün başlanması gereken iğne,hep aynı saatte mi yapılmalı?kafamçokkarıştı
Herkese selam arkadaşlar.nasılsınız...Tedavisi başlamış olanlar ve başlayacak olanlar varmış.Rabbim yanınızda olsun.çooooooook güzel sonlansın tedavileriniz inşallah.H_I_C arkadaşım.tedavi sürecinde tüm gün izin alman gerekmiyor,sabahtan öğleye kadar alsan yeterli,bazı günler 1,2 saate işin bitebiliyor.önce 3 gün,2 gün,sonrada hergün kontrole çağırırlar,günlük kan ve muayene olursun.kan sonucuna göre ilacın dozu belirlenir.ilk kan testinde hast.gelmen istenir,iğneyi nasıl yapacaksın,hangi ilaçları kullanacaksın onu anlatırlar,ama diğer günler beklemene gerek yok,telefonla bildirirler iğnenin dozunu.Biraz uzun bir maraton ama sonu güzel olunca herşeye değiyor.RABBİM emeklerinizin karşılığını versin inşallah.
Slmlar:)
Ben ilk gün için tam gün izin aldım
Sonra 3gün gitmiyosun
3.günden sonra hergün sabahtan çağırdılar canım,hep sabahları izin almak durumunda kaldım(ki bende bankada çalışıyorum,akşamları mesai ile kapatıyorum farkı,napıyım)
Evet aynen gonalf,cetrotide,pregnly
Gonalf i hastaneden de alabilirsin(ben öyle yaptım),İlk tam izin aldğın gün,2gibi kan sonucun çıkınca dozu ayarlayıp,iğne yapmayı da gösteriyorlar ve ilk gün hemşireler yapıyo,sonra sen
Cetrotide e 4gün sonra falan başlıcaksın
Pregly de zaten çatlatma iğnesi,en son o
Kısacası toplu olarak bi yerden aldığında indirim yapılmayacaksa,onlar dedikçe alırsın,
İyi bak kendine...
mrs.gizmo cum teşekkürler verdiğin bilgiler için.yoksa aynı bankadamıyız :)
ilaçları araştırıyor eşim.artvinliye sordum ama sanada sorayım her gittiğinde yapılan test için ücret almıyolar dimi? bide 500 euro yu bende kart ile ödeyeyim.bide nakit taşımayayım yanımda.
bende ilk gün izin alırım muhtemelen.işyerinden kimsede bilmiyo.zırt bırt ne diyip çıkıcam onu düşünüyorum. Allahım sen bize yardım et. iğne yaparken canın yanıyomu? ben kendime hayatta iğne vuramam.canım çok yanar. ben annemle gidicem.annem sağlıkçı değil ama anlar böle şeylerden.
verdiğin bilgiler için tekrar tekrar teşekkürler.
şimdi sen Cetrotide yapmaya da başlamışsındır. canım istermisin ben tedaviye başladığımda sende hamiş ol :)
ne güzel olur. allah nasip eder inşallah hayırlıysa. isteyen herkese :)
Canım işlemin ağrılı olması,yumurtanın fazla olmasına bağlı değil zannedersem,benim ilk işlemimde ağrım çok olmadı,fıldır fıldır dolandım,ama bu son tedavimde çok ağrım oldu,ben işlemi yapan dr.kabahat buldum,ama bilemiyorum.iğneyi sormuşsun,evet canım iğne saatli yapılması gerekiyor,ben her akşam 5 te oluyordum.
gizmooo cok gecmis olsun rabbim sifa versinn sana
Slm canım,
Hadi bakalım haberdar et bizi miniklerin durumundan:)
Benim de bugün opum vardı,sanırım küçük bi rekor kırdım 23 yumoş:)
Biraz ağrım var annemde yatıyorum canım
Çok çok öpüyorum...
opum ne demek???
Canım gizmo mesajını okumamış daha,ben cevap vereyim.yumurta toplama işlemi,(opu)maşallah 23 yumurtası toplanmış.zemuszemus
bu arada gizmo her gidişte yapılan tahlilerden ücret alınıp alınmadığından bahsetmemişsen biliyosundur dimi???
:1rolleyes:ben aranıza yeni katıldımvereliniortak
hepimize güzel allahım inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
bizde bu yıl tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve hastane araştırıken bu siteyi buldum aslında çokta mutlu oldum. yanlış anlamayın nolur benimle aynı sorunları yaşamanız beni mutlu etmedi tabiki allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin. ama beni anlayabilen benim sıkıntılarımı yaşayan başka insanlar olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. birçok sorunu sizin sayenizde aştım. duygularımı sizin yazdıklarınızla tanımlayabildim ve kabullendim.
insan sorunlarını ilk öğrendiğinde çok zor günler geçiriyor. alahım herkesin yardımcısı olsun şu anda çok şükür daha iyiyim ve bunda sizin katkılarınız çok.
bu arada hastane ve doktor bu konu için çok önemli bence bu nedenle yorumlarınız için çok teşekkürler insan doğru doktor konusunda çok terettüd ediyor. sizin sayenizde memoriale karar verdim. birde semra hanımı tv de izledim ve güvendim.
ama rizeden gidip gelmek kolay olmayacak bizim için. buna rağmen karadenizi düşünmüyorum çünkü şafak bey hiç konuşmuyor normal bir grip ilacına reçete yazar gibi tüp bebek iğnesi yazdı bize ve gidin hemşire nasıl kullanacağınızı anlatsın dedi. bilgi vermek yok zaten daha başlamadan çok düşük şansın var deyip moralimizide bozdu.
herkeze hayırlı geceler arkadaşlar.bütün evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımın rabbim kucağını boş bırakmasın.beni düşündüğünüz icin cok teşekkürler.uzun zamandır giremiyorum.şuan bile kıvranarak yazıyırum.sırt ağrım cok şidetli 10 dakikadan fazla kesinlikle oturamıyorum.gerci sırt ağrım olmasada oturmam yasak.büyük tuvaletimi ve kucüğü yapamıyorum.yılbaşı gecesi sonta taktılar cok sancım oldu dehşet karnım şişti tuvalete cıkamamaktan.ıkınmakatan rahmim aşağı sarkmış iyice.zaten baya sarkıklık vardı.şimdi geride gitmiyor.ve sürekli yatıyorum.doktor cok endişeli.rahim komple dışarıda cıkabilirmiş allah korusun.bebekte bi problem yok maşallah geyet iyi.ama bu gidişle bebeğimi rahmim taşıyamıyacak.cok kötüyüm.arkadaşlar nolur bana cok dua edin buna cok ihtiyacım var.herkeze selamlar.allah yar ve yardımcınız olsun.
bizde bu yıl tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve hastane araştırıken bu siteyi buldum aslında çokta mutlu oldum. yanlış anlamayın nolur benimle aynı sorunları yaşamanız beni mutlu etmedi tabiki allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin. ama beni anlayabilen benim sıkıntılarımı yaşayan başka insanlar olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. birçok sorunu sizin sayenizde aştım. duygularımı sizin yazdıklarınızla tanımlayabildim ve kabullendim.
insan sorunlarını ilk öğrendiğinde çok zor günler geçiriyor. alahım herkesin yardımcısı olsun şu anda çok şükür daha iyiyim ve bunda sizin katkılarınız çok.
bu arada hastane ve doktor bu konu için çok önemli bence bu nedenle yorumlarınız için çok teşekkürler insan doğru doktor konusunda çok terettüd ediyor. sizin sayenizde memoriale karar verdim. birde semra hanımı tv de izledim ve güvendim.
ama rizeden gidip gelmek kolay olmayacak bizim için. buna rağmen karadenizi düşünmüyorum çünkü şafak bey hiç konuşmuyor normal bir grip ilacına reçete yazar gibi tüp bebek iğnesi yazdı bize ve gidin hemşire nasıl kullanacağınızı anlatsın dedi. bilgi vermek yok zaten daha başlamadan çok düşük şansın var deyip moralimizide bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?