Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

gizmocum 25inde başladın Allahın izniyle 3ündede yumoşların toplanmış. Allahım nekadar kısa süler bunlar. gerçi bana öle gibi geliyoda sana belkide uzun gelmiştir. bende sendeki gelişmeli öğrendikçe inan çok heyecanlanyorum.eşimin kromozom testi henüz çıkmadı. güya bugün çıkıcaktı ama haftayı bulurmuş.bende 15-16 gibi Allahın izniyle artık regli olurum inşallah :) nolur dua edin bana :)

Merhaba... Bende memorial hst.de tedavi görüyorum.kasımın 17 sinde başladım ve hala transfer için bekliyorum.bana kısa prorokol uygulandı ama opu sonrası ohss başlaması nedeniyle transfer iptal edildi sanırım şubat ortalarında olacak.doktorum Güvenç Bey ve ben ona müthiş güveniyorum. tüm personel işin ehli.dondurulmuş 10 embriyom var.aranızda aynı şeyleri yaşayıp pozitif sonuç alan arkadaşlar yaşadıklarını dondurulmuşlarda tedavi sürecini paylaşırlarsa sevinirim..2010 umarım hepimize uğur getirsin...

Merhaba:),
Geçmiş olsun diyorum öncelikle,herşey yolunda gider transferin yapılır,hem dinlenmiş de olur vücudun,hiç moralini bozma zemuszemus
Sevgiler..

Slm Hlc:),
Geldi evet uzun geldi valla bi ay 1yıl gibi geldi hergün kontrole gidince ama dün transferim yapılırken,ekranda o 2 miniğin içime konmasını görünce herşeye değdi dedim
Hiç bişeyim kalmadı,Eşim ağlarım zannetmiş işlem sırasında,sırıta sırıta transferden çıkınca şaşırdı o dadelikafadulden
Sana da tedavi sürecin boyunca bol şans ve sabır diliyorum,(pozitif düşün güzel yumoşların olsun))herşey iyi olacağına inanıyorum.İnanmak başarmanın yarısı mı demişlerdi neeeesositososito
İyi bak kendine...

teşekkürler Gizmo iyi dileklerin için...10 yıldır bekliyorum 1 ay daha beklerim yeterki sonuç iyi olsun..

kızlar herkese merhaba benim memorialde ikinci denemem ve su anda hormon iğnelerini kullanıyorum kızlar ya benim ilk tedavimde uzun protokol olmustu cok ilac kullanmamam ragmen az yumosum oldu 3 tane simdide kısa protokoldeyim ama gene az olcak galiba 4 gözüküyo neden böyle oluyor sizce bileniniz varmı kızlar ya doktoruma göre bünyeden olabilirmis ya böyle bisey olurmu

canım 1 ay olmamış bile maşallah. umarım sonu hayırlı olur.25inde başladın.3ünde yumoşların toplandı.8indede transferin. Güzel Rabbim hayırlısını veriri inşallah sağlıkla kucağına :) isteyen tüm herkesin. kendimede pay çıkartıyorum. umarım benimde senin kadar şansım iyi giderde kısa sürede sonuçlanır hayırlısıyla. ben bugün camlarımı kapılarımı vs. bayram temizliği apar gibi yaptım. regli olur olmaz tedavi başlarsa Allahın izniyle hiç bi iş yapmıcam die. düşün yani kendmi okadar hazırladım.
bu arada tedaviye kadra içtiğim folbiol ve gliforu bazen aksatıyorum. unutuyorum. içemiyorum. inşşalh bi sıkıntı olmaz.o ilaçlarda iştahımı açtı zaten kilom almış başını gidiyodu şimdi hiç dur durak dinlemiyo yumoşların hatrına :)
neyse canım başını şişirdim kusura bakma. çok heyecanlıyım çünkü. senin gelişmelerini gözümü bile kırpmadan takip ediyorum kendime de pay çıkartıyorum :)

ALLAH HERKESİN YAR VE YARDIMICISI OLSUN

arkadaşım Allah yardımcın oldsun. umarım 2011de anneler günümüzü kutlarız :)
2010 nun anneler gününe yetişemeyiz muhtemelen :)

h_l_c ve ARTVİNLİ çok teşekkür ederim çok tatlısınız.
insana gerçekten moral oluyorsunuz. haklısınız çevremdeki herkeste çok iyi sağolsunlar moral vermeye çalışıyorlar ama insan başına gelmeden anlamıyor. o yüzden desteğiniz için teşekkürler.
allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip edecek inşaalah.
bende umutsuz değilim. hepimizin bebişleri olacak inşaalah hepimiz için dua ediyorum.kaydirigubbakcemile5

gecmis olsun cnm...bende Aralik da transfer icin gittigimde ohss basladigini ogrendim...5.gun transferi olcakti...Guvenc Bey transfer yapip yapmamakta kararsiz kaldi...yaparsamda 1 embrio olur ..daha fazlasi senin hayatini riske atar dedi...ortak kararla 1 embrio transfer edildi..ben 4 embrio transferlerinde bile negatif sonuc almisken bu 1 tane hic tutmaz diye dusunurken..Allahim 1 taneyi nasip etti...soyle ki...transferin 6.gunu cok siddetli astalandim...acil hastaneye gittigimde Guvenc bey ohss nin orta dereceye geldigini arttigini,buyuk ihtimal bebegin tutundugunu soyledi...dedigi gibi 2 saat sonra sonuc az da olsa gebelik vardi...1 hafta hastanede 1 aydirda evde yatiyorum...bebek tutunup degeri yukseldikce ohss artti...toplamda 10 kg su topladim...hamileydim ama cok zor gunlerdi...Allahim sifami verdi..simdi 12 kg geri verdim..bebis 8+4 haftalik oldu
zor bi karar..beni yasadigim zor gunleri gozonune al..olsunda varsin 1-2 ay sonra olsun onemi yok...benim ve bebisin bunyesi savasti ohss 1 ay suresindede olsa yendi...ama bu herkes icin gecerli olmayabilirdi...Allah yardimcin olsun tez vakitte kavusmayi nasip etsin...
ohh ohh...ne guzel..hayirli olsun 2 minigini gobusune almis gelmissin...insallah kucagina almakta nasip olur...dua ile...

canim tedavin hayirli olsun...canim tamemen bunyeyle alakali...benimde fazla oluyor..sonrasinda sorun cikiyor...varsin az olsun yeterki sonrasinda icleri dolu kaliteli embriolar olsun...sana gereken zaten 2 tane...veren Allahim 1 kalitesiz embriodan bile veriyor...bunlari hic kafana takma...relax...tedavi de oldugunu unut..doktorlarina guven,Allahina sigin,duani eksik etme...gerisi Allahima kalmis...dua ile..

Artvinlim canim bebisler sen nasilsin?insallh hersey yolundadir...pek takip edemedim...kendinede bebislerede iyi bakopuyorumnanaktan

Artvinlim canim bebisler sen nasilsin?insallh hersey yolundadir...pek takip edemedim...kendinede bebislerede iyi bakopuyorumnanaktan

Canım benim iyiyiz çok şükür.Sen nasılsın,okudum şimdi çok sıkıntılar çekmişsin,rabbim hamileliğinde başka sıkıntı göstermesin.yavrunada maşallah.rabbim onu sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.a.s.

cok sukur bizde iyiyiz canim...amin saol cnm...amin cumlemizin....

İyi yapmışsın canım,ben de herşeyimi hazırlamıştım,uzun süre hiçbişey yapamıcam diye,
zaten bi alık oluyosun kafanda devamlı ne zaman gidicektim hastaneye ne zaman ne iğnesi olacaktım soruları?ben arada tüm arkadaşlarımın doğumgünlerini unutttum kendi kafa meşguliyetimdensırnaşık şey
Aksatma ilaçlarını zaten çok sebze meyve yemiyosundur tahminen,ben folbiol kullanınca baş ağrılarım geçti yaaa,hergün bi majezik yuvalardırm,tedavi başlayınca nasıl yapıcam ben ağrı kesicisiz diyodum çok şükür 20gündür başım hiç ağrımadı.
Heyecanlısındır çok iyi anlıyorum seni,benim bile heyecanım geçmedi,sabahları böyle şok geçirmiş gibi uyanıyorum neyin peşindeyim ben diye
Bu arada yumurta toplamaya kadar ben 2kilo almıştım(sanırım hormon iğnelerinden),şimdi bu prognex diye iğne yaptırıyorum hergün bebişler bana tutunsun diye,ondan mı stresten mi 4kilo verdim anlamadım ,1haftada 4kilo nasıl verdim ,rejim yaptığım halde ara ara 2senedir bu kiloya düşememiştim ,bu da tedavinin başka güzelliği oldu.bayanssulusmile
Sen H.sonu mu başlıyosun şimdi tedaviye?
Şans daima yanında olsun :Saruboceq:

Canım allah yardımcın olsun,oluyo tabi bünyeye göre ,bana en düşük dozu kullandılar ama 23 yumoşum oldu mesela,tahminin çok üstünde oldu,karnım davul gibi şiş gezdim 4gün ,ağrım oldu mesela,ohss diye mi şüphellenip kan testi falan yapıldım.Benim de en düşük dozda bu kadar yumurtaların uyarılması garip mesela
Herşeyin hayırlısı olsun canım ,sağlıcakla kal..

Canım çok saol,sen nasılsın ,toparlamışsın baya,gözün aydın canım..
Bundan sonra sıkıntısız dertsiz bir hamilelik nasip eder Allahım inşallah sana
Sevgiler..

kızlar ayın 26 sında co-kültür yapılacak ve 2 şubatta tedavime başlıycam.çok korkuyorum yine negatif olursa nasıl dayanıcam(

kızlar ayın 26 sında co-kültür yapılacak ve 2 şubatta tedavime başlıycam.çok korkuyorum yine negatif olursa nasıl dayanıcam(

Slm applecım,niye böyle düşünüyosun şimdidenbilmiyorumkismile,
Pozitif düşünki çağır meleklerini yanına canım..
Ben de transferimin sonucunu bekliyorum,iyi hissetmeye çalışıyorum genel olarak

gizmo canım inşallah sonucun pozitif olur yüzün güler. o kadar negatiften sonra canım pozitif düşünmek bana o kadar zor geliyorki. sonucun ne zaman belli olacak? allah eeklerini boşa çıkarmasın.

Selam kızlar doktordan geldim gidiorum bende cok moralim bozuk bu ay asılama tedaviisine basladım menogon ampul 75lik kullanıordum 1toz 1su hergün bugun 10.günüm adetle beraber adetin 3.günü basladk 7tane iğne kullandm doktor biri 11 2tane 9.5 mmlik öllçtü yani anlayacagınız cok küçükler...normalde 15olması lazım perşembe tekrar cagırdı perşembe zaten 13 14.günüm olcak nezaman catlama iğnesi olucam nezman asılama uumudum biitii....iğneyide kesti...cok yumurta olusuor dedi..önemli olan yumurta olusması değil az ve öz olması biliorsunuz benim olusuor ama küçük küçükler nee yarıcaklar üçtane ölçtü işte kızlar 11 9.5 9.5 iğnemde kesildi.....perşebeye kadar büyüyeceğinide sanmıorum napıcam yardımcı olun lütfen kızlar bişe söleyin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…