umutsuz canım üzülme ne olur benim 3 aşılama 2 negatif tüp denemem var hepsinde yumurtalarım çok güzel büyüdü ama sonuç hep negatif rabbim istemedimi oluyo. yumurtanın gelişmemesi bahane. allah büyük kendini bırakma.
sagol tatlim cok sukur bizde iyiyiz...evet canim ohss yi atlattim...zor gunlerdi ama ustesinden geldik...Canım çok saol,sen nasılsın ,toparlamışsın baya,gözün aydın canım..
Bundan sonra sıkıntısız dertsiz bir hamilelik nasip eder Allahım inşallah sana
Sevgiler..
kızlar ayın 26 sında co-kültür yapılacak ve 2 şubatta tedavime başlıycam.çok korkuyorum yine negatif olursa nasıl dayanıcam(
Hayırlı günler arkadaşlar......nasılsınız.....
Tedavi sürecinde olan arkadaşlar nasıl gidiyor tedaviler.
Betofen sen nasılsın tatlım.hep aklımdasın,herşey yolundadır inşallah.
Hepinizi çok öpüyorum.
Hayırlı günler arkadaşlar......nasılsınız.....
Tedavi sürecinde olan arkadaşlar nasıl gidiyor tedaviler.
Betofen sen nasılsın tatlım.hep aklımdasın,herşey yolundadır inşallah.
Hepinizi çok öpüyorum.
Selam canim kardeslerim.
Allahimiza sukur olsun evimize donduk.Rabbimin izniyle zoru basardik . Inseallah yaradanim
Kucagimizada almayi nasip eder.Kizlar bi sey sormak istiyorum benim halen sancilarim var.
Bel ve kasik agrim sizde varmi birde kramp giriyor ara sira dr dinlenmemi onerdi.
DR um bana biz agriya onem vermiyoruz dedi.Kanamaniz olmasin diyorlar.Artik rabbimize kalmis yaradanim herseyin hayirlisini nasip etsin inseallah hepimize.Tedaviye baslayacak kardeslerimizinde ALLAH yardimcisi olsun rabbim islerinizi asan eylesin.
Bol bol meryem suresini okyun rabbimm yar ve yardimcimiz olsun inseallah.
cnm seninle sonuc almistik....bendede surekli oluyor o agrilar...agrisiz gunum yok diyebilirim...en son dokt gittigimde tedaviden kalan yumurtalarimin hala cok oldugunu durduklarini,onlarin baski yaptiklarini soylediler...hatta benim o kadar ki elimle yokladigim zaman kasigin sol tarafindan orta tarafa kadar elle farkedilen sislik ve sertlik var...haklisin hakliyiz...o kadar zor elde ettikki..endiselenmemek elde degil..ya birsey olursa diye dusunmeden duramiyorum...doktorumun soyledigi sozleri aklima getirip kendimi teselli ediyorum....doktorum bu riskler 2.aydada 9.aydada var...sen zoru basardin...bu kadar denemeden sonra sana tutundu 9.haftaya geldi..bundan sonra onu sana veren Allaha sigin..cok olumsuz dusunup detaylara takilip kendinide bebegide etkileme...Allaha sukret...pozitif dusun dedi...bende elimden geldigince boyle dusunmeye calisiyorum o zaman icim rahatliyor sende dene derim...Allahim bu gunleri gormeyi nasip etti...saglikla kucagimiza almayida nasip etsin cumlemiz icin..
Canım iyiyiz çok şükür,evet ikili testimiz yapıldı.cinsiyetler belli değil,hayırlısı olsun.Sen nasılsın herşey yolundamı,nasıl geçiyor,rahatmısınartvinlimmm canim cok sukur simdilik biz iyiyiz sen bebisler nasil?ikili tarama yapilmistir dimi...cinsiyetleri yakinda belli olur...bebislerede kendinede iyi bakopuyorumnanaktan
Canım inşallah herşey yolunda gidecek,sen hiiiiiç kötü şeyler getirme aklına olurmu.seninde güzel haberlerini duymaya azkaldı.:lepi:canım hale hanımın verdiği ilaç haftaya bitiyor....adetimin 2.veya 3.günü inşallah gidicem kontrole...bu sefer güzel şeyler duyarım hale hanımın ağzından...:Saruboceq:sen nasılsın canım...ve tüm hamile arkadaşlarada sağlık diliyorum..
Selam canim kardeslerim.
Allahimiza sukur olsun evimize donduk.Rabbimin izniyle zoru basardik . Inseallah yaradanim
Kucagimizada almayi nasip eder.Kizlar bi sey sormak istiyorum benim halen sancilarim var.
Bel ve kasik agrim sizde varmi birde kramp giriyor ara sira dr dinlenmemi onerdi.
DR um bana biz agriya onem vermiyoruz dedi.Kanamaniz olmasin diyorlar.Artik rabbimize kalmis yaradanim herseyin hayirlisini nasip etsin inseallah hepimize.Tedaviye baslayacak kardeslerimizinde ALLAH yardimcisi olsun rabbim islerinizi asan eylesin.
Bol bol meryem suresini okyun rabbimm yar ve yardimcimiz olsun inseallah.
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bilgilerinize ihityacım var çünkü bende ınternatıonalda 2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek denemem oldu şuan birinci kalite dondurulmuş embriyolarımı memorıala getirılecek ve hale hanımla başlıyacağım sizce nasıl bi doktor.ve dondurulmuş ile pozitif sonuç alanınız varmı
teşekkür ederim artvinli arkaşım ben saten senin sayende hale hanıma kesin kararımı verdim şubat ayında adetin ikinci günü hale hanım gel dedi şimdiden heyecanlandım.sende ananas falan yedinmi nebilim önceden birşeyler yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?