Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

umutsuz canım üzülme ne olur benim 3 aşılama 2 negatif tüp denemem var hepsinde yumurtalarım çok güzel büyüdü ama sonuç hep negatif rabbim istemedimi oluyo. yumurtanın gelişmemesi bahane. allah büyük kendini bırakma.

HAKLSN CNM AMA NEYAPİİM ELİMDE DİİL CNM İLK DENEMEM KORKUORUM CANIM RABBM GNLÜNE GÖRE VERSİNN:Saruboceq::Saruboceq:

canım Rabbim yardımcın olsun..........o ol deyince bir bakarsın istediginiz olgunluga gelivermiş yumurtalar..........sen umudunu hiç kaybetme..............
bu arada gizmo sonuc ne zaman yaaaaaa merakta bırakma

Canım çok saol,sen nasılsın ,toparlamışsın baya,gözün aydın canım..
Bundan sonra sıkıntısız dertsiz bir hamilelik nasip eder Allahım inşallah sana
Sevgiler..
sagol tatlim cok sukur bizde iyiyiz...evet canim ohss yi atlattim...zor gunlerdi ama ustesinden geldik...
amin canim cok sagol...darisi sana...opuyorumnanaktan
kızlar ayın 26 sında co-kültür yapılacak ve 2 şubatta tedavime başlıycam.çok korkuyorum yine negatif olursa nasıl dayanıcam(

apple seni cok iyi anliyorum...bende 8 sene (sayisiz tedavi tahliller)negatiften baska birsey gormedim...endiseni anliyorum...ya yine olmazsa....ama inan bosa endiseleniyor,tedavini etkiliyorsun....veren Allahim vaktin zamanin gelince veriyor...sen boyle basindan stres yapar onyargili olursan tedavini olumsuz etkilersin...ben 3.denememde ummadigim bianda 1 embrio ile ohss oldugum halde pozitif sonucu gordum...
biraz daha sabir,pozitif dusun,yeni tedavi sekli,yeni umutlar,Allaha siginip duani et...insallh bu son tedavin olur kavusursunhakkinda hayirlisi neyse ne zamansa onu versin Allahim...dua ile..

bebek-istiyoruz saol canım moral verdiğin için başka şeylerle oyalanıp düşünmemeye çalışıyorum. inşalla bu defa yüzümüz güler.

bebiş istiyoruz gizmo saolun kızlarr haklısınız herseyin hayırlısı olsunnn bakalım ne olucakkk değilmi önümde daha uzun yol var allah yardımcımız olsunn

Hayırlı günler arkadaşlar......nasılsınız.....
Tedavi sürecinde olan arkadaşlar nasıl gidiyor tedaviler.
Betofen sen nasılsın tatlım.hep aklımdasın,herşey yolundadır inşallah.
Hepinizi çok öpüyorum.

artvinlimmm canim cok sukur simdilik biz iyiyiz sen bebisler nasil?ikili tarama yapilmistir dimi...cinsiyetleri yakinda belli olur...bebislerede kendinede iyi bakopuyorumnanaktan

canım hale hanımın verdiği ilaç haftaya bitiyor....adetimin 2.veya 3.günü inşallah gidicem kontrole...bu sefer güzel şeyler duyarım hale hanımın ağzından...:Saruboceq:sen nasılsın canım...ve tüm hamile arkadaşlarada sağlık diliyorum..

Selam canim kardeslerim.
Allahimiza sukur olsun evimize donduk.Rabbimin izniyle zoru basardik . Inseallah yaradanim
Kucagimizada almayi nasip eder.Kizlar bi sey sormak istiyorum benim halen sancilarim var.
Bel ve kasik agrim sizde varmi birde kramp giriyor ara sira dr dinlenmemi onerdi.
DR um bana biz agriya onem vermiyoruz dedi.Kanamaniz olmasin diyorlar.Artik rabbimize kalmis yaradanim herseyin hayirlisini nasip etsin inseallah hepimize.Tedaviye baslayacak kardeslerimizinde ALLAH yardimcisi olsun rabbim islerinizi asan eylesin.
Bol bol meryem suresini okyun rabbimm yar ve yardimcimiz olsun inseallah.

cnm seninle sonuc almistik....bendede surekli oluyor o agrilar...agrisiz gunum yok diyebilirim...en son dokt gittigimde tedaviden kalan yumurtalarimin hala cok oldugunu durduklarini,onlarin baski yaptiklarini soylediler...hatta benim o kadar ki elimle yokladigim zaman kasigin sol tarafindan orta tarafa kadar elle farkedilen sislik ve sertlik var...haklisin hakliyiz...o kadar zor elde ettikki..endiselenmemek elde degil..ya birsey olursa diye dusunmeden duramiyorum...doktorumun soyledigi sozleri aklima getirip kendimi teselli ediyorum....doktorum bu riskler 2.aydada 9.aydada var...sen zoru basardin...bu kadar denemeden sonra sana tutundu 9.haftaya geldi..bundan sonra onu sana veren Allaha sigin..cok olumsuz dusunup detaylara takilip kendinide bebegide etkileme...Allaha sukret...pozitif dusun dedi...bende elimden geldigince boyle dusunmeye calisiyorum o zaman icim rahatliyor sende dene derim...Allahim bu gunleri gormeyi nasip etti...saglikla kucagimiza almayida nasip etsin cumlemiz icin..

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bilgilerinize ihityacım var çünkü bende ınternatıonalda 2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek denemem oldu şuan birinci kalite dondurulmuş embriyolarımı memorıala getirılecek ve hale hanımla başlıyacağım sizce nasıl bi doktor.ve dondurulmuş ile pozitif sonuç alanınız varmı

Aminnnn Aminnnnnn canim inseallah rabbim kucagimizdada göstersin inseallah
Senin transferin ayin kaciydi canim kacinci denemen?
Belkide karsilasmisizdir merkezde cok ardasim oldsu
Gercekten canim pozitifimde malum zor bolunca insan ister istemez endise ediyor.
Ben cok gerginim yaaa ne sevinebildim nede inanabildim DR BUNADA NORMAL DEDI bunca denemenin ardindan dedi neyse hayirlisi olsun
Inseallahhh miden bulaniyormu benim son 4 gundur bulanmaya basladi
Ben pazartesi burdaki doktoruma baslicam bakalim artik burda devam edecem
ALLAHA EMANET OLCANIM :asigim:

artvinlimmm canim cok sukur simdilik biz iyiyiz sen bebisler nasil?ikili tarama yapilmistir dimi...cinsiyetleri yakinda belli olur...bebislerede kendinede iyi bakopuyorumnanaktan
Canım iyiyiz çok şükür,evet ikili testimiz yapıldı.cinsiyetler belli değil,hayırlısı olsun.Sen nasılsın herşey yolundamı,nasıl geçiyor,rahatmısın
duanızı esirgemeyin benden.opuyorumnanaktan
Canım inşallah herşey yolunda gidecek,sen hiiiiiç kötü şeyler getirme aklına olurmu.seninde güzel haberlerini duymaya azkaldı.:lepi:

Canım rabbim sağlıkla almayı nasip etsin yavrunu(larını)kucağına.Kasık ve bel ağrıları çok normal,bak ben 13+5 günlük oldum.hala ağrılarım oluyor.bol bol yatıp dinlen,uzun yürüyüşler yapma,herşey yolunda devam eder rabbimin izniyle.opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım topiğimizea.s..memorial ve hale hanım kesinlikle çok doğru bir karar olmuş.hale hanım bence mükemmel bir dr.ben tedavilerimi hep onda oldum.2 kezde dondurulmuşlarla hamile kaldım.ama tahlihsizlikler oldu ve düşük yaptım.dondurulmuş tedavisi çok rahat ve kısa oluyor.ama diğer tedavilere göre çok daha dikkatli olman,ve dinlenmen gerekli.hakkında hayırlısı olsun.hayırlı haberlerler gel inşallah.

teşekkür ederim artvinli arkaşım ben saten senin sayende hale hanıma kesin kararımı verdim şubat ayında adetin ikinci günü hale hanım gel dedi şimdiden heyecanlandım.sende ananas falan yedinmi nebilim önceden birşeyler yaptınmı

Valla çok memnun oldum.benim sayemde karar verdiysen hale hanıma,bende vesile olmuş oldum desene güzel haberlerin gelmesinde.Canım sana tavsiyem ananas tüketme,tutunmaya faydalı diyorlar ama bence düşük sebebi oluyor.Bir yerde okumuştum,bencede haklılar düşük sebebi olabilir.Ekstra hiç bir şey yemedim sadece kayısı yedim,kabız olmamak için oda.Tek formülüm yatmak ytamak yatmak.ben bunu test ettim yatmak kesin şart.
Tedavinden haberdar et bizleri olurmu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…