Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok şükür Nilcim,artık zorluklar geride kaldı olarak düşün opuyorumnanaktan
Sağlıkla kucağına alıcan inşallah:)
Sevgiler...

Bence çok doğru bir karar olmuş medercim,hayırlı uğurlu olsun şimdiden:Saruboceq:

Selam herkese,
Ay ben grip oldum 2gündür yatıyodum evde,ama ateşim 37.3ü geçmedi,çok korktum,aradım hastaneyi bişey olmaz dediler o ateşle
Ayrıca 1 tam ananas da yedim,hay allahım yaaaa
İnşallah bişey olmaz bu kadar şey atlattıktan sonra,geceleri kasık ağrısıyla fırlıyorum yataktan ,hasta mı oldum diye(benim hastalığım 23ünde aslında normalde max 3gün önceden başlardı,daha 10gün önceden böyle niye oldu anlamadım,inşallah iyiye alamettir)
Ben de ciddi ciddi betofeni merak etmeye başladım ,umarım iyidir..:Saruboceq:
Öpüyorummmm herkesi..

hayirli olsun...
canim benim 3.denememdi...1 aralik transfer gunum...5.gun transferiydi...6 aralikta ohss icin hastaneye yatirildigimda sonucu aldim...
aynen bende hala sevinebilmis degilim endiselerim bitmiyor...Allahima sigindim...
miden ohss oldugumdan beri bulaniyordu...6 aralik tan 11 ocak a kadar surekli ne yesem cikariyordum....biraz ohss etkisi biraz gebelik etkisi...3-4 gundur iyiyim...bulantim var ama cikarmiyorum...az az 5 ogun yiyorum...bol bol eksi:kedi:
elleme bulansinzemuszemusdemekki bebis iyi buyuyor...9 ay saglikla bizimle olsunlarda...biz ben bulantilara hatta tekrar ohss bile olmaya raziyim yeterki bizi birakmasinlar...sende bebiste Allaha emanetsinizopuyorumnanaktan

cnm yazdiklarim gelmedi sandim...oysa senin yazdiklarinla birlesmis

Son düzenleme:
Gizmocum canım merak etme öyle 1 ananastan hiç bir şey olmaz.bende yiyorum canım istiyor diye,ama çok yememek lazım tabi.AH ah bende transfer zamanımda çok hast.grip olmuştum,mide bulantısı,kusma ateşim yükselmemişti benimde.ateşe dikkat etmek lazımmış.Birde çok pirpiriklenince aman bir şey olmasın diye inadına hast.gelip seni buluyor.Bende öyleydim canım,kasık ağrısı çok normalmiş,bendede oluyordu,elimde peçetem hastamı oldum diye hep kontrol.aman sen benim gibi abartma ben birde bu yüzden mantar oldumbilmiyorumkismile.inşallah hayırlı haberler alıcaz bak çok azkaldı mutlu günlere.opuyorumnanaktan

cnm yazdiklarim gelmedi sandim...oysa senin yazdiklarinla birlesmis

Canım ikli test 11.14.haftalar arasında yapılıyor.bende 1 hafta önce yaptırdım.Zamanı yani.
Bebişinin önde gitmeside çok normal,bak benim mercimeklerin biri diğerinden 4 gün önde devam ediyor.Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Hangi hast.ve dr.gidiyorsun canım.

tamam sagol cnm...kist sorunu hala devam ettigi ici basindan beri buyukluklerini durumunu bilen Nur hnma gidiyorum...kist sorunu ortadan kalkasiya devam ederim...sen nereye gidiyorsun,ikili testi nereye ne kadara yaptirdin?sadece tedavi masrafiyla bitmiyormus...Allahim eslerimize guc kuwet versin....
kendine,bebislere iyi bakopuyorumnanaktan 1 kiz 1 oglan olcakbilmiyorumkismilebian icimden oyle gecti:kedi:

Çok saol canım benim,ben de bütün kış durdum şimdi hasta oldum diye hayıflanıyordum,tabi grip olduğumdan 2gün daha evde yattım,yok işe gidecektim,belki de diyorum bi uyarıydı benim için...
Gripten sonra bi böyle rahatlama geldi ama ,heralde gripten kurtulmanın sevinci:)
Sabrediyorum az kaldı bakalım sonuca,h.sonu hemen geçer zaten..
Çok öpüyorum seni,dikkat et sende kendine ve bebişlerineolumunekankayizsmile

gecmis olsun cnm...bende ananas yemistim...takilma cok...sonrasindada odem ve sisligi atmak icin 1 ay suyunu ictimeyvahedigeldismile
insallh tutunma sancilaridir...guzel haberilerini bekliyoruz...dua ile..

Benim de biraz şişmiş karnım birden indim ananastan sonra 4kilo vermişim zaten,
ya düşünce gücüyle ya ananastan demekkisırnaşık şey

Hepimiz için hayırlısı olsun artık,üzüntülü günlerimiz geride kalsın:lepi:

Çok şükür Nilcim,artık zorluklar geride kaldı olarak düşün opuyorumnanaktan
Sağlıkla kucağına alıcan inşallah:)
Sevgiler...

Hayirli cumalar canim kardeslerim.
Gizmocum senin transferin oldumu canim pek anlayamadim.
Yoksa tedavi sürecindemisin ben sizlerden ayri kaldim yani daha yeni geldim evime canim bak benimde transferden sonra cok siddetli sancim oldu.
Birde beni sitma tuttu atesim 37.7 cikmisti bu boyle 3 gun surdu
Eger transferin olduysa inseaallah tutmustur canim.
Benim 7. denememdi 19 yildir bekliyordum esim azo spermi benimde yumurta rezervim cok azdi sadece 3 yumurtam oldu yumoslar azdi ama cok kaliteliydi.
Sperm olmadigi icin donmus spermlerle oldu ve 1 tane embriyo olustu.
Sukur oda cok iyi gelisti 4. gunde transferim oldu ama dr ve emb lar bir gun onden gittigini soylediler.
Allahima binlerce sukurler olsun bu gunleri gosterdi rabbim
Yeterki ,mevlam ol desin yeterki istesin mevlam dileyince oluyor.
Benim tedavilerim hep bastan yani mesela ardaslarin bakiyorum donmus embriyolari oluyor.Bizim oda yoktu rabbim hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip etsin inseallahhhhhhhhh
Yaradanim kimsenin emegini bos cikarmasin su mubarek cuma vakti rabbim butun isteyenlere hayirli salih evlatlar versin inseallah aminnnn:asigim:

Canım sağlıklı olsunlar inşallah,Ama bir kız bir erkek valla çok iyi olur :kedi:.kısmetimizde hangisi var bakalım.Ben medikal parka gidiyorum.2.düzey ultrasyonuda bakırköyde ahmnet güle yaptırdık.260 tl.ödedik.hamile kalabilmek çok masraflı,sonrası dahada masraflı,herşey yavrularımız için.onlar sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız.:Saruboceq:

tabi canim kiz erkek secme luksumuz yok saglikla gelsinler yeter....260 test +doktor ucretimi?aynen cnm 8 senedir tedavi masraflarini odemekten diledigimiz gibi yasayamadik,yasayamiycaz da sanirim...olsun raziyiz tatile gitmeyiz,kirada oturmaya devam ederiz hersey yerine gelir,bebegimize kavusalim yeter...Allah babalarimiza guc kuwet versin...ekmek sogan yiyelim,civil civil cocuk sesi olan yuva bana yeterzemuszemus...

Benim de oldu transferim bugün 7.günüm:)
Bende grip oldum işte çok korktum o yüzden bişey olacak diye 2gündür yatıyodum evde bugün kendime geldim..
Çok şükür canım mutlu sonu yaşamışsın artık,allah bidaha dert sıkıntı vermesin inşallah..:Saruboceq:
Benim 23yumoşum oldu( yüzden çok ağrım oldu opu sonrası)
23ün 20si sağlam çıktı 18i döllendi,13ü 5.güne ulaştı çok şükür.
2sini transfer ettiler gerisini dondurduk(Şimdi de kasık ağrısı çekiyorum deli gibi..)
Ama dediğin gibi 1 de olsa 11de olsa mevlam ol desin yeterki
İnşallah bizim de yüzümüz güler..

Sevgiler...opuyorumnanaktan

kızlar bu hafta başı tedavime başlıcam hayırlısıyla. eczaneden bugün gonol f ve cetrotide yi aldık ama prognly yokmuş. bilgisi olan varmı?????

aynen :) zaten ekmek soğanı çok severim.....

Hadi bakalımmmmmm,şimdiden hayırlı olsunnn ,hiç sıkma kendini,emin ellerdesin bence

sıkıyorum,korkuyorum,heyecanlıyım, ayrıca regli olmak üzereyim onunda verdiği sıkıntı ve ayrılarım da var. Aman Allahım ne çok şey hissedebiliyorum :)

gizmo çok heyecanlıyım.
eşim bugün eczaneye gitti. gonof ve cetrotide yi almış.ama diğerini pregnly i alamamış. yokmuş çünkü.eczacı araştırıcakmış ama hiç biyerde kolay kolay bulamazsın demiş. off ya napcam. ,
allahım yardım ettt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…