Selam canim kardeslerim.
Allahimiza sukur olsun evimize donduk.Rabbimin izniyle zoru basardik . Inseallah yaradanim
Kucagimizada almayi nasip eder.Kizlar bi sey sormak istiyorum benim halen sancilarim var.
Bel ve kasik agrim sizde varmi birde kramp giriyor ara sira dr dinlenmemi onerdi.
DR um bana biz agriya onem vermiyoruz dedi.Kanamaniz olmasin diyorlar.Artik rabbimize kalmis yaradanim herseyin hayirlisini nasip etsin inseallah hepimize.Tedaviye baslayacak kardeslerimizinde ALLAH yardimcisi olsun rabbim islerinizi asan eylesin.
Bol bol meryem suresini okyun rabbimm yar ve yardimcimiz olsun inseallah.
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bilgilerinize ihityacım var çünkü bende ınternatıonalda 2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek denemem oldu şuan birinci kalite dondurulmuş embriyolarımı memorıala getirılecek ve hale hanımla başlıyacağım sizce nasıl bi doktor.ve dondurulmuş ile pozitif sonuç alanınız varmı
kızlar geriye sayım başladı.
heyecan doruktaaa
Valla çok memnun oldum.benim sayemde karar verdiysen hale hanıma,bende vesile olmuş oldum desene güzel haberlerin gelmesinde.Canım sana tavsiyem ananas tüketme,tutunmaya faydalı diyorlar ama bence düşük sebebi oluyor.Bir yerde okumuştum,bencede haklılar düşük sebebi olabilir.Ekstra hiç bir şey yemedim sadece kayısı yedim,kabız olmamak için oda.Tek formülüm yatmak ytamak yatmak.ben bunu test ettim yatmak kesin şart.
Tedavinden haberdar et bizleri olurmu canım.
hayirli olsun...kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bilgilerinize ihityacım var çünkü bende ınternatıonalda 2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek denemem oldu şuan birinci kalite dondurulmuş embriyolarımı memorıala getirılecek ve hale hanımla başlıyacağım sizce nasıl bi doktor.ve dondurulmuş ile pozitif sonuç alanınız varmı
canim benim 3.denememdi...1 aralik transfer gunum...5.gun transferiydi...6 aralikta ohss icin hastaneye yatirildigimda sonucu aldim...Aminnnn Aminnnnnn canim inseallah rabbim kucagimizdada göstersin inseallah
Senin transferin ayin kaciydi canim kacinci denemen?
Belkide karsilasmisizdir merkezde cok ardasim oldsu
Gercekten canim pozitifimde malum zor bolunca insan ister istemez endise ediyor.
Ben cok gerginim yaaa ne sevinebildim nede inanabildim DR BUNADA NORMAL DEDI bunca denemenin ardindan dedi neyse hayirlisi olsun
Inseallahhh miden bulaniyormu benim son 4 gundur bulanmaya basladi
Ben pazartesi burdaki doktoruma baslicam bakalim artik burda devam edecem
ALLAHA EMANET OLCANIM:asigim:
Canım iyiyiz çok şükür,evet ikili testimiz yapıldı.cinsiyetler belli değil,hayırlısı olsun.Sen nasılsın herşey yolundamı,nasıl geçiyor,rahatmısın
duanızı esirgemeyin benden.opuyorumnanaktan
ohh ohhhhhhhh...ne guzel...bi sorun yoktur insl...iyiyiz cnm ...simdilik yolunda cok sukur...30 ocakta kontrolum var...2.li test yapilcak dedi doktorum...yani 11+3 falan..sence erken degil mi?sen ne zaman gittin?birde bebis 1-2 gun onde gidiyormus...normal dimi...
dualarim isteyen ,gobusunde olan herkesle...hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Allahim...
Canım inşallah herşey yolunda gidecek,sen hiiiiiç kötü şeyler getirme aklına olurmu.seninde güzel haberlerini duymaya azkaldı.:lepi:
Canım rabbim sağlıkla almayı nasip etsin yavrunu(larını)kucağına.Kasık ve bel ağrıları çok normal,bak ben 13+5 günlük oldum.hala ağrılarım oluyor.bol bol yatıp dinlen,uzun yürüyüşler yapma,herşey yolunda devam eder rabbimin izniyle.opuyorumnanaktan
kızlar geriye sayım başladı.
heyecan doruktaaa
hayirli olsun ...
Selam herkese,
Ay ben grip oldum 2gündür yatıyodum evde,ama ateşim 37.3ü geçmedi,çok korktum,aradım hastaneyi bişey olmaz dediler o ateşle
Ayrıca 1 tam ananas da yedim,hay allahım yaaaa
İnşallah bişey olmaz bu kadar şey atlattıktan sonra,geceleri kasık ağrısıyla fırlıyorum yataktan ,hasta mı oldum diye(benim hastalığım 23ünde aslında normalde max 3gün önceden başlardı,daha 10gün önceden böyle niye oldu anlamadım,inşallah iyiye alamettir)
Ben de ciddi ciddi betofeni merak etmeye başladım ,umarım iyidir..:Saruboceq:
Öpüyorummmm herkesi..
gecmis olsun cnm...bende ananas yemistim...takilma cok...sonrasindada odem ve sisligi atmak icin 1 ay suyunu ictimeyvahedigeldismile
insallh tutunma sancilaridir...guzel haberilerini bekliyoruz...dua ile..
Canım iyiyiz çok şükür,evet ikili testimiz yapıldı.cinsiyetler belli değil,hayırlısı olsun.Sen nasılsın herşey yolundamı,nasıl geçiyor,rahatmısın
duanızı esirgemeyin benden.opuyorumnanaktan
Canım inşallah herşey yolunda gidecek,sen hiiiiiç kötü şeyler getirme aklına olurmu.seninde güzel haberlerini duymaya azkaldı.:lepi:
Canım rabbim sağlıkla almayı nasip etsin yavrunu(larını)kucağına.Kasık ve bel ağrıları çok normal,bak ben 13+5 günlük oldum.hala ağrılarım oluyor.bol bol yatıp dinlen,uzun yürüyüşler yapma,herşey yolunda devam eder rabbimin izniyle.opuyorumnanaktan
Gizmocum canım merak etme öyle 1 ananastan hiç bir şey olmaz.bende yiyorum canım istiyor diye,ama çok yememek lazım tabi.AH ah bende transfer zamanımda çok hast.grip olmuştum,mide bulantısı,kusma ateşim yükselmemişti benimde.ateşe dikkat etmek lazımmış.Birde çok pirpiriklenince aman bir şey olmasın diye inadına hast.gelip seni buluyor.Bende öyleydim canım,kasık ağrısı çok normalmiş,bendede oluyordu,elimde peçetem hastamı oldum diye hep kontrol.aman sen benim gibi abartma ben birde bu yüzden mantar oldumbilmiyorumkismile.inşallah hayırlı haberler alıcaz bak çok azkaldı mutlu günlere.opuyorumnanaktanSelam herkese,
Ay ben grip oldum 2gündür yatıyodum evde,ama ateşim 37.3ü geçmedi,çok korktum,aradım hastaneyi bişey olmaz dediler o ateşle
Ayrıca 1 tam ananas da yedim,hay allahım yaaaa
İnşallah bişey olmaz bu kadar şey atlattıktan sonra,geceleri kasık ağrısıyla fırlıyorum yataktan ,hasta mı oldum diye(benim hastalığım 23ünde aslında normalde max 3gün önceden başlardı,daha 10gün önceden böyle niye oldu anlamadım,inşallah iyiye alamettir)
Ben de ciddi ciddi betofeni merak etmeye başladım ,umarım iyidir..:Saruboceq:
Öpüyorummmm herkesi..
cnm yazdiklarim gelmedi sandim...oysa senin yazdiklarinla birlesmis
Canım ikli test 11.14.haftalar arasında yapılıyor.bende 1 hafta önce yaptırdım.Zamanı yani.
Bebişinin önde gitmeside çok normal,bak benim mercimeklerin biri diğerinden 4 gün önde devam ediyor.Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Hangi hast.ve dr.gidiyorsun canım.
Gizmocum canım merak etme öyle 1 ananastan hiç bir şey olmaz.bende yiyorum canım istiyor diye,ama çok yememek lazım tabi.AH ah bende transfer zamanımda çok hast.grip olmuştum,mide bulantısı,kusma ateşim yükselmemişti benimde.ateşe dikkat etmek lazımmış.Birde çok pirpiriklenince aman bir şey olmasın diye inadına hast.gelip seni buluyor.Bende öyleydim canım,kasık ağrısı çok normalmiş,bendede oluyordu,elimde peçetem hastamı oldum diye hep kontrol.aman sen benim gibi abartma ben birde bu yüzden mantar oldumbilmiyorumkismile.inşallah hayırlı haberler alıcaz bak çok azkaldı mutlu günlere.opuyorumnanaktan
gecmis olsun cnm...bende ananas yemistim...takilma cok...sonrasindada odem ve sisligi atmak icin 1 ay suyunu ictimeyvahedigeldismile
insallh tutunma sancilaridir...guzel haberilerini bekliyoruz...dua ile..
Çok şükür Nilcim,artık zorluklar geride kaldı olarak düşün opuyorumnanaktan
Sağlıkla kucağına alıcan inşallah:)
Sevgiler...
Canım sağlıklı olsunlar inşallah,Ama bir kız bir erkek valla çok iyi olur :kedi:.kısmetimizde hangisi var bakalım.Ben medikal parka gidiyorum.2.düzey ultrasyonuda bakırköyde ahmnet güle yaptırdık.260 tl.ödedik.hamile kalabilmek çok masraflı,sonrası dahada masraflı,herşey yavrularımız için.onlar sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız.:Saruboceq:tamam sagol cnm...kist sorunu hala devam ettigi ici basindan beri buyukluklerini durumunu bilen Nur hnma gidiyorum...kist sorunu ortadan kalkasiya devam ederim...sen nereye gidiyorsun,ikili testi nereye ne kadara yaptirdin?sadece tedavi masrafiyla bitmiyormus...Allahim eslerimize guc kuwet versin....
kendine,bebislere iyi bakopuyorumnanaktan 1 kiz 1 oglan olcakbilmiyorumkismilebian icimden oyle gecti:kedi:
Canım sağlıklı olsunlar inşallah,Ama bir kız bir erkek valla çok iyi olur :kedi:.kısmetimizde hangisi var bakalım.Ben medikal parka gidiyorum.2.düzey ultrasyonuda bakırköyde ahmnet güle yaptırdık.260 tl.ödedik.hamile kalabilmek çok masraflı,sonrası dahada masraflı,herşey yavrularımız için.onlar sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız.:Saruboceq:
Hayirli cumalar canim kardeslerim.
Gizmocum senin transferin oldumu canim pek anlayamadim.
Yoksa tedavi sürecindemisin ben sizlerden ayri kaldim yani daha yeni geldim evime canim bak benimde transferden sonra cok siddetli sancim oldu.
Birde beni sitma tuttu atesim 37.7 cikmisti bu boyle 3 gun surdu
Eger transferin olduysa inseaallah tutmustur canim.
Benim 7. denememdi 19 yildir bekliyordum esim azo spermi benimde yumurta rezervim cok azdi sadece 3 yumurtam oldu yumoslar azdi ama cok kaliteliydi.
Sperm olmadigi icin donmus spermlerle oldu ve 1 tane embriyo olustu.
Sukur oda cok iyi gelisti 4. gunde transferim oldu ama dr ve emb lar bir gun onden gittigini soylediler.
Allahima binlerce sukurler olsun bu gunleri gosterdi rabbim
Yeterki ,mevlam ol desin yeterki istesin mevlam dileyince oluyor.
Benim tedavilerim hep bastan yani mesela ardaslarin bakiyorum donmus embriyolari oluyor.Bizim oda yoktu rabbim hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip etsin inseallahhhhhhhhh
Yaradanim kimsenin emegini bos cikarmasin su mubarek cuma vakti rabbim butun isteyenlere hayirli salih evlatlar versin inseallah aminnnn:asigim:
tabi canim kiz erkek secme luksumuz yok saglikla gelsinler yeter....260 test +doktor ucretimi?aynen cnm 8 senedir tedavi masraflarini odemekten diledigimiz gibi yasayamadik,yasayamiycaz da sanirim...olsun raziyiz tatile gitmeyiz,kirada oturmaya devam ederiz hersey yerine gelir,bebegimize kavusalim yeter...Allah babalarimiza guc kuwet versin...ekmek sogan yiyelim,civil civil cocuk sesi olan yuva bana yeterzemuszemus...
Hadi bakalımmmmmm,şimdiden hayırlı olsunnn ,hiç sıkma kendini,emin ellerdesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?