Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Selam canım,
Bol şans diliyorum tedavinin başında.
Bana da bulamazsın dedi bi kaç eczacı ama buldum:) hem de alakasız yerlerden,bazı yerlerde paket kalmış olabilir.Zaten pregnly'i en son kullanıcan tahminen 10gün sonra falan ,ara ara gördüğün tüm eczanelere sor.Ayrıca o ilacın eşdeği var başka bir marka olmadı onu alırsın,pregnly daha ucuz diye sanırım ilk onu tavisye ediyorlar.
Panik olmuşsun sen çok beaaa:) ,herşey yolunda gidecek üzülme bakiiim şimdiden:dance:

kızlar bu hafta başı tedavime başlıcam hayırlısıyla. eczaneden bugün gonol f ve cetrotide yi aldık ama prognly yokmuş. bilgisi olan varmı?????

AY canım tedavi hazırlıkları başlamış.inşallah herşey gönlünce sorunsuz devam eder.
Hayırlı ve güzel haberler verirsin bize.
Bulursun mutlaka,önce yok diyorlar ama getirtiyorlar canım.
Zaten o iğneyi transfere 1.2 gün kala başlıyorsun.
Daha zamanın var yani.
Sakın panik yapma,tedavi süreci sıkıntılı biliyorum ama sen olabildiğin kadar rahat ol tamammı tatlım.

merhaba hıc ben daha yeni katıldım aranıza bende şubat ayında 2.denememe başlıyacağım ama anladığım kadarıyla sen daha tedavinin başında çok heyecanlısın biraz rahat ol stres yapma herşe oluruna varıyor ben bunu anladım. rahat ol saten unutma stres senin düşmanın birşeyler yap birşeylerle uğraş ama stresten uzak dur

Hoşgeldinnnnnna.s.
Hayırlı olsun şimdiden ,allah yüzünü güldürsün canım bu tedavinde...
:Saruboceq: Dualarımız seninle...

elgiz, gizmo test gunlerınız ne zman baktım ama bulamadım canlarım
tedavıde olan arkadaslarımız Allah yardımcınız olsun sonunda bebıs olsun ınsallahh
bızde bugun kalp atıslarımızı gorduk kesemızı gordum hersey yolunda cok sukur darısı bekleyen arkadaslarımıza ınsallah

canım maaşallah....Allah sağlıkla elinede almayı nasip etsin....
Bende dün aksam son cyclo'mu içtim...İnşallah bu hafta adet olursam tekrar hale hanıma gidicem..inşallah güzel haberlerle dönerim inşallah tüp bebek tedavisine başlayabiliriz...:Sarubocequalarınızı bekliyorum..............

Selam canım oh çok şükür bakalım:lepi:,darısı başımıza
Benim çarşamba günü test günüm ,çatlıcam artık:jeyyar:
Öptüm...

merhaba ipekk allah hayırlısıyla bebişini kucağına almanı nasip etsin merak ettim doktorun kimdi ilk denememmi bende hale hanımla dondurulmuşlarımla başlıyacağım inşallah bende güzel haberler veririm sizlere

selam canım.hala olamadım ya regli.naza çekti kendini. :) bu akşam olurum die çarşamba sabah 10a randevu aldım yarın öğlende kadar olurum inşallah.ben çarşamba başlıcam belki sende çarşamba günü test yaptırıcan. allahım hayırlı haberler verirsin inşallah :)

teşekkürler çok saol. ben yapı olarak biraz paniğimdir.atlatmaya çalışıcam inşallah bu kötü huyumu :)
rahat olmaya çalışıcam inşallah :)

çok saol canım.heyecanlıyımdır biraz.istanbulda yaşayıpta hele çalışıyosan stessten uzak durmak mümkün değil ama bakalım. allah yardımcımız olsun.
seninde tedavin hayırlı olsun canım.
gelişmelerden haberdar et.

kızlar memorialde benim drum güvenç bey memorialde ameliyat oldum sol tüpüm alındı.1.5 ay oldu şimdi zayıflamadayım.2 aydan giderim inş.6.denemem olacak kızlar bana biraz memoriali anlatırmısınız.semra hanımı gördüm hem ameliyatımı yaptı hemde geçmişime bakıp çok tahliller istedi.co cültür alındı.şeker yüklemesi testi istedi.sizdende istedimi.çok ümit bagladım.zaten son kez gidecem umut bekleyeyimmi.benim gibi sebebsiz infertilite olup hamişşş kalan varmı

birde memoriale şehirdışından gelenler nerde kalıyor.annemle gelip kalacagım inş.

Hayırlı olsun canım tedavin şimdiden,
Bizim erkek infertilitesi kaynaklıydı,o yüzden dediğin konular hakkında bir bilgim yok maalesef
Bu denemen başarıyla sonuçlanır yüzün güler canım inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
uzun zaman oldu yazmayalı, tedaviye başlayanlara hayırlı olsun diyorum şimdiden, güzel sonuçlarınızı hep beraber burada kutlarız inşallah, başlayacaklara da ( benim gibi) bol şans, umut..
ilk denememizde transfer olamamıştı embriyo kalitesi nedeniyle, 2.si kimyasal gebelikti, çok uğraşmıştım sonuç alana kadar... desteklerinizle aştım o günleri, ama sonradan siteye giremedim uzun zamandır.. şimdi 3. deneme yaklaşıyor hayırlısıyla.. Memorial düşünüyoruz ama önce kendi doktorum histereskopi dedi, ama ben çok korkuyorum olan var mı? genetik testler de yapılacak.. bilgilerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum...

canım drum hale hanımdı ama 2 kere ancak bakabıldı yumurta gelısımınıe hastalandı
opumuda transferımıde nur hanım yaptı
şeker gıbı bır ınsan nur hanımda
artvınlımızde dondurulmuslarla denedı sanırım ıkızlere hamıle oda Allah yardımcın olsun guzel haberlerını beklıyoruz canım

canım hayırlı olsun sonunda bebıs olsun ınsallah
beklıyoruz senıde hadı hayırlısı

Selam canım oh çok şükür bakalım:lepi:,darısı başımıza
Benim çarşamba günü test günüm ,çatlıcam artık:jeyyar:
Öptüm...
gızmocum cok az kalmıs ay heyecanlandım bende
hayırlı haberlerını beklıyorum canım benım senınde
sevınclerımızı paylasmak duasıyla

birde memoriale şehirdışından gelenler nerde kalıyor.annemle gelip kalacagım inş.

canım memorıalın mısafırhanesı var bı mıktar ucret odeyıp ordada kalıyorlar yada ev tutuyorlar tabı yakın otellerde var kalabılecegınız bırazda maddıyata bakıyor tabı onuda zaten mecbur goze alıyoruz
guzel sonuclar alman duasıyla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…