sıkıyorum,korkuyorum,heyecanlıyım, ayrıca regli olmak üzereyim onunda verdiği sıkıntı ve ayrılarım da var. Aman Allahım ne çok şey hissedebiliyorum :)
gizmo çok heyecanlıyım.
eşim bugün eczaneye gitti. gonof ve cetrotide yi almış.ama diğerini pregnly i alamamış. yokmuş çünkü.eczacı araştırıcakmış ama hiç biyerde kolay kolay bulamazsın demiş. off ya napcam.,
allahım yardım ettt.
kızlar bu hafta başı tedavime başlıcam hayırlısıyla. eczaneden bugün gonol f ve cetrotide yi aldık ama prognly yokmuş.bilgisi olan varmı?????
merhaba hıc ben daha yeni katıldım aranıza bende şubat ayında 2.denememe başlıyacağım ama anladığım kadarıyla sen daha tedavinin başında çok heyecanlısın biraz rahat ol stres yapma herşe oluruna varıyor ben bunu anladım. rahat ol saten unutma stres senin düşmanın birşeyler yap birşeylerle uğraş ama stresten uzak dur
elgiz, gizmo test gunlerınız ne zman baktım ama bulamadım canlarım
tedavıde olan arkadaslarımız Allah yardımcınız olsun sonunda bebıs olsun ınsallahh
bızde bugun kalp atıslarımızı gorduk kesemızı gordum hersey yolunda cok sukur darısı bekleyen arkadaslarımıza ınsallah
elgiz, gizmo test gunlerınız ne zman baktım ama bulamadım canlarım
tedavıde olan arkadaslarımız Allah yardımcınız olsun sonunda bebıs olsun ınsallahh
bızde bugun kalp atıslarımızı gorduk kesemızı gordum hersey yolunda cok sukur darısı bekleyen arkadaslarımıza ınsallah
Selam canım,
Bol şans diliyorum tedavinin başında.
Bana da bulamazsın dedi bi kaç eczacı ama buldum:) hem de alakasız yerlerden,bazı yerlerde paket kalmış olabilir.Zaten pregnly'i en son kullanıcan tahminen 10gün sonra falan ,ara ara gördüğün tüm eczanelere sor.Ayrıca o ilacın eşdeği var başka bir marka olmadı onu alırsın,pregnly daha ucuz diye sanırım ilk onu tavisye ediyorlar.
Panik olmuşsun sen çok beaaa:) ,herşey yolunda gidecek üzülme bakiiim şimdiden:dance:
AY canım tedavi hazırlıkları başlamış.inşallah herşey gönlünce sorunsuz devam eder.
Hayırlı ve güzel haberler verirsin bize.
Bulursun mutlaka,önce yok diyorlar ama getirtiyorlar canım.
Zaten o iğneyi transfere 1.2 gün kala başlıyorsun.
Daha zamanın var yani.
Sakın panik yapma,tedavi süreci sıkıntılı biliyorum ama sen olabildiğin kadar rahat ol tamammı tatlım.
merhaba hıc ben daha yeni katıldım aranıza bende şubat ayında 2.denememe başlıyacağım ama anladığım kadarıyla sen daha tedavinin başında çok heyecanlısın biraz rahat ol stres yapma herşe oluruna varıyor ben bunu anladım. rahat ol saten unutma stres senin düşmanın birşeyler yap birşeylerle uğraş ama stresten uzak dur
kızlar memorialde benim drum güvenç bey memorialde ameliyat oldum sol tüpüm alındı.1.5 ay oldu şimdi zayıflamadayım.2 aydan giderim inş.6.denemem olacak kızlar bana biraz memoriali anlatırmısınız.semra hanımı gördüm hem ameliyatımı yaptı hemde geçmişime bakıp çok tahliller istedi.co cültür alındı.şeker yüklemesi testi istedi.sizdende istedimi.çok ümit bagladım.zaten son kez gidecem umut bekleyeyimmi.benim gibi sebebsiz infertilite olup hamişşş kalan varmı
merhaba ipekk allah hayırlısıyla bebişini kucağına almanı nasip etsin merak ettim doktorun kimdi ilk denememmi bende hale hanımla dondurulmuşlarımla başlıyacağım inşallah bende güzel haberler veririm sizlere
canım maaşallah....Allah sağlıkla elinede almayı nasip etsin....
Bende dün aksam son cyclo'mu içtim...İnşallah bu hafta adet olursam tekrar hale hanıma gidicem..inşallah güzel haberlerle dönerim inşallah tüp bebek tedavisine başlayabiliriz...:Sarubocequalarınızı bekliyorum..............
gızmocum cok az kalmıs ay heyecanlandım bendeSelam canım oh çok şükür bakalım:lepi:,darısı başımıza
Benim çarşamba günü test günüm ,çatlıcam artık:jeyyar:
Öptüm...
birde memoriale şehirdışından gelenler nerde kalıyor.annemle gelip kalacagım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?