Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Herkese merhabalar.
Nasılsınız bakalım kızlar.a.s.

Transfer olanlar hadi bakalım çok azkaldı sonuç almaya.(gizmocum):yerimseniben.
Tedaviye başlayacak arkadaşlar.herşey gönlünüzce olsun.:Saruboceq:
Rabbim kolaylıklar versin.
Önce dr.sonra hast.güvenin çok doğru yerdesiniz sakın merak etmeyin.:1hug:

benimde asilamalar ve 2 tup bebek negatif sonuc aldim...cok merkez doktor gezdim hepsinin dedigi hersey normal...sebapsiz infertilite...en son Semara hnm a geldigimizde sebepsiz olmadigi rahim filminde bozukluk oldugunu,laporoskobi,histeroskobi yapilmasi gerektigini soyledi...dedigi gibi histereskobide rahim disinda ultrasonda gozukmeyen cok sayida miyomlar bulunmus buda rahimin seklini bozuyormustu...operasyonla miyomlari yaktilar,rahimi duzelttiler,co-cultur icin parca aldilar...sonrasinda 1 embrio ile Allahima binlerce sukur hamile kaldim...merkeze gozun kapali guven derim...yinede veren Allahim inslh bunlar vesile olur,bu sefer bebisine kavusursun...

cnm ben histereskobi oldum..ama anestezi altinda...bi zorlugu olmadi tabikide....aksine faydasi oldu...rahimde gozle gozukmeyen sorunlar histereskobide ortaya cikti ve giderildi...
genetik testler 3 haftada sonuc veriyor..istersen ona gore erken verin kanlarinizi...inslhh bi sorun cikmaz...3.denemede kavusursun bebisine...

mrb canim...iyiyiz sukur...bebisi gormeme 10 gun kaldibilmiyorumkismilegunler gecmiyor...aceba iyimi...neyse o iyi olsunda ben 8 sene beklemisim 10 gun mu bekliyemiycemboshayallersmile
sen nasilsin?bebislerin nasil?iyi bak onlaraolumunekankayizsmile
gizmo yarin sonucu alcak...Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin...bence sonucu pozitif....bilmiyorumkismileicimden oyle gecti...hayirlisi bakalim..yarin haber verir umarim..

Ay inşallah canım inşallah,bugün ortadan ikiye çatlamazsam yarın size sonucu bildircem:roflol:
Öpüyorum

Merhaba,
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden tedavin,yeni yılda güzel günler seni bekliyordur umarım
a.s.

ya kızlar merak ettim semra hanım daha tecrübeli ben ilk önce ona muayene olup sonra hale hanıma gitsem olurmu çünkü bendede çikolata kisti var bu durumda neyapayım. hale hanım adetin ikinci günü gel demişti ama muayene olmamıştım acaba daha önce gitsemmi muayene olmaya ama ekstradan ücret vermek istemiyorumda özellikle çikolata kisti olan arkadaşımız varmı aramızda tedavileri nasıl oldu veya başladılarmı

Canim benim nasilsin insan ister istemez endiseleniyor yaaaaaa...
Birde ben cok agir grip oldum öksurukten hapsirmaktan icim disima gecti.
Okadar korktumki anlatamamakannehir sukrolsun bebegimi dun gordum.Cok iyiydi biraz rahatladim.Kolay degil yaaa zorla buldunca insan korkuyor.
Burdaki dr beni her hafta cagirdi.
DR cok iyi canim okadar cok sevindiki 14 haftaya kadar her hafta takipteyiz
Hayirlisi olsun inseallah seninde az kalmis annesi yegenime iyi bak.
Inanki ben dune kadar hep mutsuzdum hamile kaldigima ne inanabildim nede sevinebildim semra hanim cok normal demisti.
Canim hocam onlari simdiden ozledim valla.Fakat dun onu oyle cok sevdimki
anlatamam cok hareketliydi bak sende gorunce ayni duygulari yasayacaksin canim seninkide biraz buyumus olur.Annesi ALLAHIM BUTUN ISTEYENLERE VERSIN HAYIRLISIYLA INSEALLAHHHHHturkbayragi:asigim:

medercim...memorial tup bebek merkezi ekip halinde calisiyor cnm...yani sen Hale hnm gitsen bile her muaynen sonucunda Semra hnm dahil butun doktorlar toplanip ortak karar veriyorlar...ben ilk gorusmemi Semra hnm la yapmistim...ameliyatima Semra hnm,Mustafa bey be Nur hnm girdi...ortak kararla sonuca varildi..Semra hnm ameliyattada boyle birbimizin gozunden birsey kacarsa digerleri hatirlarsin diye 3 kisi giriyoruz dedi...yumurta takibine zaten Semra hnm girmiyor...benim genelde Nur hnm ve Hale nm yaptilar ama muayne sonrasi toplanip her hastalarinin durumlarini takip ettiler...en son yumurta takibi gunumde Semra hnm girdi ve tamam opu zamani dedi...ohss oldum transfer edip etmemekte kararsiz kaldilar yine doktlar toplanip ortak kararla 1 embrioya karar verdiler...sonrasinda ohss oldum...Guvenc bey muayne etti..durumumu hatirlattim biliyrum durumunu dedi...
yani merkeze doktorlara guven...endise etme...bi baslarina karar vermiyorlar...ekip calismasi hakim...sadece kendine en yakin hissettigin dokt tercih et derim...
ben merkeze ilk gorusmeye gittigimde...(adet oncesi)Semra nm la ve Nur hnm la yarim saat gorustum..ultrasonda bakildi..v.s..ameliyat tesisi konuldu...cikista merkez bende on gorusme diye ucret talep etmedi...bilemiyorum..tel bi sor istersen..belki ben ameliyat olcam diye de talep etmemis olabilirler...hersey elinin altinda...icin nasil rahat edecekse..bu senin hakkin cekinmeden telefon et sor aklina takilan ne varsa...

gecmis olsun cnm...ne mutlu sana gormussun bebisi darisi bana inslhh...ayy ne guzel herhafta goreceksin icin daha rahat olurboshayallersmilebenim bu gittigimde 3 hafta ya cikardi..birdaha geldiginde 4 hafta arayla cagircam dedi:sinifsinif:nerdeyse 7 ay sonra direk doguma gel diceklerohaoldumsmilesaka bi yana iyi olsunda ben beklerim...insan endiseleniyor...sanirim 5.ayda hareketlerini hissedince rahatliycaz...
uyy oyle oluyormus bu haftalarda..hareketleri goruluyormusne guzellll...amin inslhh bende hareketlerini gorurum...
cnm senin ikili test ne zaman?birde o heyecan var...akannehir

Son düzenleme:
teşekkürler bebek istiyoruz biraz rahatladım ben memorıalda başka bir merkezden götüreceğim dondurulmuş embriyolarla başlıyacağım inşallah herşey yolunda gider hemen tedavime başlarım

teşekkürler bebek istiyoruz biraz rahatladım ben memorıalda başka bir merkezden götüreceğim dondurulmuş embriyolarla başlıyacağım inşallah herşey yolunda gider hemen tedavime başlarım

insallh hayirlisiyla tedaviye baslaman,pozitif sonuc alman nasip olur...

Kızlar Merhaba
Ben dayanamadım yaptım kan testini bugünden(11.gün) pozitifmiş çok şükür
Dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim
Darısı isteyen herkesin başına
Çok çok öpüyorum

yuppii ben biliyordum icime dogmustukaydirigubbakcemile2
TEBRIKLER TATLIMMMM...ALLAHIM SAGLIKLA 9 AY GECIRIP KUCAGINA ALMAYI ,ALMAMIZI NASIP ETSIN....darisi isteyen herkese insallh...

canım tebrik ederim...Allah sağlıkla eline almayıda nasip etsin darısı başıma...

yuppii ben biliyordum icime dogmustukaydirigubbakcemile2
TEBRIKLER TATLIMMMM...ALLAHIM SAGLIKLA 9 AY GECIRIP KUCAGINA ALMAYI ,ALMAMIZI NASIP ETSIN....darisi isteyen herkese insallh...

çok teşekkürler canımmmmmm,inşallah hepimizin öyle geçsinnnnnn:),bu topik bana uğur getirdi:) opuyorumnanaktan

canım tebrik ederim...Allah sağlıkla eline almayıda nasip etsin darısı başıma...

Çok saol,inşallah dua edicem hep bütün özlemini çeken arkadaşlar için...kaydirigubbakcemile5

Tebrikler canım benim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder İnşallah.
Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…