- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
benimde asilamalar ve 2 tup bebek negatif sonuc aldim...cok merkez doktor gezdim hepsinin dedigi hersey normal...sebapsiz infertilite...en son Semara hnm a geldigimizde sebepsiz olmadigi rahim filminde bozukluk oldugunu,laporoskobi,histeroskobi yapilmasi gerektigini soyledi...dedigi gibi histereskobide rahim disinda ultrasonda gozukmeyen cok sayida miyomlar bulunmus buda rahimin seklini bozuyormustu...operasyonla miyomlari yaktilar,rahimi duzelttiler,co-cultur icin parca aldilar...sonrasinda 1 embrio ile Allahima binlerce sukur hamile kaldim...merkeze gozun kapali guven derim...yinede veren Allahim inslh bunlar vesile olur,bu sefer bebisine kavusursun...kızlar memorialde benim drum güvenç bey memorialde ameliyat oldum sol tüpüm alındı.1.5 ay oldu şimdi zayıflamadayım.2 aydan giderim inş.6.denemem olacak kızlar bana biraz memoriali anlatırmısınız.semra hanımı gördüm hem ameliyatımı yaptı hemde geçmişime bakıp çok tahliller istedi.co cültür alındı.şeker yüklemesi testi istedi.sizdende istedimi.çok ümit bagladım.zaten son kez gidecem umut bekleyeyimmi.benim gibi sebebsiz infertilite olup hamişşş kalan varmı
Kızlar merhaba
uzun zaman oldu yazmayalı, tedaviye başlayanlara hayırlı olsun diyorum şimdiden, güzel sonuçlarınızı hep beraber burada kutlarız inşallah, başlayacaklara da ( benim gibi) bol şans, umut..
ilk denememizde transfer olamamıştı embriyo kalitesi nedeniyle, 2.si kimyasal gebelikti, çok uğraşmıştım sonuç alana kadar... desteklerinizle aştım o günleri, ama sonradan siteye giremedim uzun zamandır.. şimdi 3. deneme yaklaşıyor hayırlısıyla.. Memorial düşünüyoruz ama önce kendi doktorum histereskopi dedi, ama ben çok korkuyorum olan var mı? genetik testler de yapılacak.. bilgilerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum...
Herkese merhabalar.
Nasılsınız bakalım kızlar.a.s.
Transfer olanlar hadi bakalım çok azkaldı sonuç almaya.(gizmocum):yerimseniben.
Tedaviye başlayacak arkadaşlar.herşey gönlünüzce olsun.:Saruboceq:
Rabbim kolaylıklar versin.
Önce dr.sonra hast.güvenin çok doğru yerdesiniz sakın merak etmeyin.:1hug:
mrb canim...iyiyiz sukur...bebisi gormeme 10 gun kaldibilmiyorumkismilegunler gecmiyor...aceba iyimi...neyse o iyi olsunda ben 8 sene beklemisim 10 gun mu bekliyemiycemboshayallersmile
sen nasilsin?bebislerin nasil?iyi bak onlaraolumunekankayizsmile
gizmo yarin sonucu alcak...Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin...bence sonucu pozitif....bilmiyorumkismileicimden oyle gecti...hayirlisi bakalim..yarin haber verir umarim..
Kızlar merhaba
uzun zaman oldu yazmayalı, tedaviye başlayanlara hayırlı olsun diyorum şimdiden, güzel sonuçlarınızı hep beraber burada kutlarız inşallah, başlayacaklara da ( benim gibi) bol şans, umut..
ilk denememizde transfer olamamıştı embriyo kalitesi nedeniyle, 2.si kimyasal gebelikti, çok uğraşmıştım sonuç alana kadar... desteklerinizle aştım o günleri, ama sonradan siteye giremedim uzun zamandır.. şimdi 3. deneme yaklaşıyor hayırlısıyla.. Memorial düşünüyoruz ama önce kendi doktorum histereskopi dedi, ama ben çok korkuyorum olan var mı? genetik testler de yapılacak.. bilgilerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum...
gızmocum cok az kalmıs ay heyecanlandım bende
hayırlı haberlerını beklıyorum canım benım senınde
sevınclerımızı paylasmak duasıyla
gizmoooİnşallah canım inşallah,yarın büyük gün:)
mrb canim...iyiyiz sukur...bebisi gormeme 10 gun kaldibilmiyorumkismilegunler gecmiyor...aceba iyimi...neyse o iyi olsunda ben 8 sene beklemisim 10 gun mu bekliyemiycemboshayallersmile
sen nasilsin?bebislerin nasil?iyi bak onlaraolumunekankayizsmile
gizmo yarin sonucu alcak...Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin...bence sonucu pozitif....bilmiyorumkismileicimden oyle gecti...hayirlisi bakalim..yarin haber verir umarim..
İnşallah canım inşallah,yarın büyük gün:)
ya kızlar merak ettim semra hanım daha tecrübeli ben ilk önce ona muayene olup sonra hale hanıma gitsem olurmu çünkü bendede çikolata kisti var bu durumda neyapayım. hale hanım adetin ikinci günü gel demişti ama muayene olmamıştım acaba daha önce gitsemmi muayene olmaya ama ekstradan ücret vermek istemiyorumda özellikle çikolata kisti olan arkadaşımız varmı aramızda tedavileri nasıl oldu veya başladılarmı
Canim benim nasilsin insan ister istemez endiseleniyor yaaaaaa...
Birde ben cok agir grip oldum öksurukten hapsirmaktan icim disima gecti.
Okadar korktumki anlatamamakannehir sukrolsun bebegimi dun gordum.Cok iyiydi biraz rahatladim.Kolay degil yaaa zorla buldunca insan korkuyor.
Burdaki dr beni her hafta cagirdi.
DR cok iyi canim okadar cok sevindiki 14 haftaya kadar her hafta takipteyiz
Hayirlisi olsun inseallah seninde az kalmis annesi yegenime iyi bak.
Inanki ben dune kadar hep mutsuzdum hamile kaldigima ne inanabildim nede sevinebildim semra hanim cok normal demisti.
Canim hocam onlari simdiden ozledim valla.Fakat dun onu oyle cok sevdimki
anlatamam cok hareketliydi bak sende gorunce ayni duygulari yasayacaksin canim seninkide biraz buyumus olur.Annesi ALLAHIM BUTUN ISTEYENLERE VERSIN HAYIRLISIYLA INSEALLAHHHHHturkbayragi:asigim:
teşekkürler bebek istiyoruz biraz rahatladım ben memorıalda başka bir merkezden götüreceğim dondurulmuş embriyolarla başlıyacağım inşallah herşey yolunda gider hemen tedavime başlarım
Kızlar Merhaba
Ben dayanamadım yaptım kan testini bugünden(11.gün) pozitifmiş çok şükür
Dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim
Darısı isteyen herkesin başına
Çok çok öpüyorum
Kızlar Merhaba
Çok çok öpüyorum
yuppii ben biliyordum icime dogmustukaydirigubbakcemile2
TEBRIKLER TATLIMMMM...ALLAHIM SAGLIKLA 9 AY GECIRIP KUCAGINA ALMAYI ,ALMAMIZI NASIP ETSIN....darisi isteyen herkese insallh...
canım tebrik ederim...Allah sağlıkla eline almayıda nasip etsin darısı başıma...
Kızlar Merhaba
Çok çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?