Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Sabırsız arkadaşım benim.
Yine yaramazlık yapmışsın ve erken test yapmışsın:1hug:
Ben sonucun olumlu olacağını biliyordum içime doğuyordu birde çok dua ettik teyzesi sana bebişlerimle.
Bundan sonra rabbimin izniyle önce kalp atışı,sonra hareketler,sonra gelsin minik yavru(lar):hooray:

tebrikler gizmo... burada güzel haberler duymak okadar iyi geliyorki anlatamam.sağlıklı bir gebelik geçirip hayırlı bir evlat olarak kucağına almayı nasip etsin Allahım..

gizmoo
bu saatte sırf senın ıcın gırdım canım benım cok sukur ya inan cok sevındım
ınsallah tedavıdekı arkadaslarımızında hayırlı haberlerını alırız
hayırlı evlatlar olsunlar ınsallahh

Evet çok pisim bensositososito
Çok teşekkürler canım duaların için
Artvinlim sana çok şey borçluyum,iyiki varsın:)
Sevgiler...kaydirigubbakcemile5

Ahhh teşekkür ederim yaaaaa
Çok saol hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah:Saruboceq:sengözlerimebaksanab

Evet çok pisim bensositososito
Çok teşekkürler canım duaların için
Artvinlim sana çok şey borçluyum,iyiki varsın:)
Sevgiler...kaydirigubbakcemile5

(
ÇOK PİSİM BEN)Ah be güzelim valla tamda içimden bu cümle geçmişti.hadi yazmıyayım ben dedim.ama sen içimi okumuşsun resmen.
Tekrar tebrik ederim canım.
ÇOOOOOOOOOk öpüyoruz seni ve minik mercimek(leri)Şeniz

Çok Güldümmmm:roflol:
Ben de öpüyorum seni ve minişleriniiiiiiii ,teyzeleriiii

tebrikler canım benim ÇOOOOOKKKK SEVİNDİİİİİM
Sık sık giremesemde arada okuyup durumu takip ediyorum. Güzel haberlerinizi aldıkçada seviniyorum. Allahım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder.
Bizleride dualarınızda unutmayın lütfen Şeniz

ya kızlar merak ettim bu sevimsiz çikolata kistiyle uğraşanınız yokmu bu sebeble tedaviye başlayıpta pozitif sonuç alan aramızda yokmudur.benim bu yüzden bir negatif tüp bebek denemem oldu artık korkuyorum okadar sebebsiz infertilite dediler meğerse sebebsiz değilmiş eski merkezime çok kızgınım ama elden birşey gelmiyor

Ah canım inşallah olumlu sonuç alırsın sende.
işte merkez ne kadar önemli,araştırmadan hemen başlıyorlar tedaviye.lmaz:
Seninde güzel haberlerini okuruz burdan.:Saruboceq:

gizmoo çok tbrik ederim.
bugün gittim memoriala.kan verdim hale hanıma muayene oldum. ancak tahlil sonuçlarım tedavi için uygun olmadığı için yarın tekrar çağırdılar. çok sinirlerim bozuk

muhtemelen yarında tahlil sonucum iyi çıkmazsa tedavim başlamadan bitecek
bu durum başınıza gelmişmiydi? online olan arkadaşlar varsa nolu bilgi versinler bana

Hangi tahlillerin iyi çıkmadı acaba? Üzülme inşallah yarın düzelir...ılk tedavimde benim de bir ara iptal edilecekti ama ertesi gün değerim iyi çıkmıştı ve devam etmiştik.

Hangi tahlillerin iyi çıkmadı acaba? Üzülme inşallah yarın düzelir...İlk tedavimde benim de bir ara iptal edilecekti ama ertesi gün değerim iyi çıkmıştı ve devam etmiştik.

ya bilmiyorum e2 filan galiba. normalde iyi demişlerdi. ama bugün acaba çok mu heyecan yaptım.yarın tekrar yapılcak.bu tahlilleri her kontrole gittiğimde yapacaklarmış. allahım inşallah yarın normal çıkar.

ya bilmiyorum e2 filan galiba. normalde iyi demişlerdi. ama bugün acaba çok mu heyecan yaptım.yarın tekrar yapılcak.bu tahlilleri her kontrole gittiğimde yapacaklarmış. allahım inşallah yarın normal çıkar.

Canım muhtemelen e2 test sonucundur.
Ama içini ferah tut,yarın sonucun daha iyi çokacak inşallah.
Hastane konusunda hiç tereddüt etme çok iyi bir merkezdir.
Evet bu tahliller hergün tekrarlanacak ve iğnelerin dozu o sonuca göre ayarlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…