- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Canım muhtemelen e2 test sonucundur.
Ama içini ferah tut,yarın sonucun daha iyi çokacak inşallah.
Hastane konusunda hiç tereddüt etme çok iyi bir merkezdir.
Evet bu tahliller hergün tekrarlanacak ve iğnelerin dozu o sonuca göre ayarlanacak.
h_ı_c canım birde yarın gittiğinde sor bakalım.
iyi değil derken neyi kastediyorlarmış
sonuç yüksekmi,düşükmü,değer aralığının ne olması gerekiyor?
Hale hanım muayenede ne dei.olumsuz bir şey söyledimi.
Mutlaka sana söylemiştir muayenede durumun hakkında birşeyler.
h_ı_c endişelenme yarın herşey daha iyi olur heyecandan öyle çıkmıştır allah kolaylık versin
h_ı_c canım bence inşaallah yarın güzel haberler alıcaksın.....Bende geçen ay hale hanıma gitmiştim...benimde fsh değerim yüksek olduğu için 2-3 ay ilaç tedavisi yapıcaz öncelikle dedi..Bende ilk başta şok yaşamıştım ama sonra hayırlısı bu demek ki dedim....
teşekkürler desteğin için. Umarım seninde tahlillerin biran önce normal değerlere ulaşırda sende tedavine başlarsın.
Allahım bize yardım et nolur.:saruboceq:
tebrikler canım benim ÇOOOOOKKKK SEVİNDİİİİİM
Sık sık giremesemde arada okuyup durumu takip ediyorum. Güzel haberlerinizi aldıkçada seviniyorum. Allahım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder.
Bizleride dualarınızda unutmayın lütfen Şeniz
gizmoo çok tbrik ederim.
bugün gittim memoriala.kan verdim hale hanıma muayene oldum. ancak tahlil sonuçlarım tedavi için uygun olmadığı için yarın tekrar çağırdılar. çok sinirlerim bozuk
sabah aç karnına gitmiştim. hava soğuktu. kan vereceğimi ve muayene olacağımı söylediler.bende regli oldum için heralde artık beni muayene etmezler dedim. çünkü evliliğimizi 1.ylında zorla vajinusmus tedavisi gördüm. o yüzden çok korkularım var.jinekoloji muayenelerinden nefret ederim ve korkarım.
belki o an öğrendiğim için fırlamış olabilir. yarın sabah güzel bi kahvaltı yapıp öle gideyim.Allah izin verirse başlarız. eğer Allah izin vermezse yapcak bişey yok. artık ağlamıcam çünkü.
bugün bide annemle gittim iğnemin nasıl yapılcağını görsün die.annam hastanede kaldı ben işe gittim. 4te tekrar geldim.ozaman kadar yani sabah 9dan akşam 4e kadar annem ora kaldı kadıncağız. tekrar maslaktan okmeydanına gitmek hele bu soğukta ve trafikte beni felç etti resmen. inşallah bunlardan dolayı çıkmıştır die ümit ediyorum.
gizmocum tebrik ederim,hayırlı olsun...inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?