Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

h_ı_c canım birde yarın gittiğinde sor bakalım.
iyi değil derken neyi kastediyorlarmış
sonuç yüksekmi,düşükmü,değer aralığının ne olması gerekiyor?
Hale hanım muayenede ne dei.olumsuz bir şey söyledimi.
Mutlaka sana söylemiştir muayenede durumun hakkında birşeyler.

sabah aç karnına gitmiştim. hava soğuktu. kan vereceğimi ve muayene olacağımı söylediler.bende regli oldum için heralde artık beni muayene etmezler dedim. çünkü evliliğimizi 1.ylında zorla vajinusmus tedavisi gördüm. o yüzden çok korkularım var.jinekoloji muayenelerinden nefret ederim ve korkarım.
belki o an öğrendiğim için fırlamış olabilir. yarın sabah güzel bi kahvaltı yapıp öle gideyim.Allah izin verirse başlarız. eğer Allah izin vermezse yapcak bişey yok. artık ağlamıcam çünkü.
bugün bide annemle gittim iğnemin nasıl yapılcağını görsün die.annam hastanede kaldı ben işe gittim. 4te tekrar geldim.ozaman kadar yani sabah 9dan akşam 4e kadar annem ora kaldı kadıncağız. tekrar maslaktan okmeydanına gitmek hele bu soğukta ve trafikte beni felç etti resmen. inşallah bunlardan dolayı çıkmıştır die ümit ediyorum.

artvinli çok sağol ya destek olmanda yeter hale hanımla görüştük ama semra hanıma kist için muayene olacam sonra tekrar hale hanımA gitmek istiyorum daha pozitif biri sence olurmu.dua et gebelerin duası tutarmış aman yine heyecanla adet olmamı bekliyorum gerçi ta şubatta adet olucam

yarın gittiğimde sorucam tabi. bugün tabi birden muayene odasına girdim kandan sonra. heyecandan idrar torbam dolmuş. tabi bide korkudan :) çok rahat göremedim ama genel anlamda bişey yok dedi.yarın sabah herşey baştan olcak tahlil ve muayenem. muayenede tabiki sorcam tahlilimle ilgili ayrıntıları. nolur bana dua edin. allah izin verirse yarın tedavime başlıyayım....

h_ı_c canım bence inşaallah yarın güzel haberler alıcaksın.....Bende geçen ay hale hanıma gitmiştim...benimde fsh değerim yüksek olduğu için 2-3 ay ilaç tedavisi yapıcaz öncelikle dedi..Bende ilk başta şok yaşamıştım ama sonra hayırlısı bu demek ki dedim....

teşekkürler desteğin için. umarım seninde tahlillerin biran önce normal değerlere ulaşırda sende tedavine başlarsın.
ALLAHIM BİZE YARDIM ET NOLUR.:Saruboceq:

bugün benden cevaplarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok çok teşekür ederim.
umarım yarın iyi haberler veririm sizlere..
sağlıcakla kalın

Çok çok saol,inşallah hep beraber yaşarız anne olduğumuz günleri canımm..
:Saruboceq:

gizmoo çok tbrik ederim.
bugün gittim memoriala.kan verdim hale hanıma muayene oldum. ancak tahlil sonuçlarım tedavi için uygun olmadığı için yarın tekrar çağırdılar. çok sinirlerim bozuk

Saol canımmm,dur bi üzme kendini,umarım düzelir ,e2de problem oldu heralde?bilmiyorumkismile

Evet belki de dediğin sebepten e2değerinde bir gariplik oldu,rahat olmaya çalış ,bebiş için diye düşün :Saruboceq:

gizmocum tebrik ederim,hayırlı olsun...inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım....

H_I_C canım bende seni çok merak ettim ne yaptın.herşey yolundadır inşallah.

kızlar şimdi geldim.tedavim BUGÜN BAŞLADI :).meğersem yüksek sonucum progesteronmuş.oda çok değil ama yaşıma göre biraz fazlaymış. bugün değerim normal olmuş ve başladılar. öğleden sonra yine gittimm.annmle. ona gösterdiler iğnenin nasıl yapılcağını.pazar günü kontrolüm var.pazara kadar devam gonal f vurmaya. sonrası Allah kerim.
benden haberler şimdilik bu kadar.bugün 2.kez kan verdim ama kolum morluklar içinde

gizmocum canım kardeşim...........................ne çok sevindirdin beni yahuuuuuuu........................
oley oley oley oley oley oley oley....................................................................
yaşasın meleklerimiz artıyo.............................Allah hayırlısından nasip etsin canım..........................
tebrikler taze anniş.....................çok çok tebrik ederim.................

Merhaba kızlar,
Boşuna sevinmişim düşmüş kan değerim
Hayırlısı artık,daha kötü bişeyle sonuçlanmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…