Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba kızlar,
Boşuna sevinmişim düşmüş kan değerim
Hayırlısı artık,daha kötü bişeyle sonuçlanmaz umarım

nasil yani...?anlamadim..degerin normal degimiydi...normal altimiydi...katlamadimi...katladida az mi katladi...anlamadim...merkezle gorustun mu?once hamilesin simdi degilsin mi dediler..CADIARZU

110du,96ya düşmüş ,ama çok az bi düşüş olması çok kafamı karıştırdı
Sanki düşük gibi...

tatlim hemen kotu dusunme...kacinci gununde bu degerler bilmiyorum ama ..neticede 50 den yukari gebelik var yani...belki ikizdi biri seninle devam ediyor...dokt arayip sordun mu ne dediler...hemen umitsizlige kapilip kendini,bebisini uzme...
insallh insallh birtanede olsa seninle bebegin...dua ile...

Merhaba kızlar,
Boşuna sevinmişim düşmüş kan değerim
Hayırlısı artık,daha kötü bişeyle sonuçlanmaz umarım

gizmocum lütfen olumsuz düşünme.tecrübeli arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi lütfen hemen hastaneyi ara.doktorun telini biliyosan onu ara. nolur bizide bilgilendir.
dularımız seninle canım.:Saruboceq:

bugün benden cevaplarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok çok teşekür ederim.
umarım yarın iyi haberler veririm sizlere..
sağlıcakla kalın

canım benm memeriolda tedavi oluyon galiba tedavi fiyatlarnı öğrendinmi biliyosan özele yazarmısın çünkü sonra yazdığim yeri bulamıyomda

gizmocum olumsuz düşünme lütfen ya Bir şey yoktur teki gitmiştir inşallah arkadaşım .
Bu arada akupunktur alan oldu mu hastanede diye merak ettim

Merhaba
Selam herkese,
HLC tedavin hayırlı olsun canım ,tekrar problem çıkmamasına sevindim
Ben beklemedeyim,
110-96-114 oldu kan değerim,saçmalıyor kısacası,bekliyorum,düşük mü dış gebelik mi diye?
Biraz sinirlerim bozuk belirsizlik yüzünden
Bu konuda bir bilgisi olan varmı,bu değerler ile kimyasal mıdır yoksa dış gebelik midir?Nolur kimyasal olsun diye dua edip duruyorum...

gizmocum benim daha önceki iki tedavimde kimyasal gebelik oluşmuştu ama kese oluşum değerine kadar yükselip ondan sonra düşüş başlamıştı. dış gebelikte azalma olmadığını sürekli artış olduğunu biliyorum.değerler normal gebelikle aynı sadece kese rahim dışında oluşuyor. umarım seninki her ikiside değildir kese normal yerinde sağlıkla büyür.

Saol canım normal gebelik olduğunu hiç sanmıyoruz,
Progestronu kestim,tek tesellim,bu sayede belki kendiliğinden düşebileceği,umarım en az zararla atlatabilirim bu süreci..Hiç ummadığım şeyler oluyor...

gizmocum olumsuz düşünme lütfen ya Bir şey yoktur teki gitmiştir inşallah arkadaşım .
Bu arada akupunktur alan oldu mu hastanede diye merak ettim
ben aldim...faydasini gordugume inaniyorum...keske sartlar elversede simdide alabilsem...

slm cnm...disgebelik-kimyasal olmus olsa..surekli dusmesi gerekmezmiki...geri yukselmis...ne bilim sanki 1 tanesi tutunmaya calisiyor gibi geliyor bana...inslh da oyledir...degilsede senin canin sagolsun sen iyi ol yeter..hakkinda hayirlisini diliyorum...dualarim seninle...

gizmocum sonuç senin istedigin gibi olsun............ama yin ede hemen vazgeçmeyelim belkide başka bir mucize yaşanıyo.........

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

arkadaşlar memoriale anadolu yakasından ulaşım ve memorialde tüp bebek (raporlu ya da raporsuz) ilaçlar ve PGT fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler, sevgiler

Benim durumum hala meçhul,4gün sonra kan testini tekrarlıcammafoldumben

gizmocum.uzun zamandır giremedim. aklım hep sende kaldı.umarım aklındakilerin hiç biri değildir. Allah ikimizede sağlıklı bir anne olmayı nasip eder inşallah.sakın moralini bozma nolur.ben ilk tedaviye başlıcam zaman heyecanlandım die progesteronum fırlamıştı. nolur stress yapmaaaa.eğer olmuyosa demekki zamanı değilmiş. hayırlı değilmiş die düşün. ama bunları şimdi düşünme bile.belki ilerde nie düşündüm die üzülceksin.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…