canim insallah bunda da bi hayir vardir...ne olursa olsun moralini bozma, Allaha sukret ve hayirlisini iste...Allah kolaylik versin...Benim durumum hala meçhul,4gün sonra kan testini tekrarlıcammafoldumben
arkadaşlar memoriale anadolu yakasından ulaşım ve memorialde tüp bebek (raporlu ya da raporsuz) ilaçlar ve PGT fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler, sevgiler
canım anadolu yakasının neresındesınarkadaşlar memoriale anadolu yakasından ulaşım ve memorialde tüp bebek (raporlu ya da raporsuz) ilaçlar ve PGT fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?
arkadaşlar memoriale anadolu yakasından ulaşım ve memorialde tüp bebek (raporlu ya da raporsuz) ilaçlar ve PGT fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?
ben aldim...faydasini gordugume inaniyorum...keske sartlar elversede simdide alabilsem...
slm cnm...disgebelik-kimyasal olmus olsa..surekli dusmesi gerekmezmiki...geri yukselmis...ne bilim sanki 1 tanesi tutunmaya calisiyor gibi geliyor bana...inslh da oyledir...degilsede senin canin sagolsun sen iyi ol yeter..hakkinda hayirlisini diliyorum...dualarim seninle...
gizmocum sonuç senin istedigin gibi olsun............ama yin ede hemen vazgeçmeyelim belkide başka bir mucize yaşanıyo.........
gizmocum.uzun zamandır giremedim. aklım hep sende kaldı.umarım aklındakilerin hiç biri değildir. Allah ikimizede sağlıklı bir anne olmayı nasip eder inşallah.sakın moralini bozma nolur.ben ilk tedaviye başlıcam zaman heyecanlandım die progesteronum fırlamıştı. nolur stress yapmaaaa.eğer olmuyosa demekki zamanı değilmiş. hayırlı değilmiş die düşün. ama bunları şimdi düşünme bile.belki ilerde nie düşündüm die üzülceksin.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
cnm cok uzuldum...bu degerlerle dis gebelikte oluyormus cok sasirdim...gecmis olsun..hayirlisi boyleymis uzulmek yok...yeni umutlarla yola devam...birgun mutlaka olcak..dış gebelikmiş yarın iğne olucam
gizmo canım inan çok üzüldüm. bende uzun protokolle tedaviye başladım hem korku hem heyecan içindeyim. kızlar memorialde transferden sonra progesteron desteği olarak ne veriliyo? bilen varsa yazabilir mi? b arkadaşımın elinde artan tüp bebek ilaçları varda uyuyorsa alıcam.
ya arkadaşlar benim yarın adetimin 2. günü hastaneden randevu alamadım mesai bitmiş ayrıca yarın doktorlar çalışmıyormuş benim randevum pazartesiye kaldı gibi dondurulmuş embriyo ile transfere başlıyacağım ama aksilik erken adet oldum 3 .günü muayeneye giden varmı ayrıca yarın doktor orda olmazmı ki ben yine bi gidecem belki orda olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?