Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Benim durumum hala meçhul,4gün sonra kan testini tekrarlıcammafoldumben
canim insallah bunda da bi hayir vardir...ne olursa olsun moralini bozma, Allaha sukret ve hayirlisini iste...Allah kolaylik versin...
arkadaşlar memoriale anadolu yakasından ulaşım ve memorialde tüp bebek (raporlu ya da raporsuz) ilaçlar ve PGT fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler, sevgiler

bende anadolu yakasinda oturuyorum....tedaviye hep esim goturdu...ona gore saat ayarliyorlar...yumurta takiplerim icin saat 8.00 de gidip hemen donuyorduk...giden otobusler varmis...saatini tam bilemiyorum...birde metrobus le gidebilirsin...caglayan duraginda inmen gerek..
fiyat hakkinda bilgi icin merkezi telefonla arayip sorarsan onlar daha yardimci olacaktir...herkesin protokolu tedavisi farkli,net fiyat vermek dogru olmaz...
Allah kolaylik versin...

arkadaşlar memoriale anadolu yakasından ulaşım ve memorialde tüp bebek (raporlu ya da raporsuz) ilaçlar ve PGT fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?
canım anadolu yakasının neresındesın
ben ıcerenkoyden 123 u ile gıdıyordum
sanırım kartal ugurmumcudan kalkıyo bu otobus
yıne donekende perpanın otoparkının ıcınde ılk kalkıs duragı var kolay oluyor
memorıalde rapor gecmıyor pgt fıyatı hakkında da bılgım yok malesef

Arkadaşım Pgt hakkında pek fikrim yok ulaşım içinse şunu söyleyebilirim en iyisi metrobüs Perpa durağında inip yokuş aşağıya iniyorsun görünüyor zaten hastane.

Saol canım inşallah öyledir,hala bekliyorum bir gelişme yokbilmiyorumkismile

Saol canım inşallah hepimiz güzel şeyler yaşarız
Belli olunca haber vericem inşallah
Senin de tedavin iyi gidiyodur umarım,ne aşamadasın?

kızlar maltepede oturuyorum, metrobüs en kolay yol gibi görünüyor... biz araştıram yaparken geçen hafta umutta karar kıldık ama aklım hep istanbul için memorialde.. bizim şansımız bir deneme için genetik sorun nedeniyle %15, herşeyin en doğrusunu Allah bilir ama tek denemede olması kolay görünmüyor...bu ihtimali de gözönüne alarak memoriali de araştırıyorum.. çünkü pgt yi ilk uygulayan ve bu konuda çok tecrübeli olan bir yer memorial.. bir de duyduğuma göre hatayı sıfıra indirmek için tedavi öncesi herşeyi inceliyorlarmış...
artık hayırlısı biz bir seçim yaptık ulaşım ve maddiyattan ötürü... inşallah Rabbim hiç birimizin elini boş çevirmez..
Allaha emanet olun kızlar

gizmo canım inan çok üzüldüm. bende uzun protokolle tedaviye başladım hem korku hem heyecan içindeyim. kızlar memorialde transferden sonra progesteron desteği olarak ne veriliyo? bilen varsa yazabilir mi? b arkadaşımın elinde artan tüp bebek ilaçları varda uyuyorsa alıcam.

dış gebelikmiş yarın iğne olucam
cnm cok uzuldum...bu degerlerle dis gebelikte oluyormus cok sasirdim...gecmis olsun..hayirlisi boyleymis uzulmek yok...yeni umutlarla yola devam...birgun mutlaka olcak..

hayirli olsun tedavin...ben prognex igne kullandim...transfer oncesi baslanmisti...herkese ayni destek mi uygulaniyor bilemiyorum...en dogrusu doktoruna sorman...Alla kolaylik versin...

apple23 prognex igne veriyorlar herkese yumurta topladıkları günün ertesi günü kalçadan 2 ampul yaptırmaya başlıyorsun takii gebelik testi yaptırana kadar..

bu iğnelerin 1 kutusu yaklaşık 14 tl ve sana 6 kutu aldıracaklar ssk dan uzman doktora yazdırırsan ssk dan da alabilirsin maddi gücünüzü bilmiorum ama ben öyle yapmıştım.

angelhope saol canım bilgi verdiğin için. geçen hafta başladım tedaviye lucrinle doktoruma sorma fırsatım olmadı teşekkürler

gizmocum inan çok üzüldüm. ama her şeyde bir hayır vardır. belki ilerde bebeğindee bir sorun olacaktı allah korusun. o yüzden sıkma canını sonunda mutlaka olacak inşaalah.

merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.bilmiyorumkismile

bu hafta gidip semra hanımla görüştük. aşılamayla başlayalım sonra duruma göre tüp bebeğe çeviririz dedi. adetin 2. günü gideceğim ve tedaviye başlayacağız.
yalnız bir sorun var ben rizeden geleceğim için 15 gün kadar istanbulda kalmam gerekecek. yıllık iznimi kullanmak istemiyorum. çünkü sonra yine ihtiyacım olabilir. belki bir daha yaptırmak gerekecek...senağlama

ama memorialin sosyal güvenlik kurumları ile anlaşması yokmuş sevkli felan gelemiyorum dolayısıyla. çalışan arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdü????? yardım ederseniz sevinirim.

canım benim eşim mecburen yıllık iznini kullandı....................hatta oda yetmedi müdürüyle konuştu o bize biraz daha müsade etti...................

ya arkadaşlar benim yarın adetimin 2. günü hastaneden randevu alamadım mesai bitmiş ayrıca yarın doktorlar çalışmıyormuş benim randevum pazartesiye kaldı gibi dondurulmuş embriyo ile transfere başlıyacağım ama aksilik erken adet oldum 3 .günü muayeneye giden varmı ayrıca yarın doktor orda olmazmı ki ben yine bi gidecem belki orda olurlar.

canım pazarlarıda çalışıyorlar galiba..........ama tam bir fikrim yok..................
sonuçta transfer için yada toplama için gelen bir doktor vardır muhakkak.................

Canım benimde adetimin 2.günü pazara denk gelmişti,bizde tedaviye 3.günü başladık hiç fark etmiyor merak etme.Ayrıca bugün gidersen sana yardımcı olmazlar sadece tedavisi devam eden hast.oluyor onlarda sabah 8 gibi gidip 12 ye kadar işlemler biitiyor.sonra kimse olmuyor hast.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…