Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar sağolun artvinli yarın hale hanımla başlıyoruz ama eşim semra hanım içinde iyi şeyler duymuş kararsız kaldık sen ne dersin ha bide tahminen dondurulmuşlar ile kaç güne transfer olur malum BUKEZ ARTIK DAHA DıKKATLı olucam ve annem gelicek yanlız olmuyor inşallah bukez rabbim nasip eder.

kızlar sağolun artvinli yarın hale hanımla başlıyoruz ama eşim semra hanım içinde iyi şeyler duymuş kararsız kaldık nedersiniz.bide dondurulmuş ile transfer kaçgüne olur bukez daha dikkatli olucam inşallah allahım bukez nasip eder

meder tatlım bugün benimde adetimin 2. günü uzun protokol doktorumu aradım yarın gonal-f ile devam edeceğiz dedi. yani canını boşuna sıkma. inşallah bu kez yüzümüz geler canım.

Medercim semra hn.işinin ehli bir dr.Tedavide herşey ona danışılarak yapılıyor.Ama çok yoğun oluyor,yurt dışına seminerlere katılıyor.yani onda tedaviye başlayanlar pek göremediklerini söylüyorlar.Sen bilirsin tabi.
Ben rkadaşlardan hale hnm.başladık ama sadece bir kaç kez muayene olduk diyenler duydum.Bana hiç böyle olmadı sadece izinli olduğu günlerde nur hnm.muayene oldum.Ben birde tedavimin en başında sadece kendi dr.istiyorum ama mecbur durumlarda bayan ve tek dr.istiyorum diye dosyama not düşürdüm.
Dondurulmuş tedavisi çok kolay sadece estrafem tablet kullanıyorsun arada kontrole gidiyorsun.Adetinin 14.15.günü transferin olur büyük ihtimalle.herşey gönlünce devam etsin ve hayırlı haberler al inşallah

arkadaşlar sadece hale hanıma odaklanmayın bence,semra hanım onların başı olduğu için hergün semra hanımda dahil toplanıyor.tüm hastaların dosyaları çıkarılıp ortak kararlar alınıyor. seni farklı doktorlaron görmesi bana göre iyi bişey.çünkü birinin göremediğin yada söylemediğini diğer söylüyor.ben ilk önce burdaki topiktenm çok etkilenerek hale hanım dedim. ama 1-2 kere hale hanım yokken aynur hanım ve nur hanım girdi mayenelime. onalrı tanıyımca hale hanım diye tutturmamın gereksiz olduğunu anladım.çünkü onlar bana hale hanımın söylemediği küçük ama benim için büyük ayrıntılardan bahsetiler.
kadere bakki toplama ve transfer işimlerime hale hanım geldi. benim özel bir durumum olduğu için ve o müdahalelerde tekrar tekrar diğer doktorlara derdimi anlatmadığım için bu durum ayrıca avantajım oldu tabi.
sonuç olarak genel duyduklarım ve hastanede gözlemlediklerim ordaki tüm doktorların iyi olmasıydı.
herkese bol şanslar.
allah kocaklarımızı bebelerle doldurur inşallah sağlıklı ve hayırlı

ARTVİNLİ.......selam canım...nasılsın....nasıl gidiyor hamilelik........???*

canım iyiyim çok şükür,evdeyim sürekli vakit geçiriyoruz işte.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?

H_I_C canım sana katılıyorum sana sadece hale hanıma takılmayın diğer dr.tecrübeli diyor katılıyorum.Ama farklı dr.muayene olma konusunda katılmıyorum canım sana sürekli farklı dr.muayene olmak her seferin de farklı bir göz ve farklı yorum demek benim için,ama tek dr.oldumu seni bilen ve vucudunu tanıyan dr. oluyor bence.Ben kontrollerimi tek dr.sürdürdüm hep arada nur hnm.girdi kontrollerime ondanda memnun kaldım ama aynur hnm.hakkında aynı şeyleri kesinlikle söylemiyorum malesef.

kızlar benim tedavi olmadı çikolata kistim büyüdüğü için önce ameliyat olucakmışım moralmen çoktüm çok kararsız kaldık içinizde böyle olan varmı her kafadan bi ses geliyo biri ol diyo biri olma tekrar ediyor diyo.ayrıca maliyetide çok fazla geldi rabbim kolaylık nasip etsin.

ben çidere üye olduktan sonra başladım.1650euro+ilaçlar.ayrıca ilk muayeneyede ücret ödememiştim.bu hafta dondurulmuş emriyolarımın transferi için tekrar başlıyorum.

hangi semttesin......ya ben kalacak yer bulamadım.......bildigin mobilyalı daire yada otel varmı acaba

aranızda olumsuz tüpbebek yaşayan varmı varsa ne tür araştırma yaptı doktorlar benim doktorum kamerayla izlencek dedi onun nasıl bi işlem oldugunu bilen varmı

en son memorialde güzel muayene ardından tekrar rahim filmimi çektirmemi istedi.kendi şehrimde çektirdim.sol tüpümde sıvı hidrosalpenks varmış.aralık ayında memorialde ameliyat oldum.sol tüpü aldılar.birde co-kültür için ameliyatta rahimden parça alındı.eşim normal onada IMSI yani spermleri milyonkere büyütüp en iyilerini seçecekler.sebebsiz infertiliteyiz.16 yıllık evliyim

dedigim gibi hepsi için en güzel hastaydım ama olmadı.ha birde semra hanım şeker yükleme testi istedi.onuda şehrimde fakültede yaptırdım.o testimde de biraz anormallik çıktı yani degerlerim biraz fazla çıktı .o yüzden şimdi diabetik diyetteyim güvenç bey semra hanım zayıflamamı istedi.diyetteyim.mart ta gidecegim hayırlısı.......birde pıhtılaşma testi istedi.pıhtılaşmamda varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…