geçmiş olsun iş olur
hangi semttesin......ya ben kalacak yer bulamadım.......bildigin mobilyalı daire yada otel varmı acaba
mrb arkadaslar ben aranıza yeni katıldım
ne zamandır takip ediyordum sizi benimde ilk tüp bebek denemem tutmadı (daha yeni)
bursada yaptırdım suan nerde yaptırcagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.ALLAH hepinize yardım etsin
artvinli,gizmo ve diğerleri nerelerdesiniz????
problem yoktur inşallah
artvinli,gizmo ve diğerleri nerelerdesiniz????
problem yoktur inşallah
artvinlim cinsiyetleri belli oldumu bebişlerimizin......
Canım nasılsın,yakında yeni bir tedavi varmı?
evet teyzesi öğrendik ikisininde cinsiyetini.
Bir kızım bir oğlum olacak rabbimin izniyle.
Dualarınızı eksik etmeyin bendenkaydirigubbakcemile3
Canım nasılsın,yakında yeni bir tedavi varmı?
evet teyzesi öğrendik ikisininde cinsiyetini.
Bir kızım bir oğlum olacak rabbimin izniyle.
Dualarınızı eksik etmeyin bendenkaydirigubbakcemile3
tamam sagol cnm...kist sorunu hala devam ettigi ici basindan beri buyukluklerini durumunu bilen Nur hnma gidiyorum...kist sorunu ortadan kalkasiya devam ederim...sen nereye gidiyorsun,ikili testi nereye ne kadara yaptirdin?sadece tedavi masrafiyla bitmiyormus...Allahim eslerimize guc kuwet versin....
kendine,bebislere iyi bakopuyorumnanaktan 1 kiz 1 oglan olcakbilmiyorumkismilebian icimden oyle gecti:kedi:
gelincigim sen ne zaman düşünüyosun ya....karar verdin mi????????
merhaba arkadaşlar,
ben progynex 200 mg yumuşak kapsül kullanıyorum. bunu kullananınız varmı acaba?jel vermedi
acaba hangis idaha iyi ?
merhaba arkadaşlar,
ben progynex 200 mg yumuşak kapsül kullanıyorum. bunu kullananınız varmı acaba?jel vermedi
acaba hangis idaha iyi ?
Allahım saglıkla dogmalrını ve kucagında fotolarını buraya koymanı nasipe etsin............ayyy çok heyecanlandım yaa..................bir kız bir oglan...........maaşallah barekallah.........
ben hala kararsızım desem dogru olar tedavi için..............ama eşim memorıali istiyo..........bana yeni bir prosedür falan yapmıycaklarsa tutunamama sorununu araştırmayacaklarsa neden gideyim diyorum bende...........hem çokda para alıyolar.......daha henüz denkleştiremedik parayıda............bana dedler histeroskopi yapalım........bide tedavi masraflarına onu eklersek altından hayatta kalkamayız..........yani en azından şimdilik..........belki seneye anca olur.......onada ben bekleyemiyorum.............yani böyle işte çok karmakarışık bir haldeyiz...........sempatiksalakcinni
Artvinli çok sevindim canım ne güzel bi kız bi oğlan. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin. nzmynin dediği gibi fotolarını görürüz buradan inşallah.
ARTVINLIM masallah sanada bebislerine de ...bak onceden yaptigim tahmini buldumzemuszemus...Allah gonlune gore vermis...saglikla gelsinler insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?