Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım otel sormuşsun...................biz kasımpaşada kaldıgımız bir otel vardı.ismi demircan otel....en az fiyatlar ordaydı....istersen başka yerlerde var tabii............hastanede hemşirelere sorsan bile sana yer söylüyorlar.......hiç sorun degil yani.......

mrb arkadaslar ben aranıza yeni katıldım
ne zamandır takip ediyordum sizi benimde ilk tüp bebek denemem tutmadı (daha yeni)
bursada yaptırdım suan nerde yaptırcagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.ALLAH hepinize yardım etsin

canım bize galiba memorıali soruyorsun degil mi???????????????yoksa sende ben gibi nerde yaptıracgını henüz kararlamadında mı bize soruyorsun..........sempatiksalakcinni

artvinli,gizmo ve diğerleri nerelerdesiniz????
problem yoktur inşallah

bende var gibi:sinifsinif:sadece hamile kalmak dert degilmis..sonrasinda da sorunlar cikiyormus...insallh bunuda atlatiriz....sen nasilsin?tedavideydin simdi hangi asamadasin...
fazla takip edemiyorum....kendinize cici bakin...bu sene bebis senesi....sirayla saglikla gelsin bebisler insalhh...dua ile..

kalacak ye arayan arkadaşlar şişli öğretmenevi merkeze çok yakın memurlar faydalana biliyor. günlüğü kişi başı 55 tl.

artvinli,gizmo ve diğerleri nerelerdesiniz????
problem yoktur inşallah

Herkese selam arkadaşlar.......Bizi merak eden teyzelerimizi çoooooookkaydirigubbakcemile3
İyiyiz çok şükür bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çokşükür.Martın 10 da 2.düzey ultrasyonumuz var herşey yolunda gider inşallah.
Gizmo biliyorsunuz biraz canı sıkkın,şimdi dinleniyor zannedersem,ama en kısa sürede toplayacak kendini inşallah.
Tedavide olan ve sonuç bekleyen bütün arkadaşalr herşey gönlünüzce olsun.hayırlı haberlerinizi bekliyorum.:Saruboceq:

artvinlim cinsiyetleri belli oldumu bebişlerimizin......

Canım nasılsın,yakında yeni bir tedavi varmı?
evet teyzesi öğrendik ikisininde cinsiyetini.
Bir kızım bir oğlum olacak rabbimin izniyle.
Dualarınızı eksik etmeyin bendenkaydirigubbakcemile3

Allahım saglıkla dogmalrını ve kucagında fotolarını buraya koymanı nasipe etsin............ayyy çok heyecanlandım yaa..................bir kız bir oglan...........maaşallah barekallah.........
ben hala kararsızım desem dogru olar tedavi için..............ama eşim memorıali istiyo..........bana yeni bir prosedür falan yapmıycaklarsa tutunamama sorununu araştırmayacaklarsa neden gideyim diyorum bende...........hem çokda para alıyolar.......daha henüz denkleştiremedik parayıda............bana dedler histeroskopi yapalım........bide tedavi masraflarına onu eklersek altından hayatta kalkamayız..........yani en azından şimdilik..........belki seneye anca olur.......onada ben bekleyemiyorum.............yani böyle işte çok karmakarışık bir haldeyiz...........sempatiksalakcinni

Artvinli çok sevindim canım ne güzel bi kız bi oğlan. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin. nzmynin dediği gibi fotolarını görürüz buradan inşallah.

ARTVINLIM masallah sanada bebislerine de ...bak onceden yaptigim tahmini buldumzemuszemus...Allah gonlune gore vermis...saglikla gelsinler insallah...

gelincigim sen ne zaman düşünüyosun ya....karar verdin mi????????

nzmyhn henüz karar veremedim canım. ama önümüzdeki hafta sonu istanbula geleceğim hale hanımla görüşmek için randevu aldım. telefonda görüştüğümüzde histereskopi ve ko-kültürden söz etmişti. gidip yüz yüze görüşeceğim. mecburen histereskopi olmam gerekirse başka bi hastane yaptırabilirsin demişti. malüm memorialde fiyatlar insanı zorluyor. tedaviyi belki yazın yada ramazandan sonra eylül ayı gibi düşünüyoruz. beklemek zor olsada şartlarımız ancak elverecek gibi. belki işten bile çıkabilirim bana çok büyük stres oluyor. bilmiyorumki inan kesin bi karar vermek o kadar zorki. bazen başka bi hastanede deneyelim diyoruz sonra ya sperm bulunamazsa çünkü dondurulmuş spermlerimiz var orda hastaneye alıştım hastane bana alıştı aman ya kafam iyice karıştı. bazende hiççççççç düşünmek istemiyommm.

merhaba arkadaşlar,
ben progynex 200 mg yumuşak kapsül kullanıyorum. bunu kullananınız varmı acaba?jel vermedi
acaba hangis idaha iyi ?

ben iki tedavimde de jel kullandım canım. 2. de iğne vermişti ama acısına dayamadım o yüzden jele dönebilirsin demişti doktorum jel kullandım. bence çok bi farkı yoktur sonuçta 3 de düşüğü önlemek için. rabbim nasip edecek olursa jel de olsa kapsülde olsa farketmez içini rahat tut canım.

merhaba arkadaşlar,
ben progynex 200 mg yumuşak kapsül kullanıyorum. bunu kullananınız varmı acaba?jel vermedi
acaba hangis idaha iyi ?

Canım ben sana özelden cevap verdim.ama geri dönmedin cevabım gelmedimi acababilmiyorumkismile

Amin canım.cümlemize inşallah nasip etsin rabbim.:Saruboceq:
bendende histeroskopi istedi.bende kararsız kaldım ama yaptırdım.evet ya çok pahalı herşey.Ama ben nedense o hastaneye ve dr.çok güveniyorum.başka yeri düşünemiyorum hiç.Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

Artvinli çok sevindim canım ne güzel bi kız bi oğlan. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin. nzmynin dediği gibi fotolarını görürüz buradan inşallah.

Canım çok saolasın rabbim sanada nasip etsin.en kısa sürede inşallah.

ARTVINLIM masallah sanada bebislerine de ...bak onceden yaptigim tahmini buldumzemuszemus...Allah gonlune gore vermis...saglikla gelsinler insallah...

Ay evet sen bana söylemiştin gerçekten.Evet canım ya tahminin tuttu.kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın,nasıl gidiyor.herşey yolundamı.

iyiyim canim....bugun 4 mart amniosentez icin randevu alcam ....yani yaptirmaya karar verdik....sonucu alalim sonuca gore karar veririz...insallh temiz cikar...derin bi nefes alir,gercek yasama donerim....bu endiseyle amniosentez yaptirmasam aylar gecmez...kendimide bebgide etkilerim...dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…