- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
iyiyim canim....bugun 4 mart amniosentez icin randevu alcam ....yani yaptirmaya karar verdik....sonucu alalim sonuca gore karar veririz...insallh temiz cikar...derin bi nefes alir,gercek yasama donerim....bu endiseyle amniosentez yaptirmasam aylar gecmez...kendimide bebgide etkilerim...dua ile...
nzmyhn henüz karar veremedim canım. ama önümüzdeki hafta sonu istanbula geleceğim hale hanımla görüşmek için randevu aldım. telefonda görüştüğümüzde histereskopi ve ko-kültürden söz etmişti. gidip yüz yüze görüşeceğim. mecburen histereskopi olmam gerekirse başka bi hastane yaptırabilirsin demişti. malüm memorialde fiyatlar insanı zorluyor. tedaviyi belki yazın yada ramazandan sonra eylül ayı gibi düşünüyoruz. beklemek zor olsada şartlarımız ancak elverecek gibi. belki işten bile çıkabilirim bana çok büyük stres oluyor. bilmiyorumki inan kesin bi karar vermek o kadar zorki. bazen başka bi hastanede deneyelim diyoruz sonra ya sperm bulunamazsa çünkü dondurulmuş spermlerimiz var orda hastaneye alıştım hastane bana alıştı aman ya kafam iyice karıştı. bazende hiççççççç düşünmek istemiyommm.
iyiyim canim....bugun 4 mart amniosentez icin randevu alcam ....yani yaptirmaya karar verdik....sonucu alalim sonuca gore karar veririz...insallh temiz cikar...derin bi nefes alir,gercek yasama donerim....bu endiseyle amniosentez yaptirmasam aylar gecmez...kendimide bebgide etkilerim...dua ile...
gelincik dondurulmuş spermleri istediğin hastanaye gönderiyorlar yani istediğin yerde deneyebilirsin sorun değil ki. tabii türkiyedeyse spermler
neden amniyosentez yaptırıyorsun canım. genetik bi sorununuz felanmı varki. tabiki kafandaki kuşkulardan kurtulmak için en iyisi yaptırmak. İnşallah herşey yolunda dır da rahat bi hamilelik geçirirsin.Rabbim yardımcınız olsun.
ben araştırdım görüşmeye de gitmiştim. kötü diyemem ben beğenmedim ama iyidir. ben hem erkek hem de zor kadın infertilitesinde memorial ve ekibinin üstüne yok diyorum.merhaba prof yucel karaman duydunuzmu bruksel tup bebek merkezi diye tavsiye ediyorum ben basimdan gecenleri sebepsiz kisirlik bolumunde yazdim zaten arkadaslarada okuyabilirisiniz benim degil ama kuzenimin 15 yil sonra odlu kendisinde dunyada syaili doktorlardan tavsiye ediyorum arastirin
Canım nasılsın,yakında yeni bir tedavi varmı?
evet teyzesi öğrendik ikisininde cinsiyetini.
Bir kızım bir oğlum olacak rabbimin izniyle.
Dualarınızı eksik etmeyin bendenkaydirigubbakcemile3
2 li testimizde dowv sendrom riskimiz yuksek cikti...hamileligimin farkinda bile degilim...bebek hayali bile kuramiyorum....insallh 3 hafta sonra sonucumuz temiz cikar...bende hayaller kurmaya baslarim...gebelik elde edilmesi bi stres...sonrasi daha da stres...hepimiz icin hakkimizda hayirlisi...
2 li testimizde dowv sendrom riskimiz yuksek cikti...hamileligimin farkinda bile degilim...bebek hayali bile kuramiyorum....insallh 3 hafta sonra sonucumuz temiz cikar...bende hayaller kurmaya baslarim...gebelik elde edilmesi bi stres...sonrasi daha da stres...hepimiz icin hakkimizda hayirlisi...
mlkpinar cok sagol canim...uzulmemek,dusunmemek elde degil...ne sartlarda buluyoruz bu bebisleri...bu konuda bizler birbirimizi iyi anlariz...zor elde edince de kaybetme korkulari endiseleri bitmiyor,insallh kucagimiza alinca biter..masallah oglusunuza...amin insallah darisi benim basima...
sen nasilsin?nasil gidiyor...gelismeler varmi?
insall canim..gunler gecmiyor...hayirlisiyla temiz sonucu bi alsam uzerimden 30 ton yuk kalkacak gibi...hakkimizda hayirlisini diliyorum...canım üzme kendini inşallah hamileliğinin tadını çıkaracaksın bebeğinide sağ sağlim kucağına alacaksın. Risk yüksek çıkmış kesin bişey yokki. elinde değil biliyorum ne sıkıntılar mücadeler sonucunda geldi bebeğin ama sen yine de streslenme kendini de bebeğinide üzme.
merhaba canım,
seni çok iyi anlıyorum aslında,yani bu endişe insanın içini kemirmeyecek cinsten değil...ama sen de hak verirsin ki bazen de endişelerimiz boş yere canımızı sıkar,sonucu bu endieşeler hiç değiştiremez...hani tek embriyon olduğu için endişelendiğin günleri hatırla,boşunaydı sen de gördün...inşallah bunlar da boşuna çıkar allahım...amin...
bana gelince canım değişen hiç bişey yok,bi gün umutlu bi gün umutsuz yaşayıp gidiyorum...
sevgiler canım,allaha emanet ol...
canım bize galiba memorıali soruyorsun degil mi???????????????yoksa sende ben gibi nerde yaptıracgını henüz kararlamadında mı bize soruyorsun..........sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?