Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım dularım seninle.Hiç merak etme kendinide yeğenimide üzme sakınlmaz:
Herşey yolunda olacak rabbimin izniyle.
Çok öpüyorum.

gelincik dondurulmuş spermleri istediğin hastanaye gönderiyorlar yani istediğin yerde deneyebilirsin sorun değil ki. tabii türkiyedeyse spermler

neden amniyosentez yaptırıyorsun canım. genetik bi sorununuz felanmı varki. tabiki kafandaki kuşkulardan kurtulmak için en iyisi yaptırmak. İnşallah herşey yolunda dır da rahat bi hamilelik geçirirsin.Rabbim yardımcınız olsun.

gelincik dondurulmuş spermleri istediğin hastanaye gönderiyorlar yani istediğin yerde deneyebilirsin sorun değil ki. tabii türkiyedeyse spermler

evet canım onu duymuştum taşınabildiğini. spermlerimiz memorialde. zaten 2 kez orda denedik. 2. denememde bazı sorunlarımız oldu hastaneyle ama doktorumla ilgili değil hale hanımdan çok memnunum. gidersemde onun için gideceğim. tabi emriyologlarında hakkını yemeyim. onlarda çok iyiler başarılar. hayırlısı artık tam bi karar veremedik.düşündüğüm bi hastane daha var. oraylada bi görüşeceğim ona göre karar vereceğiz.

Merhaba,
Benim eşimde sayı ve hareket sorunu var.Biz mart ayında tedaviye başlayacağız.Aslında bu ay düşünüyorduk ama eşime genetik test yaptıracağız öncesinde.Erkek infertilitesinde başarı oranı yüksek bir merkez arayışı içindeyim.Ankarada merkez bakıyırdum ama hangi merkeze karar versem ya olumsuz bi şey okudum ya da duydum. İstanbulu da düşünüyoruz.Siz hangisini tavsiye edersiniz? Umut, Memorial, Bahçeci, Alman tüp bebek merkezleri sanki ön plana çıkıyor gibi. Acaba erkek infertiletsi sorunu olan arkadaşlar hangi merkezde tedavi görüp, pozitif sonuç aldığını yazarsa çok sevinirim. Sevgiler...

2 li testimizde dowv sendrom riskimiz yuksek cikti...hamileligimin farkinda bile degilim...bebek hayali bile kuramiyorum....insallh 3 hafta sonra sonucumuz temiz cikar...bende hayaller kurmaya baslarim...gebelik elde edilmesi bi stres...sonrasi daha da stres...hepimiz icin hakkimizda hayirlisi...

Artvinlimm sagol canim insallh dedigin gibi olur...bebislere kendine iyi bak...opuyorum...

yojimbo...bizim sorunumuz erkek infertilitesi olmadigi icin yardimci olamiycam...Allahim denk getirsin,yardimcin olsun...

Son düzenleme:
merhaba prof yucel karaman duydunuzmu bruksel tup bebek merkezi diye tavsiye ediyorum ben basimdan gecenleri sebepsiz kisirlik bolumunde yazdim zaten arkadaslarada okuyabilirisiniz benim degil ama kuzenimin 15 yil sonra odlu kendisinde dunyada syaili doktorlardan tavsiye ediyorum arastirin

ben araştırdım görüşmeye de gitmiştim. kötü diyemem ben beğenmedim ama iyidir. ben hem erkek hem de zor kadın infertilitesinde memorial ve ekibinin üstüne yok diyorum.

merhaba canim snein bebegin oldumu memorilada yucel bey neden begenmedin merak ettim biraz soguk ama cok basarili bir doktor vede asiri pahali ama doktor doktor gezecegime onun sayesinde gerksiz ameliyattan kurtuldum kesinlikle histerokopi ve laparoskopide cok basarili daha tup bebek yapmadim dedigim gibi kuzenim yapti ve ilk denemede oldu benim basimdan gecenleri okudunmu bilmiyorum kendine iyi bak

ustelik ikinci kurtajimida memorialda olmustum bana yapisiklik olabilir kendini kontrol et bile demediler ben kendim internetten okuya okuya supheye kapildim canim

Canım nasılsın,yakında yeni bir tedavi varmı?
evet teyzesi öğrendik ikisininde cinsiyetini.
Bir kızım bir oğlum olacak rabbimin izniyle.
Dualarınızı eksik etmeyin bendenkaydirigubbakcemile3

artvinli canım,çok sevindim...maşallah...
rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla kavuş yavrularına...amin...
sevgiler...

bebek istiyoruz,daha herşey belli değilken kendini boş yereüzme canım...inşallah allahın izniyle bişey çıkmayacak göreceksin...
benim abimlerin bebeği için de böyle bir riskten söz edilmiş,onlar da çok zor günler geçirmiş ve amniyosentez yaptırmışlardı...şimdi çok afacan ve çok sağlıklı bi oğluşumuz var...darısı senin de başına inşallah canım...
sevgiler...

mlkpinar cok sagol canim...uzulmemek,dusunmemek elde degil...ne sartlarda buluyoruz bu bebisleri...bu konuda bizler birbirimizi iyi anlariz...zor elde edince de kaybetme korkulari endiseleri bitmiyor,insallh kucagimiza alinca biter..masallah oglusunuza...amin insallah darisi benim basima...
sen nasilsin?nasil gidiyor...gelismeler varmi?

canım üzme kendini inşallah hamileliğinin tadını çıkaracaksın bebeğinide sağ sağlim kucağına alacaksın. Risk yüksek çıkmış kesin bişey yokki. elinde değil biliyorum ne sıkıntılar mücadeler sonucunda geldi bebeğin ama sen yine de streslenme kendini de bebeğinide üzme.

merhaba canım,
seni çok iyi anlıyorum aslında,yani bu endişe insanın içini kemirmeyecek cinsten değil...ama sen de hak verirsin ki bazen de endişelerimiz boş yere canımızı sıkar,sonucu bu endieşeler hiç değiştiremez...hani tek embriyon olduğu için endişelendiğin günleri hatırla,boşunaydı sen de gördün...inşallah bunlar da boşuna çıkar allahım...amin...
bana gelince canım değişen hiç bişey yok,bi gün umutlu bi gün umutsuz yaşayıp gidiyorum...
sevgiler canım,allaha emanet ol...

insall canim..gunler gecmiyor...hayirlisiyla temiz sonucu bi alsam uzerimden 30 ton yuk kalkacak gibi...hakkimizda hayirlisini diliyorum...

insallh canim... insallh bu seferde bos yere endiselenmis olurum...sonucum temiz cikar..
guzel dileklerin icin cok sagol canim...Allahim o guzel yuregindeki ozlemini en kisa zamanda sana gondersin insallah...herzaman hayirli saglikli evlat diledim Allahimdan varsin gec olsun demistim...dilegimi gecte olsa verdi...simdide bu da bi sinav biliyorum...ve ben yine umutla Allahima siginip hakkimda hayirli olani diliyorum...

umudunu asla yitirme canim...ne mucizeler okuyoruz hergun...insallah seninde mucize haberini aliriz...

canım bize galiba memorıali soruyorsun degil mi???????????????yoksa sende ben gibi nerde yaptıracgını henüz kararlamadında mı bize soruyorsun..........sempatiksalakcinni

evet daha karar veremedim.doktorum ultra uzun protokol uygulucam dedi 2. tüp bebekte.3 ay menopoza sokucakmıs beni. aranızda bunu bilen varmı ? tesekkürler cvbın için

yok canım ultrasını falan hiç duymadım...........uzun protokolü duydum ama...........bence tam sor doktoruna aklında şüphe kalmasın.......bunu niçin yapıyormuş......

bebek-istiyoruz canım yazdıklarını okudum inan çok üzüldüm. inşallah test sonucun temiz çıkarda rahat nefes alırsın. dualarım seninle allah bebeğini sağlıkla sana bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…