Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

yok canım ultrasını falan hiç duymadım...........uzun protokolü duydum ama...........bence tam sor doktoruna aklında şüphe kalmasın.......bunu niçin yapıyormuş......

canım,benim sol yumurtalıgım yok ve sag yumurtalıgımda da çikolata kist var,bu yüzden yumurtaları 3 ay baskı yapıp sonra tedaviye yüksek dozla gonal f le baslıcaz dedi doktorum bide kan sulandırı vercekmiiş böle bilmiyom semra kahramana da iyi diyolar kararsızım lütfen fikir verin ne yapmayalım

bebek-istiyoruz canım transferim oldu bekleme aşamasındayım. transferimin bugün 4. günü. ama hiç umudum yok(

bebek-istiyoruz canım transferim oldu bekleme aşamasındayım. transferimin bugün 4. günü. ama hiç umudum yok(

umutsuz olursan olmaz ki canım umudun olacak hemde sanki tutmus gibi davranacaksın Allahın izniyle olacak...
ben hep umutlu davrandım Allah şükürler olsun şu an bebişim(lerim) benimle

apple23 canim..hayirli olsun...umutsuz olma canim...negatif dusunme ki bebisin sana tutunsun...bende olmaz gozuyle baktigim tedavimde 1 embrio ile kaldim...nasip kismet...sen elinden geleni yap...hakkinda hayirlisini dile...pozitif dusunceler+bol dua...insallh sende guzel sonucu alcaksin...haber verirsin tatlim...dualarim seninle,tum isteyenlerler,bu sene bebis senesi...tum isteyenlerin kucagi sirayla dolu dolu olacak insallah...saglikla gelsinler...

hayirli olsun tedavin...ne konuda fikir istedin anlayamadim...

apple23cüm neden umutsuzsun hayatım lütfen bakış açını değiştirmeye çalış,bu yaşadıklarımızın herşeye rağmen şükredilecek bi tarafı olmalı..daha zor ve umutsuz durumda olan bir çok insan var hepimiz biliyoruz..ne biliim hiç yoktan biize uğraşmayın boşuna,gebelik imkansız diyen doktor yok de mi?ee biz herşeyi yaparken,doktorlar olmaması için sebep yok derken niye o zaman bu herşeyin olumsuz gelişmesini istermişçesine negatif düşüncelerden kurtulamamız...yanlış anlama aslında bütün bunları sana söylerken aslında kendime de söylemiş oluyorum:)herşeyin benim istediğim gibi gelişmesini engelleyecek hiç bir sebep yok inşallah diye düşün tamam mı canım..bak senin yanındayız biz,tek başına değilsin.. tamam bu üzüntümüzü gidermiyor ama belki hafifletir hı ne dersin?

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. inşallah hepimizin güzel haberlerinide paylaşmak nasip olur. allaha emanet olun.

canım bende semra kahramandan almıştım ilk randevumu ama hiç muayene etmedi beni.....bence herzaman her gitgiginde bulabilecegin doktora muayene ol.....hem o seni gün gün takip eder bilir........

kızlar bugün transferimin 11. günü test yaptırdım hamileyim. mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. destekleriniz için çok teşekkürler....

kızlar benim eşim azospermi hastası 2007de tese oldu gelişmemiş elonge hücreler bulundu tüp denendi fakat tutmadı ikinci deneme için merkez arıyorum bana yardım edin memorialin ürolog ve emriyologları nasıl sizce burada bizim durumumuzda olup sonuç alanlar varmı........................?

belgin benim 3. denememdi ve merkezden çok memnun kaldım. erkek infertilitesinde oldukça başarılılar bence bi görüş derim. emriyolog yeşim hanım zaten tek kelimeyle süper biri işinde çok iyi.

canım sizdedemi azospermi hastalıgı vardı bu son şansımız ve ben çok korkuyorum...

kızlar bugün transferimin 11. günü test yaptırdım hamileyim. mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. destekleriniz için çok teşekkürler....

tebrikler canım çok sevindim bide umutsuzdun bak hamilesin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..a.s.

belgincim ne zaman düşünüyorsun tedaviyi. belki aynı zamanda başlarız. daha benim başlama çok ama.bence memoriali düşün arkadaşım erkek infertilitesinde iyiler. hakkında hayırlısı neresi ise rabbim orayı nasip etsin inşallah...

canım mayısta düşünüyoruz allah nasip ederse ama işte kafam karışıyo merkez konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…