yok canım ultrasını falan hiç duymadım...........uzun protokolü duydum ama...........bence tam sor doktoruna aklında şüphe kalmasın.......bunu niçin yapıyormuş......
bebek-istiyoruz canım transferim oldu bekleme aşamasındayım. transferimin bugün 4. günü. ama hiç umudum yok(
canım,benim sol yumurtalıgım yok ve sag yumurtalıgımda da çikolata kist var,bu yüzden yumurtaları 3 ay baskı yapıp sonra tedaviye yüksek dozla gonal f le baslıcaz dedi doktorum bide kan sulandırı vercekmiiş böle bilmiyom semra kahramana da iyi diyolar kararsızım lütfen fikir verin ne yapmayalım
bebek-istiyoruz canım transferim oldu bekleme aşamasındayım. transferimin bugün 4. günü. ama hiç umudum yok(
canım,benim sol yumurtalıgım yok ve sag yumurtalıgımda da çikolata kist var,bu yüzden yumurtaları 3 ay baskı yapıp sonra tedaviye yüksek dozla gonal f le baslıcaz dedi doktorum bide kan sulandırı vercekmiiş böle bilmiyom semra kahramana da iyi diyolar kararsızım lütfen fikir verin ne yapmayalım
gözünaydın allah tamamına erdirsin.kızlar bugün transferimin 11. günü test yaptırdım hamileyim. mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. destekleriniz için çok teşekkürler....
kızlar bugün transferimin 11. günü test yaptırdım hamileyim. mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. destekleriniz için çok teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?