Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba ben de aranıza yeni katıldım. samsundan yazıyorum.23 yaşındayım normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı cuma günü öğrendik eşimde sperm oldukça az ve tamamen hareketsiz. bende de rahimde yara ve sol yumurtalıkta kist vardı ama yara yakıldı kist de tedavide doktor tek çözümümüzün tüp bebek olduğuu başka hiçbirşeyle uğraşmamaız gerektiğini söyledi. kistin de hiçbir yan etkisi olmayacakmış. memorialle ortak çalışıtığını ve istanbul-samsun dönüşümlü tedavi olacağımızı söyledi. kafam çok karışık olumlu sonjuç alabilir miyiz?bana yardımcı olabilecek arkadaşların cevabını bekliyorum

Selam kızlar...nasılsınız.
gelincik ve belgin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
sizin için neresi hayırlıysa orası olsun.
ama ben memorialden çok memnun kaldım.ben tavsiye ederim,hakkınızda herşeyin en iyisi olsun.

apple23 tebrikler..saglikla kucagina alman dilegiyle....darisi tedavide olan arkadaslara...

Artvinlim sen nasilsin?bebislerin nasil?

arkadaşlar lütfen bana da bir cevap yazın çok kötü durumdayım ne yapacaımı bilmiyorum...

arkadaşlar lütfen bana da bir cevap yazın çok kötü durumdayım ne yapacaımı bilmiyorum...
Canım çok geçmiş olsun. Sorunla ilgili bir bilgim yok, sadece Allah'tan hayırlısını diliyorum hepimize. Daha yaşın da genç, moralini yüksek tutmaya çalış.Umarım olumlu sonuçlar alırsın, kucağın dolar :ecrin_bebek:

bebek-istiyoruz canım çok saol. noldu test sonucun çıktımı? inşallah allahın izniyle sonuç güzel olacak.

sagol canım benim amin inşallah hayırlısı olur.

Merhaba ben dün sana cevap yazmıştım ama kaydetmedi demekki.
Öncelikle stres yapma,dua et.herşeyin hayırlısını iste allahtan.
Bizdede sorun erkek infertilitesi.Bizde hiç sperm yoktu,eşim ameliyat oldu.mikro tese ilesperm bulundu.yani sizin durumunuzdan daha vahimdi durumumuz.Şİmdi çok şükür ikizlerime hamileyim.
Büyük ihtimalle eşinede mikro tese yağılır.menide canlı sperm görülmese bile,ameliyatla alınan dokuda canlı sperm bulunma ihtimali çok yüksek.
Bence memoriale güven erkek infertilitesinde çok ilerlemiş bir merkez,dr.ları,labaratuvarları çok gelişmiş.Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
apple23 tebrikler..saglikla kucagina alman dilegiyle....darisi tedavide olan arkadaslara...

Artvinlim sen nasilsin?bebislerin nasil?

Canım iyiyim çok şükür,sen nasılsın,kuzun nasıl,ne aşamadasınız,herşey yolundadır inşallah.
bizimde dün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı.
kızım 469 oğlum 395 gr.olmuş.rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlıklı alalım kucağımıza inşallah.

Artvinli ve Elfella yazdıklarınız için çok teşekkürler iyiki bu siteye üye olmuşum . ikizlerinizi de okudum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah...

bebek-istiyoruz canım çok saol. noldu test sonucun çıktımı? inşallah allahın izniyle sonuç güzel olacak.
canim...unutmamissin sagol....cumartesi amniyosentez yapildi...dun kisa sonuc olan ana kromozomlarin sonucu belli oldu yani %80 saglikli normal cikti.Allahima sukurler olsun...%%100 sonuc haftaya belli olcak...mutemelende onlarda normal cikar dedi doktorum....bunuda atlattik sukur...cok uzuyor bu siparlar...ama gorunce dunyalar benim oluyor...seninde gormene az kaldi..hayirlisiyla pit pit kalp atislarini duyarsin...cok farkli duygu...
Allahim isteyen herkese yasatsin insallah...

masallah kuzularina da sanada...

bizde iyiyiz sukur...dun amniyo sonucumuzun %80 lik kismini aldik....bugunde cinsiyet ve kontrol icin gittik babannemizle...kilosu 180 gram cikkk mis aklinialirimsmile pek az gibi geldi bana ama gelisimi kilosu normal dedi doktor teyzemiz...cinsiyet icin babannemiz direttikce nazlandi...sonra birazcik ucundan da olsa cikinti gordu doktorumuz...yani erkek mis....saglikla gelsin yeter...Allahim isteyen herkese bu duygulari yasatsin...

habersiz birakmayin...firsat buldukca durumunuzu bildirirseniz sevinirim...

masallah kuzularina da sanada...

bizde iyiyiz sukur...dun amniyo sonucumuzun %80 lik kismini aldik....bugunde cinsiyet ve kontrol icin gittik babannemizle...kilosu 180 gram cikkk mis aklinialirimsmile pek az gibi geldi bana ama gelisimi kilosu normal dedi doktor teyzemiz...cinsiyet icin babannemiz direttikce nazlandi...sonra birazcik ucundan da olsa cikinti gordu doktorumuz...yani erkek mis....saglikla gelsin yeter...Allahim isteyen herkese bu duygulari yasatsin...

habersiz birakmayin...firsat buldukca durumunuzu bildirirseniz sevinirim...[/QUOTE]

Canım benim inan çok sevindim.çok mutlu oldum.sonucun temiz çıkmasına.
çok haklısın üzüyor bu sıpalar arada bizi,ama onlar sağlıkla gelsinlerde biz sıkıntı çekelim ne yapalım.
kilosu geyet normal canım.ama işte ah biz anneler gr.olunca kilolar kulağa çok az geliyor işte.bizim yaramazlarda daha 500 gr.değiller,minicikler daha.Rabbim herkesin yavrularına sağlık versin.

bebek istiyoruz çok sevindim canım sonuçların temiz çıkmasına. Rabbim bi kaygıdan daha kurtarmış seni. ınşallah sağlıcakla da kucağına alırsın.

bebek-istiyoruz canım çok sevindim inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın inanıyorum. dualarım seninle.

slm arkadaşlar bende bugün başladım tedaviye iğneleri yaptırıcam ve istanbulda kalıcam eşimden ayrı malesef inş hayırlısı olur bana önerileriniz varmı çok heyecanlıyım ve tek embriyo transfer olucakmış bugün öğrendim korkmaya başladım semra hanım doktorum özellikle onun için geldim istanbula eşimin hareket ve sayı sorunu var allahım inşallah hamileyim yazmayıda nasip eder inşallah

slm kizlar...herkes iyidir insallah...buara pek giremiyorum...

gelincik,apple,tgbtgl...kizlar cok sagolun...bu sinavida atlattik hayirlisiyla...aminnn..

apple nasil gidiyor hamilelik bi sorun yoktur insallah..iyi ak kendine bebisine..

gelincik sen ne asamadasin?buara pek takip edemedim...guzel haberlerin vardir insallah...

pretty53 hayirli olsun insallah mujdeni sevincini birlikte paylasiriz...bende yeni ogrendim..artik yasal olani 1 embriyo transferiymis...benimde 1 tane transfer edildi tutundu sukurler olsun...veren Allahim vakti zamani geldiyse 1 embriyodanda veriyor...benimde doktorum Semra hnm,ve Nur hnm di...hakkinda hayirlisi..

pretty53 inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. biizde daha bi sonuca varamadık inşallah bugün yarın belli olacak. kafam çok karışık. burda yaptıran tanıdıklarım yaşın daha küçük evliliğn erken hemen yaptırma psikolojik olarak kaldıramazsın flan diolar ben çok istiyorum eşim çok istiyor siz ne düşünüyorsunuz?

bebek-istiyoruz canım ya inan çok sevindim. gözün aydın sürekli sayfaya girip bişi yazmışmısın diye bakıyorum. allah kucağına almayı nasip etsin az çekmedin.
bende iyiyim 29 martı iple çekiyorum bebişimin kalp sesini duymak için. ayyyy çok sevindim vallahhhh

canim benim cok sagol...aminn...cumlemize saglikla kavusmayi nasip etsin...bu sipalar cok nazli...yeterki saglikli olsunlar...herseye raziyiz...

az kalmis pit piti duymana..cok ayri duygu...kendi caninin icinde bi can daha oldugunu gormek hissetmek....ben gozyaslarimi tutamamistim halen de her gordugumde yine agliyorum...
iyi bak ken dine bebisine...12.haftaya kadar cok cok dikkatli ol...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…