Canım çok geçmiş olsun. Sorunla ilgili bir bilgim yok, sadece Allah'tan hayırlısını diliyorum hepimize. Daha yaşın da genç, moralini yüksek tutmaya çalış.Umarım olumlu sonuçlar alırsın, kucağın dolar :ecrin_bebek:arkadaşlar lütfen bana da bir cevap yazın çok kötü durumdayım ne yapacaımı bilmiyorum...
sagol canım benim amin inşallah hayırlısı olur.Selam kızlar...nasılsınız.
gelincik ve belgin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
sizin için neresi hayırlıysa orası olsun.
ama ben memorialden çok memnun kaldım.ben tavsiye ederim,hakkınızda herşeyin en iyisi olsun.
merhaba ben de aranıza yeni katıldım. samsundan yazıyorum.23 yaşındayım normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı cuma günü öğrendik eşimde sperm oldukça az ve tamamen hareketsiz. bende de rahimde yara ve sol yumurtalıkta kist vardı ama yara yakıldı kist de tedavide doktor tek çözümümüzün tüp bebek olduğuu başka hiçbirşeyle uğraşmamaız gerektiğini söyledi. kistin de hiçbir yan etkisi olmayacakmış. memorialle ortak çalışıtığını ve istanbul-samsun dönüşümlü tedavi olacağımızı söyledi. kafam çok karışık olumlu sonjuç alabilir miyiz?bana yardımcı olabilecek arkadaşların cevabını bekliyorum
apple23 tebrikler..saglikla kucagina alman dilegiyle....darisi tedavide olan arkadaslara...
Artvinlim sen nasilsin?bebislerin nasil?
canim...unutmamissin sagol....cumartesi amniyosentez yapildi...dun kisa sonuc olan ana kromozomlarin sonucu belli oldu yani %80 saglikli normal cikti.Allahima sukurler olsun...%%100 sonuc haftaya belli olcak...mutemelende onlarda normal cikar dedi doktorum....bunuda atlattik sukur...cok uzuyor bu siparlar...ama gorunce dunyalar benim oluyor...seninde gormene az kaldi..hayirlisiyla pit pit kalp atislarini duyarsin...cok farkli duygu...bebek-istiyoruz canım çok saol. noldu test sonucun çıktımı? inşallah allahın izniyle sonuç güzel olacak.
Merhaba ben dün sana cevap yazmıştım ama kaydetmedi demekki.
Öncelikle stres yapma,dua et.herşeyin hayırlısını iste allahtan.
Bizdede sorun erkek infertilitesi.Bizde hiç sperm yoktu,eşim ameliyat oldu.mikro tese ilesperm bulundu.yani sizin durumunuzdan daha vahimdi durumumuz.Şİmdi çok şükür ikizlerime hamileyim.
Büyük ihtimalle eşinede mikro tese yağılır.menide canlı sperm görülmese bile,ameliyatla alınan dokuda canlı sperm bulunma ihtimali çok yüksek.
Bence memoriale güven erkek infertilitesinde çok ilerlemiş bir merkez,dr.ları,labaratuvarları çok gelişmiş.Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
Canım iyiyim çok şükür,sen nasılsın,kuzun nasıl,ne aşamadasınız,herşey yolundadır inşallah.
bizimde dün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı.
kızım 469 oğlum 395 gr.olmuş.rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlıklı alalım kucağımıza inşallah.
bebek-istiyoruz canım ya inan çok sevindim. gözün aydın sürekli sayfaya girip bişi yazmışmısın diye bakıyorum. allah kucağına almayı nasip etsin az çekmedin.
bende iyiyim 29 martı iple çekiyorum bebişimin kalp sesini duymak için. ayyyy çok sevindim vallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?