Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhabalar hayırlısı canını hıç sıkma bende tek embrıyo transferı ıle memorıalde tedavıye başladım, benım eşimdede hareket sorunu var umarım saglıkla tutunur....

Selam arkadaşlar........nasılsınız....
Biz iyiyiz çok şükür,artık benim minikler iyice hareketlendi pıt pıt hiç durmuyorlar.kızım sağdan,oğlum soldan çift taraflı tekmeler yiyorum.
Sakın kızlar sakın ümidinizi kaybetmeyin. beni tanıyanlarınız bilir çok sıkıntılı günler geçirdim ve çok şükür sabrımın karşılığını aldım.inşallah sizlerde alacaksınız.
Bu arada tam anlamadım artık yasal olarak tek embriyomu konulacacakmış,peki sebebi nedenmiş?
dualarım hepinizle.rabbim emeklerinizin karşılığını en kısa sürede versin.

inşallah darısı başımıza zaten tek olsunn sağlıklı olsun diyoruz ama yasa da yazılanlar çok saçma bazılarının hayatları boyunca belki bir kez deneme şansları olacak bunu nasıl engelleyebiliyorlar anlamıyorum . bunu sigorta karşılasa devlet yapsa özele girmese tamam diyeceğim ama sevgili başbakanımız en az 3 çocuk yapın diyor ama bu yasayla belki maddi yönden tek deneme şansları olanlar hiç bebek sahibi olamayacaklar bu nasıl bi vicdansızlık anlamıyorum

bu arada ben yeni başladım bugün ikinci iğnemi yaptım ama çok duygusalım sizdede oldumu sanki dokunsalar bağıra çağıra ağlamak geliyo içimden bu iğneler nasıl devam edecek bana biraz anlatırmısınız toplama işleminden sonra iğne olucakmı( iğneden biraz korkuyorum eczaneye yaptırıyorumda) benim doktorumda semra hanım ve hale hanım

canım transferden sonra kalçadan igne olunuyo................şimdi senin yaptırdıgın igneler çok ince ve küçük.kendin yapabilirsin...bu kadar korkma...defalarca tedavi olan kardeşlerimizi düşün bide bebişini düşün kendini iyi hisset...............

baştan sonra yazıları okudum neredeyse biraz da olsa içim rahatladı bebeğim bana gelecek buna inanıyorum sağlıklı olsunda ben yüzbin iğne yemeye razıyım transverden sonra yolculuk yapılıyo mu ne kadar süre sonra yola çıkabiliyorsun benim evime uzaklığım 8 saat uçak yasaktır herhalde bunları doktoruma sormak aklıma gelmedi cevaplarsanız sevinirim

ilk randevumuz 30 martta Nur Hanımla olacak,şimdiden başladı heyecan ,inşallah güzel başlar güzel biter....

ilk randevumuz 30 martta Nur Hanımla olacak,şimdiden başladı heyecan ,inşallah güzel başlar güzel biter....

canım hayırlı olur inş.tedavin nur hanım çok tatlı bir doktor bütün heyecanını alacaktır.gidince unutmazsan urfadan sevgilerimizi ilet lütfen boshayallersmile

artvinlim iyisiniz, masallah kuzularina...iyi bak kendine kuzulara....

pretty53 hayirli olsun tedaviye baslamissin...bol sabir,umut, dua...
ignelere v.s alisman gerek...degcek insalla pozitif sonucu alinca hepsini unutursun...

nzmyhn tatlim sen ne zaman dusunuyorsun?birlikte senin tedavi ,sonuc heyacaninida yasayalim...baslayinca haberdar et...insallah buarada kendiliginden gelir...

bengusu hayirli olsun...insallah insallah sonuda guzel olcak...benimde doktorum Nur hnm cok pozitif..halen onda devam ediyorum..ayrilamiyorum...

kizlar bu sene bereketli...bebis senesi...cokkk hamile haberi aldik...insallah sizlerde isteyenlerde sirayla gelecek insallahhh...

canım hayırlı olur inş.tedavin nur hanım çok tatlı bir doktor bütün heyecanını alacaktır.gidince unutmazsan urfadan sevgilerimizi ilet lütfen boshayallersmile

inşallah arkadaşlar,her şeyin hayırlısı olsun,bu sene de bizim senemiz olsun a.s.

:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli Mrb arkadaşlar sanırım bende sizler gibi bu yola girdim.ama inş hayırlısı olur iyelim..13 mart cumartesi gnünden beri hayatmın anlamı cok farklılastı..12 marttaki gibi saglıklı bir sekilde bebegim olur düşüncesiyle yaşamak için neler vermezdim sanırım suanda..eşimin sperm testinde 0 sperm bulundu..iki kere yaptırdık 5 gün ara ile ikiside aynı ..0 0 0 ne yazıkkı sonuç degişmemekte..fsh,lh ve prolktin sonucları normal..cıktı...daha sonra bir doktora basvurduk ürolog dediki ..testis biyopsisi yapılsın..ama benim içim rahat etmedi bir tüp bebek merkezi ile konustum..onlarda kesinlikle yaptırma di.micro tese yapılmalıdır dediler..en azından canlı hücre bulurlarsa saklayabılırler ..ama ben daha ne genetik testi nede baska birsey yaptırdım..elımde sadece sperm testi ve bir kac kan tahlılı var okadar..ve tedavi için de memeorial hast düşünüyorum ama pahalı oldugu için biraz endişeliyim ..tabiki parasından ziyade ya hiç sperm bulunamassa dogustan üretimi yoksa ne yapacagım..bo sorunlarla nasıl başa cıkacagım hiç bir fikrim yok..bir haftadır hayatımız felc olmmuş bir sekildeyiz..ne yemekten ne gezmekten nede hayattan en ufak bir haz duyuyoruz..tabi rabbim daha beterinden esirgesin ama yinede cok kötü durumdayım..ne yapacagımı nasıl davranacıgımı yada nasıl hissetmem gerektigine dair hiç bir seyde fikrim yok ..benzer durumda olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum ne olur yardımcı olun ..şimdiden tesekkürler

atlım benim ne güzel kızım sagdan oğlum soldan demişsin allahım kazasız belasız tamamına erdirsin darısı hepimizin başına.

çok geçmiş olsun arkadaşım insanın kabullenmesi zor bir durum bu bizde aynı durumdaydık 4 yıl önce eşim tese oldu gelişmemiş hücreler bulundu fakat bebegime kavuşamadım ama sen endişelenme belkide sizde tesede bulunur ve kavuşursun bebegine.ama önce sana bir dr söylüyecegim biz şimdi onla tedavideyiz onun hastalarından normal çıkış olan bile oluyor hemen endişelenme Kaan Aydos dr adı eger istersen sana mail adresinide veririm irtibata geçer bütün hormon sonuçlarını yazar gerekirse yanına gidersiniz madenki hormonlarda sorun yok belkide tıknaklıktan hep sıfır çıkıyordur korkma herşey düzelir allahın izniyle....

ya kızlar inşaallah bu sene bizim senemiz olur.............burdaki hamişler gibi bizde konuşuruz bebişlerimizi inş........amin

öncelikle Rabbim sabrını artırsın canım. tüm azolular gibi sizde ilk zamanların şokunu yaşıyorsunuz. zamanla insan alışıyor ve tedavi yollarına bakıyor. memorial azospermide iyi bir merkez. hem doktorları hemde labarotuar koşulları çok iyi. benim eşimde microtese oldu çok şükür sperm bulundu ilk tedavi de artanları da donduruldu ikinci tedavimde de aynı dondurulmuş spermleri kullandık. inşallah sizde de bulunur ve yavrularınıza tez zamanda kavuşursunuz.

belgin ve gelincik ark cok sagolun ..insan sanırım bu konuda kim nederse desin teselli bulmakta cok zorlanıyor ama su bir gercekki ..yinede umut etmekten vazgecmiyor tabiki..evet dediginiz gibi suanda yeni oldugundan dolayı hala şoktayız.evler hapisane gibi geliyor dısarısıysa anlamsız..öyle boşlukta oluyor insanki..gerçi belki tesede olabilir ama biz bile bilmiyruz tese sonuclarına katlanabilirmiyiz..suanda azda olsa umut diye ayaktayız ama yaa o umududa kaybedersek nasıl yaparız bilmiyorum..doktor olarak kaan aydos duymuştum..ama sanırım ankarada diye hatırlıyorum..ist ise memorial hast aklıma takıldı tese için ..birde cerrahpaşada bir doktor var..dr emre akkuş ürolog ..dedimya şimdide n iyisi nedir ne degildir diye ugrasmaktan psikolojik bunalıma girdik valla..birde emra bakırcıoglu var..isim olarak elimizde..gerci umutlanmak kolay ama acaba tahlillerin iyi olması tıkanıklıgı getirebilirmi bilmiyorum....yada teseden bir tedavi ilaç felan uygulanabilirmi ....rabbim herkese kolaylık versin arkkk cok sagolun..

arkadaşlar azosperrmi olan vakalarda tese öncesi genetik tset yaptırdınızmı eger evetse hanggi testleri ve nerde yaptıırdınız ...zahmet olcak ama fiyatlarla ilgili bilginizde varmı acaba bana acele cevap yazan olursa sevınırım..hhaaa birde azo cıkıpta genetik testlerle dogustan mı yoksa tıkanıklıktan mı olup olmadıgını ayıran arkadaslar varmı acaba ..çünkü tıkanıklıga baglı ise bunu testlerle nasıl ayoraccagız acaba ..şimdiden tesekkürler..ve rabbımden herkes için umut ve güzl haberler diliyorum..saglıklı kalın

arkadaşlar azosperrmi olan vakalarda tese öncesi genetik tset yaptırdınızmı eger evetse hanggi testleri ve nerde yaptıırdınız ...zahmet olcak ama fiyatlarla ilgili bilginizde varmı acaba bana acele cevap yazan olursa sevınırım..hhaaa birde azo cıkıpta genetik testlerle dogustan mı yoksa tıkanıklıktan mı olup olmadıgını ayıran arkadaslar varmı acaba ..çünkü tıkanıklıga baglı ise bunu testlerle nasıl ayoraccagız acaba ..şimdiden tesekkürler..ve rabbımden herkes için umut ve güzl haberler diliyorum..saglıklı kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…