memoriol da şu an tedavide olan arkadaşlar var mı? yeni yasadan sonra tedavi de yumurta geliştirme de bi değişiklik varmı, tek embriyo transfer edildiği için geri kalan embriyolar donduruluyor mu, cevbap verirseniz sevinirim...
arkadaşlar azosperrmi olan vakalarda tese öncesi genetik tset yaptırdınızmı eger evetse hanggi testleri ve nerde yaptıırdınız ...zahmet olcak ama fiyatlarla ilgili bilginizde varmı acaba bana acele cevap yazan olursa sevınırım..hhaaa birde azo cıkıpta genetik testlerle dogustan mı yoksa tıkanıklıktan mı olup olmadıgını ayıran arkadaslar varmı acaba ..çünkü tıkanıklıga baglı ise bunu testlerle nasıl ayoraccagız acaba ..şimdiden tesekkürler..ve rabbımden herkes için umut ve güzl haberler diliyorum..saglıklı kalın
atlım benim ne güzel kızım sagdan oğlum soldan demişsin allahım kazasız belasız tamamına erdirsin darısı hepimizin başına.
arkadaşlar azosperrmi olan vakalarda tese öncesi genetik tset yaptırdınızmı eger evetse hanggi testleri ve nerde yaptıırdınız ...zahmet olcak ama fiyatlarla ilgili bilginizde varmı acaba bana acele cevap yazan olursa sevınırım..hhaaa birde azo cıkıpta genetik testlerle dogustan mı yoksa tıkanıklıktan mı olup olmadıgını ayıran arkadaslar varmı acaba ..çünkü tıkanıklıga baglı ise bunu testlerle nasıl ayoraccagız acaba ..şimdiden tesekkürler..ve rabbımden herkes için umut ve güzl haberler diliyorum..saglıklı kalın
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bende 5 martta yaşadım aynı şeyleri hayattan hiç beklemediğimiz şeyler başımıza gelebiliyormuş. 23 yaşındayım ve daha 7 aylık evliyim rutin bi kontrol sırasında öğrendim hayatım alt üst oldu. Allaha şükürler olsun anlayışlı bir ailemiz ve çok iyi bir doktorum var hasta olmayı bekliyorum. inşallah 4 gün içide tedaviye başlayacagız. inşallah ikimizde tedavilerimşze başlar olumlu sonuçlar alırız. üzülme....:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli Mrb arkadaşlar sanırım bende sizler gibi bu yola girdim.ama inş hayırlısı olur iyelim..13 mart cumartesi gnünden beri hayatmın anlamı cok farklılastı..12 marttaki gibi saglıklı bir sekilde bebegim olur düşüncesiyle yaşamak için neler vermezdim sanırım suanda..eşimin sperm testinde 0 sperm bulundu..iki kere yaptırdık 5 gün ara ile ikiside aynı ..0 0 0 ne yazıkkı sonuç degişmemekte..fsh,lh ve prolktin sonucları normal..cıktı...daha sonra bir doktora basvurduk ürolog dediki ..testis biyopsisi yapılsın..ama benim içim rahat etmedi bir tüp bebek merkezi ile konustum..onlarda kesinlikle yaptırma di.micro tese yapılmalıdır dediler..en azından canlı hücre bulurlarsa saklayabılırler ..ama ben daha ne genetik testi nede baska birsey yaptırdım..elımde sadece sperm testi ve bir kac kan tahlılı var okadar..ve tedavi için de memeorial hast düşünüyorum ama pahalı oldugu için biraz endişeliyim ..tabiki parasından ziyade ya hiç sperm bulunamassa dogustan üretimi yoksa ne yapacagım..bo sorunlarla nasıl başa cıkacagım hiç bir fikrim yok..bir haftadır hayatımız felc olmmuş bir sekildeyiz..ne yemekten ne gezmekten nede hayattan en ufak bir haz duyuyoruz..tabi rabbim daha beterinden esirgesin ama yinede cok kötü durumdayım..ne yapacagımı nasıl davranacıgımı yada nasıl hissetmem gerektigine dair hiç bir seyde fikrim yok ..benzer durumda olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum ne olur yardımcı olun ..şimdiden tesekkürler
arkadaşlar benim samsundaki doktorum 10 gün burda tedavi yapacağız son 4 gün birlikte ista gidip toplama ve yerleştirmeyi yapacağız dedi ama ben hala hastalanmayı beklediğim için doktora gitmedim ekim sonrası sadece iğneyle mi tedavi oluyor yoksa başka yöntemleri de var mı? (iğneden çok korkuyorum hatta kasılıyorum da) birde embriyo yerleştirildikten sonra uçak yasak mı? orada mı kalmam gerekiyor yokda samsuna dönebilir miyim? konu hakknda bilgisi olanlar varsa cevaplarını bekliyorum.... saolun
artvinli canım ben özel mesajda göremedim yazdıklarını yalnızca..nerden bakacagımı bılemedım aynı zamanda
canım benim allahım inşallah nasip eder çok sabrediyorum canım 4yıl oldu inşallah sonum senin giibi olur allahım herkese yaşatsın...Mehtapcım sana gönderdiğim özel mesajı tekrar yolladım.
sayfanın sağ üst köşesinde senin isminin yazdığı yerin alt kısmında bildiriniz yazıyor.orayı tıklarsan sana gelen mesajlar açılılır canım.
canım tadaviyi memorial da mı yaptıracaksın? Samsundaki doktorun kim?
eğer öyle oluyorsa ben de bu şekilde yaptırayım. istanbulda kalmak sıkıntı bizim için
evet cb-nım samsunda ana kliğe gidiyorum. doktorum alaatin balcı memorialle anlaşmalıymış burda tedaviyi yapıp benimle birlikte istanbula gelecek ama tedavi ekim olduktan sonra orada kalacak mıyım bilemiyorum 2 gün içinde muayeneye gideceğim kesinleşince ben haber veririm. memorialdeki prof. larla da görüştük başarısı bizim yaptıklarımızla aynı bir sakıncası yok dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?