Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

memoriol da şu an tedavide olan arkadaşlar var mı? yeni yasadan sonra tedavi de yumurta geliştirme de bi değişiklik varmı, tek embriyo transfer edildiği için geri kalan embriyolar donduruluyor mu, cevbap verirseniz sevinirim...

merhab dağlar. ben memorial hst de tedavi oldum. bugün transferimin 10. günü beklemedeyim yani.hastaneler yasayı hemen uygulamaya başlamışlar. ama benim yaşımdan dolayı ve daha önce negatif iki denememden dolayı 2 embriyo transfer edildi. onlarda dondurulmuştu zaten. taze embriyo transferi ohss den dolayı yapılamamıştı ertelenmişti yani. 10 tane iyi kalitede emriyoyu 5-5 olrak dodurdular ve ilk gruptan sadece 2 tane kullanabildiler.diğer 3 tanesinden 1 tanesi canlı çıkmadı diğerlerinide takip edeceklerini söylediler.

canım biz yaptırmadık genetik test.

merhaba arkadaşlar bende yarın memorial a hale hanım la görüşmeye gideceğim.benim problemim çok büyük başınızdan uzuak.benim fsh değerim 50.44 yaşım 33 .böyle durumu olan varmı aranızda.umarım yrn umut verici bişeyler söylerler bana.çok korkuyorum.ama hastane ve doktor seçimim iyi diye düşünüyorum.

atlım benim ne güzel kızım sagdan oğlum soldan demişsin allahım kazasız belasız tamamına erdirsin darısı hepimizin başına.

BELGİNİM canım benim,inan hep dualarımdasınız hepiniz tek tek.
Sabır canım sabır bak ben önünüzde en yakın örnek nerden nerelere geldik çok şükür.
rabbim sizlerede nasip edecek en kısa sürede İNŞALLAH.

Canım ben sana özelden mesaj attım ama okumadınmı bilemiyorum.ama eğer okuduysan orada ayrıntı her aşamadan bahsettim.çünkü sorunlarımız bire bir aynı.
Yapılan genetik testler tahlillerin sonuçları önemli ama tese ameliyatından önce kesin tanı konulamıyor.

seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bende 5 martta yaşadım aynı şeyleri hayattan hiç beklemediğimiz şeyler başımıza gelebiliyormuş. 23 yaşındayım ve daha 7 aylık evliyim rutin bi kontrol sırasında öğrendim hayatım alt üst oldu. Allaha şükürler olsun anlayışlı bir ailemiz ve çok iyi bir doktorum var hasta olmayı bekliyorum. inşallah 4 gün içide tedaviye başlayacagız. inşallah ikimizde tedavilerimşze başlar olumlu sonuçlar alırız. üzülme....

arkadaşlar benim samsundaki doktorum 10 gün burda tedavi yapacağız son 4 gün birlikte ista gidip toplama ve yerleştirmeyi yapacağız dedi ama ben hala hastalanmayı beklediğim için doktora gitmedim ekim sonrası sadece iğneyle mi tedavi oluyor yoksa başka yöntemleri de var mı? (iğneden çok korkuyorum hatta kasılıyorum da) birde embriyo yerleştirildikten sonra uçak yasak mı? orada mı kalmam gerekiyor yokda samsuna dönebilir miyim? konu hakknda bilgisi olanlar varsa cevaplarını bekliyorum.... saolun

slm bende tüp bebek yaptırıcam ama şu an araştırıyorum karar veremedim. memorial hastanesini iyi diye duydum burada tedavi gören arkadaşlar memun kaldınızmı tavsiye edermisiniz. semra hanım çok iyi bir doktormuş ama yogun oldugu için hastalarıyla ilgilenemiyormuş ulaşmak zor oluyormuş.benim ilk denemem olacak. başlamadan bazı testler istiyorlarmı adetinin kaçıncı günü başlanıyor ilaçmı ignemi veriyorlar kaç gün içiyoruz yumurta kaçıncı günü toplanıyor o işlem anastezili mi oluyor ve kaçıncı günü transfer işlemi yapılıyor.transfer işlemi yapılırken anestezi uygulanıyormu tedavi boyunca bir kezmi anastezi uygulanıyor 1.ay boyunca kaç kez hastaneye gidiyoruz ben infertilite gurubundayım tecrübeli arkadaşlar yazarsanız sevinirim teşekkür ederim.

canım tadaviyi memorial da mı yaptıracaksın? Samsundaki doktorun kim?
eğer öyle oluyorsa ben de bu şekilde yaptırayım. istanbulda kalmak sıkıntı bizim için

artvinli canım ben özel mesajda göremedim yazdıklarını yalnızca..nerden bakacagımı bılemedım aynı zamanda

Mehtapcım sana gönderdiğim özel mesajı tekrar yolladım.

sayfanın sağ üst köşesinde senin isminin yazdığı yerin alt kısmında bildiriniz yazıyor.orayı tıklarsan sana gelen mesajlar açılılır canım.

canım benim allahım inşallah nasip eder çok sabrediyorum canım 4yıl oldu inşallah sonum senin giibi olur allahım herkese yaşatsın...

Belgin,tedavide olan,tedaviye basliycak arkadaslar....
inanin hergun Allahima 9.senede bana nasip ettigi icin dua ederken hep sizler icinde ediyorum..Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 1 tane olsun evlat hasretini dindirsin...bizi bizler iyi anlariz evlat hasretini,hamile haberi alinca icimizin ciz etmesini,anne baba diye bagiran cocuklari gorunce icimizin burkularak bakilmasini bende bilirim sizlerde...sukurler olsun ki 3 denemem de bana nasip oldu...inaniyorum er gec hepimiz anne olcagiz...
umut sabir dua kizlar...sirayla bebis haberleri gelcek insallahhhhhhhh...
dua ile...

canım tadaviyi memorial da mı yaptıracaksın? Samsundaki doktorun kim?
eğer öyle oluyorsa ben de bu şekilde yaptırayım. istanbulda kalmak sıkıntı bizim için

evet cb-nım samsunda ana kliğe gidiyorum. doktorum alaatin balcı memorialle anlaşmalıymış burda tedaviyi yapıp benimle birlikte istanbula gelecek ama tedavi ekim olduktan sonra orada kalacak mıyım bilemiyorum 2 gün içinde muayeneye gideceğim kesinleşince ben haber veririm. memorialdeki prof. larla da görüştük başarısı bizim yaptıklarımızla aynı bir sakıncası yok dediler.

artvinli canım bana mesajın gelmedi yine baktım..senin adın var posta kutumda ama mesaj olarak birsey görünmüyo..sana zahmet tekrar denermisin canım sagol..

merhaba arkadaslar...ben bgn memorialla görüşmeye gittim.ama başınızdan uzak ban hiç umut vermediler.benim fsh 50.44 erken menapoz dedi doktorum.sanırım asla anne olamıycam.ama gene de kenidi kendime bitkilerle faalan uğrasıcam.allahtan ümit kesilmez.allah sizlerin yolunu açık etsin bu yolda.işallah hamile haberlerinizi alırım tek tek....

Tedavin hayırlı olsun canım. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum. Beni haberdar et...

canım..bizde bugün memorial hast.gittik ..hormon testleri istedi..ve genetik..ama eşimde birde varikosel cıkmısıtı..onuda ameliyat olsun..dedi.ama ameliyat 8500 ytl gibi bizde baska yer bakmaya karar verdik..gerçi.tese için semih beyi düşündük yinede biraz arastırıncada vaikosel sartmı diye düşünmeye başladım..iyice kafam karıstı anlayacagın..genetik testler kötü cıkarsa tese yapmayabilirim dedi..illa derse yapın diye medical park göztepe düşünüyoruz ama varikosel için..dedimya kafamız karıstı..baya..bu arada ben özelden mesaj gönderemiyorum..mesaj sayım yeterli degilmiş ondan (

arkadaşlar memorialde emekli sandığına mensup olanlar, ne kadara tüp bebek yaptırdılar öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…