gelincik çok sağol canım verdiğin bilgiler için. çok ihtiyacım vardı bu evrelerden geçmiş birisinin fikirlerine. önerilerinden sonra kararımı verdim eşimi arayıp mesajını okudum onada telde ve semra hnm ın randevusunu iptal edip c.tesi 11 için hale hnm dan randevu aldık.
üzerimden bir yük kalktı sanki .
rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin ...
GELıNCıK sagol canım verdiğin bilgiler için kısacası memnunsun yani peki bu azo konusunda başırıları nasıl acaba...
gelincik dün beni memorıalden aynur hoca aradı yaaa.....senide arıyorlar mı????????niye gelmediniz falan dedi.........
amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı tabi. sana yardımcı olabildimse ne mutlu bana. sen yine de herkesin fikrini al tabi bunlar benim nacizane fikirlerim ve yaşadıklarım. hoş gidince sende göreceksin.Aslında Rabbim verecek olduktan sonra herşey bahane fakat bizler bu dönemde çok hassas oluyoruz ve ıster istemez özel ilgi bekliyoruz. bende senin gibi ilk başta semra hanıma gitmek istedim ama nasip olmadı randevuları doluydu bizimde o ay tedaviye başlamamız gerekince hale hanıma karar vermiştim. sonradan gidip geldikçe gördümkü semra hanım girmiyo muayenelere çoğu kişiden duydum bunu ekip olarak çalıştıkları için başka doktorlara veriyor onlar devam ettiriyor. keşke kendisi sürekli takip edebilse ama bizim gibi herkes oranın başkanı profesörü diye onu isteyince bu da haliyle pek mümkün gözükmüyor. bence hiç birşeye takılma tedavini huzur içinde ol. Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmazda yavrunuzu kucağınıza almak nasip olur. [
amin canım dualarım hep böyle zaten rabbim bize ve isteyen herkeze hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eylesin. evlerimiz sessiz sedasız kucaklarımız boş kalmasın inş.
senin nacizane fikirlerim dediğin paylaşımların benim için önemli deneyimlerin ve inan bana çok yardımcı oldun bugün daha kararlı ve huzurluyum sayende . bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya ben bugün karar verebildiğim için kendimi ilk adımı atmış sayıyorum buda senin ve burada daha önceki tüp bebek deneyimlerini paylaşan diğer tüm arkadaşların sayesinde oldu. yıllarca erteledim aslında ben tüp bebek düşüncesini 3 düşük yaşadığım için bigün kendiliğinden olur nasılsa diye düşünüp bekledim hep umutla . şimdi daha çok umutluyum hayırlısıyla bi yola adım attım içimden güzel şeyler geçiyor ama olacak diye kendimi şartlamıyorum olumsuzunada hazırlıyorum. kendimi şartladığım tek bişey var allah izin verirse bende bu süreçte yaşadığım herşeyi sizinle paylaşıcam sizin yaşadıklarınız bana ışık oldu benim yaşadıklarımda azda olsa birisine ışık tutar belki opuyorumnanaktan
benim eşimde azospermi canım belki hatırlarsın beni. ama ürolog semih beyle hiç tanışmadık daha doğru tanışamadık. microteseyide semih bey yapmadı başka bi doktor yaptı çok şükür bulundu. semih beyin çok başarılı olduğunu söylüyorlar fakat biz her tedaviye gittiğimizde ya izne ayrıldı yada hastanede olmadı bi denk gelmedi anlıyacağın. muayene olursan ücretli şuanki ücretleri ne kadar bilmiyorum fakat tedavi ücreti 1900€+ ilaçlar.tedaviye başlarsan muayene ücretini tedavi ücretinden düşüyorlar sonra.
canım mayısta düşünüyoruz allah nasip ederse ama ben çok kararsızım acaba eski merkezimdemi yaptırsam memorialdemi.bak seni arayıp soruyolarmış beni 3yıldır arayıp soran yok hiç....belginim sen ne zaman deniycen yaaaa..........................yakınsa zamanın belki karşılaşırız orda nasipse...........gelincikle biz orda tanıştık...belki nasip olur senlede karşılaşırız..........
bu arada kızlar memorıale gidecekler kimler ne zqaman düşünüyorlar yazsın..........
gelincik canım
mrb benım de esimde azospermi sorunu var..hormonlar normaldi..y kromozomu da normal cıktı ama karyotıp ıncelemeyı beklıyoruz..bizim doktorumuz semıh bey ıdı. memorial başka doktor damı vardı tese uygulayan biz bır tek onu bılıyoruz..bu arada sızın tese öncesı durumunuz neydı acaba ..merak ettım bende test sonucları gen testleri felan(
inşallah arkadaşım allah yardımcın olsun.arkadaşlar bugün adetimin 2. günü ve doktora gittim iğnelerimi verdi yarın başlıyoruz. çok heytecanlıyım inşallah tutar. Dağlar doktorla konuştum bugün öyle ayarlıyorlarmış ki isytanbulda 1 gün bile kalmana gerek kalmıyormuş. uçakla gidip yuımurtaları aldırıp dönüyormuşsun. sonra tekrar gidip ekim yapılıyormuş 3 saat sonra da uçakla dönebiliyormuşsun. bu sene 4 hasta yollamış 4üde tutmuş. 5. si de sensin dedi. eğer bir karar veremediysen Dr Alaattin Balcıya bir git bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?