Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı tabi. sana yardımcı olabildimse ne mutlu bana. sen yine de herkesin fikrini al tabi bunlar benim nacizane fikirlerim ve yaşadıklarım. hoş gidince sende göreceksin.Aslında Rabbim verecek olduktan sonra herşey bahane fakat bizler bu dönemde çok hassas oluyoruz ve İster istemez özel ilgi bekliyoruz. bende senin gibi ilk başta semra hanıma gitmek istedim ama nasip olmadı randevuları doluydu bizimde o ay tedaviye başlamamız gerekince hale hanıma karar vermiştim. sonradan gidip geldikçe gördümkü semra hanım girmiyo muayenelere çoğu kişiden duydum bunu ekip olarak çalıştıkları için başka doktorlara veriyor onlar devam ettiriyor. keşke kendisi sürekli takip edebilse ama bizim gibi herkes oranın başkanı profesörü diye onu isteyince bu da haliyle pek mümkün gözükmüyor. bence hiç birşeye takılma tedavini huzur içinde ol. Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmazda yavrunuzu kucağınıza almak nasip olur.

gelincik dün beni memorıalden aynur hoca aradı yaaa.....senide arıyorlar mı????????niye gelmediniz falan dedi.........

GELıNCıK sagol canım verdiğin bilgiler için kısacası memnunsun yani peki bu azo konusunda başırıları nasıl acaba...

belginim nasılsın canım tedaviye başlıyormusun memorialde karar verdinmi? bence azo konusunda sayılı merkezlerden biri. niye diyeceksin biliyosun 2 kez tedavi oldum memorilade ister istemez psikoloji işte başka merkezdemi yaptırsam 3. denememi diye düşünmeden edemedim ve bir-iki merkeze daha gittim. gittiğim merkezler memorial hakkında olumsuz bişey diyemediler hatta erkek infertilesinde sayılı merkezlerden birisi dediler. ve benim transfer edilen embriyoları gösterince de şaşırdılar çok iyi kalitede niye olmamış diye. memorialin labaratuar koşullarınında çok iyi olduğunu düşünüyorum. embriyologlarıda öyle sonuç olarak ben 3. denemem içinde memorialde olacağım. ama bu kez çok iyi merkez başarısı yüksek gibi duygularla değil Rabbim verecekse, nasibimizde anne-baba olmak varsa olur diye gideceğim. bide alıştığım bi yer olduğu için bu benim için bi artı olacak. hale hanımıda çok seviyorum gerçekten dünya tatlısı bi insan. aradığımda bile düşünmeden hatırlıyor beni sağolsun her konuda yardımcı oluyor bize.ınşallah sizler içinde en hayırlısı olsun..

gelincik dün beni memorıalden aynur hoca aradı yaaa.....senide arıyorlar mı????????niye gelmediniz falan dedi.........

yok canım arayan olmadı.ama ben hale hanımla görüşüyorum şubat sonunda gidip muayene olmuştum zaten histereskopi olacağım ya onun nasıl olacağını felan konuştuk. yeni tedavi için gerekli tahlilleri verdi. ama daha öncesinde de hiç aramadılar açıkcası belkide ben aramalarına fırsat vermedim.

Son düzenleme:

canım teşekkürler inşallah send ebebeğine kavuşursun gidip görüşeceğiz kısmetse

gelincik canım
mrb benım de esimde azospermi sorunu var..hormonlar normaldi..y kromozomu da normal cıktı ama karyotıp ıncelemeyı beklıyoruz..bizim doktorumuz semıh bey ıdı. memorial başka doktor damı vardı tese uygulayan biz bır tek onu bılıyoruz..bu arada sızın tese öncesı durumunuz neydı acaba ..merak ettım bende test sonucları gen testleri felan (

GELıNCıK canım iyi dileklerin ve bilgilerin için sagol tatlım evet bende acaba daha iyi yer varmı diye merak ediyorum ilkini ankarada yaptırmıştık şimdi kafam karışık ve korkuyorum allahım hepimize yardımcı olsun senide kavuştursun yavruna...

belginim sen ne zaman deniycen yaaaa..........................yakınsa zamanın belki karşılaşırız orda nasipse...........gelincikle biz orda tanıştık...belki nasip olur senlede karşılaşırız..........
bu arada kızlar memorıale gidecekler kimler ne zqaman düşünüyorlar yazsın..........

canım mayısta düşünüyoruz allah nasip ederse ama ben çok kararsızım acaba eski merkezimdemi yaptırsam memorialdemi.bak seni arayıp soruyolarmış beni 3yıldır arayıp soran yok hiç....

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 2.denememi Memorial Hale hanımda yaptıracağım nasip olursa, şimdi regl bekliyorum, benim yumurtalarım toplandıktan sonra gelişmiyo yani döllenmeye hazır hale gelmiyo dolayısıyla embriyo elde etmek çok zor oluyo, Hale hanım bana da çok olumlu konuşmadı ama bence bizi hazırlamak ve eğer olumsuz olursa çok büyük yıkım yaşamayalım diye. benim ilk denemem ınternational hospitalde oldu yumurtaların durumu o zaman belli değildi (eşimde azo olduğu için tüp yapılıyodu ve elimizdeki spermlerin durumu da iyiydi) çok olumlu gidiyordu tedavi ama toplanan 14 yumurtadan sadece 5.i döllendi 2.si bölünce 2.kalite 1 embryo transfer edildi ama sonuç negatif.

Hale hnm.ın dediğine göre bu tekrarlayabilir yani genetik ve tedavisi yok ama denemeden göremeyiz değil mi? Herşey insanlar için Allah gelene yapacak bir şey yok ama bu dğnyanında bir adeleti vardır diye düüşünüyorum, Allahım isteyen herkese nasip etsin..

Hamile olanlar adına çok sevindim, sizi okudukça moral buluyorum, inşallah biz de bir gün bu mutlu haberi alıp sizinle paylaşabiliriz..

canım bizim azonun sebebi genetik XXY klınifelter sendromu. fsh si 40 civarında idi diğer sonuçlarını tam olarak hatırlamıyorum ama y kromozumu bizde de normaldi. bizim ilk tedavimizde semih bey izne ayrılmış onun yerine erdal bey vardı ürolog o yaptı teseyi. aslında bu duruma sinir olmadık değil ama sperm bulununca unuttuk gitti.o bir saat hayatımda şuana kadar yaşadığım en zor andı. Rabbim kimselere yaşatmasın. ikinci tedavide eşim ameliyat olmadı ilk tedaviden kalan dondurulmuş spermlerimiz vardı onları kullandık. embriyo kalitesinde herhangi bir düşüklük olmadı. İnşallah sizin içinde herşey yolunda gider bol bol sperm bulunur.

belginim madem eski merkezinden memnun degilsin hiç gitme o zaman..............bende 2kez ankarada denedikten sonra memorıale gittim.........sonuç negatifti ama tedavi farkı iki yer arasında çok barizdi yani..ve bu işte nasip işi olunca denemeye devam ediyoruz.............aynı heryer parayla yapıyo bedava yapan olmadıgına göre mecburen şartları iyi degerlendirmek zorundayız

canım aslında merkezden memnunum ama hanı bizim durum hassasya belki diyorum başka yerin ürologu iyidır daha gelişmiş sperm bulunabilir hani ürolog çok önemliya ondan offf allahım rahatlık versin çok kararsızım hayırlı yerler nasip etsin...

arkadaşlar bugün adetimin 2. günü ve doktora gittim iğnelerimi verdi yarın başlıyoruz. çok heytecanlıyım inşallah tutar. Dağlar doktorla konuştum bugün öyle ayarlıyorlarmış ki isytanbulda 1 gün bile kalmana gerek kalmıyormuş. uçakla gidip yuımurtaları aldırıp dönüyormuşsun. sonra tekrar gidip ekim yapılıyormuş 3 saat sonra da uçakla dönebiliyormuşsun. bu sene 4 hasta yollamış 4üde tutmuş. 5. si de sensin dedi. eğer bir karar veremediysen Dr Alaattin Balcıya bir git bence...

inşallah arkadaşım allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…