Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hepinize günaydın...artık raporlu bi bankacıyım...evdeyim bundan sonra çok şükür..valla bende ilk 20 haftaya kadar hopur hopur çalıştım ama artık bu son hafta işler dayanılmaz bi hal aalmaya başlayınca doktorum bu kadar yeter dedi..25+2 itibari ile oğlun 745 kızım 685 gr olmuşlar aralarında 2 gün fark var ama gr olarak baktığımda 3 hafta önceki kontrlolde kızım büyüktü yani bu durum değişerel ilerliycek anlaşılan..acayip hareketliler karnım genel anlamda yuvarlaktan çok kare yada prizma şeklinde:) :) şimdilik benden haberler böylee..evimin kadınıyım artık ohhh beaaaa.....

--------------------------------------------------------------------------------

ohh ne güzell :)) ne kadar tükettin canım bende tedavıye basladım da bu sefer bende deneyeyim diyorum :)

canım ben ekstra hıcbırsey yapmadım.hatta mutfagımın tasları patladı transferden sonra evımde ınsaat vardı.heryerı temızledım cam sıldım.vıtrınlerımı bosaltım cunku benım mutfagımdan salona gecıs oldugu ıcın salonda battı.anlıycagın kısmet ısı tutmıycak olsa o kadar ıse benım tutmazdı

Ne zaman başladın tedaviye canım? Bende yeni başladım geçen hafta.
Ne işe yarıyor ananas suyu?

benım dondurulmuş embrıyom vardı onlarda dewam edıyorum cuma gunu başladım. Tedavın hayırlı olsun canım.C vitamını canım tutunmayı kolaylastırıyor dıyor arkadaslar zararı olmaz yanı :)

gercekten kısmet ama işte insan elınden gelenı yapsın ıstıyor. Allah ıstedıkten sonra hıcbırsey engel olamaz önunde

sıkma canını güzelim her işte bir hayır vardır biliyorsun stres yapıldığında da regl olamıyorsun.
haklısın cananım ama işte adet olamamanın etkisiyle ruh halim sapıtıyor allah büyük
sağol canım toparladım canım elden bişi gelmez beklicez artık aminn inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Arkadaşlar bu mrı çektiren varmı nerde uygundur yardımcı olabilirmisiniz
prolaktin için değilmi
ohhh süper hayırlı olsun bol bol dinlen tadını çıkar son zamanlarının sağlıkla gelsin inşallah bebişlerin canım
verdiğin bilgi için teşekkürler cemilecim ama benım o kadar zamanım yok ki Özelden halledicem artık. Seninde prolaktin yükseliyordu değilmi kaçlardaydı
canancım eğer beylikdüzüne yakınsan medilife bir sor derim fiyatları diğer hastanelere göre iyi

rabbim uzun ömürler versin bebişine canım

merhaba herkeze arkadaşlar reglimi bekliyorum başlar başlamaz randevu alacam oldum olacam gibi

prolaktin için canım yok ya cok ters bana bakıcam araştırmalara başlayayım yıne :)

Arkadaşlar bu mrı çektiren varmı nerde uygundur yardımcı olabilirmisiniz

canım ben 2 sene önce emarmed de çektirdim 250 tl gibi birşeydi nerde oturuyorsun bilmiyorum ama çokta acil değilse okmeydanına git derim ben orda da 2 kere çektirdim gittim muayane oldum sonra emar için gün veren başka bölüm var oraya gidiyorsun 2-3 gün sonrasına akşam saatine almıştım ben 21:00-22:00 gibi üç gün sonrada sonuç çıkıyor canım eğer bir hafta gibi bir zamanın varsa o kadar para verme

çok sağol umutegecim bu bana uyar jinekologdanmı alıyoruz randevu nasıl yapıyoruz ayrıntılı anlatabılırmısın rıca etsem

Allah mi soyletti ne:))canim ben 2009 da tedavi oldum,zorluklarla evladima kavustum..1 tane cocugum var,gebelik yok.3 senedir bu topikte firsat buldukca destek olmaya calisiyorum.Dogal kurleri dene tabi..neden olmasin..Yakin arkadasimin, sorunu da sperm di.7 sene gebelik olmadi tupbebekle ilk denemede kizi oldu.dondurulmuslarla birdaha deneriz derken, kizi 2 yasina gelmeden kendiliginden 2.ye hamile kaldi.Neden olmasin ki..

canım benim durum yarın netlik kazanıcak çok az bir ihtimal verdi sağlıklı gebelik için ama yinede allahtan umut kesilmez
Gittin mi doktora..Insallah iyi haberle gelirsin.

ewt erkek doktor veya doktorun yannda yardımcı stajer falan
Muayene olurken,opu da ,transferde yardimci bayanlar var..Neden sordun anlayamadim.

Cakircim hayirli olsun..insallah son tedavin olur,kavusursun ozlemine...
Sagol canim biz iyiyiz cok sukur.

Hayirli olsun.Amin,insallah..Ananasi ben transferden sonra gunde 1 dilim kadar yemistim..Kabizligi da engelliyor.

günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum

canim bence sen bi doktora muayene olsan en dogrusu..oncelik sizlerin sagligi,sonra tedavi.

benım dondurulmuş embrıyom vardı onlarda dewam edıyorum cuma gunu başladım. Tedavın hayırlı olsun canım.C vitamını canım tutunmayı kolaylastırıyor dıyor arkadaslar zararı olmaz yanı :)

canocanan canım tedavin hayırlı olsun. inşaallah bebeğin bu sefer seninle olur. bende önümüzdeki ay dondurulmuşlarla başlamayı düşünüyorum.
sizden gelecek güzel haberler bize de moral olsun inşaallah.

canım yeni okudum sayfalar bitmedende cevaplıyorum ama bendende pıhtılaşma testi istemediler ama bn kendim gittim zeynep kamilde yaptırdım istersen sende git yaptır illaki doktorun bir kagıt vermesine gerek yok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…