Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım sabrın sonu selamettir derler.Belki yavaş gelişmiştir.Birdahaki hafta daha iyi görürsünüz inşallah.Banada ultrason için ayın 26 sına randevu verdiler.Bu arada benim kan değerim 16. gün 855 çıktı.2 embrio transfer edilmişti.Acaba ikiz olabilir mi?

bu arada bende hızla kilo alıyorum...aslında kilo vermem gerekiyor..ama ben stresli dönemlerimde hep kilo alırım..birinin bana durrrr demesi lazım 5-6 kilo versem iyi olacak

Son düzenleme:
Canım bende tedaviye başlamaya karar verdiğimde doktorum 10 kilo vermen gerekiyor demişti.31 yaşındayım.Boyum 1,62 cm ve kilom 84 kilo idi.9kilo verdim.Tedaviye ondan sonra başladık.

1 ayda okadar kiloyu nasıl vercem ben kıscam artık

Bilgin için çok teşekkür ederim canım.

1 ayda okadar kiloyu nasıl vercem ben kıscam artık

Canım ben 6 ayda verdim.Ama araya ramazan ve 2 bayram girdi.O yüzden çok sıkı yapamamıştım.Zaten ramazanda yürüyüşlerede çıkamamıştım.Mutlaka tempolu yürüyüş yapmaya çalış.İnanılmaz kilo verdiriyor.Ben yürüyüş ve hamuru keserek verdim.

saol cnm inş bende senin gibi mucezelerime kavuşurum ananası çok okudum burda çoguda faydasını anlattı ben ilkinde yememiştim bu sefer aklımda kalmasın dedim aldım yiyorum ama transfer günü almamıştım yiyemedim 2 günü başladım inş bebişlerim severlerde onu yerken tutunurlar bugun 3 gün hiç bişey hissetmiyom sende nasıldı cnm

Canım selam.
Nur Hanım'a mail attın mı?

Ben de aynısını yaptın, tip tip baktım millete Ay kuzum vallahi insan hiç yabancılık çekmiyor. İnş canım görüşeceğiz. Nur Hanım bana da dedi Canan karanfilini takıp seni bekleyecekmiş Canım prolaktin stresten de artıyor, sakin sakin :) Benim de hep yüksek çıkar, makroya baktırırım o da yüksek çıkar, dostinexle düşer.

Aynen aynen Bir doktor bu kadar mı tatlı bu kadar mı pozitif bu kadar mı ilgili olur

Canaaaaannnn kıvırcığımız gelecek

*

Lupus antikoagülanı testimi canım

Evet tatlım.

Hadi gözün aydın :) Şimdi keyif vakti :)

kızlar bugün gittim dr nur hanım çok tatlı tahlil verdi biraz zayıfla gel dedi
eve geldim adet oldum nasipse ocak adetiyle başliycaz

Hakkında hayırlısı olsun inş.

Denturcum inş güzel haberlerle gelirsin, inş bebeğin seninledir...

Canım kusura bakma biraz cahilce olacak ama prolaktin nedir?Biz mr eşim için çektirmiştik.Çünkü eşim 2 kez beyinden hipoviz ameliyatı oldu.Her sene kontrol amaçlı mr çektiriyoruz.

Cemilecim prolaktin süt hormonu. Yüksekliği gebeliğe engel olabiliyor.

Çakırcım ben de yazmıştım akşam trombofili paneli diye, aşağıdakiler onlar yani pıhtılaşma testleri.

Canım bunları Zeynep Kamil'de yaptırabilirsin. Trombofili için genetikten, diğerleri için kadın doğumdan randevu alacaksın. İnternetten randevu alınıyor. Google'da hastane randevy diye aratırsan çıkar. Siteye üye olup randevu alıyorsun. Bir dene bakalım.

Arkadaslar bir sey merak ettim siz bilirsiniz nur hanima istediginiz zaman ulasabiliyormusunuz? Yani cep telefonunu rahatlikla arayabiliyormusunuz? Bide memorial de embriyo dondurma ne kadr ve dondurulmus embriyo transferi ne kadar? Sagolun simdiden

incicim ben kadın doum bölümünden randevu alayımda normal kadın doğummu yoksa infertilite bölümündenmi alayım
bide zeynep kamilin randevu sisteminde genetik bölümü diye bir yer yok genetik bölümünden randevu almak için tel lemi yoksa infertilite bölümünden ben randevu alınca oraya gidince beni infertilite genetik bölümüne gönderirmi

Şimdi baktım senin için. Kadın hastalıkları ve doğum diye geçiyor, oradan alıyorsun. Onu da birimlere ayırmışlar. Jinekoloji 1 vs. diye. Onlardan birinden al. Genetik de tıbbi genetik diye geçiyor. Genetik 2 polikliniğinden al, doktor adı Eylem Gökmeydan. En erken 25 aralığa veriyor. Kadın doğumla aynı güne getir ki zor olmasın.

Arkadaslar bir sey merak ettim siz bilirsiniz nur hanima istediginiz zaman ulasabiliyormusunuz? Yani cep telefonunu rahatlikla arayabiliyormusunuz? Bide memorial de embriyo dondurma ne kadr ve dondurulmus embriyo transferi ne kadar? Sagolun simdiden

Meryemcim ben genellikle maille iletişim kuruyorum. Acil bir şey olursa telefonla ulaşabiliyorum.

canım ben herseye aıyordum valla ama tedavıdeye hıc aramadım gebelık takıbındeyken.eger cok acıl degılse maıl eger acılse telden..

Embrio dondurma 700 euro, amma donmuş embrio transferi ne kadar bilmiyorum.

Rica ederim. Dondurulmuş tedavisi hakkında bilgim yok maalesef. Canan şu anda tedavide. O yarın bilgi verecektir.

Günaydın kızlar geldim:)) Canım dondurulmuş embriyo için 410 tl verdım geçen nisan ayında embriyo transferi içinde 650 Euro fiyatta artış olabilir muhasebe ile görüşmedim daha. Sen ne zmn dusunuyorsun. Hakkında hayırlısı olsun

Günaydınnn
Stresten artıyormuş ama ben streslı olmadığımı düşünüyorum yoksa ben streslımıyım Hipofiz mr isteyecekmi onun merakı içindeyim şimdide:18:
Artık gelsin benim kıvırcıklarım sağlıkla hayırlısıyla Umutlanmak da istemiyorum aslında sonucunda çok yıkılıyorum çunku
hep beraber saycaz yine 10 9 8. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…