çok sağol umutegecim bu bana uyar jinekologdanmı alıyoruz randevu nasıl yapıyoruz ayrıntılı anlatabılırmısın rıca etsem
İyı günler arkadaşlar. Her ne kadar yazmasamda sizleri uzun süredir takip ediyorum. Sizinle kader arkadaşıyım. Ben Azerbaycanlıyım ve Türkiyeye 6 ay önce geldim. Devlet hastaneleri nasıl çalışıyor hiç bir bilgim yok. Sadece önceden randevu alınması gerekliymiş. Size sormak istediyim bir kaç soru var, cevaplarsanız memnun olurum.
1. Ben ve eşim devlet hastanesinde genetik test (kariotip) yaptırmak istersek nasıl bir yol izlemeliyiz?
2. Bu testleri Zeynep Kamilde yaptırırsak bize ne kadara mail olur? Tabii bizim siqortamız falan yok.
3. Zeynep Kamil hastanesinden başka İstanbulda hangi hastanede genetik test yapılıyor?
4. Ve ya özellerde yaptırırsak ne kadar tutar?
canocanan canım tedavin hayırlı olsun. inşaallah bebeğin bu sefer seninle olur. bende önümüzdeki ay dondurulmuşlarla başlamayı düşünüyorum.
sizden gelecek güzel haberler bize de moral olsun inşaallah.
Canocanan,tedaviye baslamissin.hayirli ,mutlu haberi vermek nasip olsun insallah.
canancım bu dondurulmuş transferi öncesi 2 günde bir merkeze gitmek gerekiyormu canım.hangi ilaçları verdiler sana
Teşekkür ederim. Tedavin başarılı olur inşallah:)
Kızlar benim sorularımı aydınatıcak birileri yokmu?
merhaba canım senın dr m acetmıydı . Benden de ıstememıstı aslında sonra ben 2. negatıfı gorunce salya sumuk agladım adam dayanamadı sonra benım halımeverdı testlerı bırsey cıkmkycak ama dedı sen rahatla dıye verıyorum dedı. Çok sukur bırsey cıkmadı ama insanda ya varsa dıor. Çok konuşmayı ve aydınlatmayı sewen bırı değıl bana bırakın gıbı. Başarılı dr ama işte bende benı aydınlatacak ne olup bıttıgını öğrenmek ıstedıgım ıcın değiştirdim. İnş eli sana ugurlu gelır canım
kızlar bugün gittim dr nur hanım çok tatlı tahlil verdi biraz zayıfla gel dedi
eve geldim adet oldum nasipse ocak adetiyle başliycaz
Hadi hayırlı olsun canım.Kaç yaşında ve kaç kilosun ki?
çok sağ ol canım darısı başınıza inşallahhhhh
ben iğne kullanmıyorum canım vitamin ve coraspirin kullanıyorum sadece....:
bundan sonra evde bebişlerini bekleyeceksinhepinize günaydın...artık raporlu bi bankacıyım...evdeyim bundan sonra çok şükür..valla bende ilk 20 haftaya kadar hopur hopur çalıştım ama artık bu son hafta işler dayanılmaz bi hal aalmaya başlayınca doktorum bu kadar yeter dedi..25+2 itibari ile oğlun 745 kızım 685 gr olmuşlar aralarında 2 gün fark var ama gr olarak baktığımda 3 hafta önceki kontrlolde kızım büyüktü yani bu durum değişerel ilerliycek anlaşılan..acayip hareketliler karnım genel anlamda yuvarlaktan çok kare yada prizma şeklinde:) :) şimdilik benden haberler böylee..evimin kadınıyım artık ohhh beaaaa.....
--------------------------------------------------------------------------------
hayırlı olsun tedavin canım..benım dondurulmuş embrıyom vardı onlarda dewam edıyorum cuma gunu başladım. Tedavın hayırlı olsun canım.C vitamını canım tutunmayı kolaylastırıyor dıyor arkadaslar zararı olmaz yanı :)
arada bana da geliyor umutsuzluk canım..ama bu duygunun seni çok üzmesine izin vermehaklısın cananım ama işte adet olamamanın etkisiyle ruh halim sapıtıyor allah büyük
sağol canım toparladım canım elden bişi gelmez beklicez artık aminn inşallah hepimiz pozitifi görürüz
prolaktin için değilmi
ohhh süper hayırlı olsun bol bol dinlen tadını çıkar son zamanlarının sağlıkla gelsin inşallah bebişlerin canım
canancım eğer beylikdüzüne yakınsan medilife bir sor derim fiyatları diğer hastanelere göre iyi
rabbim uzun ömürler versin bebişine canım
kızlar bugün gittim dr nur hanım çok tatlı tahlil verdi biraz zayıfla gel dedi
eve geldim adet oldum nasipse ocak adetiyle başliycaz
kızlar merhaba bizim durum iyice krıştı artmayan değer bu sefer beklenenden çok artış keseyi gördük opu işlemine göre 5+6 haftelik olması gerekirken 4+1 gözüktü doktorlar yine net bişi diyemedi ama olumluda konuşmadılar haftasına göre kese çok küçük dediler ve boş keseye benziyor dediler 1 hafta sonra tekrar kontole çağırdılar
verdiğin bilgi için teşekkürler cemilecim ama benım o kadar zamanım yok kiÖzelden halledicem artık. Seninde prolaktin yükseliyordu değilmi kaçlardaydı
saol canım allah razı olsun inş. sizler sorunsuz bir şekilde atlatırsınız tedavi sürecini
teşekkür ederim camım 27 yaşındayım 81 kilodayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?