Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tebrikler, darısı başımıza :)) yeni yılda hepimizden aynı haber gelir inş.

Merhaba Meryemcim. Hadi hayırlı olsun. İnş hepsi sağlıkla gelişmeye devam eder.

Zambak canım hoşgeldin. Çok sevindim tedaviye başlamana. Rabbim muvaffak eylesin inş. Çok da geçmiş olsun. İnş çarçabuk atlatırsın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Oy maşallah Güzel günlerde sağlıkla kullanın inş. Kuzular da büyümüş

Maşallah Ceydacım

Canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. İnş iyi olacak her şey...

Pınarcım hayırlı haberlerini bekliyoruz inş. Allah yardımcın olsun.

Merhaba sinca. Genetik sorunun olduğunu yazmışsın. Tam olarak nedir? Önceden yazdın mı bilmiyorum.
Benim sorunum da genetik.
Memorial'da tüp bebek fiyatı 2100 euro. İlaçlar 1000-2000 lira arası. Tabi bunların dışında genetiğe giden embriyolara da ücret ödeniyor.

maşallah canım bebiş olarak geri dönsün yumurtaların

canımm benim hayırlı olsun tatlım inş hamilelik haberinide verırsın allah yardımcın olsun beyazım
İyiyim çok şükür test gününü bekliyorum umutsuzca ama sız hep umutlu olunn

idrar gec karısıyormus onu duydum canımcım ama dayanamıycam bu stresten ölcem ben şimdiden tutmadı dıye gezıom etrafta zaten gideyimde kurtulayım sen napıosunn

Kanda çıkıp idrarda çıkmayan bile oluyor onun için yaptırma. Sanırım ben de yaptırırdım
Ne yapayım güzelim evdeyim bildiğin gibi

canımm tedavin hayırlı olsun inş...geçmiş olsun bu arada biz iyiyiz canım bildiğin gibi beklemedeyiz şu an

canım ya boşver ağaç falan senin süslediklerin en güzeli inş. bir gün bizede nasip olur evine döndüğünde kalabalık bir aile olucaksın artıkmaşallah bebişlerimize.....

maşallah canım rabbim bebeğini ve seni korusun inş...

inş. bu son tedavin olur canım rabbim yardımcın olsun yumoşların da baya iyiymiş maşallah inş. bebiş olarak sana geri dönerler...

inş. bir sıkıntı yaşamazsın canım bebeişimiz inş. annesiyledir hayal kırıklığı olmayacak inş. bu gün hepinize dua ettim çok....

buyur incimmm ancak okuyabildim bayaaa uzun olmuş yeni geldim eve hepinize dua ettim bugün inş.. dualarımız kabul olur...

canaannnnn

naber canım nasılsın iyisinizzzzzdir umarım ümitsizlik yok canım lütfen inş. bebişlerimiz ordalar yapmak istersen yap ama o zaman da sürekli tekrarlaman gerekecek yinde sen bilirsin için rahat edecekse hiç durma....

Allah kabul etsin canım. Allah razı olsun.

Merhaba sinca. Genetik sorunun olduğunu yazmışsın. Tam olarak nedir? Önceden yazdın mı bilmiyorum.
Benim sorunum da genetik.
Memorial'da tüp bebek fiyatı 2100 euro. İlaçlar 1000-2000 lira arası. Tabi bunların dışında genetiğe giden embriyolara da ücret ödeniyor.[/QUOTE]

inci tanesi merhaba,
hamilelikte oluşan embriyonun genetiği bozuk olduğu için 6-7.haftada düşüyor.5 kez düşük yaptım.ilki 15haftalıktı o rahim ağzı yetmezliğinden düşmüş çok sonra dr.halit bey sayesinde öğrendik.ayrıca trombofili problemi var.bir kere tüp bebek denedik döllenen 6 yumurtadan sadece 1i sağlam çıktı,o da tutmadı.
anlıyacağın baya karışık bir durum bikaç tane sorun biaraya gelince işin içinden çıkılmıyor.

Ancak oluşan her embriyonun genetiği bozuk olmazki :26: Eğer öyle bir şey varsa senin veya eşinin genlerinde mutlaka bir problem vardır ve onun bulunması gerekir. Doktorlar sana sadece böyle mi söylediler? Rahim ağzı yetmezliği de çok zor bir durum. Ben hiç hamile kalmadım ya da doğum yapmadım ama geçirdiğim bir operasyon nedeniyle ben de maalesef bu tehlikeyle karşı karşıyayım. Neyse ki onun da çaresi var. Allah yardımcımız olsun.

amin canım inş

rabbim sana da nasip etsin inş güsel evlatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…