Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inş akasyamm allahım sesini duysun nasılsınız bakalım yaramazlık yapıyor mu yeğenimiz yeriz onu bizzz

Amin canım... Sürekli dua ediyorum senin için ve diğer arkadaşlar için ..Rabbim kabul eder inşallah .. Biz iyiyiz teyzesi.. Sesimiz çıkmıyor Perşembe günü test sonucumuzu da atlatırsak rahatlayacağız.. 12'sinde de ayrıntılı ultrasonumuz var. Senin anlayacağın hamile kalmakla da bitmiyor. Başkaca dertler başlıyor Sağlıkla gelsinler de bizler herşeye katlanmaya razıyız..

Arkadaslar merhaba. Nasilsiniz? Ben iyiyim cok sukur. Dun yumurtalarim toplandi. 6 yumurta toplanmis sadece 4 tanesi olgun cikmis ve sadece dordune islem yapilmis allahima sukur dordu de dollenmis. Transfer icin gun sayiyorum simdi. Allahim yuzumuzu guldursun insallah. Progestan ampul ve coraspin verdiler testgunune kadar. Allahim insallah bu sefer hepimizin yuzunu guldurur. Bu arada dentur canim gecmis olsun. Biliyorum cok zor ama insallah bir dahaki sefer mutlu haberi alicaksin ve bebegine kavusacaksin. Sadece sabretmemiz lazim.

tebrik ederim inş. herşey güzel olur ,,,

selam kızlar nasılsınız

yeni yılda dilerim hepimizin hasreti son bulur inşallah rabbim bu yılda bizlere anne olmayı nasip eder tüm dileklrimizin kabul olduğu
sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepiniz evlerimizden bolluk bereket eksik olmasın inşalalh

şükürler olsun bugün bende tedaviye başladım rabbim sonunu hayır etsin inşallah akşama ilk iğnemi olacağım
yalnız çok hastayım kızlar grip oldum hiç halim yok ben doğru dü<gün grip olduğumu bilemem inşallah çabuk toparlanırım
bayadır uğrayamadım tedaviye başlayan oldumu
cananım nasılsınız
incim nasılsın
mikrocum sen nasılsın
akasyam sen ve bebişin nasıl canım sonuçların çıktımı
hilbur siz nasılsınız bakalım az kaldı kavuşmaya değilmi
aysunay nasılsın canım
meryemcim hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana

bulutların gözyaşları pencerenize vururken, düşlere daldığınız gecelerde, hangi hayaller size uyumayı unutturuyorsa, yeni yıl onları yaşatsın sizlere ... yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar,,

alemsin canan ya inş dedigin gibi tüm mutlulujları bize getirecek potansiyeli olur 2013.en başta herkese saglık mutluluk ve sıra sıra bebişler nasip etsininş bizlere rabbim kucaklarımızı doldursun evlerimizden bebiş sesleri yükselsin inş ALLAH duy feryadlarımızı yardım et aminn.3 tedavi memorialde olacak inş bu son olur.

herkes ağaç süsler biz bebek beşiği,güzel gönüllerinizdeki evlatları allahım bu yıl kucağınıza almayı nasip etsin.....sabah itibari ile yola çıkıyoruz artık istanbulda olucaz.gitmeden beşiklerde hazırlandı kıyafetlerde....veee burdaki son doktor kontrolümüzde 27.hafta oğlumuz 1100 gr kızımız 950gr....allah herşeyi gönlünüze göre versin...

güle güle kullansın bebişler inş cicilerini bundan daha büyük bi mutluluk olmaz heralde ne mutlu sana ki bu güzellikleri görmeni rabbim nasip etti inş bana ve tüm isteyen arkadaşlarımada nasip eder bizlerde bu mutlulukları tadar yaşarız

Allah sağlıklı sıhhatli kucağını ve yataklarını doldursun içim kıpır oldu inş hepimiz böyle gösteririz heyacanlarımızı...

arkadaslarım canlarım,

Rabbim 2013 yilindan itibaren bebek istiyenlerin gobislerine bebek,
Gobisinde bebek olanlarin kucaklarini almayi nasip etsin...

Tedavi de olanlarin yuzu gulsun...
Haber bekleyenlerin kalpleri ferah olsun ya rabbim...

Mutlu saglikli yillar canlarim benim..

Benim icin yeni yil VS SHOW seyretmektir... Neyse blogumda yazdigim gibi venusss cookkk opuldunuss

maşallah kırkbin kere darısı çocuk isteyen herkesn başına olsun...

Kızlar herkese hayırlı iyi seneler. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah biz bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk ve kesesini
Gördük çok şükür. Hepinize umut olsun. Bende hala inanamıyorum. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…