Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

insanın içinde küçükde olsa umut oluyor aslında

canancım inan o küçücük umut bile yetiyor insanın içini aydınlatmaya sen içini ferah tut emi... ben bile şuan hamileyim ama sanki hamile değilmişim gibi dolaşıyorum ortalıklarda... pek kimse bilmiyo bide tabi onunda etkisi var ama insan oğlu aslında o içindeki umudu bastırmaya çalışıyor kendisini kötüye alıştırmak için! bu arada ben 17:30 da hastanede olacağım için sonucunu geç öğreneceğim maalesef ama dualarım seninle

Son düzenleme:
Canancım inş hamileyim yazacaksın buraya. En umutsuz olduğumuz anlarda yanmaz mı bir ışık zaten.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inş.

cananım lütfen karamsar olma inş. güzel haberler bekliyoruz senden hayırlısıyla

canım hiç moralini bozma bence önlemleri öncesinden almak en mantıklısı değilmi.zor bir tedavideyiz daha sonra fazla yıkım oluyor adım adım yürümek en güzeli hiç tereddüt etme inş.hakkında hayırlısı olur

Arkadaslar az önce embriyoloji labaratuarı ile görüştüm gelişmekte olan 5 tane embriyom varmış ama hepsi de 2 kaliteymiş. Bu haber biraz canımı sıktı. Umutsuzluga kapıldım şimdi gene olmayacak diye..

canım 2. kalite embryoyla hamile kalan bir sürü arkadaşımız var burda lütfen rahat olun en önemlisi rabbimin ol demesi gerisi bahane....

canım hiç moralini bozma bence önlemleri öncesinden almak en mantıklısı değilmi.zor bir tedavideyiz daha sonra fazla yıkım oluyor adım adım yürümek en güzeli hiç tereddüt etme inş.hakkında hayırlısı olur

umarım 11 ocakta Semra hn. ile Nur hn. ortak görüşeceğiz bakalım hakkımda ne kara verecekler daha doğrusu semra hn uzmanmış o konuda...eşimdende sperm testi istediler,,hayırlısı diyorum artık,,memorialde laporoskopi gibi ameliyatların maliyeti ne kadar arkadaşlar,,

Yanlış hatırlamıyorsam 3500 lira canım. Özel sağlık sigortan varsa ücrette indirim oluyor.
Semra Hanım'a ve Nur Hanım'a güven

Son düzenleme:
Arkadaslar az önce embriyoloji labaratuarı ile görüştüm gelişmekte olan 5 tane embriyom varmış ama hepsi de 2 kaliteymiş. Bu haber biraz canımı sıktı. Umutsuzluga kapıldım şimdi gene olmayacak diye..

sen sadece 2013ün tatlı bebeklerini düşün canım,,,inş. herşey yolunda gider

merhaba kızlar nasılsınız özledim sizi yazamıyorum eskisi gibi işler çok yoğun yıl sonu yılbaşı derken kafamızı kaldıramıyoruz
ama çok özledim sizinle yazışmayı güzel haberler varmı merak ediyorum sizleri

cananım bitanem hakkında hayırlısı olsun allahın izniyle güzel haberlerle geliceksin bu sefer sakin ol lütfen bol bol dua et ben inanıyorum buraya kocamannnn hamileyim yazıcaksın bu akşam dualardasın canım

Yanlış hatırlamıyorsam 3500 lira canım.
Semra Hanım'a ve Nur Hanım'a güven

saolasın çünkü böyle bi bulguyu başka biyerde ameliyat ettirsek çok anlamlı olmaz tam yerini ve amacını onlar saptamış oluyorlar ya,, 2013te uğraştırmadan gelsin bebişlerimiz ,,, istemeyenlerin olur hemen bizim ise beklememiz gerekiyor maalesef,,,,hayırlısı ,,

Bu da bizim imtihanımız...
Evlatlarını olanların da başka başka imtihanları oluyor. Hayırlısı Allah'tan. İnş her şey iyi olur hepimiz için.

Meryemciğim ;

Bu konuda en canlı örnek benim. Benim embiryolarıma genetik test yapıldı. O nedenle çok embiryom olması gerekiyordu. Ama sadece 5 tane olmuştu. Ben çok üzüldüm. Gerildim. Sonuçta 3 embiryom genetik teste girdi. Hiç sağlıklı çıkmaz dedim. Ama 3'ü de sağlıklı çıktı. İnan ki herşey nasip ve Allah'ın takdiri.. İstatistikler, sayılar, kalite önemsiz oluyor. Sen de olumsuz düşünme.. İyi düşün iyi olsun

Amin akasyam inşallah Allah bu sefer hepimizin yüzünü güldürür. Böyle yazıları okuyunca umutlanıyorum sonra gene umutsuzluga kapılıyorum. Nasip kısmet inşallah bu sefer olur. Seninde hamîleliğin hayırlısı olsun inşallah allahıö saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin..

Canan şimdi ne kadar heyecanlıdır Zaman geçmek bilmez
Allah yardımcısı olsun, güzel haberlerle gelsin inş.

Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye.

ayyy maşşalah yaaaaa. özendirdin falla :) rabbim herkese yaşatsın bu tatlı telaşları. inş yatağın içindede gusel gusel uyuttuğun gunleri gülüp ağladığı zamanlarıda görurusun

canlarım benim özendiripte üzmek istemedim aslında ama tüm zorluklaır paylaşıyoruz burda güzellikleride paylaşalaım istedim.artık istanbuldayız bebeklerimiz gelene kadar buralı olduk hayırlısı ile...

mikro nasılsın canım ,nasıl gidiyor tedavi?istanbudayım geldim ben.yani geldik biz:)
Hoşgeldiniz canım nasılsın nerde kalıyorsun çok güzel olmuş canım bebişlerin yatakları
Ben ayın 16sında hastanede olucam canım rahim yaralama yapılacak bir hafta sonrada başlıyoruz allahın izniyle ins.senin gibi oluruz hepimiz

canlarım benim özendiripte üzmek istemedim aslında ama tüm zorluklaır paylaşıyoruz burda güzellikleride paylaşalaım istedim.artık istanbuldayız bebeklerimiz gelene kadar buralı olduk hayırlısı ile...

Canım bu hüzünlü bir özenme değil :) Özeniyoruz tabi ama umutla, heyecanla, inş o günlerin geleceğini hayal ederek... Tabi ki paylaşacağız sadece sıkıntılarımızı değil mutluluklarımızı da paylaşacağız

mikro nasılsın canım ,nasıl gidiyor tedavi?istanbudayım geldim ben.yani geldik biz:)

Hoşgeldiniz

Kızlar bizim pgt topiğinden hazade isimli arkadaşımız yarın doğum yapacak henüz 33.haftasında. Bebeğin kordonu dolanmış, şu an 1750 gr civarında. Dua eder misiniz arkadaşımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…