insanın içinde küçükde olsa umut oluyor aslında
kızlar verdım kanı ama saat 17 de verceklermıs sonucu annemde olduğum için 2-3 yere gittik hepsı o saatlerde cıkar dedı (memoriale gidemedim) akşamı beklıycemmmm(z)
umutlanmayın hatta ıyenı yılın ılk negatıfını verecegım ıcın üzgünüm
cumartesi günü memorialdeydim,,inanamadım Nur hn. hiç doktor gibi değil ne kadar pozitif bi insan,rahatlatıcı bi etkisi var,,, gerçi beni semra hn. ile ortak bi görüşmeye daha çağırdı çünkü sol yumurtalıklardan geçirdiğim ameliyat sonrası o tarafta bi yapışkanlık olabilir laporoskopi ile düzeltilip öyle tüp bebeğe başlamak daha iyi yoksa dış gebelik olabilir dedi ama ben ameliyat olmak istemiyorum yine o yüzden çok moralim bozuldu,,,
Arkadaslar az önce embriyoloji labaratuarı ile görüştüm gelişmekte olan 5 tane embriyom varmış ama hepsi de 2 kaliteymiş. Bu haber biraz canımı sıktı. Umutsuzluga kapıldım şimdi gene olmayacak diye..
umarım 11 ocakta Semra hn. ile Nur hn. ortak görüşeceğiz bakalım hakkımda ne kara verecekler daha doğrusu semra hn uzmanmış o konuda...eşimdende sperm testi istediler,,hayırlısı diyorum artık,,memorialde laporoskopi gibi ameliyatların maliyeti ne kadar arkadaşlar,,
Arkadaslar az önce embriyoloji labaratuarı ile görüştüm gelişmekte olan 5 tane embriyom varmış ama hepsi de 2 kaliteymiş. Bu haber biraz canımı sıktı. Umutsuzluga kapıldım şimdi gene olmayacak diye..
Yanlış hatırlamıyorsam 3500 lira canım.
Semra Hanım'a ve Nur Hanım'a güven
saolasın çünkü böyle bi bulguyu başka biyerde ameliyat ettirsek çok anlamlı olmaz tam yerini ve amacını onlar saptamış oluyorlar ya,, 2013te uğraştırmadan gelsin bebişlerimiz ,,, istemeyenlerin olur hemen bizim ise beklememiz gerekiyor maalesef,,,,hayırlısı ,,
Meryemciğim ;
Bu konuda en canlı örnek benim. Benim embiryolarıma genetik test yapıldı. O nedenle çok embiryom olması gerekiyordu. Ama sadece 5 tane olmuştu. Ben çok üzüldüm. Gerildim. Sonuçta 3 embiryom genetik teste girdi. Hiç sağlıklı çıkmaz dedim. Ama 3'ü de sağlıklı çıktı. İnan ki herşey nasip ve Allah'ın takdiri.. İstatistikler, sayılar, kalite önemsiz oluyor. Sen de olumsuz düşünme.. İyi düşün iyi olsun
ayyy maşşalah yaaaaa. özendirdin falla :) rabbim herkese yaşatsın bu tatlı telaşları. inş yatağın içindede gusel gusel uyuttuğun gunleri gülüp ağladığı zamanlarıda görurusun
Hoşgeldiniz canım nasılsın nerde kalıyorsun çok güzel olmuş canım bebişlerin yataklarımikro nasılsın canım ,nasıl gidiyor tedavi?istanbudayım geldim ben.yani geldik biz:)
canlarım benim özendiripte üzmek istemedim aslında ama tüm zorluklaır paylaşıyoruz burda güzellikleride paylaşalaım istedim.artık istanbuldayız bebeklerimiz gelene kadar buralı olduk hayırlısı ile...
mikro nasılsın canım ,nasıl gidiyor tedavi?istanbudayım geldim ben.yani geldik biz:)
Evet canımya meraktayım bende biz böyleyken onu düşünemiyorum inş.guzel bir şekilde gelirCanan şimdi ne kadar heyecanlıdırZaman geçmek bilmez
Allah yardımcısı olsun, güzel haberlerle gelsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?