selam kızlar nasılsınız
yeni yılda dilerim hepimizin hasreti son bulur inşallah rabbim bu yılda bizlere anne olmayı nasip eder tüm dileklrimizin kabul olduğu
sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepiniz evlerimizden bolluk bereket eksik olmasın inşalalh
şükürler olsun bugün bende tedaviye başladım rabbim sonunu hayır etsin inşallah akşama ilk iğnemi olacağım
yalnız çok hastayım kızlar grip oldum hiç halim yok ben doğru dü<gün grip olduğumu bilemem inşallah çabuk toparlanırım
bayadır uğrayamadım tedaviye başlayan oldumu
cananım nasılsınız
incim nasılsın
mikrocum sen nasılsın
akasyam sen ve bebişin nasıl canım sonuçların çıktımı
hilbur siz nasılsınız bakalım az kaldı kavuşmaya değilmi
aysunay nasılsın canım
meryemcim hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana
Eki Görüntüle 592491 Eki Görüntüle 592492 Eki Görüntüle 592493
herkes ağaç süsler biz bebek beşiği,güzel gönüllerinizdeki evlatları allahım bu yıl kucağınıza almayı nasip etsin.....sabah itibari ile yola çıkıyoruz artık istanbulda olucaz.gitmeden beşiklerde hazırlandı kıyafetlerde....veee burdaki son doktor kontrolümüzde 27.hafta oğlumuz 1100 gr kızımız 950gr....allah herşeyi gönlünüze göre versin...
şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .................................................. ...şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)
inşallah kaliteli güzel embriyoların olur canım..çoğu gitti azı kaldı..arkadaşlar iyi günler yeni yılda bütün istedikleriniz olsun inşallah sağlıklı huzurlu yıllar hepinize
dün opum vardı sabahtan bu sefer ağrım biraz fazla oldu 14 yumurtam toplandı biraz önce de aradım 14 tanesinden 13 ü döllenmiş allahım inşallah bu 5.denemem de anne olmayı nasip etsin bana ve bütün hasret çekenlere inşallah yarabbim
herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bebek dolu bir yıl diliyorum! kızlar benim için dua edin nolur yarın kontrolum var ve artık güzel haberler duymak istiyorum... inşallah bebeğim benimledir Allah'ım tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorumcanan bu arada senin test günün ne zaman canım? herkes için dua diyorm kızlar rabbim er yada geç bize de bu duyguyu yaşatacak yeterki biz buna inanalım! ama şu bi gerçek ki pozitif sonucu aldıktan sonra ki hayal kırıklığı büyük bi yıkım oluyo
Günaydın
Cananım hayırlı haberini bekliyoruz.
Aysuncum, nurme çektirdi ama sonucu Nur Hanım görecekmiş. Cuma günü randevusu var.
günaydınn canım
bende dört gözle cananı bekliyorum inş. güzel haberler alırız
cumartesi günü memorialdeydim,,inanamadım Nur hn. hiç doktor gibi değil ne kadar pozitif bi insan,rahatlatıcı bi etkisi var,,, gerçi beni semra hn. ile ortak bi görüşmeye daha çağırdı çünkü sol yumurtalıklardan geçirdiğim ameliyat sonrası o tarafta bi yapışkanlık olabilir laporoskopi ile düzeltilip öyle tüp bebeğe başlamak daha iyi yoksa dış gebelik olabilir dedi ama ben ameliyat olmak istemiyorum yine o yüzden çok moralim bozuldu,,,
Nur Hanım öyledir :)
Neden istemiyorsun? Tamam kolay değil ama sağlığımız için, evlat sahibi olmamız için gerekliyse bir şey gelmez elden.
Ben de 2 ay önce hiç hesapta yokken ameliyat oldum, belki beklesem kendiliğinden geçecekti ama tedavi daha fazla ötelenmesin diye hiç düşünmeden kabul ettim.
Tedbirleri baştan almalıyız canım. Tedavi sonunda hüsrana uğramak ameliyat olmaktan çok daha zor inan.
haklısın aslında ama daha kabullenemedim bakalım ortak görüşmede nasıl geçecek Semra hn. ile,,,
Hakkında hayırlısı olur inş.
Ne zaman randevun?
kızlar verdım kanı ama saat 17 de verceklermıs sonucu annemde olduğum için 2-3 yere gittik hepsı o saatlerde cıkar dedı (memoriale gidemedim) akşamı beklıycemmmm(z)
umutlanmayın hatta ıyenı yılın ılk negatıfını verecegım ıcın üzgünüm
çok korktuğumuz zaman genelde seviniriz sonrasında, inş. en güzel haberlerini alırız akşama ,,,
kızlar verdım kanı ama saat 17 de verceklermıs sonucu annemde olduğum için 2-3 yere gittik hepsı o saatlerde cıkar dedı (memoriale gidemedim) akşamı beklıycemmmm(z)
umutlanmayın hatta ıyenı yılın ılk negatıfını verecegım ıcın üzgünüm
Canım herşeyin hayırlısı. Ben de senin gibi korka korka gidip güzel haberi almıştım. senin için olumlu şeyler hissediyorum.. İnşallah güzel haberi alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?