Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

grip olmaktan hiç korkma canım. ben ikinci transferde ertesi gun grip olmuştum. birşey olmadı Allahın izni ile. rabbim senınde tedavını hayırla sonuçlandırsın inş..

ayyy maşşalah yaaaaa. özendirdin falla :) rabbim herkese yaşatsın bu tatlı telaşları. inş yatağın içindede gusel gusel uyuttuğun gunleri gülüp ağladığı zamanlarıda görurusun

böyle birşey olursa müthiş olur.... canım senınde inş son denemen olur. döllenme sayın çok ii. inş kalitelilerde çok olur. nedense benım içime şimdi tutacakmış senın gibi bi his geldi :) inş doğru çıkar...

gnaydınnnnnnnnnnnn...herkese merhaba

canan kan testine gidecekmişsin bugün çok heyecanlıyım senin için..güzel haberlerini almak nasip olur inşallah..

inşallah kaliteli güzel embriyoların olur canım..çoğu gitti azı kaldı..

inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm..beklemek çok zor olmalı..

nurme nerelerde bu arada..emar çektirmişti en son..

Günaydın

Cananım hayırlı haberini bekliyoruz.

Aysuncum, nurme çektirdi ama sonucu Nur Hanım görecekmiş. Cuma günü randevusu var.

cumartesi günü memorialdeydim,,inanamadım Nur hn. hiç doktor gibi değil ne kadar pozitif bi insan,rahatlatıcı bi etkisi var,,, gerçi beni semra hn. ile ortak bi görüşmeye daha çağırdı çünkü sol yumurtalıklardan geçirdiğim ameliyat sonrası o tarafta bi yapışkanlık olabilir laporoskopi ile düzeltilip öyle tüp bebeğe başlamak daha iyi yoksa dış gebelik olabilir dedi ama ben ameliyat olmak istemiyorum yine o yüzden çok moralim bozuldu,,,

Nur Hanım öyledir :)
Neden istemiyorsun? Tamam kolay değil ama sağlığımız için, evlat sahibi olmamız için gerekliyse bir şey gelmez elden.
Ben de 2 ay önce hiç hesapta yokken ameliyat oldum, belki beklesem kendiliğinden geçecekti ama tedavi daha fazla ötelenmesin diye hiç düşünmeden kabul ettim.
Tedbirleri baştan almalıyız canım. Tedavi sonunda hüsrana uğramak ameliyat olmaktan çok daha zor inan.

haklısın aslında ama daha kabullenemedim bakalım ortak görüşmede nasıl geçecek Semra hn. ile,,,

kızlar verdım kanı ama saat 17 de verceklermıs sonucu annemde olduğum için 2-3 yere gittik hepsı o saatlerde cıkar dedı (memoriale gidemedim) akşamı beklıycemmmm(z)
umutlanmayın hatta ıyenı yılın ılk negatıfını verecegım ıcın üzgünüm

çok korktuğumuz zaman genelde seviniriz sonrasında, inş. en güzel haberlerini alırız akşama ,,,

Canım herşeyin hayırlısı. Ben de senin gibi korka korka gidip güzel haberi almıştım. senin için olumlu şeyler hissediyorum.. İnşallah güzel haberi alacaksın

Son düzenleme:
Arkadaslar az önce embriyoloji labaratuarı ile görüştüm gelişmekte olan 5 tane embriyom varmış ama hepsi de 2 kaliteymiş. Bu haber biraz canımı sıktı. Umutsuzluga kapıldım şimdi gene olmayacak diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…