- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Hoşgeldiniz canım nasılsın nerde kalıyorsun çok güzel olmuş canım bebişlerin yatakları
Ben ayın 16sında hastanede olucam canım rahim yaralama yapılacak bir hafta sonrada başlıyoruz allahın izniyle ins.senin gibi oluruz hepimiz
üsküdarda kuzenim var hem bekar hem doktor rahatım yerinde anlıyacağın eve yerleştim rahat rahat annemde geldi.darısı başınıza güzel bebeklerinizin gelmesine az kaldı inşallah.
Adenes
İsmini hep görüyorum ama hiç yazmıyorsun :26: Nasılsın?
ayy inci tanem, iyiyim arkadaşım çok sağol..uzaktan okuyorum sizleri,takip ediyorum heyecanla..bende beklemedeyim henüz kendimi yeterince hazır hissetmediğim için dondurulmuşlarımı bekletiyorum..aslında 2 ay önce deneriz gibi düşünüyoruduk ama benim tsh biraz yüksek çıktı 4.1 gibi ilaç kullanıyorum..kendime biraz vakit tanımak istedim ..belki bu ay ki adetim le gidebiliriz bilemiyorum ve negatif sonuç olursa ne yaparım diye düşündükçe tırsıyorum..sanırım korkuyorum..sen nasılsın iyisindir inşallah buradan takip etmeye çalışıyorum gerçi beklemedesin sanırım değil mi ?
hadi kuzum seni bekliyoruzzz nerde kaldınnn
Canım yaz arada, merak ediyoruz. Bak bana ben de beklemedeyim ama çenem durmuyor
Korkma lütfen, erteledikçe insan daha fazla stres oluyor.
Arayamadım :26:
Mesaj attım ama dönmedi henüz
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
inş. heyecandan girememiştir güzel haberlerle gelir inşşşşşşşşşşşş.....
ettiğiniz duları allahım kabul etti değer 90 çıktı Nur Hnm erken yaptırdın çok sewınmeyelım cuma günü bizim için önemli dedii. İnş Cuma Günü katlanır değer Allah hepinizden Razı olsun kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Sizleri çok sewiyorummm
ayyy çok sevindim allahım kat kat katlasın değerini erken yaptırdığın halde 90 çıkması çok iyi değilmi canım yaa maaşallahhh sağlıcakla kucağaına almayı nasip etsin yarabbim
İyiyiz arkadaşım sen nasılsın? Labaratuardan haber aldın mı?
ettiğiniz duları allahım kabul etti değer 90 çıktı Nur Hnm erken yaptırdın çok sewınmeyelım cuma günü bizim için önemli dedii. İnş Cuma Günü katlanır değer Allah hepinizden Razı olsun kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Sizleri çok sewiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?