Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

üsküdarda kuzenim var hem bekar hem doktor rahatım yerinde anlıyacağın eve yerleştim rahat rahat annemde geldi.darısı başınıza güzel bebeklerinizin gelmesine az kaldı inşallah.

üsküdarda kuzenim var hem bekar hem doktor rahatım yerinde anlıyacağın eve yerleştim rahat rahat annemde geldi.darısı başınıza güzel bebeklerinizin gelmesine az kaldı inşallah.

inş.canım rabbim kimseye aratmasın ooo senin yerin baya rahatmış böyle bir durumda her daim yanında bir doktor daha ne olsun ki kuzucuklarımızın keyfi yerinde yani maşallah size annen de hoşgelmiş bu arada :))))))

Adenes
İsmini hep görüyorum ama hiç yazmıyorsun :26: Nasılsın?

ayy inci tanem, iyiyim arkadaşım çok sağol..uzaktan okuyorum sizleri,takip ediyorum heyecanla..bende beklemedeyim henüz kendimi yeterince hazır hissetmediğim için dondurulmuşlarımı bekletiyorum..aslında 2 ay önce deneriz gibi düşünüyoruduk ama benim tsh biraz yüksek çıktı 4.1 gibi ilaç kullanıyorum..kendime biraz vakit tanımak istedim ..belki bu ay ki adetim le gidebiliriz bilemiyorum ve negatif sonuç olursa ne yaparım diye düşündükçe tırsıyorum..sanırım korkuyorum..sen nasılsın iyisindir inşallah buradan takip etmeye çalışıyorum gerçi beklemedesin sanırım değil mi ?

Canım yaz arada, merak ediyoruz. Bak bana ben de beklemedeyim ama çenem durmuyor
Korkma lütfen, erteledikçe insan daha fazla stres oluyor.

Benim soruma cevap verecek yok mu? Bu arda hılbur Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah. Az kalmış çok yakında kavuşacaksınız inş..

ettiğiniz duları allahım kabul etti değer 90 çıktı Nur Hnm erken yaptırdın çok sewınmeyelım cuma günü bizim için önemli dedii. İnş Cuma Günü katlanır değer Allah hepinizden Razı olsun kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Sizleri çok sewiyorummm

ayyy çok sevindim allahım kat kat katlasın değerini erken yaptırdığın halde 90 çıkması çok iyi değilmi canım yaa maaşallahhh sağlıcakla kucağaına almayı nasip etsin yarabbim

İyiyiz arkadaşım sen nasılsın? Labaratuardan haber aldın mı?

ben de bekliyorum meryem yok bugün aramadım dün aramıştım 13 tanesi döllenmiş 14 yumurtadan çünkü 2. gün bakmıyolarmış embriyolara dışarı sık çıkarmak iyi değil artık yarın sabahtan ya onlar arar ya da ben:18:

Cananım ;

Hissetmiştim senin hamile olduğunu.. Hadi gözün aydın canım. Çokkk sevindim Harika bir haber bu Değerin iyi. merak etme katlayacaktır.

çok tebrik ederim canım çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin inşallah
erken yaptırmana rağmen değerin güzel çıkmış bence çok anlamam ama iyi gibi geldi bana allah
nazarlardan saklasın canananım darısı bizlerin başına olsun inşallahaminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…