Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canancım geçen sana yazdım ama görmedin galiba eğer başka canan değilse sanırım sendin oo geçen hafta hastanede hemşire canan hanım diye seslendi bi canan girdi içeri ama senmiydin bilmiiyorum

Cananım ;

Hissetmiştim senin hamile olduğunu.. Hadi gözün aydın canım. Çokkk sevindim Harika bir haber bu Değerin iyi. merak etme katlayacaktır.

Ewet anneme söyledım bende hamıle arkadasım war hıssedıyorum dedı bana dedımm çok sağolun ya iyi kı varsınızz Allahım hamıle arkadaslarım kucağına almasını nasip etsın bekleyen arkadaslarımda bebeklerıne kavussun

canancım hadi gözün rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
senin adına çok mutlu oldum darısı bizlerin başına olsun

canannn eve yeni geldim senden haber var mı diye girdim okudum okudum sonunda müjdeli haberinle karşılaştımmmmmmmmmm..
gözlerim doldu ağlattın beni...
çok duygusalım bu aralar çok sevindim canım bnm
allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alasın inşallah bebeğini..
ne heyecanlısındır şimdi ne güzel bi duygudur eminimmmmmmm

allah hepimize tüm topiğe bu duyguyu yaşatsın inşallahhhhhhh..

çok sevindim çok bugün böyle bir habere ihtiyacım vardı.

:119::119::119:.

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Cananım bide okadar stres yaptın Rabbim neylerse güzel eyler inş sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim

utandım şimdi çok doğru söylemişssin ne eylerse güzel eyler ama bu benım 3. denememdı hiçbi belirtim yoktu her sanıye dua ettım allahım kucağımızı boş bırakma dıye inş burdakı herkesin kucağını doldurur rabbim

mikrom ölüyorumm

Canımmm çokk sevindimm boşuna evhamlandın üzme kuzumu değer çok güzel katlar inş.rabbim dualarımızı kabul etti. Gülüm yaa hadi bakalım basi cektin darisi basimiza opuyorumm kocaman

aysunayımmm inş bir dahakı gözyaaşın kendı bebegın için olur kuzum benım dularımda hepiniz varsınız duygularımı yazamıyorum sız anlıyorsunuz ama benıı Şimdi sırada ıkıncı test var:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…