Benim soruma cevap verecek yok mu? Bu arda hılbur Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah. Az kalmış çok yakında kavuşacaksınız inş..
Cananım ;
Hissetmiştim senin hamile olduğunu.. Hadi gözün aydın canım. Çokkk sevindimHarika bir haber bu Değerin iyi. merak etme katlayacaktır.
ettiğiniz duları allahım kabul etti değer 90 çıktı Nur Hnm erken yaptırdın çok sewınmeyelım cuma günü bizim için önemli dedii. İnş Cuma Günü katlanır değer Allah hepinizden Razı olsun kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Sizleri çok sewiyorummm
canancım geçen sana yazdım ama görmedin galiba eğer başka canan değilse sanırım sendin oo geçen hafta hastanede hemşire canan hanım diye seslendi bi canan girdi içeri ama senmiydin bilmiiyorum[/QUOT
canım ben değildim o ben parayıı yatırdım hemen odaya gittimkusura bakma görmemişim yazınıı o yuzden cewaplamamışım
canancım hadi gözün rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
senin adına çok mutlu oldum darısı bizlerin başına olsun
çoooook şükür cananıımmm...çok mutluyum çooooooooooooook...allah tamamına erdirsin inşallahhh..
ettiğiniz duları allahım kabul etti değer 90 çıktı Nur Hnm erken yaptırdın çok sewınmeyelım cuma günü bizim için önemli dedii. İnş Cuma Günü katlanır değer Allah hepinizden Razı olsun kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Sizleri çok sewiyorummm
canancım geçen sana yazdım ama görmedin galiba eğer başka canan değilse sanırım sendin oo geçen hafta hastanede hemşire canan hanım diye seslendi bi canan girdi içeri ama senmiydin bilmiiyorum[/QUOT
canım ben değildim o ben parayıı yatırdım hemen odaya gittimkusura bakma görmemişim yazınıı o yuzden cewaplamamışım
estağfirullah ne kusuru hımm demek başka canan varmış
2013 ün ilk müjdesini verdin inşallah peşinden de bizler gelicez
canannn eve yeni geldim senden haber var mı diye girdim okudum okudum sonunda müjdeli haberinle karşılaştımmmmmmmmmm..
gözlerim doldu ağlattın beni...
çok duygusalım bu aralar çok sevindim canım bnm
allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alasın inşallah bebeğini..
ne heyecanlısındır şimdi ne güzel bi duygudur eminimmmmmmm
allah hepimize tüm topiğe bu duyguyu yaşatsın inşallahhhhhhh..
çok sevindim çok bugün böyle bir habere ihtiyacım vardı.
:119::119::119:.
estağfirullah ne kusuru hımm demek başka canan varmış
2013 ün ilk müjdesini verdin inşallah peşinden de bizler gelicez
Cananım bide okadar stres yaptın Rabbim neylerse güzel eyler inş sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim
aminnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mikrom ölüyorumm
canannn eve yeni geldim senden haber var mı diye girdim okudum okudum sonunda müjdeli haberinle karşılaştımmmmmmmmmm..
gözlerim doldu ağlattın beni...
çok duygusalım bu aralar çok sevindim canım bnm
allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alasın inşallah bebeğini..
ne heyecanlısındır şimdi ne güzel bi duygudur eminimmmmmmm
allah hepimize tüm topiğe bu duyguyu yaşatsın inşallahhhhhhh..
çok sevindim çok bugün böyle bir habere ihtiyacım vardı.
:119::119::119:.
tey tey çalsın davullar haydi kızlar halayaaaaaaaaaa
bebiş geliyor bebişşşş:119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?