çok tebrik ederim canım çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin inşallah
erken yaptırmana rağmen değerin güzel çıkmış bence çok anlamam ama iyi gibi geldi bana allah
nazarlardan saklasın canananım darısı bizlerin başına olsun inşallahaminnn
utandım şimdi çok doğru söylemişssin ne eylerse güzel eyler ama bu benım 3. denememdı hiçbi belirtim yoktu her sanıye dua ettım allahım kucağımızı boş bırakma dıye inş burdakı herkesin kucağını doldurur rabbim
Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye.
canım ben ist.da olduğum için ne desem bilemiyorum ama transferden sonra 1 saat yatırıyolar odana da sendeyle getiriyolar (benim diğer tedavilerimde öle olmadı transfer olur olmaz yürüttüler hep)odana gelince yarım saat kalkma diyolar çok sıkışırsan kiiii patlıcak gibi oluyosun zatenaltına sürgü veriyolar sonra evine gidiyosun normal hayatınıza dönün diyolar aslında bence de doğru çünkü normal yolla hamile kalınca yatılmıyo kii ama gene de sen işini sıkı tut 3 4 gün gitme memleketine
tey tey çalsın davullar haydi kızlar halayaaaaaaaaaa
bebiş geliyor bebişşşş:119::119::119::119:
benim ilk tedavimde (ankarada) transferden sonra patlayacak gibi oldum da..10 dk zor dayanabildim wc gidebilirsiniz dediler gittim..
yatamadım hiç doğru düzgün..sonrada çıktık geldik..sürgü vermeleri iyi olur gerçektende..dayanılacak bişey değil çünkü yaa..
transfere gidene kadar ben 3 kere gittim wc kız artık yeter dedi ama heyecanlandıkça geldi napim
ettiğiniz duları allahım kabul etti değer 90 çıktı Nur Hnm erken yaptırdın çok sewınmeyelım cuma günü bizim için önemli dedii. İnş Cuma Günü katlanır değer Allah hepinizden Razı olsun kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Sizleri çok sewiyorummm
Canım benim yerimede yapıver onlardan:)
bende yapıvereyim canım..Canım benim yerimede yapıver onlardan:)
ayy evet aysun zaten bence bu tedavinin en büyük zorluğu 1. transferde sıkışık olmak kii bi kere beni bağlamışlardı herşey hazırdı çığlık çığlığa bağarmıştım kaldırın beniii altıma yapacam diye1 bardak yapmama izin vermişlerdi nasıl ayarlıcaksak onu da sanki çeşmeyi kısıyoruz 2.de test tarihini beklemek ama burada çok daha iyi çünkü transferden önce 2 kere hemşire bakıyo ultrasonla sıkışıklık durumuna ben hiç su içmiyorum zaten heyecandan geliyo
bakalım benim de ya yarın yada c.tesi olacak transferim:18::18::18:
tamam canım senin yerine canan için gelsin bunlar
:6.1222: 64: :119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
bende yapıvereyim canım..
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
az kalmış canım senin içinde halaylar çekicez...güzel haberlerini alıcaz inşallahhhhh...
kızlar memorılade illa tutacaksın diye birşey yok ben transfere kadar kaç kere gittim tuvalate
transfer için alt kata indiğimde bile baktılar sıkışıklık durumuna bir bardak yapabilirisn demişlerdi wc de bardak var zaten....
transferden sonrada hiç sıkıntı yaşamadım açıkçası 45 dk falan durdum yanlız gitmedim wc ye
sonrada sürgüye falan değil lavaboya gittim...kendinizi çok kasmayın allah nasip edecekse herşekilde ediyor :49
canım ben ist.da olduğum için ne desem bilemiyorum ama transferden sonra 1 saat yatırıyolar odana da sendeyle getiriyolar (benim diğer tedavilerimde öle olmadı transfer olur olmaz yürüttüler hep)odana gelince yarım saat kalkma diyolar çok sıkışırsan kiiii patlıcak gibi oluyosun zatenaltına sürgü veriyolar sonra evine gidiyosun normal hayatınıza dönün diyolar aslında bence de doğru çünkü normal yolla hamile kalınca yatılmıyo kii ama gene de sen işini sıkı tut 3 4 gün gitme memleketine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?