Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

beyazım benımm inş peşimden geleceksınız şu cumayıda atlatayımmm o zmn rahat edecek ıcım.
Tedavının sonucu bebeklı olsun ıns

Benimde 3 olacak ama birtürlü başlayamıyorum dondurulmuşlara şimdi cesaret geldi

Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye.

canım ben ist.da olduğum için ne desem bilemiyorum ama transferden sonra 1 saat yatırıyolar odana da sendeyle getiriyolar (benim diğer tedavilerimde öle olmadı transfer olur olmaz yürüttüler hep)odana gelince yarım saat kalkma diyolar çok sıkışırsan kiiii patlıcak gibi oluyosun zatenaltına sürgü veriyolar sonra evine gidiyosun normal hayatınıza dönün diyolar aslında bence de doğru çünkü normal yolla hamile kalınca yatılmıyo kii ama gene de sen işini sıkı tut 3 4 gün gitme memleketine

canan bugün 7.günün değilmi bugüne göre değerin çok güzel..aklına kötü şeyler getirme tadını çıkar canan canım sen artık hamilesinnnnnnnn
değerin katlayacak inşallah...

benim ilk tedavimde (ankarada) transferden sonra patlayacak gibi oldum da..10 dk zor dayanabildim wc gidebilirsiniz dediler gittim..
yatamadım hiç doğru düzgün..sonrada çıktık geldik..sürgü vermeleri iyi olur gerçektende..dayanılacak bişey değil çünkü yaa..

transfere gidene kadar ben 3 kere gittim wc kız artık yeter dedi ama heyecanlandıkça geldi napim

Nereye gittin canım ya surda seviniyoduk otobusteyim tel den girdim meraktan ama sen gittin sevinc gulucukleri oyunlar yapamıyorum o yuzden otobustekiler bana deli diycek kendi kendime guluyorum diye

ayy evet aysun zaten bence bu tedavinin en büyük zorluğu 1. transferde sıkışık olmak kii bi kere beni bağlamışlardı herşey hazırdı çığlık çığlığa bağarmıştım kaldırın beniii altıma yapacam diye 1 bardak yapmama izin vermişlerdi nasıl ayarlıcaksak onu da sanki çeşmeyi kısıyoruz 2.de test tarihini beklemek ama burada çok daha iyi çünkü transferden önce 2 kere hemşire bakıyo ultrasonla sıkışıklık durumuna ben hiç su içmiyorum zaten heyecandan geliyo

bakalım benim de ya yarın yada c.tesi olacak transferim:18::18::18:

tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallahhhh darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhh
bende bu sabah test yaptıracağını okuyunca hamile haberini alacağımıza emindim ama yazmadım senden haber gelene kadar
ikinci değerinde gayet iyi çıkacak canım stres falan yapma değerin 7. gün için gayet güzellll

Canım benim yerimede yapıver onlardan:)
bende yapıvereyim canım..

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

az kalmış canım senin içinde halaylar çekicez...güzel haberlerini alıcaz inşallahhhhh...

kızlar memorılade illa tutacaksın diye birşey yok ben transfere kadar kaç kere gittim tuvalate
transfer için alt kata indiğimde bile baktılar sıkışıklık durumuna bir bardak yapabilirisn demişlerdi wc de bardak var zaten....
transferden sonrada hiç sıkıntı yaşamadım açıkçası 45 dk falan durdum yanlız gitmedim wc ye
sonrada sürgüye falan değil lavaboya gittim...kendinizi çok kasmayın allah nasip edecekse herşekilde ediyor :49

inşallahhhhhhhhhh

aaa öle mi benim yapmama izin vermediler ama çok aşırı çatlıcak kadar değildim sadece geldiğini hisstemiştim baktılar gayet iyi sakın girmeyin yoksa damardan sıvı vermek zorunda kalırız dediler

Arkadaşım ilgine teşekkür ederim. Allah bir an önce bize de nasip etsin

arkadaşlar iyi akşamlar ben çıkıyorum içim çok rahat çıkıyorum yüzümde gülücükle cananın sayesinde görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…