Arkadaşım ilgine teşekkür ederim. Allah bir an önce bize de nasip etsin
ettiğiniz duları allahım kabul etti değer 90 çıktı Nur Hnm erken yaptırdın çok sewınmeyelım cuma günü bizim için önemli dedii. İnş Cuma Günü katlanır değer Allah hepinizden Razı olsun kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Sizleri çok sewiyorummm
ettiğiniz duları allahım kabul etti değer 90 çıktı Nur Hnm erken yaptırdın çok sewınmeyelım cuma günü bizim için önemli dedii. İnş Cuma Günü katlanır değer Allah hepinizden Razı olsun kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Sizleri çok sewiyorummm
Arkadaşlar lütfen cevap verin transferden sonra kaçıncı gün ve hangi vasıta ile döndünüz memleketinîze. Ben otobüs düşündüm ama transferden sonra çok sarsılıröıyım diye de düşünmeden edemiyorum
meryemcim ben istanbuldayım ama transfer yapmadan bir bilgiledirme formu veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam orada transferden 1 gun sonra sehir dışına cıkabilirsiniz yolculuk yapabilirsiniz yazıyordu
Cok sagol arkadaşım valla cevap veren olmayınca ne kötüymüş. Peki otobüs cok mu sarsar acaba. Araba ıle gelmek için de endişeliyim yol bilmem iz bilmem araba ile de korkuoyrum otobüs ile de bakalım hayırlısı artık neye karar vericez bilmiyorum.
utandım şimdi çok doğru söylemişssin ne eylerse güzel eyler ama bu benım 3. denememdı hiçbi belirtim yoktu her sanıye dua ettım allahım kucağımızı boş bırakma dıye inş burdakı herkesin kucağını doldurur rabbim
nur hanım dondurulmuş transferden sonra 1 ay bekleyip daha sonra baslayabiiriz dedi o zaman kadar PROLAKTİN,TİROİT TESTLERİ,TAM KAN SAYIMI,RUBELLA IGG,
HEPATİT B,C VE HIV TESTLERİNİ yaptır gelirken getir dedi bunları kadın dogum mu dahiliye polikinligi mi yapıyo hepsini yaptıranlar bilenler bilgi verin
Gingndao arkadaşım üzülme çok benim sonuçlarìmda homozigot yani aynı nur hanım bana hamile kalırsan kan sulandırıcı kullanìrıx dedi
arkadaslar nasılsınız?
bugün zeynep kamilden test sonuclarımı aldım moralim cok bozuldu doktorla konustuktan sonra biraz daha iyiyim ama anlamadım ne yapmam gerektigini kromozom testinde cok sukur birşey cıkmadı ama trombofoli paneli testide 4 tane baktıkları degerden en sonuncusunda homozigot yazıyor digerleri normal ilaç verdi folic asit B12 ve cinko bunları kullanacagım simdi benim durumumda olan var mı benim ne yapmam gerekiyor
FII normal
FV normal
MTHFR A1298C normal
MTHFR C677T homozigot
anlayan arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ben hiçbirşey anlamadım benimde tüp bebek yaptırırken pgt mi yaptırmam gerekiyor doktor oyle birşey demedi ama cokda birşey anlamadım kafam resmen durdu
canım bende yaptırdım bu destleri prolaktin ve rubellayı özelde yaptırdım diğerlerini
sağlık ocağında yaptırdım tiroyit yok galiba
Gingndao arkadaşım üzülme çok benim sonuçlarìmda homozigot yani aynı nur hanım bana hamile kalırsan kan sulandırıcı kullanìrıx dedi
]
evet kızlar bende de heterezigot yazıyor benimde ilaç ya da iğne kullanmam gerekecekmiş hamilelikte..üzülecek bir durum yok bence de hamile kalalımda hergün ilaç almak önemli dğil...üzülmek yok.
nur hanım dondurulmuş transferden sonra 1 ay bekleyip daha sonra baslayabiiriz dedi o zaman kadar PROLAKTİN,TİROİT TESTLERİ,TAM KAN SAYIMI,RUBELLA IGG,
HEPATİT B,C VE HIV TESTLERİNİ yaptır gelirken getir dedi bunları kadın dogum mu dahiliye polikinligi mi yapıyo hepsini yaptıranlar bilenler bilgi verin
arkadaslar nasılsınız?
bugün zeynep kamilden test sonuclarımı aldım moralim cok bozuldu doktorla konustuktan sonra biraz daha iyiyim ama anlamadım ne yapmam gerektigini kromozom testinde cok sukur birşey cıkmadı ama trombofoli paneli testide 4 tane baktıkları degerden en sonuncusunda homozigot yazıyor digerleri normal ilaç verdi folic asit B12 ve cinko bunları kullanacagım simdi benim durumumda olan var mı benim ne yapmam gerekiyor
FII normal
FV normal
MTHFR A1298C normal
MTHFR C677T homozigot
anlayan arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ben hiçbirşey anlamadım benimde tüp bebek yaptırırken pgt mi yaptırmam gerekiyor doktor oyle birşey demedi ama cokda birşey anlamadım kafam resmen durdu
normal devlet hastanesinede yapılmıyomu onlar tiroit testlerinide yazmış yaptır diye onu metabolizma bölümünde yaparlar heralde digerlerini dahileyemi kadın dogummu yapar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?