Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tesekkur ederim inci tanesi herzamanki gibi kostun gene imdadıma Allah razı olsun homosistein degeri nerde yazıyor goremiyorumda yoksa hamile kalırsam eger baska bir test yaptırıyorum da ordamı gorebiliyorum ?

tesekkur ederim inci tanesi herzamanki gibi kostun gene imdadıma Allah razı olsun homosistein degeri nerde yazıyor goremiyorumda yoksa hamile kalırsam eger baska bir test yaptırıyorum da ordamı gorebiliyorum ?

Canım sen homosistein protein s, c vs. yaptırdın mı? Onlar farklı testler. Kadın doğumda yapılıyor.

hayır yaptırmadım en kısa zamanda yaptırsam iyi olacak ama işte doktorlar yapmak istemiyor beni sinir ediyorlar sorgusuz sualsiz testleri yapacak doktor bulmam lazım

Mutlaka yaptır onları canım. Elinde istek kağıdı var mı?
Burada çoğumuz Zeynep Kamil'e gittik ama bir kaç arkadaş maalesef sıkıntı yaşadı. Ben de gittiğimde doktor başından savar gibi hemen istek yapıp gönderdi. Bir de bazen soruyorlarmış işte düşüğün var mı kaybın var mı vs. Yoksa yapmıyorlarmış.

Kromozomlara falan bakıldı,bir sorun görünmüyor.ama genlerde sanırım birimiz taşıyıcıyız.bunun için pgd diyo dr.lar,normal yolla hamilelik riskli,düşük olasılığı çok yüksek çünkü.normal hamile kalıp doğum yapanlara şaşıyorum gıptayla bakıyorum,herkes pırt diye doğuruyor...
Allah hayırlısını nasip etsin,neyse hayırlısı o olsun diye dua etmekten başka birşey gelmiyr elden.

Allah Allah çok ilginç gerçekten.
Sizdeki sorunun tam olarak ne olduğu bulunmalı sinca. İyi bir genetik uzmanıyla görüşmeni tavsiye ederim.

eşimle birlikte okuyorduk yorumları. senınkine gelince bi sevinç nidası çekiverdim yerimden kalkarak çok sevindim canım yaaaaa. rabbim devamınıda getirsin inşşşşşş...

kızlar o kadar sıkışmanıza gerek yokki, bir bardak su içseniz zaten transfere kadar bolbol yürürseniz sıkışırsınız.ilk denemede bende bağıra bağıra sürgü istedim ama tutumadı...2.de ben hiç su içmedim hatta tam transfere gireeken bi bardak içtim heyecandan susamışım,zaten yeterli olmazsa sıkışıklığınız hemşireler su içirip yürütür.boşuna acı çekmeyin ben transferden 1 saat sonra gittim bu sayede 2.de wc ye.dilerimbu sefer iyi haberlerinizi alırız.

Of şu sıkışıklık konusunda ben de çok muzdarip oldum Daha transfer olacağım bile belli değilken suyu içtim de içtim içtim de içtim Tabi patlayacak gibi oldum. Transfer sonrası yatttığım yerde kendimi çok kastım, sürgü de istemedim bir şey olur diye. Ah şimdiki aklım olaydı. Bu kez daha dikkatli olacağım inş.

benim 1 arkadaşım 2 gün sonra otobüzle 6 saat yolla gitti ve bebiş gelio.öyle şeylere takılma allahaemanet herşey her bebek.

Hala cevap bekliyorum belki bu konuda beni aydınlatacak biri çıkar diye....

canım ben şehir dışında oturmadığım için ne dendiyse onu söyleyebilirim. hemşirelere sorduğun zaman da diyorlar. transfer gunu gitmene izin vermiyorlar. ertesi gun yola çıkın diyorlar. otobusler konusunda korkma derim. şimdi hepsi konforlu. özelliklede metro suitler. sen nerden gelecektin? oturduğun yerden tıngır mıngır gideceksin eve. çok sıkıntı yapma

Son düzenleme:

ben iki transferimde de sürgu istedim valla kimse kusura bakmasın o sıkışıklık adamı öldürüyor. allah razı olsun ikisinde de kocacım ilgilenmişti benımle surgu konusunda ayyy sevesım geldi şimdi kocamı

sormayın kızlar ikinci denemem banada tecrübe oldu asla içmem
eltim bana içirdide içirdi transfer sonrası okadar çok sıkıştımki
anlatamam ben sürgüyede yapamadım çok çekincen olduğum
için huyum batsın ve çok kastım kendim ayaklarım yatağa nasıl
nasıl bastırdım yatak yerinden fırlıycaktı nerdeyse sonra hemşire
sonta taktıda rahatladım çok zordu ben taa ozaman dedim tutmadı
çünkü çok sıktım kendimi ama bu kez bir bardak yeter :

İlk deneyimler hep böyle oluyor galiba. Ben de utancımdan sürgü istemedim. Geçen ameliyatımdan sonra saat 10 gibi odama gelmiştim doktor saat 2'ye kadar kalkmayacaksın dedi. Nasıl yani dedim Öyle de bir sıkışmışım ki sormayın 4 saat var, en sonunda dayanamadım istedim sürgü Ne yapalım ihtiyaç sonuçta

canan canım valla meraktan eve geç geldiğim halde açtım interneti veeeeeeee ne göreyim Allah yüzünü hep güldürsün canım inşallah bundan sonrası da hep güzel güzel geçecek inşallah!

veeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah

Allah'ım Allah'ım güzel haberler günü bugün Çok sevindim pınarım Ayyy bu topik artık hüzünlü haber görmesin inşaallah.
Memorial'a mı gittin? Ne dedi doktor? Ne kadarlık şu an tam olarak?
Resmen çıldırdım bugün ya

kızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim ,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr..........

Güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyor :) Yok mu arttıran kızlar :)
Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…