Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Sevdacım tıka kulaklarını bunlara. Bizler zor elde ediyoruz onun için eminim evladın değerini bu tarz konuşan insanlardan daha iyi biliyoruz. Evladın kızı erkeği olmaz. İnsan evladını nasıl yetiştirirse karşılığında onu görür.

bilmiyorum canımm çok şiştim valla galiba şu prednol da şişiriyomuş aslında hiç tuzlu yememem lazım ama olmuyo

canımm allah yardımcın olsun inşallah nasıl heyecanlanmaz kiii insan hayatının en güzel en özel anı inşalah ben de c.tesi olucam ayy aramız 1 gün anammmm test tarihimiz de aynı gün hiiiiiiiiiiiii

Canım bana müsaade Eşim başladı uyuyalım demeye Çok öpüyorum seni. İyi geceler.

aaa evet çok değilmiş ben 1000 tl den aşağı değildir demiştim ama acaba her hast. izin veriyomu kii girmelerine sonuçta ameliyathane

İşte onu hastaneyle görüşmek gerek ama şimdi çoğu kişi yapıyor bunu.

Günaydın kızlar Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun
Canan'dan iyi haberler gelsin bugün inş.

kızlarr maşallah size dün gece bi erkenden yatayım dedim baya bir ilerlemişsiniz oku oku bitmedi

canım korkma artık inş.. kucağına alacaksın bebeğini dua et bol bol hamile arkadaşların da dediği gibi kucağına alana kadar devam edecektir korkuların rabbim meleğini korusun inş.bir gün bize burdan doğuma gidiyorum kızlarrr dersin inş...

Ya dünden beri cevap yazamadım bir türlü gitmedi cevaplar. (10 kez yazdım gitmedi)
ataşehir Tolga ergine gidiyorum, acıbadem sigortam geçerli değil canım ya. Senin sonuçlar ne zaman çıkıcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…