Kızlar bugün bir arkadaşıma gittim. Kızla dışarıdaydık bir müddet. Eve döndüğümüzde 9 aylık yavrusu kucağına bir atladı, Allah'ım nasıl içim gittiDedim acaba ben de eve geldiğimde böyle kollarıma koşacak bir yavrum olacak mı... Annesiyle ısırdık yedik cimcimeyi Bir de adımlıyor yeni yeni nasıl seviniyor yürüyünce el çırpmalar falan Şarkı söylüyoruz başlıyor oynamaya Ah ah hepimize nasip olsun inş hayırlısıyla...
Ya dünden beri cevap yazamadım bir türlü gitmedi cevaplar. (10 kez yazdım gitmedi)
ataşehir Tolga ergine gidiyorum, acıbadem sigortam geçerli değil canım ya. Senin sonuçlar ne zaman çıkıcak?
Anladım canım. Ben Şişli memorial'da tedavi görmüştüm.CVS işlemini Kadıköy Acıbadem'de Doç Melih Atahan Güven'e yaptırdım. Cumartesi PGT testi doğrulama sonucu belli olacak. Haftaya salı gibi de kromozom testi belli olacak.
kızlarr maşallah size dün gece bi erkenden yatayım dedim baya bir ilerlemişsiniz oku oku bitmedi
canım korkma artık inş.. kucağına alacaksın bebeğini dua et bol bol hamile arkadaşların da dediği gibi kucağına alana kadar devam edecektir korkuların rabbim meleğini korusun inş.bir gün bize burdan doğuma gidiyorum kızlarrr dersin inş...
Canım maalesef henüz belli olmadı. Hafta sonu bir tanesi , pazartesi salı gibi de diğeri belli olacak..İnşallah iyi çıkacak.. Dua ediyorum Allah'a... Dualarımız kabul olsun inşallah
canım rabbimin izniyle inş.hiç bir şey çıkmayacak rabbim büyüktür
canım hoşgeldin aramıza sende burdaki herkes gibi baya sıkıntı çekmişsin inş. en kısa zamanda evladına kavuşursun .o yangın hepimizin içinde yanıyor ve zaman geçtikçe daha da alevleniyor inş.bir gün son bulur......
canım maşallah bebşine ve sana her anının tadını çıkar rabbim sizi korusun.....
sorunumuzu ilk öğrendiğimiz zaman ben bebeği olan arkadaşlarımın yanına gidemezdim yada gittiysem eve geldiğimde sürekli ağlardım ama şimdi onlarla vakit geçirmekten çokkk zevk alıyorum en azından azıcık da olsa bize o mutluluğu tattırıyorlar .aminnn incim inş.rabbim bizede tattırır o duyguları...
canım rabbim yardımcın olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inş....
canım bence de hiç bekleme uygun olduğunda hemen başla öncesinde bi öngörüşmeye gitsen çok daha iyi olur
sevdacığım hiç takma öyle dengesiz insanları bizler bu uğurda çok çabaladık ve sen emeline böyle kavuşanlardan birisin değerini kıymetini eminim çabucak bulan annelerden çok daha fazla biliyoruz vede bilicez.kız yada erkek rabbim hayırlı evlat yetiştirebilmeyi nasip etsin bizlere...
canım inş.. bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana da test günü cananınki gibi hep birlikte oynarız burda
günaydınnn cannlarrr hayırlı cumalarrr rabbim bu günde dualarımızı kabuletsin inş... cananın haberleri eminim iyi gelicek canımmm rabbimin izniyle...
canım bir tanede ben alabilirim
amin canım ya inşallah o günleri görürüz hep beraber! bu arada kızlar toplanıp Nur hanıma baskına gidiyorduk ne zaman gideceğiz var mı bi plan
İnternetten doğum fotoğrafçılarının çektiği fotolar baktım. İçim gitti
günaydınlar siteye güzellikler gelmiş çok şükür cananım bugünde güzel haberini ver haftayı güzel kapatalım :)))
bizimde dün kontrolümüz vardı kürtajdan sonra rahim toparlamış kendini incelmiş parça falanda kalmamış allah izin verirse birde adet olursam ohh herşey mükemmel :))) allahım çok şükür doktor bir sürü test verdi şimdi onları yaptırıcam genetik testler kan pıhtılaşma durumları gibi testler allah izin verirsede adetler düzene girerse en erken martta deneriz dedi bu sefer kesin 2 yada 3 embriyo koyucaz dedi ve daha umutluyum bu sefer dedi inş. allahın izniyle canım doktorumun dediği gibi olur baharla birlikte bizde çiçek açarız inş.:))))
akasya biliyorum canım ama benim hamileliğim başından beri hep ters gitti o yüzden çok ağladım sızlandım inşallah kötü etkilememişimdirCanım maalesef henüz belli olmadı. Hafta sonu bir tanesi , pazartesi salı gibi de diğeri belli olacak..İnşallah iyi çıkacak.. Dua ediyorum Allah'a... Dualarımız kabul olsun inşallah
Pınarcığım ;
İlk günlerde hamileliğe alışana kadar kaybetme korkusu daha yoğun oluyor. Ben de sürekli lavaboya gidip kontrol ederdim. Ama hamileliğe alışınca bir de 12. hafta dolunca herşey daha güzel oluyor.. Stres yapma. Rahat ol. Stres bebeklere çok zararlı
Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.
canım hayırlı ugurlu olsun gusel haber almmıssın ısallah saglıklada kucagına alırsın benım 9 cu gun kan degerım 160 tı ve ıkız gebelıktı buyuk ıhtımalle seınde ıkız olabılır coook sevındım canım darısı dıger kardeslerımn basına buarada benım bebıssımın ıkızı 9 cu haftada kalp atısı durdu ama oglum ıyı sukur akasyacım sen nasılsın bellı oldumu senın bebısın cısıyetıı
Cemilecim hoşgeldin. Allah biliyor ya son günlerde aklımdan geçiyordun. Dedim nerede bu kız kayboldu :) Çok şükür her şey yolundaymış. Hep böyle devam etsin inş.
Sağol canım.Bende acaba beni unutmuşlarmıdır diye düşünüyordum.Çok şükür herşey yolunda.İnşallah hep böyle devam eder.
kımseyı unutmayız bizzz sewindim cnm senın adına
canımm allah yardımcın olsun inşallah nasıl heyecanlanmaz kiii insan hayatının en güzel en özel anı inşalah ben de c.tesi olucam ayy aramız 1 gün anammmm test tarihimiz de aynı gün hiiiiiiiiiiiii
denturcum inan bu sefer daha kolay olacak senin için çünkü en zor olan kısmı yaşadın bitti gitti geride kaldı hepsi:) inşallah herşey çok güzel olacak!
Bebişleri alıp gelin ve sonra bıze onlarla merhaba diyinn
herkeze hayırlı cumalar benim opum da yarın inşallahh
kuzularım benim geldimm ve müjdeyi veriyorum sizlere 2012 nısanı benım en kotu zamanımdı dr bize sizin asla çocugunuz olmaz dedı bız ağlayarak çıktık hastaneden eşimle birbirimize bakamadık 15 gün hiç birşey söyleyemedik sadece ağladık her gün dua ettim Allahım bizimde evimize güneş doğsun bizimde çocuklarımız olsun bizimde sırtımızı dayayacak evlatlarımız olsun bugün Allahıma şükürler olsunki bebeğimiz ben burdayım dedım inş sizlerde bu duyguyu en en en kısa zamanda yaşarsınız Allahım hepinizin yardımcısı olsun biz sizi çok sewiyoruz ve hep dua ediyoruzzzz
allahım ne büyük dimi canım inşallah bi daha hiç üzülmeyin eşinle aminnnnnnnn çok duygulandım ama ağlamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?