Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canan tavsiye örgülere başla ben pek bilmezdim ama tedavi sırası bebek battaniyesine başladım gerçi hala devam ediyor ama hiç sıkılmadım evde birde kitap okumalara başla sabiha paktunanın kitaplarını tavsiye ederim tracy diye bir kitap varmış bulursam onu alıcam bebk bakımı için faydası olur eminim onlarla vakit geçer heralde

şimdi Ayse Armanın yazısını okudum kürtaj yapılırken narkoz veriliyormu kızlar aramızda yaptıranlar oldu bazı hastanelerde verilmiyormuş Allahım sen koru bizi...

Canan cim haberini yeni okudum, çok mutlu oldum.tebrik ederim.sağlıkla kucaklaman dileğiyle.herşey yolunda , olumsuz düşünmek yok, hamilelikte tedavi sureci gibi sabır ve umut isteyen bi süreç.dua ile

çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın, yazıda anlatılan bir devlet hastnin Aİle planlama merkeziymiş devlet hastaneleri artık çok değişti ama vicdansız insanlara denk gtirmesin Allah bizi...

amin allah kimselere yaşatmasın heleki her zaman derim vicdansız devlet doktorlarının eline düşürmesin benim kendi doktorum yaptı kürtajı eğer o değilde başkası yapsaydı kaldıramazdım sanırım doktor çok önemli ama kızlar siz neden olumsuz yazıları okuyosunuz aaaaa kızıyorum valla ben olumsuz okuyaya okuya düşüne düşüne olumsuz yaşadım beyne ister istemez farklı mesajlar gönderiyoruz yapmayın artık yasaklıyorum :)))

amin canım aminnn...aslında senin yaptığın gibi olmuyor bebeğimiz deyip yüzlerinin şeklini görmek lazım ama..
olmuyor işte..ama alıştım artık ben ilk zamanlardaki gibi üzmüyorum kendimi duyarsızlaşıyor alışıyor insanoğlu herşeye...

sağlıklıyız çalışıyoruz çok şükür maddi manevi gücümüzün yettiği kadar umudumuzun peşinden koşacağız elbette..
ve bu yolda birbirimize her daim destek oalcağız
maşallah canım Allah nazarlardan sakınsın çok güzel görünüyorsunuz

ah canım ahhh kötü kalpli insancıklar..ne çirkin sözler ne düşüncesizler
böyleleriyle ilişkini kesmek en iyisi denturcum..
sakın canlarını sıkmalarına izin verme..böyle insanlarla ben yollarımı ayırdım..

ilişkimi kesemem canım ama samimide olamam artık sende iyi yapmışsın eşimin ablası olmasa bende senn gibi yapardım

maşallah canım bebeklerineeee

geçecek canım bu günlerde geçecek inşallah sende hamile kalacaksın
dediğim gibi konukomşu değil ençok en yakınındakilerin lafları zoruna gidiyor insanın sıkma kendini mümkün oldu kadar az görüşmeye çalış sende

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben pek sık giremiyorum biliyorsunuz transferim oldu 2 tane 5aa embriyo konuldu inşallah allah bu sefer yüzümü güldürür. Test tarihim 13 ama pazara denk geliyor ben 14 te yaptırcam inşallah. İlk ikisi de 13 tü ama negatif oldu bunu 14 yaptırcam:)dualarınıza ihtiyacım var beni unutmayın. Buu arada adet sancısından başka bir belirtim de yok. Umutlu da degilim cok zaten.
Hilbur canım allah nazarlardan saklasın. Maşallah maşallah allah kucagına aldıgın günleride nasip eder inşallah
Canocan hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin inşallaj. Hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum. Bana umut oldun çünkü benim de 3 denemem bu inşallah bende o güzel haberi alırım.
Tedavide olan arkadaşlar allah yar ve yardımcıız olsun...

Son düzenleme:

peki canım olumsuzluk yok:)))) tesadüfen okudm çok şaşırdım..

canım hayırlı olsun tutmuştur onlar annesi sen hiç merak etme hemde 5 aa maşallahhh.13 üne bişey kalmadı cumada yaptırabilirsin ben ilk denememde bi gün önce yapmıştım 5.gün olunca çabuk tutuyo.Hz Meryem'in mucizesinden sanada versin Rabbim inşallah......

geçmiş olsun canım..umarım çabucak iyileşir.eşin..
görüşürüz

Sağol canım

Onlar evlat hasreti çekmemişler ama eminim farklı imtihanlardan geçiyorlar. Eşin çocuk konus
unda çok hassassa böyle düşünüyordur.

ewet ewet artık akıllandım canlarım benimleler Allahıma şükür. Darısı en kısa zamanda sizlereeee inş

Oy maşallah kuzulara Ne zaman gideceksin kese ve kalp atışı için canım?

Sağol kuzum
Ne densizler ya

geçmiş olsun eşine...

Sağolasın canım

Maşallah maşallah

Canan cim haberini yeni okudum, çok mutlu oldum.tebrik ederim.sağlıkla kucaklaman dileğiyle.herşey yolunda , olumsuz düşünmek yok, hamilelikte tedavi sureci gibi sabır ve umut isteyen bi süreç.dua ile

Hoşgeldin

Meryemcim inş seninle yavruların

ayyy adı güzel arkadaşım sen hamilesin ya artık....13 ne kadar sana umutsuzluk yasak tabikiiii....dularımız seninle:)

Allah şifa versin canım burdaki herkes elinden geldiği kadar yardımcı olur sen sor sorularını...

hoşgeldın canım. Rabbim kolaylıklar versın inş.nerde oturuyorsun sen? burda nerdeyse herkes memorial de nur hanımın hastası. sana kesınlıkle onu tavsıye ederız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…