574 canımm darısı size inş
şimdi Ayse Armanın yazısını okudum kürtaj yapılırken narkoz veriliyormu kızlar aramızda yaptıranlar oldu bazı hastanelerde verilmiyormuş Allahım sen koru bizi...
amin canım aminnn...aslında senin yaptığın gibi olmuyor bebeğimiz deyip yüzlerinin şeklini görmek lazım ama..ben bana öle yapanlara benim çocuğum olmuyor diyordum hep.çenleri kapanıyordu: deneyin bak morarıyorlar:) çok eğleniyordum son zamanlarda napiim allah düşüncesizliği bol vermiş onlara:) allah nasip ederse tedavi ile olur olmazsada dünyada milyonlarca annesiz babasız çocuk birinide biz büyütürüz ne olmuşki dedim hep.gerçektende böyle düşünüyoruz eşimde bende.eğer 2.denemedede nasip olmasa hemen koruyucu aile olmak için başvuracaktık.ki o zaman ettiğim dualarımdada kendi çocuğum olsa bile maddi durumum elverirse bi evlat edinicem diye hep sözler verdim rabbime.allah anneliği vermiş bizlerin gönlüne kimin ne dediğini boşversenize.onlar sizin gibi yüce gönüllü anneler olabilseler.evlatlarının yerine sizi koyarda gönlünüzü kırmazlar...allahım hazinesinden kimseyi boş çevirmesin.sizlerinde gönüllerindeki bebeler göbişlerinize insin bir an evvel....
kesinlikle bende aynı düşünüyorum canım gücümün yettiği yere kadar deniycem hem maddi hem manevi sonra ÇEK'na başvurmayı düşünüyorum bir çocuğu hayat kazandırmak için koruyucu aile olmak içinde olabilir, uğraşıcam bunlardada birsürü yasal prosedür var bakalım öyle kolay değil tabi imkanı olan herkes gönüllü aile olmalı bencede..
Eki Görüntüle 598885
koca göbek geldi açılınnn:)
üzülmeyin canlarım benim durumum dahada kötü ama ne yapalım bebeğin normal olmadığını öğrendiğim gün eşimin ablası yeni doğum yapmıştı ve ben o tedirginlikle ne yapacağım derken o beni hergün arayıp bebeğim şöyle bebğim böyle şunları yapıyoruz diye anlatırdı bende sabırla dinlerdim ve o insan ben kürtaj olduktan sonra beni arayıp geçmiş olsun bile demedi acımı paylaşmadı hadi beni bırak kendi kardeşini bile aramadı ben evlerine hayırlı olsuna gittiğimde bebek güya huysuzlanmış acaba senin ağırlığın mı bastı dediler bende olabilir dedim kardeşiniz sayesinde 34 tane iğneye maruz kaldım ve bir sürü tedavi ilaçlar narkozda cabası siz dua edin ben ayakta kalabiliyorum dedim gittim ağlaya ağlaya bebeği okudum ki asla masum meleklere kötü gözle bakmam kıskanmam şimdi 3 gün sonra ablam doğum yapıcak benden sonra evlenen bütün ailedeki gelinlerin bebeği oldu 2si hamile ben hala bekliyorum iş yerinde tam 5 tane hamile var işimiz zor ama sabır sabır sabır rahmetli dedemin bir sözü vardı sabrı kendinize yastık yapın bu hayatta tek kafanızı yasladığınız şey o derdi
amin canım aminnn...aslında senin yaptığın gibi olmuyor bebeğimiz deyip yüzlerinin şeklini görmek lazım ama..
olmuyor işte..ama alıştım artık ben ilk zamanlardaki gibi üzmüyorum kendimi duyarsızlaşıyor alışıyor insanoğlu herşeye...
sağlıklıyız çalışıyoruz çok şükür maddi manevi gücümüzün yettiği kadar umudumuzun peşinden koşacağız elbette..
ve bu yolda birbirimize her daim destek oalcağız
maşallah canım Allah nazarlardan sakınsın çok güzel görünüyorsunuz
ah canım ahhh kötü kalpli insancıklar..ne çirkin sözler ne düşüncesizler
böyleleriyle ilişkini kesmek en iyisi denturcum..
sakın canlarını sıkmalarına izin verme..böyle insanlarla ben yollarımı ayırdım..
maşallah canım bebeklerineeeeEki Görüntüle 598885
üzülmeyin canlarım benim durumum dahada kötü ama ne yapalım bebeğin normal olmadığını öğrendiğim gün eşimin ablası yeni doğum yapmıştı ve ben o tedirginlikle ne yapacağım derken o beni hergün arayıp bebeğim şöyle bebğim böyle şunları yapıyoruz diye anlatırdı bende sabırla dinlerdim ve o insan ben kürtaj olduktan sonra beni arayıp geçmiş olsun bile demedi acımı paylaşmadı hadi beni bırak kendi kardeşini bile aramadı ben evlerine hayırlı olsuna gittiğimde bebek güya huysuzlanmış acaba senin ağırlığın mı bastı dediler bende olabilir dedim kardeşiniz sayesinde 34 tane iğneye maruz kaldım ve bir sürü tedavi ilaçlar narkozda cabası siz dua edin ben ayakta kalabiliyorum dedim gittim ağlaya ağlaya bebeği okudum ki asla masum meleklere kötü gözle bakmam kıskanmam şimdi 3 gün sonra ablam doğum yapıcak benden sonra evlenen bütün ailedeki gelinlerin bebeği oldu 2si hamile ben hala bekliyorum iş yerinde tam 5 tane hamile var işimiz zor ama sabır sabır sabır rahmetli dedemin bir sözü vardı sabrı kendinize yastık yapın bu hayatta tek kafanızı yasladığınız şey o derdi
amin allah kimselere yaşatmasın heleki her zaman derim vicdansız devlet doktorlarının eline düşürmesin benim kendi doktorum yaptı kürtajı eğer o değilde başkası yapsaydı kaldıramazdım sanırım doktor çok önemli ama kızlar siz neden olumsuz yazıları okuyosunuz aaaaa kızıyorum valla ben olumsuz okuyaya okuya düşüne düşüne olumsuz yaşadım beyne ister istemez farklı mesajlar gönderiyoruz yapmayın artık yasaklıyorum :)))
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben pek sık giremiyorum biliyorsunuz transferim oldu 2 tane 5aa embriyo konuldu inşallah allah bu sefer yüzümü güldürür. Test tarihim 13 ama pazara denk geliyor ben 14 te yaptırcam inşallah. İlk ikisi de 13 tü ama negatif oldu bunu 14 yaptırcam:)dualarınıza ihtiyacım var beni unutmayın. Buu arada adet sancısından başka bir belirtim de yok. Umutlu da degilim cok zaten.
Hilbur canım allah nazarlardan saklasın. Maşallah maşallah allah kucagına aldıgın günleride nasip eder inşallah
Canocan hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin inşallaj. Hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum. Bana umut oldun çünkü benim de 3 denemem bu inşallah bende o güzel haberi alırım.
Tedavide olan arkadaşlar allah yar ve yardımcıız olsun...
geçmiş olsun canım..umarım çabucak iyileşir.eşin..
görüşürüz
biz ugraşırken onlar hemen çocuk yaptı diye kıskanıyo bence içten içe o nedenlede her hareketi batıyo, ama oda çok seviyo yeğenlerimi hatta bize versinler falan bile diyo arada işte erkekler değişik varlıklar...
ewet ewet artık akıllandım canlarım benimleler Allahıma şükür. Darısı en kısa zamanda sizlereeee inş
canım geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş..hadi iyi bak kocişine bizde öptük
canım bende dedim aynısını benim çocuğum olmuyor diye bu seferde tedaviye gitmiyormusunuz diye sormaya başladılar artık yolumu değiştiridim yazın kimseyi görmiyim diye belki iyi niyetliler ama nasıl kanatıyorlar insanın içini...rabbim büyük hazinesi büyük ama biz dua etmesini bilmiyoruz seher vaktinde allahu teala yokmu isteyen istediğini vereyim diye seslenirmiş kullarına şahsen ben seher vaktinde kalkıp çokça yalvaramadığım için kendimi suçluyorum çok istiyorsun neden kalkmıyorsun diye ama kalkamıyorum her zaman inş.bir gün bu aciz kullarının dualarını da boşa çevirmez rabbimmmm aminnnnnnn
geçmiş olsun eşine...
Eki Görüntüle 598885
Canan cim haberini yeni okudum, çok mutlu oldum.tebrik ederim.sağlıkla kucaklaman dileğiyle.herşey yolunda , olumsuz düşünmek yok, hamilelikte tedavi sureci gibi sabır ve umut isteyen bi süreç.dua ile
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben pek sık giremiyorum biliyorsunuz transferim oldu 2 tane 5aa embriyo konuldu inşallah allah bu sefer yüzümü güldürür. Test tarihim 13 ama pazara denk geliyor ben 14 te yaptırcam inşallah. İlk ikisi de 13 tü ama negatif oldu bunu 14 yaptırcam:)dualarınıza ihtiyacım var beni unutmayın. Buu arada adet sancısından başka bir belirtim de yok. Umutlu da degilim cok zaten.
Hilbur canım allah nazarlardan saklasın. Maşallah maşallah allah kucagına aldıgın günleride nasip eder inşallah
Canocan hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin inşallaj. Hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum. Bana umut oldun çünkü benim de 3 denemem bu inşallah bende o güzel haberi alırım.
ayyy adı güzel arkadaşım sen hamilesin ya artık....13 ne kadar sana umutsuzluk yasak tabikiiii....dularımız seninle:)
Allah şifa versin canım burdaki herkes elinden geldiği kadar yardımcı olur sen sor sorularını...
hoşgeldın canım. Rabbim kolaylıklar versın inş.nerde oturuyorsun sen? burda nerdeyse herkes memorial de nur hanımın hastası. sana kesınlıkle onu tavsıye ederız.
Hoşgeldin. Sormak istediklerini seve seve cevaplarız.
Hayırlı haberlerle gel inş.
Korkma korkma korkma :)
İyi yapmışsın denturcum.[/QUOTE
Cevaplarız için teşekürler 36 yaşındayım yeni evliyim durumumu tamamen tesadüf sonucu öğrendim henüz hiçbir yer ile görüşmedim nerden nasıl başlayacağmıda bilmiyorumSemra hanımı duymuştum fakat nur hanımı duymadım profesör mü ön görüşmeye adet dönemindemi gidiliyor tüp bebek ücreti muayene ücreti var mı çok soru sordum galiba
Eki Görüntüle 598885
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?