- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
günaydınlar bugün çok güzel haberle gözümü açtım teyze oldum bir tanecik paşamız dünyaya geldi :)))) allah sizlere nasip etsin sonrada bana :)) akşam olsada yanına gitsem çok tatlıymışşşşş allahım çok şükürlerrr olsun sana
slm kızlar tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum geçen ay aldığım negatif sonucu yeni merkez araştırmasındayım bahçeci ile memorial arasında kaldım fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürleeer...
merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum siteye hamile kaldığımdan beri yani:) rabbime binlerce şükürler olsun ki ilk denemede hamile kaldım şuan 9 haftalık hamileyim hala inanamıyorum ama sizlere umut omasını çok isterim benim sadece iki yumurtam vardı erken menopoz teşhisi ve eşimdede harerekt,hız morfoloji sıfırlardaydı nur hanım bize açık açık % 20-30 arası şansınız var demişti ama rabbim ol deyince oluyor pskoloji ve dua gerçekten çok önemli hiç umudumuz yokken bir gün anne olabilecekmiyim acaba derken bu kadar problemimiz varken rabbim ilk denemede bize mucizemizi gösterdi sakın ümitsizliğe kapılmayın rabbim ol desin yeter ki 2 yumurtamdan biri tuttu çok şükür kucağımızada sağlıklı bi şekilde almayı nasip eder inş. sizler için her zaman dua ediyorum.
kızlar birşey soracağım kasık ağrısı olan var mı bugün bayağı ağrım varda normal midir ?
tebrik ederim canım Allah hayırlısyla kucağna almayı nasip etsin.kısa protokolmü uygulandı, takviye olarak neler yiyip içtin bizi de aydınlatırmsın?
Normal olduğunu biliyorum Cananım. Akıntın vs. yok değil mi?
günaydınlar bugün çok güzel haberle gözümü açtım teyze oldum bir tanecik paşamız dünyaya geldi :)))) allah sizlere nasip etsin sonrada bana :)) akşam olsada yanına gitsem çok tatlıymışşşşş allahım çok şükürlerrr olsun sana
inşallah güzel haberini alırız meryemcim..İyiyim canım sizler nasılsınız? Valla ben pek bir şey hissetmiyorum. Evde hiç iş yapmıyorum herşeyi kardeşim ve annem yapıyor.:) ama salı işe başladım kendimi çok yormamaya çalışıyorum. Cumartesi test yaptırcam bakalım o mutlu haberi alabilecekmiyim. Ama testen çok korkuyorum. Acaba öncesinde idrar mı yaptırsam ay ne bilwyim korku işte.
Aysuncum İstanbul'da kar falan kalmadı eridi gitti :)
teşekkürler Hülyam akıntı jelden kaynaklı arada oluyor ama kasık ağrısı bayağı var
Rica ederim
Ay transferden sonra kasık ağrısı araya araya bir hal oluyor insan
ay sorma kuzum yaaa Allahım ya şimdi güldüm kendımee
Canım ne yaptın, işten ayrıldın mı durum nedir?
kızlar birşey soracağım kasık ağrısı olan var mı bugün bayağı ağrım varda normal midir ?
merhaba canocana, kasık ağrısı normal hatta kasık ağrısıyla hafif bel ağrısıda normal çünkü bebek büyüdükçe rahim kasılmalarıda artıyor buda sana kasık ağrısı olarak dönüyor.Eğer bebeğin 6haftalık falansa o bebek(allah korusun)düşerse düşerken emin ol sana kendini çok fazla hissettirir.Aşırı kanama, aşırı yani dayanılmayacak kadar karın ağrısı falan olur.o yüzden kendni çok dinleme.Geçmiş sayfalarda kahverengi akıntıdan falanda şikayet etmişsin, sen senden bildiğin kırmızı kan gelmedikçe korkma hatta çok fazla olmadığı sürece kırmızı kandan da korkma.Çünkü benim de ilk gebeliğimde bir fincan dolusu kan akmıştı paçalarımdan 6. haftada ve ben günde 2 adet kan sulandırıcı kullanmama rağmen bebeğe bişey olmadı ve benim kanamam 3 ay dolana kadar devam etti ve ben sulandırıcı kullanmaya devam ettim.Kahverengi akıntıya gelince kan kahverengi oldukça o yeni kan değildir.daha önce olanın yavaş yavaş dışarı atılmasıdır.ayrıca kullandığın jel kimi insanlarda çok fazla tahrişe sebep oluyor.
Allahın izniyle kucağına hayırlı,sağlıklı ve güzel bir bebek olarak alırsın inşallah
amin sağol canım, valla o kadar çok şey yiyip içmişimdir ki:) umut işte ne duyarsak yapıyoz ama işe yaradığına inanıyorum şifa sonuçta hepsi bahane tabi nasipte varsa oluyor,
eşme proxed, keçiboynuzu,e vitamini verdim çok düzenli içmedi ama proxed iyi geldi,
bana gelince omega 3,folic asit, adaçayı, bal tarçın çörekotu, arısütü bal polen, hayıt çayı hepsini ara ara kullandım,tedaviden önce soğan kürü yapmıştım tedavideykende incir yedim biraz, bide meryem suresini okumaya çalıştım bol bol dua en önemlisi bence
normalde 1 tane yumurtam oluyordu o yüzden erteliyoduk tedaviyi tedavi olan arkadaşlar şunu unutmasın tedaviye başlamak bile şükredilcek bişey benim gibi fsh problemi olanlar çok iyi bilir bizi tedaviye bile almıyo bi çok dr, ama o ay 3 yumurtam olmuştu nur hnm hemen başladı iki tanesi gelişti bi tanesi tutundu bizimki altın yumurta:) rabbim mucizemizi nasip etti, hayırlısıyla devam eder kucağımızada alırız inş. rabbim hiç kimseyi çok aratmasın bi an önce hayırlısıyla anne yapsın inş.
merhabalar kızlar bugun canım cok sıkkın ece de hasta..offf ıcım sıkılıyor
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı .derin 1178 gr deniz 1188 gr olmuş...çok sağlıklılar dedi doktor maşşallahh.ciğer geliştirici iğnemizide aldık yarın vurulucaz...bu arada sizin için nur hanımıda görmek istedim ama izinliymiş benim doktorum değil kendisi ama yinede merak ettim.bu arada kızı olucakmış biliyormuydunuz...
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı .derin 1178 gr deniz 1188 gr olmuş...çok sağlıklılar dedi doktor maşşallahh.ciğer geliştirici iğnemizide aldık yarın vurulucaz...bu arada sizin için nur hanımıda görmek istedim ama izinliymiş benim doktorum değil kendisi ama yinede merak ettim.bu arada kızı olucakmış biliyormuydunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?