Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin inş. Ne tatlıdır şimdi o

Selam gubi. En sağlıklısı aklındaki merkezlerle görüşmen.
Bahçeci hakkında bir fikrim yok. Burada kime sorarsan sor sana Memorial diyecektir. Memorial'ın farklı bir büyüsü var :) İster negatif al ister pozitif yine oraya gidiyorsun :)

Merhaba Aslı. Hatırlıyorum seni. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.

tebrik ederim canım Allah hayırlısyla kucağna almayı nasip etsin.kısa protokolmü uygulandı, takviye olarak neler yiyip içtin bizi de aydınlatırmsın?

amin sağol canım, valla o kadar çok şey yiyip içmişimdir ki:) umut işte ne duyarsak yapıyoz ama işe yaradığına inanıyorum şifa sonuçta hepsi bahane tabi nasipte varsa oluyor,
eşme proxed, keçiboynuzu,e vitamini verdim çok düzenli içmedi ama proxed iyi geldi,

bana gelince omega 3,folic asit, adaçayı, bal tarçın çörekotu, arısütü bal polen, hayıt çayı hepsini ara ara kullandım,tedaviden önce soğan kürü yapmıştım tedavideykende incir yedim biraz, bide meryem suresini okumaya çalıştım bol bol dua en önemlisi bence
normalde 1 tane yumurtam oluyordu o yüzden erteliyoduk tedaviyi tedavi olan arkadaşlar şunu unutmasın tedaviye başlamak bile şükredilcek bişey benim gibi fsh problemi olanlar çok iyi bilir bizi tedaviye bile almıyo bi çok dr, ama o ay 3 yumurtam olmuştu nur hnm hemen başladı iki tanesi gelişti bi tanesi tutundu bizimki altın yumurta:) rabbim mucizemizi nasip etti, hayırlısıyla devam eder kucağımızada alırız inş. rabbim hiç kimseyi çok aratmasın bi an önce hayırlısıyla anne yapsın inş.

mis gibi kokuyordur şimdi melek bebek
allahım sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu uzunn bir ömür versin inşallah.
gözünüz aydın canımm..
yeğen öyle tatlı oluyor ki..
bende 2. kere halayım onları çok ama çokkkkkkkkk seviyorum
inşallah güzel haberini alırız meryemcim..

Aysuncum İstanbul'da kar falan kalmadı eridi gitti :)

yaşasınnnnnnnnnnnn...inşallah bir daha gelmesin..yada 28 ine kadar gitsin

kızlar birşey soracağım kasık ağrısı olan var mı bugün bayağı ağrım varda normal midir ?

merhaba canocana, kasık ağrısı normal hatta kasık ağrısıyla hafif bel ağrısıda normal çünkü bebek büyüdükçe rahim kasılmalarıda artıyor buda sana kasık ağrısı olarak dönüyor.Eğer bebeğin 6haftalık falansa o bebek(allah korusun)düşerse düşerken emin ol sana kendini çok fazla hissettirir.Aşırı kanama, aşırı yani dayanılmayacak kadar karın ağrısı falan olur.o yüzden kendni çok dinleme.Geçmiş sayfalarda kahverengi akıntıdan falanda şikayet etmişsin, sen senden bildiğin kırmızı kan gelmedikçe korkma hatta çok fazla olmadığı sürece kırmızı kandan da korkma.Çünkü benim de ilk gebeliğimde bir fincan dolusu kan akmıştı paçalarımdan 6. haftada ve ben günde 2 adet kan sulandırıcı kullanmama rağmen bebeğe bişey olmadı ve benim kanamam 3 ay dolana kadar devam etti ve ben sulandırıcı kullanmaya devam ettim.Kahverengi akıntıya gelince kan kahverengi oldukça o yeni kan değildir.daha önce olanın yavaş yavaş dışarı atılmasıdır.ayrıca kullandığın jel kimi insanlarda çok fazla tahrişe sebep oluyor.

Allahın izniyle kucağına hayırlı,sağlıklı ve güzel bir bebek olarak alırsın inşallah

zusacım merhaba çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığın için çok yeni benim daha ultrasyona bıle gırmedım o yüzden heycan panik hepsi bir arada bende kasık ağrısını bugün şiddetli yaşadığım için sormak istedim çok şükür kanamam felan yok Sen doğum yaptın mı Sağlıkla büyüsün bebeğin canım

teşekkür ederim canım hayılrısıyla kucağına alırsın inşallah darısı tez zamanda tüm bebek isteyenlerin başına olsun

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı .derin 1178 gr deniz 1188 gr olmuş...çok sağlıklılar dedi doktor maşşallahh.ciğer geliştirici iğnemizide aldık yarın vurulucaz...bu arada sizin için nur hanımıda görmek istedim ama izinliymiş benim doktorum değil kendisi ama yinede merak ettim.bu arada kızı olucakmış biliyormuydunuz...

Maşallah barekallah
Evet canım kızı olacak inş

Son düzenleme:

maşallahhhh kuzucuklar büyümüşler 9 ay böyle saglıklı büyürler inşşş

hilburcum maşallah minik kuzularına isimleri çok güzel allah sağlıklı uzur ömürler nasip etsin inş. deniz kuzun adaşım olucak :))) adım deniz olmasaydı bende bebişime bu ismi koyardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…