Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

çok saol incim allah sanada nasip etsin en yakın zamanda :))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şafak 17

Son düzenleme:

canım benim allah razı olsun hemen verdiğin linkleri okuyacağım dünden beri sol göz kapağım istemsiz şekilde hareket etmeye başladı vücudum sanki savaştan çıkmış gibi sinirlerim harap olmuş resmen eşime bile tahammül edemiyorum ne dese gözüme batıyor kayınpeder arabanızı değiştirelim dedi ona bile sarmışım terslemişim benim bebeğim öldü siz neyin peşindesiniz demişim ama sabah oldu sanki onları ben yapmamışım gibi geldi ... bu yazdıklarından sonra neden bu kadar kendimi sıktığımı anlayamadım sonuçta dediğin gibi herşey allahın elindeyken benim boşa çırpınmam sadece kendime zarar artık oluruna bırakıp banane diyeceğim bebek fikrinden biraz uzaklaşıp marta kadar kendimi rahatlatmam lazım yoksa bu psikolojiyle bu stresle 10 defa denesem yine tutmaz şimdi kndimi oyalamam lazım ablamın yanına gitmeyi düşünüyorum biraz uzaklaşmak belki iyi gelir biraz olsun rahatlarım gibi

Günaydın kızlar

Dentur canım biraz sakinleşmen gerek sen de farkındasın bunun. Bu psikolojiyle sakın tedaviye başlama. Çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer çalışıyorsan çok iyi, çalışmıyorsan da farklı şeylerle uğraşmaya çalış. Çık gez dolaş, bebek düşüncesini biraz arka plana at.

günaydın incim evet geçde olsa farkına vardım gerçekten kendimi hırpalıyorum resmen çalışıyorum canım ama çalışma alanım çok rahat kendi işimiz istediğimi yapabiliyorum heleki bu aralar işle alakam kalmadı vaktimin çoğunu bilgisayar başında araştırmakla geçiriyorum herkes farkında kızıyor ama ne yapıyım bu psikolojiyle kendimi işe veremiyoırum masamda dağ kadar iş var ama ben hala oyalanıyorum

Canım bak en başta bu araştırma işine son ver. İnsan okudukça daha da çıkmaza girdiğini hissediyor. Ben de eskiden çok araştırırdım ama artık kesinlikle bakmıyorum. Baktıkça kafayı yiyecek gibi oluyorum çünkü. Okuyunca elimize hiçbir şey geçmiyor sadece kendimizi yediğimizle kalıyoruz. Ne gerek var değil mi? Tedaviye başlarken psikolojimizin sağlam olması lazım, negatif düşünceleri kendimizden tamamen uzaklaştırmamız gerek. Bizi negatifliğe sürükleyen her şeyden uzak durmamız gerek.
Evet kolay değil, zor zamanlardan geçiyoruz ama bu günler de bitecek inşaallah. Allah en başta bizlere ve eşlerimize sağlık versin, yuvalarımızdan huzur eksik olmasın. Çocuk sahibi olmak bunlardan sonra gelmeli. Allah korusun sağlığımızı yitirsek, evlerimizde kavga gürültü eksik olmasa çocuk olsa ne olur Yapma bunu kendine. Bizler hem fiziken hem psikolojik olarak sağlam olmalıyız ki çocuklarımız da bizim gibi olsun.

tamam incim çok sağol aynen bende bugünden sonra bırakıyorum ben gerçekten elimden geleni yaptım gerisi rabbime tevekkül ediyorum allah hepimizin yuvasından huzuru sağlığı eksik etmesin inş. güçlü anne güçlü bebek demekmiş :)) çok saol canım benm allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin gerçekten en dibe battığım anda sizlerin yardımıyla düzlüğe çıkıyorum

Ha şöyle :) Ne demek kuzum helal olsun
Canım sen elinden geleni yapıyor musun yapıyorsun çok şükür. Sonrasını Allah'a bırakacaksın. O, bizler için her şeyin en iyisini en hayırlısını biliyor.

Mikro yazmamış bugün :26:

canım okuyorum hepsini ama tam alıntı yapıyorum bir iş çıkıyor akşam da nete pek girmiyorum yoksa buralardayım ama işler yoğun((

merhabalar kızlar bugun canım cok sıkkın ece de hasta..offf ıcım sıkılıyor

allah acil şifalar versin canım meleğine

canım maşallah hep böyle gitsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim dün akşam eşime senden bahsettim ikiz bebeklerini bekliyor diye bir an kendimi senin yerine koydum öyle bile mutlu olduk beni artık öyle bi durumda sende işe bırakırsın falan şakalaştık rabbim sizi nazarlardan saklasın inş....

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama dediğin gibi toparlanmaya bak artık sadece kendine yapıyorsun ve emin ol böyle olunca o çok beklediğimiz evlatlarımızın gelmesini geciktiriyoruz evet çok sıkıntılar yaşıyoruz rabbim bunların üstesinden gelebilecek iman gücü versin hepimize toparlan ve tekrar başla inş. bizlerde birgün anne olucaz bunu sakın unutma pes etme asla umutsuz olma bol neşeli günler sanaaaa

aynen sana katılıyorumm

asbelove 1 tane yasin okudum.Bir tanede sizler için arkadaşlar Allah kabul etsin...Cuma saatinide iyi değerlendirelim kızlar ...

allah razı olsun canımm

mikrocum çok sağol evet hepiniz çok haklısınız benim yaptığım kadere meydan okumakmış ne saçma şimdi gülüyorum valla kendimi eleştirmeyi çok seviyorum bu sayede yanlışlarımdan dönüyorum kızlar belki yaptıklarım çok saçma gelicek size ama ben resmen 26 aralıktan beri matemdeyim kendimi herşeyden somutlaştırdım siyah renk giyinmesem sanki bebeğin acısını unutucakmışım gibi geliyordu ama bugün farklı bir gözle baktım hayatada eğer ben böyle yapmaya devam edersem herşeyi kaybedicem bugünden başladım siyah renk bişi giyinmedim ayakkabılarım bile dahil :))) araştırma yok sadece dua edicem ve marta kadarda bomba gibi hazırlanıcam

canlarım çok mutlu bir haberim varrrrrrrrrrr canım doktorum aradı genetikte sorun çıkmamış :))) allahım sonsuz şükürler olsun sana bu kürtajı normal bir düşük olarak adlandırıyoruz ve martta kalan dondorulmuşlarımızı transfer ediyoruz ve dondurulmuşları incelemeye gerek kalmadı dedi biz bu sonuçlarınızı değerlendirdik dedi ve bundan sonrası daha iyi olucak dedi :))) memorıal iyiki varsın canım doktorum iyiki varsın canım arkadaşlarım sizde iyiki varsınız :)))) ohhhh bugün yeni bir başlangıç olsun bir tancik kuzuyu kaybettim ama inş. o kardeşlerine can vericek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…