Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin inş. Ne tatlıdır şimdi o
Selam gubi. En sağlıklısı aklındaki merkezlerle görüşmen.
Bahçeci hakkında bir fikrim yok. Burada kime sorarsan sor sana Memorial diyecektir. Memorial'ın farklı bir büyüsü var :) İster negatif al ister pozitif yine oraya gidiyorsun :)
Merhaba Aslı. Hatırlıyorum seni. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin inş. Ne tatlıdır şimdi o
Selam gubi. En sağlıklısı aklındaki merkezlerle görüşmen.
Bahçeci hakkında bir fikrim yok. Burada kime sorarsan sor sana Memorial diyecektir. Memorial'ın farklı bir büyüsü var :) İster negatif al ister pozitif yine oraya gidiyorsun :)
Merhaba Aslı. Hatırlıyorum seni. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...lupta-micro-enjeksiyonla-hamile-kalanlar.html
ve bu sen googleye 0 morfolici ile hamile kalanlar yaz hepsi çıkıyor karşına canım ben bunun araştırmmasını çok önce yapmıştım ve morfolijinn bir önemi olmadığını anlamıştım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şafak 17
günaydın aysuncum dünkü mesajın için teşekkür ederim allah sanada ilk denemende nasip etsin
Doğum için saydığın şafağı da görmek nasip olsun inş
Günaydın kızlar
Dentur canım biraz sakinleşmen gerek sen de farkındasın bunun. Bu psikolojiyle sakın tedaviye başlama. Çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer çalışıyorsan çok iyi, çalışmıyorsan da farklı şeylerle uğraşmaya çalış. Çık gez dolaş, bebek düşüncesini biraz arka plana at.
ne güzel dedin öyle incihayali bile güzel..
inşallah...hepimizin..
asbelove 1 tane yasin okudum.Bir tanede sizler için arkadaşlar Allah kabul etsin...Cuma saatinide iyi değerlendirelim kızlar ...
günaydın incim evet geçde olsa farkına vardım gerçekten kendimi hırpalıyorum resmen çalışıyorum canım ama çalışma alanım çok rahat kendi işimiz istediğimi yapabiliyorum heleki bu aralar işle alakam kalmadı vaktimin çoğunu bilgisayar başında araştırmakla geçiriyorum herkes farkında kızıyor ama ne yapıyım bu psikolojiyle kendimi işe veremiyoırum masamda dağ kadar iş var ama ben hala oyalanıyorum
Canım bak en başta bu araştırma işine son ver. İnsan okudukça daha da çıkmaza girdiğini hissediyor. Ben de eskiden çok araştırırdım ama artık kesinlikle bakmıyorum. Baktıkça kafayı yiyecek gibi oluyorum çünkü. Okuyunca elimize hiçbir şey geçmiyor sadece kendimizi yediğimizle kalıyoruz. Ne gerek var değil mi? Tedaviye başlarken psikolojimizin sağlam olması lazım, negatif düşünceleri kendimizden tamamen uzaklaştırmamız gerek. Bizi negatifliğe sürükleyen her şeyden uzak durmamız gerek.
Evet kolay değil, zor zamanlardan geçiyoruz ama bu günler de bitecek inşaallah. Allah en başta bizlere ve eşlerimize sağlık versin, yuvalarımızdan huzur eksik olmasın. Çocuk sahibi olmak bunlardan sonra gelmeli. Allah korusun sağlığımızı yitirsek, evlerimizde kavga gürültü eksik olmasa çocuk olsa ne olurYapma bunu kendine. Bizler hem fiziken hem psikolojik olarak sağlam olmalıyız ki çocuklarımız da bizim gibi olsun.
tamam incim çok sağol aynen bende bugünden sonra bırakıyorum ben gerçekten elimden geleni yaptım gerisi rabbime tevekkül ediyorum allah hepimizin yuvasından huzuru sağlığı eksik etmesin inş. güçlü anne güçlü bebek demekmiş :)) çok saol canım benm allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin gerçekten en dibe battığım anda sizlerin yardımıyla düzlüğe çıkıyorum
Mikro yazmamış bugün :26:
merhabalar kızlar bugun canım cok sıkkın ece de hasta..offf ıcım sıkılıyor
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı .derin 1178 gr deniz 1188 gr olmuş...çok sağlıklılar dedi doktor maşşallahh.ciğer geliştirici iğnemizide aldık yarın vurulucaz...bu arada sizin için nur hanımıda görmek istedim ama izinliymiş benim doktorum değil kendisi ama yinede merak ettim.bu arada kızı olucakmış biliyormuydunuz...
canım benim allah razı olsun hemen verdiğin linkleri okuyacağım dünden beri sol göz kapağım istemsiz şekilde hareket etmeye başladı vücudum sanki savaştan çıkmış gibi sinirlerim harap olmuş resmen eşime bile tahammül edemiyorum ne dese gözüme batıyor kayınpeder arabanızı değiştirelim dedi ona bile sarmışım terslemişim benim bebeğim öldü siz neyin peşindesiniz demişim ama sabah oldu sanki onları ben yapmamışım gibi geldi ... bu yazdıklarından sonra neden bu kadar kendimi sıktığımı anlayamadım sonuçta dediğin gibi herşey allahın elindeyken benim boşa çırpınmam sadece kendime zarar artık oluruna bırakıp banane diyeceğim bebek fikrinden biraz uzaklaşıp marta kadar kendimi rahatlatmam lazım yoksa bu psikolojiyle bu stresle 10 defa denesem yine tutmaz şimdi kndimi oyalamam lazım ablamın yanına gitmeyi düşünüyorum biraz uzaklaşmak belki iyi gelir biraz olsun rahatlarım gibi
Günaydın kızlar
günaydın canım naberrr
Dentur canım biraz sakinleşmen gerek sen de farkındasın bunun. Bu psikolojiyle sakın tedaviye başlama. Çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer çalışıyorsan çok iyi, çalışmıyorsan da farklı şeylerle uğraşmaya çalış. Çık gez dolaş, bebek düşüncesini biraz arka plana at.
asbelove 1 tane yasin okudum.Bir tanede sizler için arkadaşlar Allah kabul etsin...Cuma saatinide iyi değerlendirelim kızlar ...
canım okuyorum hepsini ama tam alıntı yapıyorum bir iş çıkıyor akşam da nete pek girmiyorum yoksa buralardayım ama işler yoğun((
allah acil şifalar versin canım meleğine
canım maşallah hep böyle gitsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim dün akşam eşime senden bahsettim ikiz bebeklerini bekliyor diye bir an kendimi senin yerine koydum öyle bile mutlu olduk beni artık öyle bi durumda sende işe bırakırsın falan şakalaştık rabbim sizi nazarlardan saklasın inş....
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama dediğin gibi toparlanmaya bak artık sadece kendine yapıyorsun ve emin ol böyle olunca o çok beklediğimiz evlatlarımızın gelmesini geciktiriyoruz evet çok sıkıntılar yaşıyoruz rabbim bunların üstesinden gelebilecek iman gücü versin hepimize toparlan ve tekrar başla inş. bizlerde birgün anne olucaz bunu sakın unutma pes etme asla umutsuz olma bol neşeli günler sanaaaa
aynen sana katılıyorumm
allah razı olsun canımm
Ha şöyle :) Ne demek kuzum helal olsun
Canım sen elinden geleni yapıyor musun yapıyorsun çok şükür. Sonrasını Allah'a bırakacaksın. O, bizler için her şeyin en iyisini en hayırlısını biliyor.
tamam incim söz veriyorum artık sadece bu sayfa hariç hiçbir yeri okumuyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?