- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
canlarım çok mutlu bir haberim varrrrrrrrrrrcanım doktorum aradı genetikte sorun çıkmamış :))) allahım sonsuz şükürler olsun sana bu kürtajı normal bir düşük olarak adlandırıyoruz ve martta kalan dondorulmuşlarımızı transfer ediyoruz ve dondurulmuşları incelemeye gerek kalmadı dedi biz bu sonuçlarınızı değerlendirdik dedi ve bundan sonrası daha iyi olucak dedi :))) memorıal iyiki varsın canım doktorum iyiki varsın canım arkadaşlarım sizde iyiki varsınız :)))) ohhhh bugün yeni bir başlangıç olsun bir tancik kuzuyu kaybettim ama inş. o kardeşlerine can vericek :))
canlarım çok mutlu bir haberim varrrrrrrrrrrcanım doktorum aradı genetikte sorun çıkmamış :))) allahım sonsuz şükürler olsun sana bu kürtajı normal bir düşük olarak adlandırıyoruz ve martta kalan dondorulmuşlarımızı transfer ediyoruz ve dondurulmuşları incelemeye gerek kalmadı dedi biz bu sonuçlarınızı değerlendirdik dedi ve bundan sonrası daha iyi olucak dedi :))) memorıal iyiki varsın canım doktorum iyiki varsın canım arkadaşlarım sizde iyiki varsınız :)))) ohhhh bugün yeni bir başlangıç olsun bir tancik kuzuyu kaybettim ama inş. o kardeşlerine can vericek :))
mikrocum çok sağol evet hepiniz çok haklısınız benim yaptığım kadere meydan okumakmış ne saçma şimdi gülüyorum valla kendimi eleştirmeyi çok seviyorum bu sayede yanlışlarımdan dönüyorum kızlar belki yaptıklarım çok saçma gelicek size ama ben resmen 26 aralıktan beri matemdeyim kendimi herşeyden somutlaştırdım siyah renk giyinmesem sanki bebeğin acısını unutucakmışım gibi geliyordu ama bugün farklı bir gözle baktım hayatada eğer ben böyle yapmaya devam edersem herşeyi kaybedicem bugünden başladım siyah renk bişi giyinmedim ayakkabılarım bile dahil :))) araştırma yok sadece dua edicem ve marta kadarda bomba gibi hazırlanıcam
günaydın kızlar nasılsınız
ben artık evdeyim yıllık iznimi kullanıyorum internetteki problemi de hallettik artık buradayım şükürler olsun
kızlar dün opu işlemim oldu 6 yumurta toplandı bugünde aradım 4 tanesi döllenmiş şükürler olsun inşallah böyle güzel fider
sizler nasılısnız birazdan geçmişi okucam çok merek ettim neler yaptınız bensiz güzel gelişmeler varmı
canancım nasılsın kuzu nasıl gidiyor hamişlik
incim sen nasılsın herşey yolun da değilmi
akasayacım nasılsın
denturcum gözün aydın canım ne güzel hbaerler bunlar çok sevindim inşallah martta herşey çok daha güzel olucak
mikro nasılsın canım işler yoğunmuş galiba
hilbur canım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzularını sağlıkla kucaklarsın inşallah geçen gün telefondan giriyim dedim resmini gördüm harikaydınız
tuğçecim geçmiş olsun ece hastaymış inşallah çabucak toparlanır canım allah şifa versin
aysunay nasılsın canım aldınmı randevunu ne zaman başlıyorsun
ben artık evdeyim yıllık iznimi kullanıyorum internetteki problemi de hallettik artık buradayım şükürler olsun
kızlar dün opu işlemim oldu 6 yumurta toplandı bugünde aradım 4 tanesi döllenmiş şükürler olsun inşallah böyle güzel fider
sizler nasılısnız birazdan geçmişi okucam çok merek ettim neler yaptınız bensiz güzel gelişmeler varmı
akasayacım nasılsın
denturcum gözün aydın canım ne güzel hbaerler bunlar çok sevindim inşallah martta herşey çok daha güzel olucak
hilbur canım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzularını sağlıkla kucaklarsın inşallah geçen gün telefondan giriyim dedim resmini gördüm harikaydınız
tuğçecim geçmiş olsun ece hastaymış inşallah çabucak toparlanır canım allah şifa versin
kızlar birşey soracağım kasık ağrısı olan var mı bugün bayağı ağrım varda normal midir ?
teşekkürler Hülyam akıntı jelden kaynaklı arada oluyor ama kasık ağrısı bayağı var
akasayacım nasılsın
hoşbulduk canım inşalalh giderler incim sağol ay sizinle yazışammak ne kadar kötüymüş ya içim rahatladı dün hastaneden geldik eşime ilk şu internet problemini çöz dedim gerçekten süper burası iyi olmana çok sevindimHoşgeldin tatlım. Oh oh maşallah
5.güne kadar gider inş.
İyiyim şükür canım.
hoşgeldin canımopun olmuş 4 yumoş döllenmiş çok güzel inşallah transferine az kaldı...güzel haberlerini alıcaz inşallah
bende randevumu aldım 28 ocak gününe canım kısmet olursa gidicez bakalım...
asbelove bende okuyayım hatta başka okuyacak birini bulursam yazarım
asbelove 1 tane yasin okudum.Bir tanede sizler için arkadaşlar Allah kabul etsin...Cuma saatinide iyi değerlendirelim kızlar ...
allah razı olsun canım bende bugün sizler için yasin ve meryem suresi okucam
iyiyim canım saol maşallah sizin böyle güzel haberlerinizi duyuyoruz dahada iyi oluyoruz inş.onlar bebiş olarak daima seninle olurlar sıkı sıkı tutumup seni hiç bırakmazlar
Sağolasın canım iyi haberlerini bekliyorum inşallah
Allah razı olsun canımmmmm
Bir tane de benim için okur musun yasin toplamaya çalışıryorum da
Sağolasın canım iyi haberlerini bekliyorum inşallah
Allah razı olsun canımmmmm
Bir tane de benim için okur musun yasin toplamaya çalışıryorum da
Hadi gözün aydın :) En azından genetikle uğraşmayacaksın canım.
hadi bugün güzel bir başlangıç olsun çok sevindim canım gözün aydın inş. hep böyle güzel haberler verirsin bize
Demekki o kadar araştırmaya gerek yokmuş biraz zamana bırakıp sabretmek canım:))) şimdi 2 tane transfer edilirse belki ikiz olcak herşeyde bir hayır vardır canım rahat ol..
kızlar sizin fikrinizi almak istedim biz bu habare çok sevindik sağolsun eşim güzel bir fikir verdi ama bunu yapsak yanlış anlaşılır mıyız bbilmiyorum doktora teşekkür için meyve sepeti gönderelim dedi sağolsun bizde emeği çok fazla ama yanlış anlaşılmakta istemiyoruz birde size sormak istedim ayıp olur mu kabasızlık falan yapmış olurmuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?