Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hadi gözün aydın :) En azından genetikle uğraşmayacaksın canım.

gözün aydın canım

günaydın kızlar nasılsınız
ben artık evdeyim yıllık iznimi kullanıyorum internetteki problemi de hallettik artık buradayım şükürler olsun
kızlar dün opu işlemim oldu 6 yumurta toplandı bugünde aradım 4 tanesi döllenmiş şükürler olsun inşallah böyle güzel fider

sizler nasılısnız birazdan geçmişi okucam çok merek ettim neler yaptınız bensiz güzel gelişmeler varmı

canancım nasılsın kuzu nasıl gidiyor hamişlik

incim sen nasılsın herşey yolun da değilmi

akasayacım nasılsın

denturcum gözün aydın canım ne güzel hbaerler bunlar çok sevindim inşallah martta herşey çok daha güzel olucak

mikro nasılsın canım işler yoğunmuş galiba

hilbur canım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzularını sağlıkla kucaklarsın inşallah geçen gün telefondan giriyim dedim resmini gördüm harikaydınız

tuğçecim geçmiş olsun ece hastaymış inşallah çabucak toparlanır canım allah şifa versin

hadi bugün güzel bir başlangıç olsun çok sevindim canım gözün aydın inş. hep böyle güzel haberler verirsin bize

Hoşgeldin tatlım. Oh oh maşallah
5.güne kadar gider inş.
İyiyim şükür canım.

aysunay nasılsın canım aldınmı randevunu ne zaman başlıyorsun

hoşgeldin canım opun olmuş 4 yumoş döllenmiş çok güzel inşallah transferine az kaldı...güzel haberlerini alıcaz inşallah

bende randevumu aldım 28 ocak gününe canım kısmet olursa gidicez bakalım...

kızlar birşey soracağım kasık ağrısı olan var mı bugün bayağı ağrım varda normal midir ?

teşekkürler Hülyam akıntı jelden kaynaklı arada oluyor ama kasık ağrısı bayağı var

canancım bebişler yerleşiyor olabilir mi acaba ben normal diye biliyorum ne zaman gidiceksin kese ve kalp atışı için belli oldumu

iyiyim canım saol maşallah sizin böyle güzel haberlerinizi duyuyoruz dahada iyi oluyoruz inş.onlar bebiş olarak daima seninle olurlar sıkı sıkı tutumup seni hiç bırakmazlar

Hoşgeldin tatlım. Oh oh maşallah
5.güne kadar gider inş.
İyiyim şükür canım.
hoşbulduk canım inşalalh giderler incim sağol ay sizinle yazışammak ne kadar kötüymüş ya içim rahatladı dün hastaneden geldik eşime ilk şu internet problemini çöz dedim gerçekten süper burası iyi olmana çok sevindim

hoşbulduk aysuncum ay inşallah canım heycan korku birbirine karışmış durumda rabbim hepimize güzel sonuçlar alıp 9 ay sonra kucaklamayı nasip etsin
hadi bakalım senin az kalmış şafak saymaya başlamışsın bile dilerim ilk ve son olur bir kerede kavuşursun meleğine

asbelove bende okuyayım hatta başka okuyacak birini bulursam yazarım

Sağolasın canım iyi haberlerini bekliyorum inşallah

asbelove 1 tane yasin okudum.Bir tanede sizler için arkadaşlar Allah kabul etsin...Cuma saatinide iyi değerlendirelim kızlar ...

Allah razı olsun canımmmmm

allah razı olsun canım bende bugün sizler için yasin ve meryem suresi okucam

Bir tane de benim için okur musun yasin toplamaya çalışıryorum da

iyiyim canım saol maşallah sizin böyle güzel haberlerinizi duyuyoruz dahada iyi oluyoruz inş.onlar bebiş olarak daima seninle olurlar sıkı sıkı tutumup seni hiç bırakmazlar

amin inşallah sonucuda güzel olur
sırada sizler varsınız mikrocum allahın izniyle sizinle birlikte sevinçlerimiz kat ve kat artıcak
gün gelicek burada bebişlerimizi konuşuyor olacağız

Demekki o kadar araştırmaya gerek yokmuş biraz zamana bırakıp sabretmek canım:))) şimdi 2 tane transfer edilirse belki ikiz olcak herşeyde bir hayır vardır canım rahat ol..

kızlar sizin fikrinizi almak istedim biz bu habare çok sevindik sağolsun eşim güzel bir fikir verdi ama bunu yapsak yanlış anlaşılır mıyız bbilmiyorum doktora teşekkür için meyve sepeti gönderelim dedi sağolsun bizde emeği çok fazla ama yanlış anlaşılmakta istemiyoruz birde size sormak istedim ayıp olur mu kabasızlık falan yapmış olurmuyuz

Demekki o kadar araştırmaya gerek yokmuş biraz zamana bırakıp sabretmek canım:))) şimdi 2 tane transfer edilirse belki ikiz olcak herşeyde bir hayır vardır canım rahat ol..

aynen ya hepsi boşuna olan benim zavallı gözlerime oldu :))canım benim 1 tüpte 3 tane embriyo koymuşlar :))doktor 2 yada 3 tane koyabiliriz dedi eşimde şimdi onun peşine düştü :)) şaka bir yanada rabbim sağlıklısını versin ben 3-5 -1 hepsine razıyım

kızlar bir fikriniz yok mu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…