- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
canlarım allah kabul etsin sizler için yasin ve meryem suresini okudum gönlünüzden geçen dualarınız için amin dedim rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsın inşallah
nasılsınız akadaşlar ben yat yat çok sıkıldım kaç gündür yaaaa patlıcam artık bide nezle oldum çok hapşurdum inşallah tutunmasına engel olmamıştır bide bu progestan iğneleri beni mahfetti bu sefer sol kalçam resmen felç gibi oldu ödem yaptı dün elektriğe tutulmuş gibi zangır zangır titredim hep dudaklarım uçukladı neyse bugün daha iyi çok şükür
ahhh kıyamam sana sabır canım az kaldı....
nasılsınız akadaşlar ben yat yat çok sıkıldım kaç gündür yaaaa patlıcam artık bide nezle oldum çok hapşurdum inşallah tutunmasına engel olmamıştır bide bu progestan iğneleri beni mahfetti bu sefer sol kalçam resmen felç gibi oldu ödem yaptı dün elektriğe tutulmuş gibi zangır zangır titredim hep dudaklarım uçukladı neyse bugün daha iyi çok şükür
Allah kabul etsin kuzum. Allah razı olsun...
bebekdls benimde iğnelerden kalçalarım çok kötü olmuştu yürüyemiyordum ondan öncede kan iğneleri vurulmuştum artık kalçamda iğne girecek yer kalmamıştı doktora söyledim ve jele geçirmişti beni dayanılmayacak gibiyse sende doktora sor istersen birde arada gezin canım kendini o kadar kasma hapşırmaklada bişi olmaz :))) merak etme set gününe ne kadar kaldı
ayy evet yaa benim de çok kötü ezc.den alkol almıştık onunla bolca bastıra bastıra ovaladım daa biraz düzeldi ama gene o tarafımdan olamıyorum hiç yer kalmamış akşam arıcaktım dr umu ama vazgeçtim çünkü ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gidemem düşerim diye çok korkuyorum 3 gün daha sıkıyım dişimi dedim test günüm p.tesi canım ayy hapşırdığım için çok üzülmüştüm ama sonradan bişey olmaz dedim
Kızlar benim daha once bir asilama geçmişim var negatif tabii ama baska hastanede..şimdi tekrar aşılamamı denesem diyorum yoksa direk tup mü denesek doktorum ikiside olabilir sizin kararınız dedi ama ben cok kararsızım memorialin asilama başarıları hakkında bilginiz var mı morfoloji 2 ile aşılamam tutarmı fikri olan var mı sizler tup bebek kararindan once kac asilama yaptırdınız ???
inci- Doktorum asilamada olabilir dedi ama bilemiyorum vakit ve para kaybı olarak düşünenler var aşılamayı tup bebekte anestezi falan ameliyat gibi biraz ürkütüyor beni cooook kararsızım
Gecmis olsun canım sagol bakalım artık bı karar vermem lazım subata kadar vaktim var memorialda asilama ve tup ucretleri hakkinda bilgin var mı
inci- Doktorum asilamada olabilir dedi ama bilemiyorum vakit ve para kaybı olarak düşünenler var aşılamayı tup bebekte anestezi falan ameliyat gibi biraz ürkütüyor beni cooook kararsızım
Allah yardımcın olsun
Aşılamayla en iyi hastada ve en ideal merkezlerde en fazla tutma olasızlığı % 17 dir.
O acılar tatlı acılardır sen korkma. Keşke hem fiziki açıdan hem de maddi açıdan sorun olmasaydı da her ay tüp bebek tedavisi yaptırmak isterdim. Taa ki tutunana kadar.
Beklemek, hiç bir şey yapamamak bence daha acı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?