Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Allah kabul etsin kuzum. Allah razı olsun...

Son düzenleme:
nasılsınız akadaşlar ben yat yat çok sıkıldım kaç gündür yaaaa patlıcam artık bide nezle oldum çok hapşurdum inşallah tutunmasına engel olmamıştır bide bu progestan iğneleri beni mahfetti bu sefer sol kalçam resmen felç gibi oldu ödem yaptı dün elektriğe tutulmuş gibi zangır zangır titredim hep dudaklarım uçukladı neyse bugün daha iyi çok şükür

ahhh kıyamam sana sabır canım az kaldı....

bebekdls benimde iğnelerden kalçalarım çok kötü olmuştu yürüyemiyordum ondan öncede kan iğneleri vurulmuştum artık kalçamda iğne girecek yer kalmamıştı doktora söyledim ve jele geçirmişti beni dayanılmayacak gibiyse sende doktora sor istersen birde arada gezin canım kendini o kadar kasma hapşırmaklada bişi olmaz :))) merak etme set gününe ne kadar kaldı

ayy evet yaa benim de çok kötü ezc.den alkol almıştık onunla bolca bastıra bastıra ovaladım daa biraz düzeldi ama gene o tarafımdan olamıyorum hiç yer kalmamış akşam arıcaktım dr umu ama vazgeçtim çünkü ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gidemem düşerim diye çok korkuyorum 3 gün daha sıkıyım dişimi dedim test günüm p.tesi canım ayy hapşırdığım için çok üzülmüştüm ama sonradan bişey olmaz dedim

ayy az kalmış canım benim ben birde duşta sıcak suyla ovuyordum orası yumuşuyordu ahh ahh çektiğin her acı bebeğinin haberinin müjdesi olsun inşallah benim alerjik astımım var günde belki 50 defa hapşırırrım benimkine bişi olmamıştı bebk olmadı ama düşmemişti canım kendini çok kasma ama yinede tedbiri elden bırakma

Hoş geldin canım.
Sabır az kaldı. İnş müjdeyi vereceksin bize...

Kızlar benim daha once bir asilama geçmişim var negatif tabii ama baska hastanede..şimdi tekrar aşılamamı denesem diyorum yoksa direk tup mü denesek doktorum ikiside olabilir sizin kararınız dedi ama ben cok kararsızım memorialin asilama başarıları hakkında bilginiz var mı morfoloji 2 ile aşılamam tutarmı fikri olan var mı sizler tup bebek kararindan once kac asilama yaptırdınız ???

Merhaba Juliaa.
Dediğimiz gibi önce tüp ya da aşılama yaptıracağın merkezdeki doktorlarla görüşmen gerek.
Ben hiç aşılama denemedim, doğal yolla da denemedim. Sorunum genetik olduğu için çocuk istediğimizde doğrudan tüp denedik, denemeye de devam ediyoruz bakalım ne zaman kavuşacağız yavrumuza

inci- Doktorum asilamada olabilir dedi ama bilemiyorum vakit ve para kaybı olarak düşünenler var aşılamayı tup bebekte anestezi falan ameliyat gibi biraz ürkütüyor beni cooook kararsızım

Geçmiş olsun. İnşeAllah güzel haberlerini alırız.

Aynı şeyleri ben de yaşadım. İlk denememizde bende de çok kötü hal almışdı iyne yerleri. Üst-üste vurulunca acısı resmen dayanılmazdı artı iyne vurmaya yer kalmamışdı,tutunsalardı ne yapardım bilmiyorum. En çok da ona üzülüyordum.

İkinci denememizde bir az tedbirli davrandım. Hemşire bacağa da yaptıra bilirsin demişdi. Bende sırayla iki kalçaya bir bacağa yaptırdım. Gerçekden de çok faydası olmuşdu. Eğer bebişler tutunmuş olsalardı rahatlıkla 12. haftaya kadar iyne ola bilirdim. Yalnız bacak bazan bir az daha acılı ola biliyor. Bir de şunu fark etmişdim, iyne yaptırıp da yatıyorsan daha şiddetli acıyor, iyneden sonra yürümek daha iyi geliyordu.

Allah kolaylık versin.

inci- Doktorum asilamada olabilir dedi ama bilemiyorum vakit ve para kaybı olarak düşünenler var aşılamayı tup bebekte anestezi falan ameliyat gibi biraz ürkütüyor beni cooook kararsızım

Tüp bebek o kadar korkulacak bir şey değil. Sadece yumurta toplama işleminde hafif bir anestezi alıyorsun en fazla 20 dakika sonra uyanıyorsun. Ameliyatla uzaktan yakından alakası yok ki yakın zamanda bir rahim ameliyatı geçirdim ve ertesi günü ayaktaydım.

Gecmis olsun canım sagol bakalım artık bı karar vermem lazım subata kadar vaktim var memorialda asilama ve tup ucretleri hakkinda bilgin var mı

Gecmis olsun canım sagol bakalım artık bı karar vermem lazım subata kadar vaktim var memorialda asilama ve tup ucretleri hakkinda bilgin var mı

Sağolasın.
Aşılama ücretini bilmiyorum ama tüp bebek 2100 euro. İlaçlar da 1500 lira civarı.

Allah yardımcın olsun

Aşılamayla en iyi hastada ve en ideal merkezlerde en fazla tutma olasızlığı % 17 dir.

O acılar tatlı acılardır sen korkma. Keşke hem fiziki açıdan hem de maddi açıdan sorun olmasaydı da her ay tüp bebek tedavisi yaptırmak isterdim. Taa ki tutunana kadar.

Beklemek, hiç bir şey yapamamak bence daha acı.

Kesinlikle öyle Sümeyye.
Beklemek çok çok zor
Resmen gün sayıyorum başlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…