Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

amin inşallah sonucuda güzel olur
sırada sizler varsınız mikrocum allahın izniyle sizinle birlikte sevinçlerimiz kat ve kat artıcak
gün gelicek burada bebişlerimizi konuşuyor olacağız

inş.canım ya bazen zaman çabuk geçsin diyorum bazende hiç gelmesin.korkuyorum aynı şeyleri ya tekrar yaşarsam diye inş.bir aksilik çıkmaz da burda hepimiz bebklerimizi kucağımıza alırız

inşallah mikrocum inşallah hep böyle güzel haberler olur :))) sıra sende senin güzel haberinide alıcaz yakında

inş.canım o kadar çok isterimki burdan haykırmak inş.o günlerde gelir hepimiz için

kızlar bir fikriniz yok mu ???

canım neden kabalık olsun ki biz çok tedirgindik sonuçlarımız güzel çıkınca çok mutlu olduk bunuda sizinle paylaşmak istedik nacizane kabul edin dersin şahsen bende düşünüyorum birşey hazırlamayı ben çok gördüm orda çikolatalar tatlılar bence kabalık olmaz ama yinede diğer arkadaşlarada sor sen bi

Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..

mikrocum gerçekten çok rahatladık ve bu genetik bizi kasıyordu eşimin amcalarında böyle bir durum var ve hiç araştırmamışlar ilk araştıran biz olacaktık doktorumuzda saolsun sonuçlar çıkana kadarda takibini yapmış çıkıncada saatine kadar bilgi verdi saatlerce bizim bitmek bilmez sorularımıza zaman ayırdı ve elinden ne geliyorsa yaptı normalde eşim doktorları hiç sevmez konuşmaz ama burda farklı oldu rahatladı içinden gelmiş sever böyle küçük hediyeleşmeyi banada mantıklı geldi emeğine karşılık küçük bir teşekkür etmek istedik

canım inanki şok oldum tüylerim diken diken oldu ne denir gerçi ne desek acını hafifletmez ama rabbim sana sabır ihsan etsin sana cennette şefaat edecek bir melek yolladın dua et bol bol sabır ver rabbim diye ne biliyim çokta saçmalamak istemiyorum çünkü çokkk üzüldüm rabbim yardımcımız olsun

çok üzgünüm...allah sabrını versin arkadaşım.....

bizim deniz oğlan ama teyzesi:)

teyzesi yesin onları :))) çok garip oluyorum eniştemin adıda deniz bir araya gelince komik oluyor :)) allah ismi gibi yüce büyük anlamlı hayırlı olmayı nasip etsin inşallah kız kardeşiyle bir ömür boyu annelerinin karnındaki gibi hep beraber olsunlar

allah sabrın en büyüğünü nasip etsin acını hafifletecek mucizelerini en kısa zamanda nasip etsin canım benim rabbim güçlü olmanı istemiş ve bu güç sende var allahın izniyle bu günlerinde üstesinden geliceksin inşallah

canım ne diyeceğimi bilemiyorum..eminim acının tarifi yok allahım sabır versin toparlanacaksın elbet umutla yeniden yoluna devam edeceksin akasyam arkadaşım.allahım bir daha bu acıyı yaşatmasın inşallah..sadece biraz zaman..

Son düzenleme:

hatta o 3 tanede bölünürmüş 6 'ız olurmuş oh ne güzel bi aile tablosu olur:))

Akasyam yanında ve dualarımda olduğunu bil lütfen...
Allah'ım sana sabırların en büyüğünü versin...

he şöyle güzel düşün güzel olsun herşey

gözün aydın canım bak ne güzel inşallah bu defa yüzün güler
hadi bakalım 5. güne kadar en iyi kaliteyle devam etsinler sonrada sımsıkı tutunsunlar anneciğine

akasyacım inan okuyonca şok oldum çok üzüldüm allah sabır versin
ama neden olduki böyle kendini toparlayınca bize geri dön canım seni merak ediyorum

Akasya canım, ne desek boş, anlamsız..acının tarifi yok ..yakın zamanda bizlerde aynı acıyı yaşadık.yengem aynı durumdaydı.toparlanması z zaman alıyor.rabbim acini en kısa zamanda unuttursun.bulup kaybetmek, çok acı biliyorum ama bunca emeğin, caban sağlıklı evlat içindi.inşallah biran önce toparlanirsin.dualarim seninle canım.rabbim tez zamanda 2.tedaviye başlayacak güç , sağlıklı evlat versin.

allah kabul etsin canım ben okurum bugün

Sağolasın Allah razı olsunnn

tabikide okurum canım benim allah kabul etsin inşallah

Canımmmm sağolllllllllllll

Sözün bittiği yer...........
Rabbim yar ve yardımcın olsunnnnn

kızlar bir fikriniz yok mu ???
bence hiçte kabalık olmaz denturcum sen sevincini paylaşıyorsun ve bunda doktorların payı büyük bunu paylaşmak kadar güzel ve doğal birşey yok bence rahat ol
aminnnnn,
mikrom allahın izniyle bu sefer aksilik çıkmıcak inşallah tedavin su gibi akıcı ve temiz geçer sonucundada bebeğini kucaklarsın
ister istemez kaygılar oluyor ama biz pozitif olalım sonuçta pozitif olsun dimi
akasyacım allah sabırların en büyüğünü versin canım ne desek boş acın hafiflemez yaşadığın kolay değil bol bol dua et bundada bir hayır vardır rabbim tez zamanda yavrunun acısını unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dularımız seninle herşey çok daha güzel olucak sabır arkadaşım
sağol çakırcım allah razı olsun inşallah tutunurlar

canlarım allah kabul etsin sizler için yasin ve meryem suresini okudum gönlünüzden geçen dualarınız için amin dedim rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…