amin inşallah sonucuda güzel olur
sırada sizler varsınız mikrocum allahın izniyle sizinle birlikte sevinçlerimiz kat ve kat artıcak
gün gelicek burada bebişlerimizi konuşuyor olacağız
inşallah mikrocum inşallah hep böyle güzel haberler olur :))) sıra sende senin güzel haberinide alıcaz yakında
kızlar bir fikriniz yok mu ???
hilburcum maşallah minik kuzularına isimleri çok güzel allah sağlıklı uzur ömürler nasip etsin inş. deniz kuzun adaşım olucak :))) adım deniz olmasaydı bende bebişime bu ismi koyardım
inş.canım ya bazen zaman çabuk geçsin diyorum bazende hiç gelmesin.korkuyorum aynı şeyleri ya tekrar yaşarsam diye inş.bir aksilik çıkmaz da burda hepimiz bebklerimizi kucağımıza alırız
inş.canım o kadar çok isterimki burdan haykırmak inş.o günlerde gelir hepimiz için
canım neden kabalık olsun ki biz çok tedirgindik sonuçlarımız güzel çıkınca çok mutlu olduk bunuda sizinle paylaşmak istedik nacizane kabul edin dersin şahsen bende düşünüyorum birşey hazırlamayı ben çok gördüm orda çikolatalar tatlılar bence kabalık olmaz ama yinede diğer arkadaşlarada sor sen bi
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..
bizim deniz oğlan ama teyzesi:)
aynen ya hepsi boşuna olan benim zavallı gözlerime oldu :))canım benim 1 tüpte 3 tane embriyo koymuşlar :))doktor 2 yada 3 tane koyabiliriz dedi eşimde şimdi onun peşine düştü :)) şaka bir yanada rabbim sağlıklısını versin ben 3-5 -1 hepsine razıyım
he şöyle güzel düşün güzel olsun herşeycanım benim allah razı olsun hemen verdiğin linkleri okuyacağım dünden beri sol göz kapağım istemsiz şekilde hareket etmeye başladı vücudum sanki savaştan çıkmış gibi sinirlerim harap olmuş resmen eşime bile tahammül edemiyorum ne dese gözüme batıyor kayınpeder arabanızı değiştirelim dedi ona bile sarmışım terslemişim benim bebeğim öldü siz neyin peşindesiniz demişim ama sabah oldu sanki onları ben yapmamışım gibi geldi ... bu yazdıklarından sonra neden bu kadar kendimi sıktığımı anlayamadım sonuçta dediğin gibi herşey allahın elindeyken benim boşa çırpınmam sadece kendime zarar artık oluruna bırakıp banane diyeceğim bebek fikrinden biraz uzaklaşıp marta kadar kendimi rahatlatmam lazım yoksa bu psikolojiyle bu stresle 10 defa denesem yine tutmaz şimdi kndimi oyalamam lazım ablamın yanına gitmeyi düşünüyorum biraz uzaklaşmak belki iyi gelir biraz olsun rahatlarım gibi
gözün aydın canım bak ne güzel inşallah bu defa yüzün gülercanlarım çok mutlu bir haberim varrrrrrrrrrrcanım doktorum aradı genetikte sorun çıkmamış :))) allahım sonsuz şükürler olsun sana bu kürtajı normal bir düşük olarak adlandırıyoruz ve martta kalan dondorulmuşlarımızı transfer ediyoruz ve dondurulmuşları incelemeye gerek kalmadı dedi biz bu sonuçlarınızı değerlendirdik dedi ve bundan sonrası daha iyi olucak dedi :))) memorıal iyiki varsın canım doktorum iyiki varsın canım arkadaşlarım sizde iyiki varsınız :)))) ohhhh bugün yeni bir başlangıç olsun bir tancik kuzuyu kaybettim ama inş. o kardeşlerine can vericek :))
hadi bakalım 5. güne kadar en iyi kaliteyle devam etsinler sonrada sımsıkı tutunsunlar anneciğinegünaydın kızlar nasılsınız
ben artık evdeyim yıllık iznimi kullanıyorum internetteki problemi de hallettik artık buradayım şükürler olsun
kızlar dün opu işlemim oldu 6 yumurta toplandı bugünde aradım 4 tanesi döllenmiş şükürler olsun inşallah böyle güzel fider
sizler nasılısnız birazdan geçmişi okucam çok merek ettim neler yaptınız bensiz güzel gelişmeler varmı
canancım nasılsın kuzu nasıl gidiyor hamişlik
incim sen nasılsın herşey yolun da değilmi
akasayacım nasılsın
denturcum gözün aydın canım ne güzel hbaerler bunlar çok sevindim inşallah martta herşey çok daha güzel olucak
mikro nasılsın canım işler yoğunmuş galiba
hilbur canım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzularını sağlıkla kucaklarsın inşallah geçen gün telefondan giriyim dedim resmini gördüm harikaydınız
tuğçecim geçmiş olsun ece hastaymış inşallah çabucak toparlanır canım allah şifa versin
kızlar sizin fikrinizi almak istedim biz bu habare çok sevindik sağolsun eşim güzel bir fikir verdi ama bunu yapsak yanlış anlaşılır mıyız bbilmiyorum doktora teşekkür için meyve sepeti gönderelim dedi sağolsun bizde emeği çok fazla ama yanlış anlaşılmakta istemiyoruz birde size sormak istedim ayıp olur mu kabasızlık falan yapmış olurmuyuz
akasyacım inan okuyonca şok oldum çok üzüldüm allah sabır versinArkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..
allah kabul etsin canım ben okurum bugün
tabikide okurum canım benim allah kabul etsin inşallah
bence hiçte kabalık olmaz denturcum sen sevincini paylaşıyorsun ve bunda doktorların payı büyük bunu paylaşmak kadar güzel ve doğal birşey yok bence rahat olkızlar bir fikriniz yok mu ???
aminnnnn,inş.canım ya bazen zaman çabuk geçsin diyorum bazende hiç gelmesin.korkuyorum aynı şeyleri ya tekrar yaşarsam diye inş.bir aksilik çıkmaz da burda hepimiz bebklerimizi kucağımıza alırız
inş.canım o kadar çok isterimki burdan haykırmak inş.o günlerde gelir hepimiz için
canım neden kabalık olsun ki biz çok tedirgindik sonuçlarımız güzel çıkınca çok mutlu olduk bunuda sizinle paylaşmak istedik nacizane kabul edin dersin şahsen bende düşünüyorum birşey hazırlamayı ben çok gördüm orda çikolatalar tatlılar bence kabalık olmaz ama yinede diğer arkadaşlarada sor sen bi
akasyacım allah sabırların en büyüğünü versin canım ne desek boş acın hafiflemez yaşadığın kolay değil bol bol dua et bundada bir hayır vardır rabbim tez zamanda yavrunun acısını unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dularımız seninle herşey çok daha güzel olucak sabır arkadaşımArkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..
sağol çakırcım allah razı olsun inşallah tutunurlarhe şöyle güzel düşün güzel olsun herşey
gözün aydın canım bak ne güzel inşallah bu defa yüzün güler
hadi bakalım 5. güne kadar en iyi kaliteyle devam etsinler sonrada sımsıkı tutunsunlar anneciğine
akasyacım inan okuyonca şok oldum çok üzüldüm allah sabır versin
ama neden olduki böyle kendini toparlayınca bize geri dön canım seni merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?