canım o kadar kötü mü bu iğneler ya:18: ben iğne olurken çok kasıyorum kendmi helede kalçadan olurken nefes alamıyorum..dediğin gibiyse baya acıyonasılsınız akadaşlar ben yat yat çok sıkıldım kaç gündür yaaaa patlıcam artık bide nezle oldum çok hapşurdum inşallah tutunmasına engel olmamıştır bide bu progestan iğneleri beni mahfetti bu sefer sol kalçam resmen felç gibi oldu ödem yaptı dün elektriğe tutulmuş gibi zangır zangır titredim hep dudaklarım uçukladı neyse bugün daha iyi çok şükür
inci- Doktorum asilamada olabilir dedi ama bilemiyorum vakit ve para kaybı olarak düşünenler var aşılamayı tup bebekte anestezi falan ameliyat gibi biraz ürkütüyor beni cooook kararsızım
Kızlar bügün test yaptrıdım sonuç 2.3 yani negatif ne yapacagımı bilmiyorum. Sadece çok üzgünüm ve umutsuzum artık. Çok inanmıştım aslında olacagına ama gene olmadı. Dondurulmuş da yok. Sanırım ben hiç anne olamayacagım. Bu üç ve sondu.
Kızlar bügün test yaptrıdım sonuç 2.3 yani negatif ne yapacagımı bilmiyorum. Sadece çok üzgünüm ve umutsuzum artık. Çok inanmıştım aslında olacagına ama gene olmadı. Dondurulmuş da yok. Sanırım ben hiç anne olamayacagım. Bu üç ve sondu.
çok üzgünüm....biraz dinlen kendine gelmen lazım insanın bendenide umutlarıda çok yoruluyor bu süreçte...hepimiz negatif gördük, 1-2 ne farkeder,ama mikroyu unuutmayın 8.denemesi olucak ve inancını hiç yitirmedi..allah sana toparlanmanda bir an önce yardımcıolsun dilerim daha güçlü başlarsın yeni tedavine ve umutlarına.....
canım çok az kalmış test gününe inşallah bu sıkıntıların karşılığı sağlıklı bir evlat olur benimde bacağım çok kötü olmuştu ödem yapmıştınasılsınız akadaşlar ben yat yat çok sıkıldım kaç gündür yaaaa patlıcam artık bide nezle oldum çok hapşurdum inşallah tutunmasına engel olmamıştır bide bu progestan iğneleri beni mahfetti bu sefer sol kalçam resmen felç gibi oldu ödem yaptı dün elektriğe tutulmuş gibi zangır zangır titredim hep dudaklarım uçukladı neyse bugün daha iyi çok şükür
ben 3 aşılama yaptırdım zaman kaybı para kaybı boral kaybı umut kaybı şimdiki aklım olsa asla denemezdim ama aşılama ile hamile kalan insanlarda varKızlar benim daha once bir asilama geçmişim var negatif tabii ama baska hastanede..şimdi tekrar aşılamamı denesem diyorum yoksa direk tup mü denesek doktorum ikiside olabilir sizin kararınız dedi ama ben cok kararsızım memorialin asilama başarıları hakkında bilginiz var mı morfoloji 2 ile aşılamam tutarmı fikri olan var mı sizler tup bebek kararindan once kac asilama yaptırdınız ???
meryemcim çok üzüldüm canım ama kesinlikle böyle döşünme evet maddi imkanlar insanı çok yıpratıyorKızlar bügün test yaptrıdım sonuç 2.3 yani negatif ne yapacagımı bilmiyorum. Sadece çok üzgünüm ve umutsuzum artık. Çok inanmıştım aslında olacagına ama gene olmadı. Dondurulmuş da yok. Sanırım ben hiç anne olamayacagım. Bu üç ve sondu.
Bence tek sorun maddi güc. Onu da bir şekilde yenmek mümkün, bir yere kadar.
Dün bir yazı okudum, türkiyede bir çift ikisi aşılama olmakla tam 17. denemelerinde ikiz bebek sahibi olmuşlardı. Sanırım dünya rekorunun da sahibi onlardı.
bugün hep üzücü haberler geliyorKızlar bügün test yaptrıdım sonuç 2.3 yani negatif ne yapacagımı bilmiyorum. Sadece çok üzgünüm ve umutsuzum artık. Çok inanmıştım aslında olacagına ama gene olmadı. Dondurulmuş da yok. Sanırım ben hiç anne olamayacagım. Bu üç ve sondu.
Aysun canım evet o iğneler biraz yakıcı maalesef. Ama ne yapalım her şey kuzularımız için... İnş pozitif alacaksın ve o iğnelerin acısını o anda unutacaksın.
bence hiçte kabalık olmaz denturcum sen sevincini paylaşıyorsun ve bunda doktorların payı büyük bunu paylaşmak kadar güzel ve doğal birşey yok bence rahat ol
aminnnnn,
mikrom allahın izniyle bu sefer aksilik çıkmıcak inşallah tedavin su gibi akıcı ve temiz geçer sonucundada bebeğini kucaklarsın
ister istemez kaygılar oluyor ama biz pozitif olalım sonuçta pozitif olsun dimi
bazen çok pozitif olabiliyorum bütün önlemleri aldık diyorum herşey incelendi umutlanıyorum bazen de kemiriyo bişeyler ama evet pozitif olalım sonucumuz pozitif olsun noooollluuurrrrrrrrr
canlarım allah kabul etsin sizler için yasin ve meryem suresini okudum gönlünüzden geçen dualarınız için amin dedim rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsın inşallah
allah razı olsun canım amin inş....
nasılsınız akadaşlar ben yat yat çok sıkıldım kaç gündür yaaaa patlıcam artık bide nezle oldum çok hapşurdum inşallah tutunmasına engel olmamıştır bide bu progestan iğneleri beni mahfetti bu sefer sol kalçam resmen felç gibi oldu ödem yaptı dün elektriğe tutulmuş gibi zangır zangır titredim hep dudaklarım uçukladı neyse bugün daha iyi çok şükür
canım sakin ol sıkıntı yok sürekli yatma dolaş evin içinde kan akışı olması da gerekli unutma iğnelerin yeri için de bir hemşire bana sıcak suyla masaj yapmamı söylemişti faydalıda oluyor kolonyayla masaj da yarıyor dene bunları inş.. pozitifi görürüz canım benimm
canımm lütfen rabbim sabır versin emin ol söylemek kolay gibi düşünme hepimiz yaşadık bunları ama asla yılmadık bir iki üç derken bak ben 8. için kolları sıvadım inş. bunda kavuşurum meleğime ama olmadı bırakırmıyım aslaaaa .beyleri ikna etmek emin ol daha zor.bizim eş kaynaklı ama ben yalvarıyorum hadi gidelim diye doğunca bebeğime anlatıcam senin için çok savaştım diye hem babanla hem hayatla sana sahip olabilmek için sürekli okudum araştırdım ama emeklerimin karşılığını aldım diycem .olmadı diye küsüp yüz çevirmek yok rabbimize küsemeyiz vermedi diye daha çok yalvarıp ağlayarak nazla niyazla dua edicez.ısrarcı olursak duada ve istemekte rabbimiz bize karşılığını verir inş...
Bence tek sorun maddi güc. Onu da bir şekilde yenmek mümkün, bir yere kadar.
Dün bir yazı okudum, türkiyede bir çift ikisi aşılama olmakla tam 17. denemelerinde ikiz bebek sahibi olmuşlardı. Sanırım dünya rekorunun da sahibi onlardı.
canım tabiki maddiyat önemli.benim eşim 2 yıllık ünv.mezunu bir fabrikada tekniker olarak çalışıyor.1,5seneye kadar ben çalışmıyordum yeterki isteyelim rabbim bi şekilde yardım ediyor.kayınpederim az çok destek oldu.kendi ailemde ben sürekli verici oldum maddi anlamda onlardan hiç yardım görmedim aksine maddi anlamda beni baya yordular canım ailem siz yeterki isteyin o konuda aşılır bi şekilde
maddiyat en büyük sorun zaten kim için kolayki bu süreç....ben allahıma çok şükür evlatlarımın yolunu bekliyorum ama maddi açıdan toparlandıkmı derseniz tabiki hayır,eğer negatif olsaydı en az 2 yıl ara vermemiz gerekecekti.şimdide bu zamana kadar bebeğin için hayal ettğin birsürü şeyden fedakarlık ediyorsun ki bence bunların hiç bi önemi yok sonuç önemli....allah önce bol kazanç sonrada pozitif sonuçlar nasip etsin bu yolda yürüyenlere diyelim bari bundan böyle değilmi...
aminnnn diyelimm canım bizde
Arkadaşlar desteginiz için sagolun hepinize teşekkür ederim. Ama ben artık saglıklı düşünemiyorum mucizelere falan da inanmıyorum. Yani inancımı kaybettim ben allahım günah yazmasın ama ne umudum kaldı nede inancım.
işte bunu asla deme bir anne ve çocuğunu düşün çocuk bişey istiyor ve sürekli ağlıyor anne baktıki çocuk vazgeçmiyo dayanamıyor ve istediğini veriyor rabbimin merhameti annedekinden çoookkk daha fazla bizde çocuk gibi canı gönülden yalvar yakar istiycez.eğer çocuk nasıl olsa annem almıyo diyip vazgeçerse o istediğine sahip olamaz değilmi lütfen vazgeçme pes etme
akasyam suan soktayım soyleyecek söz bulamıyorum Rabbim sana ve eşine sabrını versin
meryemcim geçmiş olsun canım suan acını dindirecek kelime bulamıyorum ama umudunu kaybetme inş güzel günler gelecek
julia canım ben 1 aşılama yaptım o spermi koyarlarken inan ömrümden ömür gitti tüp bebek yaptırmak aşılamanın yanında çok basit ve rahat bence belkide benim aşılama boyle oldu ama buyuk konusmayayımda asılama asla yaptırmak istemiyorum
denturcum cok sevindim canım inş güzel günler geliyor artık üzme kendini
aysuncum bende igneden cok korkarım aynı senin gibiyim yani küçüklügümden beri igne olamam ve bu transferden sonra yapılan igneler yakıyor demişlerdi bende cok korkuyordum ama cok sukur oyle abartılacak gibi degil kendini kasma yeterki benim cok sukur igne yapılırken agrım sızım olmadı galiba Rabbim sabrını verdi hatta birde cok yakan igne demişlerdi hiçte oyle degilmiş gibi düşünüyordum yalnız negatif haberini alıp igneyi bıraktıktan sonra igne yerlerim acımaya basladı psikolojik mi yoksa sonradan mı acısı cıkıyor bilmiyorum ama igne yapılırken korkma ,
daha yazacagım arkadaslar vardı ama unuttum neler yazacagımı kusura bakmayın hepinizi opuyorum iyi hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?