Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

julıaa biz memorıale gelmeden önce bir çok yer gezdik ve yapılan testlerde hiç bir sıkıntı bulunmadı ama buna rağmen 2 yıl bebeğimde olmadı sonra ön görüşmeye gittiğimizde doktor sperm durumuna bakalım eğer yine aynı bu seviyelerde olursa 1 kez aşılama deneriz demişti sonra eşimin testi tekrarlandı normal yolu bırak biraz daha beklesek belki tüp bbek bile yaptıramıcakmışız ön görüşmeye gittiğinde söylerler sperm tahlili kesin memorıalde yaptırılıyor ona göre zaten doktorun karar vericek tüp bebekte öyle gözde çok büyütülen bişi değil emin ellerde olursan bu sana keyif bile verebilir biz tüp bebeği puzzle benzettik böyle düşünerek başlarsan bizlerin ne demek isteiğini anlarsın canım korkmanı gerektirecek hiçbir konu yok

Sagol sumeyye tabi maddiyatta düşündürüyor beni asilama daha ucuz ne bileyim iste Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım o kadar kötü mü bu iğneler ya:18: ben iğne olurken çok kasıyorum kendmi helede kalçadan olurken nefes alamıyorum..dediğin gibiyse baya acıyo
dayanıcaz artık bebekdls az kaldı seninde canım müjdeni alıcaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

inci- Doktorum asilamada olabilir dedi ama bilemiyorum vakit ve para kaybı olarak düşünenler var aşılamayı tup bebekte anestezi falan ameliyat gibi biraz ürkütüyor beni cooook kararsızım

ben 1 kez aşılama denedim canım...
sonra direk tüp bebeğe geçtik ve halada aşılama düşünmüyorum..tutma ihtimali daha az gibi geliyo bana..tabi tutan yk mu elbette vrdır..
nasip kısmet işi birazda..inşallah bebeğin çok bekletmez seni canım..

Evet dentur bu ay sperm testide yapılacak belkide bana direk tup de diyebilir böylece karar verilmiş olur bakalım artık....zaman ne gösterecek

Amin aysunn umarım cok beklemem çalıştığım ortamda herkesin bebeği var ben düşünmek istemesemde elimde değil artık cok bunaldım tabii herkeste var diye değil cok istiyorum allahım nasip eder inş

Kızlar bügün test yaptrıdım sonuç 2.3 yani negatif ne yapacagımı bilmiyorum. Sadece çok üzgünüm ve umutsuzum artık. Çok inanmıştım aslında olacagına ama gene olmadı. Dondurulmuş da yok. Sanırım ben hiç anne olamayacagım. Bu üç ve sondu.

Aysun canım evet o iğneler biraz yakıcı maalesef. Ama ne yapalım her şey kuzularımız için... İnş pozitif alacaksın ve o iğnelerin acısını o anda unutacaksın.

Meryem çok üzüldüm
Umudunu yitirme, onsuz yaşanmıyor. Ne demek hiç anne olamayacağım. Neden son olsun. Gücünün yettiği yere kadar gideceksin ve sen de bir gün anne olacaksın inş.

Şimdiki üzüntyünü hiç bir şey hafifletmez. Bir az geçsin daha düzgün karar versiniz. Niye sonuncu? Maddi açıdan diyorsan ne zaman ne olacağı malum olmaz.

Teyzemin gelni 19 sene sonra, hiç bir umudun kalmadığı zaman doğal yolla doğulmuş. Annesi 5 aylık hamile olduğu halde anlamamış. Amcamın kızı kızını doğurdukdan sonra hiç hamile kalamadı. Hiç çocuğun olmaz demişlerdi. 17 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı.

Yani demek istediyim umudunu neden kayb edesin ki... Gün doğmadan neler doğar. Allahdan yalnız kafirler umudunu üzer.

Allah kalbini ferahlatsın, bu yolda yardımcın olsun.

çok üzgünüm....biraz dinlen kendine gelmen lazım insanın bendenide umutlarıda çok yoruluyor bu süreçte...hepimiz negatif gördük, 1-2 ne farkeder,ama mikroyu unuutmayın 8.denemesi olucak ve inancını hiç yitirmedi..allah sana toparlanmanda bir an önce yardımcıolsun dilerim daha güçlü başlarsın yeni tedavine ve umutlarına.....

Bence tek sorun maddi güc. Onu da bir şekilde yenmek mümkün, bir yere kadar.

Dün bir yazı okudum, türkiyede bir çift ikisi aşılama olmakla tam 17. denemelerinde ikiz bebek sahibi olmuşlardı. Sanırım dünya rekorunun da sahibi onlardı.

canım çok az kalmış test gününe inşallah bu sıkıntıların karşılığı sağlıklı bir evlat olur benimde bacağım çok kötü olmuştu ödem yapmıştı
ama ne yapacan başa gelen çekiliyor

ben 3 aşılama yaptırdım zaman kaybı para kaybı boral kaybı umut kaybı şimdiki aklım olsa asla denemezdim ama aşılama ile hamile kalan insanlarda var
bu tamamen sizin durumunuz ve fikrinize bağlı bu arada tüp bebek okdara korkutucu bişi deyil hele anestezi bölümü en güzel olanı çok güzel bir uyku

meryemcim çok üzüldüm canım ama kesinlikle böyle döşünme evet maddi imkanlar insanı çok yıpratıyor
ama göcümüzün yettiği yere kadar mücadeleye devam şimdi olmasada biraz zaman girince araya tekrar başlican biliyorum

meryem şuan nasıl bir sıkıntı çektiğini anlıyorum çünkü hepimiz o negatif acısını yaşadık.Allahım güç kuvvet versin.umarım yakın zamanda toparlanırsın.Sen ve eşin sağlıklı olduktan sonra önünüzde çok zaman var.İnanç ve sabır en büyük ilaç.

maddiyat en büyük sorun zaten kim için kolayki bu süreç....ben allahıma çok şükür evlatlarımın yolunu bekliyorum ama maddi açıdan toparlandıkmı derseniz tabiki hayır,eğer negatif olsaydı en az 2 yıl ara vermemiz gerekecekti.şimdide bu zamana kadar bebeğin için hayal ettğin birsürü şeyden fedakarlık ediyorsun ki bence bunların hiç bi önemi yok sonuç önemli....allah önce bol kazanç sonrada pozitif sonuçlar nasip etsin bu yolda yürüyenlere diyelim bari bundan böyle değilmi...

bugün hep üzücü haberler geliyor
çok üzüldüm meryem ne desem seni teselli edemem şu an biliyorum.
bende negatifi gördüğümde çok üzülmüş yıkılmıştım..çok zorr.
üzerinden 6 ay geçti şimdi yepyeni umutlarla yoluma tekrar devam edeceğim..
hepimiz öyleyiz..bazen hiç anne olamayacakmışız gibi geliyor..
ama öyle büyük öyle güzel bir umut ki bu..tekrar tekrar içimizde büyüyor
bizde anne olacağız Allahın izniyle...bence de gerçektende en büyük yük maddi açıdan..
yoksa insan tek yumurtası tek spermi kalana kadar devam edebilir.
seninde yaraların kapanacak canım sadece biraz zaman..
Allahım bizlerinde yüzünü bir an önce güldürsün inşallah...

Aysun canım evet o iğneler biraz yakıcı maalesef. Ama ne yapalım her şey kuzularımız için... İnş pozitif alacaksın ve o iğnelerin acısını o anda unutacaksın.

inşallah inci iğne deyince şimdi bile direk kalçalarım kasılıyor inanki
ben ilk okul orta okul vs iğne yapılacağı zaman yeri göğü birbirine katar kaçardım
şimdi o kadar değilim de işte kalçaya alışamadım yinede..
artık alışacağız tabii..sonuç güzel olsun inşallah o acılar çekilir..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım benim hiç böyle düşünme hepimz bi gün mutlaka anne olucaz tatlım.neden son olsun kendini toparlayıp yeniden başlamn gerekiyo bizim öyle vazgeçmek gibi bi lüksümüz yok.Allah aynı acıları bir daha yaşatmasın...

Arkadaşlar desteginiz için sagolun hepinize teşekkür ederim. Ama ben artık saglıklı düşünemiyorum mucizelere falan da inanmıyorum. Yani inancımı kaybettim ben allahım günah yazmasın ama ne umudum kaldı nede inancım.

akasyam suan soktayım soyleyecek söz bulamıyorum Rabbim sana ve eşine sabrını versin
meryemcim geçmiş olsun canım suan acını dindirecek kelime bulamıyorum ama umudunu kaybetme inş güzel günler gelecek
julia canım ben 1 aşılama yaptım o spermi koyarlarken inan ömrümden ömür gitti tüp bebek yaptırmak aşılamanın yanında çok basit ve rahat bence belkide benim aşılama boyle oldu ama buyuk konusmayayımda asılama asla yaptırmak istemiyorum
denturcum cok sevindim canım inş güzel günler geliyor artık üzme kendini
aysuncum bende igneden cok korkarım aynı senin gibiyim yani küçüklügümden beri igne olamam ve bu transferden sonra yapılan igneler yakıyor demişlerdi bende cok korkuyordum ama cok sukur oyle abartılacak gibi degil kendini kasma yeterki benim cok sukur igne yapılırken agrım sızım olmadı galiba Rabbim sabrını verdi hatta birde cok yakan igne demişlerdi hiçte oyle degilmiş gibi düşünüyordum yalnız negatif haberini alıp igneyi bıraktıktan sonra igne yerlerim acımaya basladı psikolojik mi yoksa sonradan mı acısı cıkıyor bilmiyorum ama igne yapılırken korkma ,
daha yazacagım arkadaslar vardı ama unuttum neler yazacagımı kusura bakmayın hepinizi opuyorum iyi hafta sonları

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şafak 16

çok sağol canımmmm cevabın için..belki değişiklik olur ve benimde canım yanmaz artık alışıcaz herşey bebişler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…