Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın kızlar

bebekids nasılsın canım dün akşam bende aynı şeyleri yaşadım iğneden sonra titreme falan oldu akşam bişi uoktu kalçamda ama gece ağrısına uyandım şuan kalçam çok kötü

asbelove dün 2tane okudum canım allah kabul etsin

akasyacım şok oldum ve acayip üzüldüm haberi görünce söylenecek bi söz bulunmuyor bu durumlarda RABBİM SABIR VERSİNNNN

KIZLAR CANLARR cevaapppp VEIRSENIZ SEVINIRIM ?? memorıaldan kontrolden geldım cok sukur hersey yolundaymışşş fakat burda k.k hesabına gore 8+6 çıkıo hafta dr.9+ 3 günlük dedi haftasıyla normal dedi şimdi ben tahmını dogum 16 sı iken 14 ü olarakmı değişiyimmmm????? 14ağustos olarak değişince 9+3 oluo dr dedgı gibi ???? NAPİYİM KZILARR

canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla güzelliklerle kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Dr. dediği doğrudur canım ona göre ayarla kendini hemde daha çok zamanın var kafanı karıştırma belki süpriz yapıp erken de doğablir değil mi :)) Transferin ne zamn oldu senın drun kim

merhaba kızlar..
epeydir gelemedim..
ben ayın 2sinde semra hoca ve mustafa beyin girdiği laparoskopimi oldum.
tüplerimide alacaklardı ama almadılar yapışıklıkları giderdiler.ve soldaki miyomumu çıkardılar.
şuan dinleniyorum hala evde.soldan miyom çıkarıldıgı için oradaki kesiğim biraz daha büyük.amaşükürler olsun iyiyim..

mustafa bey ve nur hanım 3 ay ara veriyoruz dedi.biraz evde deneyin olmazsa ona göre tedaviye başlarız dedi.

benden havadisler bu kadar..inşallah sizlerde iyisinizdir...

Canım ne denir bilmiyorum kalbim sızladı okuyunca... allah ayrdımcınız olsun, hiçbir söz teselli etmez,çok üzüldüm.....tanrım yanınızda olsun.....

merhaba kızlar, doktorum kanda pıhtılaşma testleri istedi.özelde baya pahalı.zeynep kamilde genetikten randevu aldım.ama ben devlet hastanesinde beceripte hiç bi tahlilimi yaptıramadım ilk tüp denememde.zeynep kamilden sabah 9 a aldım randevu.aynı gün kanımı verebilir miyim?yakın zamanda orada kan pıhtılaşması testlerini yaptıran var mı? doktorlar gıcıklık yapıyorlar tüp bebek için deyince.2 kere düşük yaptım demeyi düşünüyorum.yalanda değil zaten.yaparlarmıki.boşuna mı gitmiş olurumki.avcılardan metrobüsle gelcem bide.bilenler yolu tarif ederse sevinirim.metrobüste nerden incem.hangi otobüse bincem

Akasya canım çok büyük geçmiş olsun. Ben o acıyı bilirim benim de var bir düşügüm. Allah eşine de sanada sabır versin.
İnci tanem geçmiş olsun canım bol bol meyve ye iyi gelir....

Akasya canım çok büyük geçmiş olsun. Ben o acıyı bilirim benim de var bir düşügüm. Allah eşine de sanada sabır versin.
İnci tanem geçmiş olsun canım bol bol meyve ye iyi gelir....
Kızlar ya bu arada bana memorıalden geri dönmediler....kaç gün sonra dönüyorlar.... Sonucumu faxladım oysaki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…