Herkese hayırlı hafta sonları
Çok hastayım
merhaba kızlar, doktorum kanda pıhtılaşma testleri istedi.özelde baya pahalı.zeynep kamilde genetikten randevu aldım.ama ben devlet hastanesinde beceripte hiç bi tahlilimi yaptıramadım ilk tüp denememde.zeynep kamilden sabah 9 a aldım randevu.aynı gün kanımı verebilir miyim?yakın zamanda orada kan pıhtılaşması testlerini yaptıran var mı? doktorlar gıcıklık yapıyorlar tüp bebek için deyince.2 kere düşük yaptım demeyi düşünüyorum.yalanda değil zaten.yaparlarmıki.boşuna mı gitmiş olurumki.avcılardan metrobüsle gelcem bide.bilenler yolu tarif ederse sevinirim.metrobüste nerden incem.hangi otobüse bincem
Akasya canım çok büyük geçmiş olsun. Ben o acıyı bilirim benim de var bir düşügüm. Allah eşine de sanada sabır versin.
İnci tanem geçmiş olsun canım bol bol meyve ye iyi gelir....
Kızlar ya bu arada bana memorıalden geri dönmediler....kaç gün sonra dönüyorlar.... Sonucumu faxladım oysaki...
günaydın kızlar
bebekids nasılsın canım dün akşam bende aynı şeyleri yaşadım iğneden sonra titreme falan oldu akşam bişi uoktu kalçamda ama gece ağrısına uyandım şuan kalçam çok kötü
asbelove dün 2tane okudum canım allah kabul etsin
herkeze selam kızlar ben heran adet olacakmışım gibiyim çok korkuyorum oofffff:18::18::18::18::18:
Kızlar bügün test yaptrıdım sonuç 2.3 yani negatif ne yapacagımı bilmiyorum. Sadece çok üzgünüm ve umutsuzum artık. Çok inanmıştım aslında olacagına ama gene olmadı. Dondurulmuş da yok. Sanırım ben hiç anne olamayacagım. Bu üç ve sondu.
sakin canım sabırlıolucaz az kaldı değilmiii...
canım o kadar kötü mü bu iğneler ya:18: ben iğne olurken çok kasıyorum kendmi helede kalçadan olurken nefes alamıyorum..dediğin gibiyse baya acıyo
dayanıcaz artık bebekdls az kaldı seninde canım müjdeni alıcaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ben 1 kez aşılama denedim canım...
sonra direk tüp bebeğe geçtik ve halada aşılama düşünmüyorum..tutma ihtimali daha az gibi geliyo bana..tabi tutan yk mu elbette vrdır..
nasip kısmet işi birazda..inşallah bebeğin çok bekletmez seni canım..
doktorunu sen ara canım.fax meselesi uzar.doktora vercekler falan.
merhaba kızlar..
epeydir gelemedim..
ben ayın 2sinde semra hoca ve mustafa beyin girdiği laparoskopimi oldum.
tüplerimide alacaklardı ama almadılar yapışıklıkları giderdiler.ve soldaki miyomumu çıkardılar.
şuan dinleniyorum hala evde.soldan miyom çıkarıldıgı için oradaki kesiğim biraz daha büyük.amaşükürler olsun iyiyim..
mustafa bey ve nur hanım 3 ay ara veriyoruz dedi.biraz evde deneyin olmazsa ona göre tedaviye başlarız dedi.
benden havadisler bu kadar..inşallah sizlerde iyisinizdir...
gecmiş olsun cnm
geçmiş olsun Hülyam bitki çayları iyi geliyor soğuk algınlığına ve vitamin kullansan ii olur vücut direncin için dikkat et kendıne
merhaba kızlar, doktorum kanda pıhtılaşma testleri istedi.özelde baya pahalı.zeynep kamilde genetikten randevu aldım.ama ben devlet hastanesinde beceripte hiç bi tahlilimi yaptıramadım ilk tüp denememde.zeynep kamilden sabah 9 a aldım randevu.aynı gün kanımı verebilir miyim?yakın zamanda orada kan pıhtılaşması testlerini yaptıran var mı? doktorlar gıcıklık yapıyorlar tüp bebek için deyince.2 kere düşük yaptım demeyi düşünüyorum.yalanda değil zaten.yaparlarmıki.boşuna mı gitmiş olurumki.avcılardan metrobüsle gelcem bide.bilenler yolu tarif ederse sevinirim.metrobüste nerden incem.hangi otobüse bincem
Akasya canım çok büyük geçmiş olsun. Ben o acıyı bilirim benim de var bir düşügüm. Allah eşine de sanada sabır versin.
İnci tanem geçmiş olsun canım bol bol meyve ye iyi gelir....
Kızlar ya bu arada bana memorıalden geri dönmediler....kaç gün sonra dönüyorlar.... Sonucumu faxladım oysaki...
geçmiş olsun incim Allah acil şifalar versin yat dinlen canım meyve ye ıhlamur adacayı vs iç iyi gelir dikkat et kendine
herkeze selam kızlar ben heran adet olacakmışım gibiyim çok korkuyorum oofffff:18::18::18::18::18:
çok üzüldüm meryem san ki benim ki de tutmadı gibi beliyo
Merhaba canım hoş geldin.
Çok geçmiş olsun. İnş tedaviye gerek kalmada gelir yavrun.
Sağolasın
Sağol kuzum. Çorba yaptım kendime sıcak sıcak iyi geldi :) İlacımı da içtim oturuyorum şimdi
Mucizecim mesaj gönderdim.
Sağolasın Meryem. Bence ara bekleme.
Sağol canım
Dur ne bu ümitsizlik yakışıyor mu sanaHamile kaldığında da adet belirtileri gösteriyorsun canım.
Canim insallah tutmustur bunu butun kalbimle diliyorum. Allah yuzunu guldursun insallah. Bende problemler de cok olunca tutmamasi normal. Seninki insallah tutmustur. Sen test gunune kadar dikkat et. Icimden geciyor seninkiler tuttu diye
ay inşallah canım yaa ama 4 defa nagatif aldığım için korkuyorum çok
geçmiş olsun incim Allah acil şifalar versin yat dinlen canım meyve ye ıhlamur adacayı vs iç iyi gelir dikkat et kendine
mucizecim ben gecen ay yaptırdım zeynep kamilde rahat ol sorun cıkartmıyor genetik bolumu gidip derdini anlatıyorsun onlarda sana ne test gerekliyse yapıyorlar ben bir negatif gebelik yasadıgımı soyledim doktorumda kanda kromozom testi istemişti soyledim sonra ben ayrıca pıhtılaşma testide istiyorum dedim sagolsun doktor sorun cıkartmadan yazdı hemende kan verebiliyorsun metrobusden altunizade duragında in kopruye cıkınca saga donuyorsun zaten kopruye cıkınca kadıkoy tarafı yazıyor yanlış hatırlamıyorsam 2 tane ust gecit geciyorsun sonra hemen arabaya bin iettler geçiyor kadıkoye gecenlerin birine bin sofere soyle seni duragında indirir direk hastanenin oraya varıyorsun cok basit altunizade duragında inince kime sorsan tarif ederler kolay gelsin
canım benim çok sağolasın inşallah bu sölediklerimden utanırım sen de sakın son deme bak ben şimdiden olmassa öbür tedavimi düşünmeye bile başladım
ay inşallah canım yaa ama 4 defa nagatif aldığım için korkuyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?