Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Herkese hayırlı hafta sonları
Çok hastayım

geçmiş olsun incim Allah acil şifalar versin yat dinlen canım meyve ye ıhlamur adacayı vs iç iyi gelir dikkat et kendine

mucizecim ben gecen ay yaptırdım zeynep kamilde rahat ol sorun cıkartmıyor genetik bolumu gidip derdini anlatıyorsun onlarda sana ne test gerekliyse yapıyorlar ben bir negatif gebelik yasadıgımı soyledim doktorumda kanda kromozom testi istemişti soyledim sonra ben ayrıca pıhtılaşma testide istiyorum dedim sagolsun doktor sorun cıkartmadan yazdı hemende kan verebiliyorsun metrobusden altunizade duragında in kopruye cıkınca saga donuyorsun zaten kopruye cıkınca kadıkoy tarafı yazıyor yanlış hatırlamıyorsam 2 tane ust gecit geciyorsun sonra hemen arabaya bin iettler geçiyor kadıkoye gecenlerin birine bin sofere soyle seni duragında indirir direk hastanenin oraya varıyorsun cok basit altunizade duragında inince kime sorsan tarif ederler kolay gelsin

herkeze selam kızlar ben heran adet olacakmışım gibiyim çok korkuyorum oofffff:18::18::18::18::18:

doktorunu sen ara canım.fax meselesi uzar.doktora vercekler falan.

geçmiş olsun arkadaşım benim bi de dudağımda bi uçuk çıktı kii kocaman ilaç da süremiyorum bebek varsa diye inşallah yarın son kez yaptıracam p.tesi test için gittiğim de inşallah pozitif alırsam kapsüle çevirmesini isticem dr umdan kalçalarım daha iyi çok şükür ama gene zor oturuyorum

çok üzüldüm meryem san ki benim ki de tutmadı gibi beliyo

sağol aysuncuğum desteğin için evet dayanıcaz artık olurken çok acıtmıyor daa sonradan bayaa ağrı yapıyo heleki ertesi gün ama olsun değmez mii annesii

Merhaba canım hoş geldin.
Çok geçmiş olsun. İnş tedaviye gerek kalmada gelir yavrun.

gecmiş olsun cnm

Sağolasın

geçmiş olsun Hülyam bitki çayları iyi geliyor soğuk algınlığına ve vitamin kullansan ii olur vücut direncin için dikkat et kendıne

Sağol kuzum. Çorba yaptım kendime sıcak sıcak iyi geldi :) İlacımı da içtim oturuyorum şimdi

Mucizecim mesaj gönderdim.

Sağolasın Meryem. Bence ara bekleme.

geçmiş olsun incim Allah acil şifalar versin yat dinlen canım meyve ye ıhlamur adacayı vs iç iyi gelir dikkat et kendine

Sağol canım

herkeze selam kızlar ben heran adet olacakmışım gibiyim çok korkuyorum oofffff:18::18::18::18::18:

Dur ne bu ümitsizlik yakışıyor mu sana Hamile kaldığında da adet belirtileri gösteriyorsun canım.

çok üzüldüm meryem san ki benim ki de tutmadı gibi beliyo

Canim insallah tutmustur bunu butun kalbimle diliyorum. Allah yuzunu guldursun insallah. Bende problemler de cok olunca tutmamasi normal. Seninki insallah tutmustur. Sen test gunune kadar dikkat et. Icimden geciyor seninkiler tuttu diye

ay inşallah canım yaa ama 4 defa nagatif aldığım için korkuyorum çok

Canim insallah tutmustur bunu butun kalbimle diliyorum. Allah yuzunu guldursun insallah. Bende problemler de cok olunca tutmamasi normal. Seninki insallah tutmustur. Sen test gunune kadar dikkat et. Icimden geciyor seninkiler tuttu diye

canım benim çok sağolasın inşallah bu sölediklerimden utanırım sen de sakın son deme bak ben şimdiden olmassa öbür tedavimi düşünmeye bile başladım

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım.

canım benim çok sağolasın inşallah bu sölediklerimden utanırım sen de sakın son deme bak ben şimdiden olmassa öbür tedavimi düşünmeye bile başladım

Canim insallah baska tedaviye gerek kalmaz ki kalmayacak insallah. Biz maddi acidan coktuk cok. Birdeyurtdisindan gelmek cok zor hemde cok masrafli oluyor. Ondan bu sondu dedim.

ay inşallah canım yaa ama 4 defa nagatif aldığım için korkuyorum çok

korkunun faydası yok kii..bu kadar stres yapacağına yaptır testi.negatifi nasıl yaşadığını biliyorsun..hemde 4 kez allahım bidaha yaşatmasın canım.mutlu haberi alacağını hayal et şimdiii....netice ne yapsak değişmiyor ki herşeyimiz allahtan.kötü olsa 2gün sonra öğrenmek ya da şimdi üzüntünü değiştiremez hiç bi şey.tabibu konuya herkes farklı bakıyor ben testimi transferden sonraki 5.yaptırdım.ben sonucu taşımakla yükümlüyüm dedim kendime.sonuca nasılsa isyan etme hakkım yok dedim.merağımı giderdim.sen ve yüreğin bilecek vaktini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…