- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
korkunun faydası yok kii..bu kadar stres yapacağına yaptır testi.negatifi nasıl yaşadığını biliyorsun..hemde 4 kez allahım bidaha yaşatmasın canım.mutlu haberi alacağını hayal et şimdiii....netice ne yapsak değişmiyor ki herşeyimiz allahtan.kötü olsa 2gün sonra öğrenmek ya da şimdi üzüntünü değiştiremez hiç bi şey.tabibu konuya herkes farklı bakıyor ben testimi transferden sonraki 5.yaptırdım.ben sonucu taşımakla yükümlüyüm dedim kendime.sonuca nasılsa isyan etme hakkım yok dedim.merağımı giderdim.sen ve yüreğin bilecek vaktini...
Canim insallah baska tedaviye gerek kalmaz ki kalmayacak insallah. Biz maddi acidan coktuk cok. Birdeyurtdisindan gelmek cok zor hemde cok masrafli oluyor. Ondan bu sondu dedim.
amin amin amin sıra sizde inşallah sizin doğumlarda ablamın gibi kolay ve hızlı olur :)) rabbim sizinde kucağınızda görmeyi nasip etsin
merhabalar kızlar bugun canım cok sıkkın ece de hasta..offf ıcım sıkılıyor
canlarım çok mutlu bir haberim varrrrrrrrrrrcanım doktorum aradı genetikte sorun çıkmamış :))) allahım sonsuz şükürler olsun sana bu kürtajı normal bir düşük olarak adlandırıyoruz ve martta kalan dondorulmuşlarımızı transfer ediyoruz ve dondurulmuşları incelemeye gerek kalmadı dedi biz bu sonuçlarınızı değerlendirdik dedi ve bundan sonrası daha iyi olucak dedi :))) memorıal iyiki varsın canım doktorum iyiki varsın canım arkadaşlarım sizde iyiki varsınız :)))) ohhhh bugün yeni bir başlangıç olsun bir tancik kuzuyu kaybettim ama inş. o kardeşlerine can vericek :))
günaydın kızlar nasılsınız
ben artık evdeyim yıllık iznimi kullanıyorum internetteki problemi de hallettik artık buradayım şükürler olsun
kızlar dün opu işlemim oldu 6 yumurta toplandı bugünde aradım 4 tanesi döllenmiş şükürler olsun inşallah böyle güzel fider
sizler nasılısnız birazdan geçmişi okucam çok merek ettim neler yaptınız bensiz güzel gelişmeler varmı
canancım nasılsın kuzu nasıl gidiyor hamişlik
incim sen nasılsın herşey yolun da değilmi
akasayacım nasılsın
denturcum gözün aydın canım ne güzel hbaerler bunlar çok sevindim inşallah martta herşey çok daha güzel olucak
mikro nasılsın canım işler yoğunmuş galiba
hilbur canım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzularını sağlıkla kucaklarsın inşallah geçen gün telefondan giriyim dedim resmini gördüm harikaydınız
tuğçecim geçmiş olsun ece hastaymış inşallah çabucak toparlanır canım allah şifa versin
nasılsınız akadaşlar ben yat yat çok sıkıldım kaç gündür yaaaa patlıcam artık bide nezle oldum çok hapşurdum inşallah tutunmasına engel olmamıştır bide bu progestan iğneleri beni mahfetti bu sefer sol kalçam resmen felç gibi oldu ödem yaptı dün elektriğe tutulmuş gibi zangır zangır titredim hep dudaklarım uçukladı neyse bugün daha iyi çok şükür
KIZLAR CANLARR cevaapppp VEIRSENIZ SEVINIRIM ?? memorıaldan kontrolden geldım cok sukur hersey yolundaymışşş fakat burda k.k hesabına gore 8+6 çıkıo hafta dr.9+ 3 günlük dedi haftasıyla normal dedi şimdi ben tahmını dogum 16 sı iken 14 ü olarakmı değişiyimmmm????? 14ağustos olarak değişince 9+3 oluo dr dedgı gibi ???? NAPİYİM KZILARR
Kızlar moralim cok bozuk bugun prolaktin sonucumu aldım baya yüksek çıktı ne yapmalıyım Şubat'ta tup bebek düşünüyordum cok kotuyummm
Kızlar moralim cok bozuk bugun prolaktin sonucumu aldım baya yüksek çıktı ne yapmalıyım Şubat'ta tup bebek düşünüyordum cok kotuyummm
Herkese hayırlı hafta sonları
Çok hastayım
Mucize iyi dileğin icin sagol moral sıfır bende umarım kotu bisi çıkmaz
merhaba arkadaşım sana özelden msj atcaktım msj kutun doluymuş atamadım.zeynep kamilde pıhtılaşma ve diğer testler için hangi doktora gitmiştinde zorluk çıkarmışlardı.bende randevu aldımda aynı kişilerse gitmem boşuna dünya yol gitcem bunun için.
merhaba arkadaşım sana özelden msj atcaktım msj kutun doluymuş atamadım.zeynep kamilde pıhtılaşma ve diğer testler için hangi doktora gitmiştinde zorluk çıkarmışlardı.bende randevu aldımda aynı kişilerse gitmem boşuna dünya yol gitcem bunun için.
iyi akşamlar kızlar,
sizi takip ediyorum sürekli belki göreniniz vardır aradada katılıyorum sohbetinize
bende 3.deneme için memoriale başlıyorum, öngörüşmeyi aynur ve nur hanımla yapmıştım nur hanıma gideektim ama nisanda izne çıkıyor ve bende mart nisan gibi düşünüyordum
eğer o olmazsa onun yerine hangi doktoru tavsiye edersiniz biliyorum ekip halinde çalışıyolar ama sürekli danışabilceğim birinin içime sinmesini istiyorum
bu arada akasya çok geçmiş olsun allahım sabır versin size içim sızladı birden :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?