Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bencede yaptır canım 6 gün yaptırdım bende inş güzel haber verırsın

Canim insallah baska tedaviye gerek kalmaz ki kalmayacak insallah. Biz maddi acidan coktuk cok. Birdeyurtdisindan gelmek cok zor hemde cok masrafli oluyor. Ondan bu sondu dedim.

Rabbim vermek isterse öyle kapılar açarki, şaşırır kalırsın. Bol-bol dua et. Asla umudunu yitirme. Olucak diye bir şey yok, amma olmuyucak diye de bir şey yok.

Bak bana, eşimin oliqozoospermiyalı (ileri haraketlilik nerdeyse hiç yok) kendimin de yumurta tembelliyi olduğunu bildiyim halde her ay belki kendiliyinden olur diye umut etdim. Çünki ben biliyorum Rabbim vermek isterse Onun için engel yoktur. Biz israrla istemeyi bilmeliyiz. İsa aleyhisellemin nasıl yaratıldığını biliyorsundur, erkeğe bile gerek duymamış Yaratan. bir kere bile Türkiyeye, İstanbula gelmek benim için hayal bile etmediğim bir şeydi. Tüp bebekse en iyi halde iki senede bir kez yaptıra bilirdik. Rabbim büyük, istanbula yerleşdik, 6 ayda 3 denememiz oldu. Kısmet olursa yine yaptırıcağız.

Yeterki sen umudunu yitirme. Bizi ayakta tutan umudumuzdur.

P.S. Ablam doğuma gitdiğinde 4 yaşlı kızının yanında kalmışdım. Ona yavrum benim deyince, bana, neden bana yavrum diyorsun diye sordu. Ben de benim kendi yavrum yok o yüzden sana yavrum diyorum diyince... Bana, teyze sen az dua ediyorsun, çok dua etsen olur dedi. Küçücük çocuk bana ders verdi. Söylediyi bir gerçekdi.

Son düzenleme:
amin amin amin sıra sizde inşallah sizin doğumlarda ablamın gibi kolay ve hızlı olur :)) rabbim sizinde kucağınızda görmeyi nasip etsin

amin canım inş..

merhabalar kızlar bugun canım cok sıkkın ece de hasta..offf ıcım sıkılıyor

geçmiş olsun canım. çocuktur geçer annesı merak etme :)

canımmm çok sevındım senın adına hadi bakalım gözun aydın. gusel haberlerın ardı arkası kesılmesın inş..

hayırlı olsun canım. inş bebek olarak geri döner embriyoların sana..

canım senın test gunun ne zamandı? hastalıktan korkma. birşeycık olmaz allahın izni ile..

hafta gun hesapları yapma canım kafanı karıştırma. aşagı yukarı bi hafta oynuyor zaten. doktordan doktora bile değişiyo. nasıl oluyo neden oluyo bende bilmiyorum. o yuzden önemseme

akasyacım, söyleyecek teselli cumlem yok.. bunun teselliside yok... rabbim en kısa zamanda toparlanıp sana daha gusel gunler görmeyı nasip etsın inş.. Allah a emanet ol..

iyi akşamlar kızlar,
sizi takip ediyorum sürekli belki göreniniz vardır aradada katılıyorum sohbetinize
bende 3.deneme için memoriale başlıyorum, öngörüşmeyi aynur ve nur hanımla yapmıştım nur hanıma gideektim ama nisanda izne çıkıyor ve bende mart nisan gibi düşünüyordum
eğer o olmazsa onun yerine hangi doktoru tavsiye edersiniz biliyorum ekip halinde çalışıyolar ama sürekli danışabilceğim birinin içime sinmesini istiyorum

bu arada akasya çok geçmiş olsun allahım sabır versin size içim sızladı birden :2:

Kızlar moralim cok bozuk bugun prolaktin sonucumu aldım baya yüksek çıktı ne yapmalıyım Şubat'ta tup bebek düşünüyordum cok kotuyummm

çokkötü olucak bişey yok canım tam 3yıl tüplerimin kapalı olduğunu bilmediğim için prolaktin zaneettiği için doktorlar ilaçla baskıladım prolaktinimi.destonex kullanacaksın bisorun kalmıycak,rahat rahat başlıycaksın tedavine inşallahh.stres yaparsan hiç düşmez o ona göreee.

Hilburcum yüksek derken
80 çıktı daha onceleri 20 lerdeydi sok oldum sonucu alınca doktorum görmedi en yakin zamanda gideceğim artık bakalım ne diyecek

merhaba arkadaşım sana özelden msj atcaktım msj kutun doluymuş atamadım.zeynep kamilde pıhtılaşma ve diğer testler için hangi doktora gitmiştinde zorluk çıkarmışlardı.bende randevu aldımda aynı kişilerse gitmem boşuna dünya yol gitcem bunun için.

Mucize iyi dileğin icin sagol moral sıfır bende umarım kotu bisi çıkmaz

yok canım ya bu değer düşer merak etme..bende çok yüksek deyince300-500 falan sandım korktum birden başka bişey var diye...çözülür keşke herkesin bebeğinin olmaması prolaktin olsa en kolayı inan bana.

canım yanlış hatırlamıyorsam cakır arkadasımız genetik bolumunde degilde kadın dogum bolumundeki doktorlarda sorun yasamıstı sen korkma inş genetikde sorun cıkartmayacaklar zaten onların işleri ne bizim sorunumuzu araştırmak cakır arkadasımız gorunce cevap verir ama stres yapma boşuna

buarada ben gittigimde elimde istek kagıdı bile yoktu derdimi anlattım doktor kromozom testi istedi dedim ama ben pıhtılaşma testide yaptırmak istiyorum dedim cok sukur yaptılar

Selam canım. Diğer doktorlarla ilgili pek fikrim yok açıkçası. Burada çoğumuz Nur Hanım'ın hastasıyız. Mustafa Bey'in de hastaları var. Yazar kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…