Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mikrom canım inş bu kez kavuşacaksın yavruna ya da yavrularına :) Her zaman dualarımdasın sen ve buradaki tüm arkadaşlar dualarımda... Rabbim yüzünü güldürsün inş.

çok saol canım ilgin için umut işte ney iyi duyarsak o yapılırsa olacak gibi hissediyoruz sana uygulanmış sonuc ne oldu peki cnm

Tüm yapılanlara rağmen bende sonuç neqatif oldu. Keşke elimden daha fazla yardım gelseydi. Bizimki de yazmak işte.....

canım kusura bakma acilen çıktım ama ezan okundu eşim niyetliydi o yüzden dillerinden ne güzel sözler dökülmüş canım öyle inşşşşş...embryoskopu nur hanım anlatırken demiştiki biri bizi gözetliyor evi gibi düşün embryolar sürekli gözetim altında olacaklar her dakika hangisi yavaş bölünmüş hangisinin ilerleyişi daha güzel sürekli takip ediyorlarmış yavaş sağlıklı bölünmeyenleri transfer etmeyecekler dah neler öğrenicez bakalım zaten bir diplomamız yok:)))

Mikrom canım inş bu kez kavuşacaksın yavruna ya da yavrularına :) Her zaman dualarımdasın sen ve buradaki tüm arkadaşlar dualarımda... Rabbim yüzünü güldürsün inş.

aminnnn canım inş.. hepimiz kavuşuruz rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş...

Tüm yapılanlara rağmen bende sonuç neqatif oldu. Keşke elimden daha fazla yardım gelseydi. Bizimki de yazmak işte.....

canım kusura bakma yenimi aldın sonucunu gözden kaçırmışım eğer öyle ise sakın pes etme elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama demekki anne olma vaktimiz gelmemiş canım inş.kendiliğinden yaştıverir rabbim

Teşekkür ederim ilgin için. Sonuncu denemem kasım ayında olmuşdu. Yani toparlanalı çook oldu. Zaten pek fazla da dağılmamışdım. Şimdilik sanki hiç neqatif almamış gibiyim. Aynı şekilde azimli ve umutlu. O yüzden senin gibi pes etmeyenleri taktir ediyorum, hoşuma gidiyor. Bunları bile yapa bilmek çok güzeldi. Bir dahaki tedaviye daha var, amma ben şimdiden heyecanlanmaya başladım bile. Umarım bir gün hepimizin anne olma zamanı gelir. Seninde bu sonuncu denemen olur, bebeklerine kavuşursun...

amin canım inş.. tedavinde farklı olarak başka yöntemler uygulandımı doktorun kimdi canım

amin canım inş.. tedavinde farklı olarak başka yöntemler uygulandımı doktorun kimdi canım

Daha önce de yazmışdım Memorialda tedavi görmüyorum. Sizleri takip etmek hoşuma gidiyor. Doktorum İstanbul Cerrahi Hastanesinde Serdar Koç. Tedaviye ek olarak rahim yaralama (sanırım endometrial sitimulasyon deniyordu) yapmışdı. Bir de transferi hcg eşliyinde yapıyordu. Tabii bu yontemler bir yere kadar yardımcı ola biliyor.
Yeni tedavinin pgt eşliğinde yapılmasını önerdi. Bakalım nasıl olucak.

Kendimi yabancı mahalleye girmiş gibi hiss ediyorum :) :)

Son düzenleme:

tabiki canım biryere kadar onlarda ellerinden geleni yapıyorlar sonuçta transferin hcg eşliğinde olmasını açıklayabilirmisin
canım neden öyle dedin biz bazen unutuyoruz yoksa mahallemizin sakinlerinden birisin sende

Mikrocum mesaj kutuna bakabilir misin?

baktım ve yazdım canımcımm

Yaklaşım için teşekkürler.

embrio transfer edilmemişden 7 dakika önce rahme hcg veriliyor. Doktorun diliyle desem transfer solusyonuna hcg katılıyor. Tutunmanı artırdığı düşünülüyormuş.

Test yaptıracaktı bugün :26:

evet ya bende merak ettim yazmamış

Yaklaşım için teşekkürler.

embrio transfer edilmemişden 7 dakika önce rahme hcg veriliyor. Doktorun diliyle desem transfer solusyonuna hcg katılıyor. Tutunmanı artırdığı düşünülüyormuş.

rica ederim canım .bende bunu ilk defa duydum bak işte diyoruz ya ne yapılırsa yapılsın rabbim ol demedikten sonra hepsi fasafiso

kızlar bazı arkadaşlar bu tedavimde embriyoskoptan yararlancaz demişler.memorialda herkes yararlanmıyor mu ondan.nur hanım bana böyle bir şeyden bahsetmedi.

Cakir44 merak ettim canım Yasin kac kendimle bı kıyaslama yapcam benim şansım ne kadar acaba
aslında doğru bişi deyil başkası ile kıyas yapmak biri ile tanıştım memorial de geçen sene 38 yaşındaydı 12 yıllık evliydi ve 2. denemede hamile kalmıştı e ben ondan çok küçüğüm ama benim 5. denemem olmasına rahmen hiç gebelik yok ben 24 yaşındayım canım

çok sevindim çakır herşey yolunda görünüyor inş bu sefer bebişlerin seni hiç bırakmazlar canım bu arada senin yaş kaç tı
saol esmracım allah razı olsun inşallah hepimizin sonucu pzitif olur ben 24 yaşındayım ilk tüp bebek denememde de 19 yaşındaydım

çakır çok sevindim inşallah bu sefer olur canım benimde bu ay adet olursam martta başlıyacak :)) marta kadar kendine eşine iyi bak canım
hadi inşallah son bir gayretle bebişlerimizi eve götürelim martda beraber başlamamız çok güzel belki orda tanışırız

injuri banada yapmışlardı dondurulmuşlarla denediğimde ama benim embiriyolar kötü olduğu için tutunmamış dediler yani injuri ek bir şas sağlıyor inşallah son olur hepimizin

canım hayırlı olsun senin adına sevindim bende haftaya başlıyorum benimde dozum 125 olucak ve embryoskop yapılacak inş..hepimiz için hayırlısı olur senin kaçıncıydı canım
banada semra hoca 137.5 dedi daha önceki denemeler de ohss olduğum için dahada indirmek istiyorum ama az gelir tedaviyi riske atamayız dedi embiriyoskop araştırdığım kadar çok iyi bişi inşallah bizede şans getirir

bende sanki ilk defa tedviye başlıyomuş gibi korku endişe umut hepsi karman çorman içim
dua etmez olurmuyum allaah yar ve yardımcın olsun allah hayırlı evlat hazinesinden seni beni ve evlat hasreti çeken herkesi paylandırsın

sumeyyem hiç yabancılık çekme dr hastanen farklı olabilir ama biz aynı şey için savaşan kader ortaklarıyız hep bekleriz mahallemize inşallah sonucun iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…