- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
çok saol canım ilgin için umut işte ney iyi duyarsak o yapılırsa olacak gibi hissediyoruz sana uygulanmış sonuc ne oldu peki cnm
etmezmiyim canım kendimden önce ilk sizlere sonra kendime allahım inşallah bu sefer eşine sana ailene 9 ay sürecek mutluluğu nasip etsin bu sefer olucak allahın izniyle çokda az kalmış canım bu embrikoskop mu ne o nedir acaba ? hergün yeni bişiler öğreniyorum
Mikrom canım inş bu kez kavuşacaksın yavruna ya da yavrularına :) Her zaman dualarımdasın sen ve buradaki tüm arkadaşlar dualarımda... Rabbim yüzünü güldürsün inş.
Tüm yapılanlara rağmen bende sonuç neqatif oldu. Keşke elimden daha fazla yardım gelseydi. Bizimki de yazmak işte.....
canım kusura bakma acilen çıktım ama ezan okundu eşim niyetliydi o yüzden dillerinden ne güzel sözler dökülmüş canım öyle inşşşşş...embryoskopu nur hanım anlatırken demiştiki biri bizi gözetliyor evi gibi düşün embryolar sürekli gözetim altında olacaklar her dakika hangisi yavaş bölünmüş hangisinin ilerleyişi daha güzel sürekli takip ediyorlarmış yavaş sağlıklı bölünmeyenleri transfer etmeyecekler dah neler öğrenicez bakalım zaten bir diplomamız yok:)))
aminnnn canım inş.. hepimiz kavuşuruz rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş...
canım kusura bakma yenimi aldın sonucunu gözden kaçırmışım eğer öyle ise sakın pes etme elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama demekki anne olma vaktimiz gelmemiş canım inş.kendiliğinden yaştıverir rabbim
Teşekkür ederim ilgin için. Sonuncu denemem kasım ayında olmuşdu. Yani toparlanalı çook oldu. Zaten pek fazla da dağılmamışdım. Şimdilik sanki hiç neqatif almamış gibiyim. Aynı şekilde azimli ve umutlu. O yüzden senin gibi pes etmeyenleri taktir ediyorum, hoşuma gidiyor. Bunları bile yapa bilmek çok güzeldi. Bir dahaki tedaviye daha var, amma ben şimdiden heyecanlanmaya başladım bile. Umarım bir gün hepimizin anne olma zamanı gelir. Seninde bu sonuncu denemen olur, bebeklerine kavuşursun...
Ya kizlar cevap gelmedi daha bilen yokd mu acaba kimdi o laparoskopi olan arkadasimiz. Ona sormak istedigin seyler var.
amin canım inş.. tedavinde farklı olarak başka yöntemler uygulandımı doktorun kimdi canım
Ya kizlar cevap gelmedi daha bilen yokd mu acaba kimdi o laparoskopi olan arkadasimiz. Ona sormak istedigin seyler var.
Daha önce de yazmışdım Memorialda tedavi görmüyorum. Sizleri takip etmek hoşuma gidiyor. Doktorum İstanbul Cerrahi Hastanesinde Serdar Koç. Tedaviye ek olarak rahim yaralama (sanırım endometrial sitimulasyon deniyordu) yapmışdı. Bir de transferi hcg eşliyinde yapıyordu. Tabii bu yontemler bir yere kadar yardımcı ola biliyor.
Yeni tedavinin pgt eşliğinde yapılmasını önerdi. Bakalım nasıl olucak.
Kendimi yabancı mahalleye girmiş gibi hiss ediyorum :) :)
Mikrocum mesaj kutuna bakabilir misin?
10 dakika engeli
Mikro sağol canım yanıt için
ben buralardayım bu akşam mutlaka görünce yanıtlarım canım 10dk geç bile olsa:))))))
tabiki canım biryere kadar onlarda ellerinden geleni yapıyorlar sonuçta transferin hcg eşliğinde olmasını açıklayabilirmisin
canım neden öyle dedin biz bazen unutuyoruz yoksa mahallemizin sakinlerinden birisin sende
baktım ve yazdım canımcımm
Test yaptıracaktı bugün :26:
Yaklaşım için teşekkürler.
embrio transfer edilmemişden 7 dakika önce rahme hcg veriliyor. Doktorun diliyle desem transfer solusyonuna hcg katılıyor. Tutunmanı artırdığı düşünülüyormuş.
aslında doğru bişi deyil başkası ile kıyas yapmak biri ile tanıştım memorial de geçen sene 38 yaşındaydı 12 yıllık evliydi ve 2. denemede hamile kalmıştı e ben ondan çok küçüğüm ama benim 5. denemem olmasına rahmen hiç gebelik yok ben 24 yaşındayım canımCakir44 merak ettim canım Yasin kac kendimle bı kıyaslama yapcam benim şansım ne kadar acaba
saol esmracım allah razı olsun inşallah hepimizin sonucu pzitif olur ben 24 yaşındayım ilk tüp bebek denememde de 19 yaşındaydımçok sevindim çakır herşey yolunda görünüyor inş bu sefer bebişlerin seni hiç bırakmazlar canım bu arada senin yaş kaç tı
hadi inşallah son bir gayretle bebişlerimizi eve götürelim martda beraber başlamamız çok güzel belki orda tanışırızçakır çok sevindim inşallah bu sefer olur canım benimde bu ay adet olursam martta başlıyacak :)) marta kadar kendine eşine iyi bak canım
injuri banada yapmışlardı dondurulmuşlarla denediğimde ama benim embiriyolar kötü olduğu için tutunmamış dediler yani injuri ek bir şas sağlıyor inşallah son olur hepimizinsaolun kızlar geldim bennnn kolay bir işlemdi normal muayne odasında geçti ağrısız bi işlem dedi nur hanım ama azıcık acıdı okadar da olucak yani değilmi :))inş. yavrularımın bana tutunmasını kolaylaştırır hepinizin ilgisine tşk kızlarrr öpüyorum sizi
banada semra hoca 137.5 dedi daha önceki denemeler de ohss olduğum için dahada indirmek istiyorum ama az gelir tedaviyi riske atamayız dedi embiriyoskop araştırdığım kadar çok iyi bişi inşallah bizede şans getirircanım hayırlı olsun senin adına sevindim bende haftaya başlıyorum benimde dozum 125 olucak ve embryoskop yapılacak inş..hepimiz için hayırlısı olur senin kaçıncıydı canım
bende sanki ilk defa tedviye başlıyomuş gibi korku endişe umut hepsi karman çorman içimahh canım sen gel birde bana sor sanki ilk defa yaptırıyorum tüp bebek.gece saat 3 te eşimi kaldırmışım hadi kalk gidiyoruz diyetamam sen yat gideriz demiş kendime gülüyorum şimdi.haftaya çarşamba yada perşembe adet olurum canım ozaman başlıyoruz dua edinn noluurrr
sumeyyem hiç yabancılık çekme dr hastanen farklı olabilir ama biz aynı şey için savaşan kader ortaklarıyız hep bekleriz mahallemize inşallah sonucun iyi olurDaha önce de yazmışdım Memorialda tedavi görmüyorum. Sizleri takip etmek hoşuma gidiyor. Doktorum İstanbul Cerrahi Hastanesinde Serdar Koç. Tedaviye ek olarak rahim yaralama (sanırım endometrial sitimulasyon deniyordu) yapmışdı. Bir de transferi hcg eşliyinde yapıyordu. Tabii bu yontemler bir yere kadar yardımcı ola biliyor.
Yeni tedavinin pgt eşliğinde yapılmasını önerdi. Bakalım nasıl olucak.
Kendimi yabancı mahalleye girmiş gibi hiss ediyorum :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?