mucizem malesef canım herkes yararlanamıyor nedeni ise bu ankübatürlerin hastanede çok bulunmamasından ve çok pahalı olduğundankızlar bazı arkadaşlar bu tedavimde embriyoskoptan yararlancaz demişler.memorialda herkes yararlanmıyor mu ondan.nur hanım bana böyle bir şeyden bahsetmedi.
hilburum az kaldı yetiştim sayılır koşa koşa geliyorumkızlar hadiartık sizin bebelerde yapcaz bunlardan ....yetişin bize...Eki Görüntüle 607167 Eki Görüntüle 607168
injuri banada yapmışlardı dondurulmuşlarla denediğimde ama benim embiriyolar kötü olduğu için tutunmamış dediler yani injuri ek bir şas sağlıyor inşallah son olur hepimizin
banada semra hoca 137.5 dedi daha önceki denemeler de ohss olduğum için dahada indirmek istiyorum ama az gelir tedaviyi riske atamayız dedi embiriyoskop araştırdığım kadar çok iyi bişi inşallah bizede şans getirir
bende sanki ilk defa tedviye başlıyomuş gibi korku endişe umut hepsi karman çorman içim
dua etmez olurmuyum allaah yar ve yardımcın olsun allah hayırlı evlat hazinesinden seni beni ve evlat hasreti çeken herkesi paylandırsın
aminnn canım inş..hiçbirimiz boş dönmeyiz bu sefer hepimizin ki son bulur
kızlar hadiartık sizin bebelerde yapcaz bunlardan ....yetişin bize...Eki Görüntüle 607167 Eki Görüntüle 607168
canım çalışmalara hız verdik geliyoruz bekleyinnnnnn
evet bugündü hala ses yok inş.heyecandan girememiştirrrnzlyln arkadaşımız bu gün test yapacvaktı yalnışmı hatırlıyorum niye gelmedi merak ettim ya
evet öyle oldu mikro bu gün nöbetçi biziz galibaherkes gitti biz kaldık sadece:)))
mucizem malesef canım herkes yararlanamıyor nedeni ise bu ankübatürlerin hastanede çok bulunmamasından ve çok pahalı olduğundan
dolayı
daha önce 3-4 denemesi de negatifle sonuçlanmış hastalara ve embiriyonun yavaş ilerleyen hastalara ki ben onlardan biriyim benim embiriyolar 3. kadar çok iyi iyi bölünüyolar
ve birleşme de iyi oluyor ne varki 3. günden sonra bağzıları ölüyor ve bağzılarıda yavaşlıyor
bu nedenle semra hanım özellikle bunun bende uygulanmasını istedi ve dosyama not döştü
sizin sorun ne
nzlyln arkadaşımız bu gün test yapacvaktı yalnışmı hatırlıyorum niye gelmedi merak ettim ya
İkinin üzerinde olmalı diye biliyorum. Ancak burada bir arkadaşım 35 yaşında 0.3 değerle doğal hamile kaldı ve doğum yaptı. Rakamlar bir yere kadar.
selam arkadaslar.
bugun saat 3 de gittim hastaneye(antalya dayim) kan verdim.sonuc yarin cikacakmis.netten ogrenemedim.insaallah yukselmistir.
deger düşük olunca iyi demek oluyo o zaman öylemii
aslında doğru bişi deyil başkası ile kıyas yapmak biri ile tanıştım memorial de geçen sene 38 yaşındaydı 12 yıllık evliydi ve 2. denemede hamile kalmıştı e ben ondan çok küçüğüm ama benim 5. denemem olmasına rahmen hiç gebelik yok ben 24 yaşındayım canım
saol esmracım allah razı olsun inşallah hepimizin sonucu pzitif olur ben 24 yaşındayım ilk tüp bebek denememde de 19 yaşındaydım
sumeyyem hiç yabancılık çekme dr hastanen farklı olabilir ama biz aynı şey için savaşan kader ortaklarıyız hep bekleriz mahallemize inşallah sonucun iyi olur
Kızlar, ben televiziyonda bir doktordan AMH testinin yapılması için 30 yaşına basılmalı olduğunu duymuşdum. Siz de böyle bir şey duydunuzmu?
Bence yaşla alakası yok canım. Yaşı küçük olup rezervi az olan çok insan var. Bu da amh ile belli olacak bir şey.
Ya kizlar cevap gelmedi daha bilen yokd mu acaba kimdi o laparoskopi olan arkadasimiz. Ona sormak istedigin seyler var.
acaba beni arıyor olabilirmisin???Ben laporoskopi oldum ve tüplerimi aldırdım .ama ben yazalı çok uzun zamanoldu.İki hafta kadar.......Sorularını seve seve cevaplarım
Canim bende hatirlamiyorum kim oldugunu ozelden yaziyorum simdi sana sorularimi.
Cevaplari buraya yazabilirsin cok ozel degilse...
Ama ben özelden cevap yazamam az önce denedim uyarıda bulundu en az 100 msj yazmıs olmam gereklıymıs
Canim bende hatirlamiyorum kim oldugunu ozelden yaziyorum simdi sana sorularimi.[/QUOteşekkürler arkadaşım sana da geçmiş olsun.Ben de endometiozis yani çikolata kisti hastalığı var .Benim iki tüpümün içi de sıvı dolmuş ve tüplerim artık fonksiyonlarını yapamaz hale gelmiş.Semra hanım eğer almasaydık ilerde yine ameliyat olmak zorunda kalabilirdin dedin.Tüpleri alma konusundaki kararı da ben uyurken eşime sormuşlar.Tüpler alınınca artık ortada tüp diye bişe olmadığı için geri dönüşün olmuyor zaten ve artık normal yoldan çocuğun olması da imkansız oluyor ama benim tüplerim varken de bir işe yaramıyorlarmış .Alınmaları tüp bebek tedavisi için daha iyiymiş.Öyle dedi Semra hanım.Artık olan olmuş ve bu saatten sonra ona güvenmek zorundayım.Öyle olsaydı böyle olsaydı diye kendimi yersem işin içinden çıkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?