Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar bazı arkadaşlar bu tedavimde embriyoskoptan yararlancaz demişler.memorialda herkes yararlanmıyor mu ondan.nur hanım bana böyle bir şeyden bahsetmedi.
mucizem malesef canım herkes yararlanamıyor nedeni ise bu ankübatürlerin hastanede çok bulunmamasından ve çok pahalı olduğundan
dolayı
daha önce 3-4 denemesi de negatifle sonuçlanmış hastalara ve embiriyonun yavaş ilerleyen hastalara ki ben onlardan biriyim benim embiriyolar 3. kadar çok iyi iyi bölünüyolar
ve birleşme de iyi oluyor ne varki 3. günden sonra bağzıları ölüyor ve bağzılarıda yavaşlıyor
bu nedenle semra hanım özellikle bunun bende uygulanmasını istedi ve dosyama not döştü
sizin sorun ne

bizim sorun eşimde sperm sayısı bir milyonun altında hareketsizlik morfolojide sıfır.bizimde ilk denemede embriyolarımız orta kalite oluştu.gelişimleri yavaştı.bölünmeleride kötüydü eşit bölünmemiş.sonuçta tutmadı.şimdi 2.denemeye hazırlanıyorum uzun protokol uygulayacaklar banada.ben hiç semra hanımla görüşmedim hep nur hanımla görüştüm.ben iki kere doğal yoldan hamile kaldım ama tutunmadı düştü kimyasal gebelik oldu.

Aslında ben hep buralardayım. Faydalı ola bileceğini düşündüğümde yazarım,her zaman değil. Arkadaş doktor sorunca bir qarip oldum. Yine de hepinize teşekkürler kalbiniz açık olduğu için.

Allah yardımcın olsun. 19 yaşında tüp denemesi..... Yaşıtların makyaj, koca, giyim derdindeyken.... bilinçli davranmışsınız. Allahdan dilerim bu sefer bebeğini kucağına alırsın.

Kızlar, ben televiziyonda bir doktordan AMH testinin yapılması için 30 yaşına basılmalı olduğunu duymuşdum. Siz de böyle bir şey duydunuzmu?

Kızlar, ben televiziyonda bir doktordan AMH testinin yapılması için 30 yaşına basılmalı olduğunu duymuşdum. Siz de böyle bir şey duydunuzmu?

Bence yaşla alakası yok canım. Yaşı küçük olup rezervi az olan çok insan var. Bu da amh ile belli olacak bir şey.

Bence yaşla alakası yok canım. Yaşı küçük olup rezervi az olan çok insan var. Bu da amh ile belli olacak bir şey.

Doktor üstüne basa-basa vurquluyordu. 30 yaşdan gün aldınızmı AMH yaptıra bilirsiniz diye. Zaten ilk o zaman haberim olmuşdu bu testen ve ne işe yaradığından. Siz yazıncaki her kesden isteniyor, aklımda soru oluşdu.

Ya kizlar cevap gelmedi daha bilen yokd mu acaba kimdi o laparoskopi olan arkadasimiz. Ona sormak istedigin seyler var.

acaba beni arıyor olabilirmisin???Ben laporoskopi oldum ve tüplerimi aldırdım .ama ben yazalı çok uzun zamanoldu.İki hafta kadar.......Sorularını seve seve cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…